Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victor Nathanson

Victor Nathanson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slipar-Lasses gata 5, null, Enköpings kommun
 • Mån 10 jun kl 17:00

Slipar-Lasses gata 5

Lägenhet
Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 0/7
3 933 kr/mån
29 000 kr/m²

Välkommen till Slipar-Lasses gata 5 och denna moderna 2:a i toppskick! Bostadsrätten ligger på markplan med uteplats i ett helt ostört läge mot skogen, perfekt för dig som vill ha lugn och ro med naturen inpå husknuten! Huset byggdes 2019 och lägenhetens 55 kvadratmeter erbjuder en delvis öppen planlösning mellan ett fullrustat kök och ett luftigt vardagsrum med utgång till uteplatsen. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat badrum med bla duschhörna och tvättmöjligheter. I Fanna bor du i ett av Enköpings mest populära områden med närhet till såväl stan, resecentrum, grönområden och den populära golfbanan med tillhörande restaurang. Pendlarvänligt läge och med fina gång- och cykelvägar samt goda kommunikationer. Från bostaden kan du bl.a. cykla till tågstation på ca 5 minuter varifrån du når Stockholm på 40 minuter eller Västerås på 15 minuter med tåget. Åker du hellre bil är du ute på E18 på ca 5 minuter. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Hiss
Kyrkvägen 18, Grillby, Enköpings kommun

Kyrkvägen 18

Villa
Grillby, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
3 500 000 kr
152 m²
6 rum
850 m² tomt

Välkommen till detta charmiga boende med sekelskifteskaraktär beläget i barnvänliga Grillby! Med sex rum varav fyra till fem sovrum finns det här gott om plats för hela familjen att trivas. Fastigheten är unik i sitt slag och har anor från 1800-talet! Här erbjuds renoverade rum och flera av de större renoveringarna gjorda i närtid, färdigt för nästa ägare att ta över! Här finns även en hemtrevlig eldstad där du kan mysa under vinterkvällarna. Uteplats på både fram- och baksida som erbjuder både soliga och skuggiga hörn att njuta av. Lummig tomt med vacker inramning. Tillsammans med garaget, ett tilltaget hemmagym och den härliga poolen erbjuder denna bostad fantastiska attribut för både en aktiv livsstil och för lata sommardagar. Närområdet i Grillby präglas av vacker natur och det lantliga läget som ger lugn och ro. Här finns möjligheter till sköna promenader och naturupplevelser i en levande landsbygd. Dessutom finns en omtyckt skola, livsmedelsbutik, samt Skogsvallens IP och Nordiahallen som bjuder in till ortens starka föreningsliv för den idrottsintresserade. Perfekt läge för pendlaren med närhet till påfart E18 som tar dig till Enköping på cirka 10 minuter och Stockholm på ca 40 minuter. Passa på att förvärva detta drömhem i idylliska Grillby - här väntar äkta sekelskiftescharm och trivsamhet för hela familjen! Välkommen hem!

Svartkärrsvägen 43, null, Enköpings kommun
 • Mån 27 maj kl 17:00
Svartkärrsvägen 43, null, Enköpings kommun, bild 2
Svartkärrsvägen 43, null, Enköpings kommun, bild 3

Svartkärrsvägen 43

Fritidshus
Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
650 000 kr
25 m²
2 rum

Välkommen till Svartkärrsvägen 43! På en mycket tilltalande tomt med baksida mot skogsbacke ligger detta fina arrendeställe. Invändigt erbjuds en härlig storstuga, öppen till taknock med synliga takbjälkar. Praktiskt kök med förvaringsmöjligheter i överskåp och sovrum med plats för dubbelsäng. Tomten ligger högt så man blickar ut över området. Altan under tak som binder samman huvudbyggnaden med förrådet. Grön och uppväxt trädgård med perenna växter, prydnadsbuskar, plommonträd, körsbärsträd och äppelträd. Färskvattentapp nära tomtgräns och tapp för åvatten finns på tomten. Båtplats på 2,5 meter ingår! Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
Fjärdhundragatan 15, S:t Ilian, Enköpings kommun
 • Tis 28 maj kl 17:00

