Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victor Nathanson

Victor Nathanson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tessin Dä Allé 20, Haga, Enköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 14:45

Tessin Dä Allé 20

Radhus
Haga, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 650 000 kr
103 m²
4 rum
3 559 kr/mån
25 728 kr/m²

Bekvämt boende med hög standard! Bostadsrättsradhus på gavelsida i populära Haga! Längst in på gatan bor du här i ett ostört och privat läge med insynsskyddade uteplatser på både fram- och baksida med morgonsolen på framsidan och kvällssolen på baksidan. Underbar utemiljö som erbjuder altan med spabad och stenläggningar. Uppväxt trädgård med gräsytor på gaveln, vacker inramning med både omgärdande häck och prydnadsbuskar. Invändigt disponeras bostaden om 103 kvadratmeter i två plan där hela familjen får plats! Här är ytskikten renoverade och ytorna ljusa och luftiga. Renoverat kök -17 binds samman med ett vardagsrum som har ett stort, härligt burspråk som generar ett vackert ljusinsläpp i entréplanet. Låg månadsavgift i en välskött förening med mycket god ekonomi, där uppvärmningen ingår i avgiften. Föreningen äger dessutom en badstrand, ett kolonilottsområde, båtplatser och bastu vid Mälaren. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Korsängsgatan 4, Korsängen, Enköpings kommun

Korsängsgatan 4

Villa
Korsängen, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
4 000 000 kr
140 + 50 m²
6 rum
1 226,8 m² tomt

Välkommen till detta rymliga bostadshus beläget på barnvänliga Korsängen! Med sex rum, varav fyra till fem sovrum, erbjuder denna friköpta bostad gott om utrymme för hela familjen. Boyta om 133 kvadratmeter, biyta om 50 kvadratmeter och den generösa tomtytan om 1226 kvadratmeter ger gott om plats att leva och leka på. Tillbyggnad med välvalda material ger plats för hela familjen att trivas i, med högt i tak som ger en luftig känsla. Dessutom har bostaden en källare som ger extra förvaringsmöjligheter. Promenadavståndet till stan gör det enkelt att ta del av stadslivets alla bekvämligheter. Det här hemmet har flera attraktiva egenskaper som gör det till ett fantastiskt boende! Med en härlig uteplats under tak kan du njuta av utomhusvistelser varje dag, och den stora tomten ger möjlighet till trädgårdsarbete och lek. Bostaden ligger även nära skola och Resecentrum, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Bygglov finns för garage och plattan är redan gjuten! Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för den som söker en rymlig och välbelägen familjevilla med gott om plats både inne och ute. Vänta inte med att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning, vi hjälper dig gärna att hitta ditt nya drömhem på Korsängsgatan 4!

Timotejvägen 8, Bredsand, Enköpings kommun
Timotejvägen 8, Bredsand, Enköpings kommun, bild 2
Timotejvägen 8, Bredsand, Enköpings kommun, bild 3

Timotejvägen 8

Villa
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
7 500 000 kr
204 m²
7 rum
1 855 m² tomt

För första gången någonsin är denna fantastiska villa till salu! Välkommen till Timotejvägen 8 i Bredsand. Boningshus uppfört 2006 i nationalromantisk stil med valmat tak och spröjsade fönster. Här åtnjuts en exemplarisk trädgård, uppritad av trädgårdsarkitekt och noga planerad in i minsta detalj. Fastigheten är högt belägen i området med en underbar utemiljö. Här finner du bland annat ett insynsskyddat poolområde där ytorna vävs samman med vackra stenläggningar, häck kring tomten och skogsbacke bakom huset. Lugnt och attraktivt villakvarter fritt från genomfart. Gästhus om ca 35 kvm samt dubbelgarage om ca 80 kvm med golvvärme och bakomliggande verkstads/förrådsdel. Med sitt läge har man också här en omedelbar närhet till Mälaren, med fastigheten är det möjligt att överta båtplats. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Långbacksvägen 4, Enköping, Enköpings kommun

Långbacksvägen 4

Villa
Enköping, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
4 995 000 kr
130 + 40 m²
4 rum
2 102 m² tomt

Helt fantastisk bostad i ett lantligt läge men ändå nära staden! Här i villa Svinnegarn på Långbacksvägen 4 erbjuds en rad attribut som gör detta till en helt kompromisslös fastighet för den som ställer höga krav på sin bostad. Enplanshus uppfört 2015 med en öppen, luftig planlösning där husets gemenskapsytor har takhöjd till nock. Välplanerad trädgårdstomt med stensättningar, trädäck och flera uteplatser, inglasade uterum på både fram- och baksida. Vedeldad bastu i separat byggnad, intilliggande loungedel med utblick över öppna landskap. Friliggande garage. Välbyggt hus med låg energiförbrukning och solfångare installerade. Välkommen att boka in dig på visning!

