Mäklare Adi Stukan

Adi Stukan

Om mig

Som en obotlig vinnarskalle drivs jag av att ta varje bostadsaffär till nya höjder. Genom ett professionellt bemötande kombinerat med väldigt god lokalkännedom och ett strukturerat arbetssätt strävar jag mot en trygg affär från början till slut, och även efter det.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sicklingsvägen 3, Gubbängen - Enskede, Stockholms kommun

Sicklingsvägen 3

Lägenhet
Gubbängen - Enskede, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Enskede
2 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5
3 198 kr/mån
55 463 kr/m²

Välkomna till en perfekt 2:a högt upp! Här finner ni en fantastisk bostad med balkong i soligt söder där man dessutom erbjuds en milslång utsikt ut över fantastiska Gubbängen. Bostaden har renoverats i omgångar och här är det bara att flytta in. Låg avgift, en perfekt planering och god förvaringsutrymme är bara några av de få detaljer som detta boende erbjuder utöver hiss hela vägen upp i en stabil och gynnsam förening. Lägg till att området i sig är optimalt med närhet till både T-bana, Gubbängen centrum, skogs och friluftsområden samt City!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Horisontvägen  63 , Skarpnäck, Stockholms kommun

Horisontvägen 63

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Enskede
1 695 000 kr
46 m²
1 rum
4 080 kr/mån
36 848 kr/m²

Nu har jag äran att presentera denna välplanerade och fina lägenhet i omtyckta Skarpnäck! Detta är en etta som erbjuder stora ytor och bra rum, utöver det har man två uteplatser. Stort och ljust allrum med generöst ljusinsläpp från flertalet fönster, här finns plats för både sällskaps del och plats för säng samt förvaring. Stort kök med gott om arbetsytor och förvaring, här finns även plats för större matbord intill fönster. Detta är en av få större ettor i Skarpnäck och lägg där till uteplatserna. Lugnt läge med goda kommunikationer genom Skarpnäcks tunnelbana alldeles runt hörnet. I närheten finns även Horisontvägens busshållplats med goda förbindelser. Här bor du i en stabil och välskött förening med god ekonomi. I Skarpnäck bor man med grönskande natur inpå knuten. Både i och runt stadsdelen finns stora naturområden, stadsdelsområdet har störst park- och grönyta per invånare i Stockholm. Närheten till Nacka naturreservat, Hellasgården och Flatenbadet attraherar många naturälskare. I området finns en hel del parklekar och Skarpnäcks sportfält för all möjligt sport och utegym bara några minuter bort! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 2