Fjärdhundragatan 15

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 300 000 kr
50 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 567 kr/mån
26 000 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet en halv trappa upp med balkong mot mysig innergård! Lägenhet om 1,5 rok där matrummet gjorts om till sovrum. Charmig 40-tals-lägenhet med originaldetaljer bevarade men i övrigt genomgående renoverad interiör. Stort vardagsrum, helkaklat badrum och ett renoverat kök. Här bor du med nära till allt, bara minuter till centrum, livsmedelsaffär och tågstationen. Perfekt för den som vill ha nära till stan eller behöver pendla kollektivt! Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
Lilla vägen 10, null, Enköpings kommun

Lilla vägen 10

Lägenhet
Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 900 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
3 744 kr/mån
29 688 kr/m²

Mycket trevlig lägenhet i ett lugnt och centralt område! Välkommen till BRF Humlegården och en lägenhet på Lilla vägen 10, i ett hus som uppfördes 2005. Invändigt har lägenheten generösa ytor om hela 64 kvm med fina material. Hiss finns i huset och en stor, möblerbar balkong i bästa läge! Trivsam förening med fina och välskötta omgivningar med "fickparken" Humlegården precis utanför porten. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Eriksgatan 10, Centrum, Enköpings kommun

Eriksgatan 10

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 100 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 4/6
3 576 kr/mån
31 111 kr/m²

Trevlig och helrenoverad lägenhet med bra läge mitt i centrum med hiss och balkong. Lägenheten erbjuder ett ljust, fint kök i vitt, badrum med kakel och klinker, två sovrum, hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett rymligt vardagsrum. Här bor du centralt med närhet till affärer, caféer, restaurang m.m. Brf Bryggaren är en välkänd förening för Enköpingsborna tack vare sitt goda rykte med bra ekonomi och tillgång till parkeringsplatser och garage. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Grillbyvägen 13, Skolsta, Enköpings kommun

Grillbyvägen 13

Villa
Skolsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 995 000 kr
82 + 109 m²
4 rum
1 063 m² tomt

Välkommen till Skolsta och en enplansvilla med källare på Grillbyvägen 13. Lummig och insynsskyddad baksida mot allmänning med altan i söderläge. Huset har genomgått större renoveringar på senare år och är i ett mycket gott skick! Öppen och luftig planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Vidbyggt garage. Lugnt och trivsamt närområde med naturen inpå knuten. Närhet till skola F-6 och goda förbindelser till Enköping, Bålsta och Uppsala. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Pärlugglegränd 5, Lillsidan, Enköpings kommun

Pärlugglegränd 5

Lägenhet
Lillsidan, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 150 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/3
6 667 kr/mån
11 500 kr/m²

Rymlig och ljus lägenhet med gott om plats för hela familjen! Möblerbar hall, vardagsrum, ett renoverat kök med tilltagen matplats i anslutning till köket och hela tre sovrum. Inglasad balkong mot lummig innergård. I lägenheten finns även en klädkammare och i anslutningen till lägenheten finns också ett rymligt förråd. I grannfastigheten finns också tillgång till ett rymligt källarförråd. Varje lägenhetsinnehavare har även gratis parkeringsplats. Möjlighet till elstolpe och garage. Nära till barnomsorg, livsmedelsbutik och kommunikation. Välkommen på visning!

Västra Ringgatan 15 A, Centrum, Enköpings kommun

Västra Ringgatan 15 A

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/3
1 603 kr/mån
29 265 kr/m²

Centralt belägen 1:a med sovalkov och låg månadsavgift i populära Brf Rådmannen! Öppen planlösning med allrum och kök i ett. Stort burspråk i fönster som släpper in ett fint ljus i lägenheten. Duschrum med kakel och klinker. Perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet! Njut av närheten till affärer, kommunikationer och fina parker. I föreningen finns också en övernattningslägenhet för gästerna. Välkomna på visning!