Torggatan 18A, Centrum, Enköpings kommun

Torggatan 18A

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 350 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
5 973 kr/mån
33 571 kr/m²

Söker du en central lägenhet med det lilla extra? Välkommen till denna genomgående och ljusa trea högst upp i huset! Huset är byggt 2019 och håller en mycket god standard i utförande och materialval. Detta boende erbjuder två balkonger i olika väderstreck där det går att söka både sol och skugga, den mindre balkongen är om 5,5 kvm med morgonsol och den större om hela 13 kvm med eftermiddagssol! Lägenheten är välplanerad med ett extra stort badrum och en klädkammare som går alldeles utmärkt att använda som kontor. Här bor du i ett populärt läge med närhet till butiker, restauranger, kommunikationer och allt annat som ett centralt boende kan erbjuda! Hiss finns i huset. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Slipar-Lasses gata 5, null, Enköpings kommun

Slipar-Lasses gata 5

Lägenhet
Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 0/7
3 933 kr/mån
29 000 kr/m²

Välkommen till Slipar-Lasses gata 5 och denna moderna 2:a i toppskick! Bostadsrätten ligger på markplan med uteplats i ett helt ostört läge mot skogen, perfekt för dig som vill ha lugn och ro med naturen inpå husknuten! Huset byggdes 2019 och lägenhetens 55 kvadratmeter erbjuder en delvis öppen planlösning mellan ett fullrustat kök och ett luftigt vardagsrum med utgång till uteplatsen. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat badrum med bla duschhörna och tvättmöjligheter. I Fanna bor du i ett av Enköpings mest populära områden med närhet till såväl stan, resecentrum, grönområden och den populära golfbanan med tillhörande restaurang. Pendlarvänligt läge och med fina gång- och cykelvägar samt goda kommunikationer. Från bostaden kan du bl.a. cykla till tågstation på ca 5 minuter varifrån du når Stockholm på 40 minuter eller Västerås på 15 minuter med tåget. Åker du hellre bil är du ute på E18 på ca 5 minuter. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Hiss
Fjärdhundragatan 15, S:t Ilian, Enköpings kommun
  • Tis 13 aug kl 17:00

Fjärdhundragatan 15

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 195 000 kr
50 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 567 kr/mån
23 900 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet en halv trappa upp med balkong mot mysig innergård! Lägenhet om 1,5 rok där matrummet gjorts om till sovrum. Charmig 40-tals-lägenhet med originaldetaljer bevarade men i övrigt genomgående renoverad interiör. Stort vardagsrum, helkaklat badrum och ett renoverat kök. Här bor du med nära till allt, bara minuter till centrum, livsmedelsaffär och tågstationen. Perfekt för den som vill ha nära till stan eller behöver pendla kollektivt! Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
Grillbyvägen 13, Skolsta, Enköpings kommun

Grillbyvägen 13

Villa
Skolsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 995 000 kr
82 + 109 m²
4 rum
1 063 m² tomt

Välkommen till Skolsta och en enplansvilla med källare på Grillbyvägen 13. Lummig och insynsskyddad baksida mot allmänning med altan i söderläge. Huset har genomgått större renoveringar på senare år och är i ett mycket gott skick! Öppen och luftig planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Vidbyggt garage. Lugnt och trivsamt närområde med naturen inpå knuten. Närhet till skola F-6 och goda förbindelser till Enköping, Bålsta och Uppsala. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Pärlugglegränd 5, Lillsidan, Enköpings kommun

Pärlugglegränd 5

Lägenhet
Lillsidan, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 150 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/3
6 667 kr/mån
11 500 kr/m²

Rymlig och ljus lägenhet med gott om plats för hela familjen! Möblerbar hall, vardagsrum, ett renoverat kök med tilltagen matplats i anslutning till köket och hela tre sovrum. Inglasad balkong mot lummig innergård. I lägenheten finns även en klädkammare och i anslutningen till lägenheten finns också ett rymligt förråd. I grannfastigheten finns också tillgång till ett rymligt källarförråd. Varje lägenhetsinnehavare har även gratis parkeringsplats. Möjlighet till elstolpe och garage. Nära till barnomsorg, livsmedelsbutik och kommunikation. Välkommen på visning!

Bergsgatan 96, Enögla, Enköpings kommun

Bergsgatan 96

Lägenhet
Enögla, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 150 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1
4 063 kr/mån
21 905 kr/m²

Välkommen till en härlig gavellägenhet på Bergsgatan med inglasad balkong i sydväst! Lägenheten har renoverats med varsam hand och i ett kompromisslöst utförande. Här finner du sann snickarglädje! Golv- och taklister, fiskbensparkett, elementskydd och platsbyggd förvaring är exempel på detaljer som gör detta till ett hem som är enkelt att trivas i. Vackert ljusinsläpp med halvvägg mellan vardagsrum och kök. Renoverat badrum som gjordes i samband med föreningens stambyte. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Kattugglegränd 1, Lillsidan, Enköpings kommun
  • Tis 13 aug kl 18:00

Kattugglegränd 1

Lägenhet
Lillsidan, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
795 000 kr
74 m²
2 rum
vån 0/3
4 514 kr/mån
10 743 kr/m²

