Mäklare Victor Nathanson

Victor Nathanson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långbacksvägen 4, Enköping, Enköpings kommun

Långbacksvägen 4

Villa
Enköping, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

5 975 000 kr

130 m²

4 rum

2 102 m² tomt

Helt fantastisk bostad i ett lantligt läge men ändå nära staden! Här i villa Svinnegarn på Långbacksvägen 4 erbjuds en rad attribut som gör detta till en helt kompromisslös fastighet för den som ställer höga krav på sin bostad. Enplanshus uppfört 2015 med en öppen, luftig planlösning där husets gemenskapsytor har takhöjd till nock. Välplanerad trädgårdstomt med stensättningar, trädäck och flera uteplatser, inglasade uterum på både fram- och baksida. Vedeldad bastu i separat byggnad, intilliggande loungedel med utblick över öppna landskap. Friliggande garage. Välbyggt hus med låg energiförbrukning och solfångare installerade. Välkommen att boka in dig på visning!

Västerleden 76B, Västerleden, Enköpings kommun

Västerleden 76B

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

1 795 000 kr

75 m²

3 rum

4 050 kr/mån

23 933 kr/m²

Trivsam lägenhet med bra materialval, genomgående ljusa ytskikt samt stor balkong i ett helt ostört läge som nås av kvällssolen! Förråd finns på gårdsplanen samt rymlig klädkammare inne i lägenheten. Platsbyggt med skjutdörrar och spegelvägg i hallen som ger generösa förvaringsutrymmen. Här bor du med närhet till den nya ICA-butiken som färdigställs i vår samt fler butiker, restauranger och på en kort promenad eller busstur når du centrum med all tänkbar service. Stabil förening med bra ekonomi och möjlighet till parkering/garageplats. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Sandgatan 33, null, Enköpings kommun

Sandgatan 33

Lägenhet
Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

1 675 000 kr

52,5 m²

2 rum

4 092 kr/mån

31 905 kr/m²

Helrenoverad lägenhet med en egen täppa på framsidan! Välkommen till Sandgatan 33, bekvämt boende mitt i Centrum med uteplats mot lugn innergård. Lägenheten har nyligen gått igenom fullständig renovering av ytskikt, badrum och kök. Stabil och välskött bostadsrättsförening med god ekonomi.

  • Uteplats
  • Hiss
Parhus Brf Nynäs Ängar, Gamla Nynäs, nära centrum, Enköpings kommun

Parhus Brf Nynäs Ängar

Radhus
Gamla Nynäs, nära centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

3 373 500 kr

127 m²

5 rum

4 952 kr/mån

26 563 kr/m²

Bli den första att bo i helt nyproducerade Brf Nynäs Ängar. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att komma och se ett färdigt visningshus! I den första etappen finns det nu endast två bostäder kvar, här är det möjligt med snabb inflyttning för den som önskar. Etapp två tillträds i slutet av april. Se vilka bostäder som finns kvar i bostadsväljaren bland bilderna. Föreningen består av ett välplanerat kvarter med 10 parhus, totalt 20 bostäder. Stor, bilfri innergård med ängssådd. Möjlighet finns att installera solcellspaneler som enligt prel. uträkning sänker driftskostnaden med cirka 10.300 kr/år. Se uträkning bland föreningens dokument, kontakta ansvarig mäklare för frågor kring tillval av solcellspaneler. Kök från Vedum i tilltalande grå färgskala, vitvaror från Miele, kakel och klinker från lokala Lhådös kakel. Asfalterade uppfarter och laddstation för elbil som standard till alla hus. Trädgårdstäppa med rymlig terrass samt gräs och häckplantering, plats för bilar, släp, husbil på uppfarten. Trädgårdsbod för ytterligare förvaring, gästparkering i kvarteret för långväga besök. Föreningen har en trivsam, gemensam lokal med braskamin att nyttja för styrelsemöten, kräftskiva etc. Köper du nyproduktion är det fasta priser som gäller, se mer information under föreningsfliken hur det går till att köpa din nya bostad i Brf Nynäs Ängar. Här bor du nära till stan med chans till både rekreation och en aktiv livsstil, elljusspåret och Gånstagården ligger kring knuten och här finns även mountainbike-spår. Cykel- och promenadavstånd till motionshallar, långgrund sandstrand i Bredsand och nybyggda Pepparrotsbadet närmre centrum. Närbelägna Nynäs Gård har hästhållning och det finns båtklubb och seglarsällskap i närområdet, se länkar.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Skördevägen 1 , Åkersberg, Enköpings kommun

Skördevägen 1

Lägenhet
Åkersberg, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

1 695 000 kr

73 m²

3 rum

4 030 kr/mån

23 219 kr/m²

Välkommen till Skördevägen i Åkersberg! Lägenhet om 3 rum och kök i modern utformning och med en mycket trevlig planlösning. Öppna ytor mellan vardagsrum och kök! Huset byggdes 2018 och känslan av nyproduktion sitter kvar i väggarna. Stor balkong i soligt läge! Bra förbindelser med busshållplats nära inpå. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare eller boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Skördevägen 1, Åkersberg, Enköpings kommun

Skördevägen 1

Lägenhet
Åkersberg, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping

1 550 000 kr

55 m²

2 rum

3 131 kr/mån

28 182 kr/m²

Luftig och välplanerad tvåa som badar i ljus! Välkommen till Skördevägen och ett oemotståndligt boende i ett hus som uppfördes 2018. Tilltagen, möblerbar balkong som nås från vardagsrummet. Trivsamt närområde med närhet till både naturen och staden. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6