Bergsgatan 96, Enögla, Enköpings kommun

Bergsgatan 96

Lägenhet
Enögla, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 195 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1
4 063 kr/mån
22 762 kr/m²

Välkommen till en härlig gavellägenhet på Bergsgatan med inglasad balkong i sydväst! Lägenheten har renoverats med varsam hand och i ett kompromisslöst utförande. Här finner du sann snickarglädje! Golv- och taklister, fiskbensparkett, elementskydd och platsbyggd förvaring är exempel på detaljer som gör detta till ett hem som är enkelt att trivas i. Vackert ljusinsläpp med halvvägg mellan vardagsrum och kök. Renoverat badrum som gjordes i samband med föreningens stambyte. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Timotejvägen 8, Bredsand, Enköpings kommun
Timotejvägen 8, Bredsand, Enköpings kommun, bild 2
Timotejvägen 8, Bredsand, Enköpings kommun, bild 3

Timotejvägen 8

Villa
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
8 000 000 kr
204 m²
7 rum
1 855 m² tomt

För första gången någonsin är denna fantastiska villa till salu! Välkommen till Timotejvägen 8 i Bredsand. Boningshus uppfört 2006 i nationalromantisk stil med valmat tak och spröjsade fönster. Här åtnjuts en exemplarisk trädgård, uppritad av trädgårdsarkitekt och noga planerad in i minsta detalj. Fastigheten är högt belägen i området med en underbar utemiljö. Här finner du bland annat ett insynsskyddat poolområde där ytorna vävs samman med vackra stenläggningar, häck kring tomten och skogsbacke bakom huset. Lugnt och attraktivt villakvarter fritt från genomfart. Gästhus om ca 35 kvm samt dubbelgarage om ca 80 kvm med golvvärme och bakomliggande verkstads/förrådsdel. Med sitt läge har man också här en omedelbar närhet till Mälaren, med fastigheten är det möjligt att överta båtplats. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Kattugglegränd 1, Lillsidan, Enköpings kommun
 • Ons 29 maj kl 19:00

Kattugglegränd 1

Lägenhet
Lillsidan, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
795 000 kr
74 m²
2 rum
vån 0/3
4 514 kr/mån
10 743 kr/m²

Välkommen till denna stora tvåa på hela 74 kvm på Lillsidan! Lägenheten ligger i markplan och har en härlig uteplats som delvis ligger under tak. Lägenheten har rymliga rum med bra planlösning samt bra förvaringsmöjligheter med ett stort förråd som kan ha flera användningsområden. Med nära till barnomsorg, livsmedelsbutik och kommunikation bor du bekvämt i ett område med lummiga innergårdar och lekplatser. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Västerleden 118, lgh 1102, Västerleden, Enköpings kommun

Västerleden 118, lgh 1102

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 350 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/3
6 472 kr/mån
13 500 kr/m²

Välkommen till Västerleden 118 och denna rymliga gavellägenhet på andra våningen om 100 kvadratmeter med balkong mot gröna lummiga träd. Bostaden fördelar sig på tre sovrum, ett rymligt kök, ett rejält vardagsrum, stamrenoverat badrum, gäst wc samt en tvättstuga. Praktiskt och genomtänkt! Här bor du i ett familjepopulärt kvarter med flera lekparker i området som nyligen renoverats. Ett stenkast bort finns matbutiker, park, idrottsplan, förskolor, skolor, bra kommunikationer samt närhet till E18 mot Västerås och Stockholm. På 10 minuters promenad tar du dig till Enköpings centrum! Varmt välkomna!