Välkommen till denna stora tvåa på hela 74 kvm på Lillsidan! Lägenheten ligger i markplan och har en härlig uteplats som delvis ligger under tak. Lägenheten har rymliga rum med bra planlösning samt bra förvaringsmöjligheter med ett stort förråd som kan ha flera användningsområden. Med nära till barnomsorg, livsmedelsbutik och kommunikation bor du bekvämt i ett område med lummiga innergårdar och lekplatser. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Västerleden 118, lgh 1102, Västerleden, Enköpings kommun

Västerleden 118, lgh 1102

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 350 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/3
6 472 kr/mån
13 500 kr/m²

Välkommen till Västerleden 118 och denna rymliga gavellägenhet på andra våningen om 100 kvadratmeter med balkong mot gröna lummiga träd. Bostaden fördelar sig på tre sovrum, ett rymligt kök, ett rejält vardagsrum, stamrenoverat badrum, gäst wc samt en tvättstuga. Praktiskt och genomtänkt! Här bor du i ett familjepopulärt kvarter med flera lekparker i området som nyligen renoverats. Ett stenkast bort finns matbutiker, park, idrottsplan, förskolor, skolor, bra kommunikationer samt närhet till E18 mot Västerås och Stockholm. På 10 minuters promenad tar du dig till Enköpings centrum! Varmt välkomna!

  • Balkong
Regalskeppsvägen 24, LGH 1104, Bredsand, Enköpings kommun

Regalskeppsvägen 24, LGH 1104

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 250 000 kr
71,4 + 5,2 m²
3 rum
vån 1/1
6 661 kr/mån
17 507 kr/m²

En hörnlägenhet med 2,7 i takhöjd, enhetligt parkettgolv, tre rum och kök. Lägenheten har även en fin balkong och ett förråd på markplan med 5,2 kvm. Egen parkeringsplats och gästparkering i samma länga nära ingången. Nära ligger Mälaren samtidigt som bostaden bara är 10 minuter ifrån stan. Bredsand är igenkänt för sitt sommarbad, fina vinterpromenader och friluftsliv. Promenadlänga går runt området med lekparker och grillplatser. Upplyst gång och cykelväg. Välkommen att anmäla ditt intresse eller kom på visning!

  • Balkong
Spadens väg 11, Svartkärret, Enköpings kommun

Spadens väg 11

Fritidshus
Svartkärret, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
750 000 kr
25 m²
2 rum
400 m² tomt

Välkommen till den idylliska fritidshusbebyggelsen i Svartkärret och ett mycket trevligt fritidsboende på Spadens väg 11. Kolonistuga som upplåts genom arrende. Stugan är i ett gott skick med och passar för både stora som små! Öppen, luftig planlösning med öppet till taknock och ett inrett sovloft för när barn eller barnbarn kommer på besök. Uthus med intilliggande förbränningstoalett, duschplats och förråd. Veranda med trädäck. Uppväxt, grönskande trädgårdstomt med många planteringar och fina gräsytor med stenläggningar. Attraktivt och populärt läge med bad- och båtplats om 3,5 meter på promenadavstånd.

Fjärilsstigen 31, Gånsta, Enköpings kommun

Fjärilsstigen 31

Lägenhet
Gånsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 895 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 117 kr/mån
23 540 kr/m²

Välkommen till Fjärilsstigen 31! Ljus och härlig lägenhet på bottenvåning! Här finns uteplats både på framsidan med morgonsol och på baksidan med eget körsbärsträd och eftermiddagssol. Hela lägenheten ger ett fräscht intryck med ett ljust, rymligt kök med plats för matbord för 4-6 personer, badrum renoverat 2022, genomgående ljusa golv och en tilltagen klädkammare. I Gånsta bor du i lugna och trevliga kvarter med nära till naturen, flertalet skolor och promenadavstånd till Centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Eriksgatan 5A, Centrum, Enköpings kommun

Eriksgatan 5A

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 495 000 kr
63,9 m²
2 rum
vån 2
3 136 kr/mån
23 396 kr/m²

Rymlig tvåa med centralt läge! Välkommen till stabila BRF Mältaren och lägenheten på Eriksgatan 5A. Ljus och trevlig bostad om hela 63,9 kvm! Luftig planlösning med mycket ljusinsläpp! Hall med platsbygd förvaring och klädkammare, i övrigt stora rum som idag är avdelade för ytterligare sovplatser. Genomgående fina ytskikt! Centralt läge nära stadskärnan med närhet till allt som önskas, däribland restauranger, butiker och härliga promenadstråk. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
Altuna 4:7, Fjärdhundra, Enköpings kommun

Altuna 4:7

Tomt
Fjärdhundra, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
350 000 kr
3 855 m² tomt

Bygg ditt drömhus här! Stor naturtomt om 3855 kvm i Altuna-Fröslunda, högt belägen med utblick över öppna landskap. Här kan du bo med naturen precis utanför dörren! Altuna är beläget i hjärtat av Fjärdhundraland, en levande landsbygd med caféer, gårdsbutiker och en lång hantverkstradition. På bara några minuters avstånd finns närmsta tätort Fjärdhundra med skola F-9, livsmedelsbutik, utebadplats för både stora och små, samt bussförbindelser till Enköping. På cirka en timmes bilväg nås Stockholm, Uppsala och Västerås. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Visar alla 17