 • Balkong
Regalskeppsvägen 24, LGH 1104, Bredsand, Enköpings kommun

Regalskeppsvägen 24, LGH 1104

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 250 000 kr
71,4 + 5,2 m²
3 rum
vån 1/1
6 661 kr/mån
17 507 kr/m²

En hörnlägenhet med 2,7 i takhöjd, enhetligt parkettgolv, tre rum och kök. Lägenheten har även en fin balkong och ett förråd på markplan med 5,2 kvm. Egen parkeringsplats och gästparkering i samma länga nära ingången. Nära ligger Mälaren samtidigt som bostaden bara är 10 minuter ifrån stan. Bredsand är igenkänt för sitt sommarbad, fina vinterpromenader och friluftsliv. Promenadlänga går runt området med lekparker och grillplatser. Upplyst gång och cykelväg. Välkommen att anmäla ditt intresse eller kom på visning!

 • Balkong
Ekenkällsgatan 9, Fanna, Enköpings kommun

Ekenkällsgatan 9

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 100 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
3 648 kr/mån
18 033 kr/m²

Välplanerad lägenhet med ett snyggt renoverat kök , endast en halv trappa upp i huset. Här finns en möblerbar hall och genomgående fräscha ytskikt. stor matplats med gott om utrymme för vänner och bekanta som är på besök. Mycket bra läge med närhet till både tågstationen, livsmedelsbutik och restaurang. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Plus
Västerleden 46, Västerleden, Enköpings kommun

Västerleden 46

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 150 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 124 kr/mån
17 692 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och rymliga 2:a med renoverat badrum och kök! Här bor du i en populär förening med god ekonomi. Lugnt läge med bilfria och gröna innergårdar. Bra läge med promenadavstånd till Centrum, livsmedelsbutik och kommunikationer. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Spadens väg 11, Svartkärret, Enköpings kommun

Spadens väg 11

Fritidshus
Svartkärret, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
795 000 kr
25 m²
2 rum
400 m² tomt

Välkommen till den idylliska fritidshusbebyggelsen i Svartkärret och ett mycket trevligt fritidsboende på Spadens väg 11. Kolonistuga som upplåts genom arrende. Stugan är i ett gott skick med och passar för både stora som små! Öppen, luftig planlösning med öppet till taknock och ett inrett sovloft för när barn eller barnbarn kommer på besök. Uthus med intilliggande förbränningstoalett, duschplats och förråd. Veranda med trädäck. Uppväxt, grönskande trädgårdstomt med många planteringar och fina gräsytor med stenläggningar. Attraktivt och populärt läge med bad- och båtplats om 3,5 meter på promenadavstånd.

Kungsgatan 11, Centrum, Enköpings kommun
 • Tis 28 maj kl 18:00

Kungsgatan 11

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 250 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 832 kr/mån
26 946 kr/m²

På Kungsgatan 11 bor du mitt i Centrum i en renoverad och tilltalande trea med uteplats! Här erbjuds 83,5 trivsamma kvadratmeter en trappa upp med två sovrum som både rymmer dubbelsäng. Från vardagsrummet kommer du till uteplatsen mot lugn innergård med buskar och grönska precis utanför. Utrymmet är dessutom inglasat vilket förlänger säsongen. Brf Bryggaren är en välkänd förening för Enköpingsborna tack vare sitt goda rykte med bra ekonomi och god tillgång till parkering och garage.

 • Plus
 • Uteplats
Lärkvägen 11, Hjälsta, Enköpings kommun

Lärkvägen 11

Villa
Hjälsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
4 500 000 kr
181 m²
5 rum
1 728 m² tomt

Högt beläget med utblick över grannskapet ligger Lärkvägen 11, uppfört 2013! Rymligt och tilltalande enplanshus om hela 174 kvm boarea. Stor uppfart med plats för flera fordon utöver de platser dubbelgaraget erbjuder! Trivsamt och barnvänligt grannskap bestående av villabebyggelse och en stor grön allmänning med lekplats precis framfört huset. Närområdet bjuder in till en aktiv livsstil i kulturlandskap, vackra promenadstråk i och kring Hjästaby och och Hjälstaviken. Här finns även en levande bygdegårdsförening med aktiviteter för både stora som små. Närmsta tätort är Örsundsbro med skola F-9, livsmedelsbutik och övrig service. Mycket bra pendlingsläge till Bålsta, Stockholm och Uppsala. Busshållplats med goda förbindelser cirka 200 meter från huset.

 • Energieffektiv
Galaxgatan 6, Gånsta, Enköpings kommun

Galaxgatan 6

Villa
Gånsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
6 400 000 kr
195 m²
7 rum
912 m² tomt

Ståndsmässig och unik villa i ett av Enköpings mest eftertraktade lägen! Välkommen till Galaxgatan 6, fantastiskt boende uppfört 2002 om hela 195 kvm. Här bor du på en lugn gata fri från genomfart med närhet till både naturen och Centrum. Tilltalande planlösning med stora, luftiga ytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Fem sovrum varav ett i helt eget våningsplan med ett badrum en suite. Härlig, lättskött tomt med berg i dagen, stort trädäck fritt från insyn samt inglasad altan under tak. Uppfart med plats för två bilar samt ett garage! Välkommen att anmäla ditt intresse!

Svartkärrsvägen 14, Svartkärret, Enköpings kommun

Svartkärrsvägen 14

Fritidshus
Svartkärret, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
695 000 kr
25 m²
2 rum
400 m² tomt

Trevlig och välskött stuga i Svartkärret med öppen planlösning mellan storstugan och det nyrenoverade köket. Här finns uteplats både i inglasad altan och på trädäck utanför huset. Underbart närområde i fritidshusidyll, med promenadavstånd till strand. Båtplats finns! Välkommen att anmäla ditt intresse!

Fjärilsstigen 31, Gånsta, Enköpings kommun

Fjärilsstigen 31

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 895 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 117 kr/mån
23 540 kr/m²

Välkommen till Fjärilsstigen 31! Ljus och härlig lägenhet på bottenvåning! Här finns uteplats både på framsidan med morgonsol och på baksidan med eget körsbärsträd och eftermiddagssol. Hela lägenheten ger ett fräscht intryck med ett ljust, rymligt kök med plats för matbord för 4-6 personer, badrum renoverat 2022, genomgående ljusa golv och en tilltagen klädkammare. I Gånsta bor du i lugna och trevliga kvarter med nära till naturen, flertalet skolor och promenadavstånd till Centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Västerleden 36, Västerleden, Enköpings kommun

Västerleden 36

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
750 000 kr
44 m²
1 rum
vån 0/2
3 072 kr/mån
17 045 kr/m²

Ett rum och kök om hela 44 kvm! Lägenheten i markplan med uteplats i bästa möjliga solläge. Stort, nyrenoverat kök med tidlösa materialval och matplats vid fönster. Stabil bostadsrättsförening med bilfria innergårdar och god ekonomi. Perfekt lägenhet för dig som flyttar hemifrån, studerar eller behöver en övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Esplanaden 4C, Grillby, Enköpings kommun

Esplanaden 4C

Lägenhet
Grillby, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
599 000 kr
34,2 m²
1 rum
vån 3/3
2 323 kr/mån
17 515 kr/m²

SÄNKT PRIS - 599 000 kr! Trivsam lägenhet mitt i centrala Grillby! Ljust och trevligt boende, högst upp i huset med vardagsrum i takkupa. Etta om 34,2 kvm som har gjorts om till en mini-2:a med ett separat sovrum. Stor och prydlig innergård med grillplats. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Maratongatan 10, Munksundet, Enköpings kommun

Maratongatan 10

Lägenhet
Munksundet, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/2
2 776 kr/mån
23 966 kr/m²

Välkommen till denna 1:a på Maratongatan 10! Mysig lägenhet med ett centralt läge med bara ett par minuters avstånd till centrum, hamnområdet samt idrottsplatsen Enavallen med gröna promenadstråk nära inpå. Perfekt som övernattningslägenhet eller för dig som vill köpa din första lägenhet! Lägenheten fick ett nyrenoverat duschrum i samband med föreningen stambyte. Välkommen att anmäla dig till visning!

Visar 1 - 25 av 28