Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Adi Stukan

Adi Stukan

Om mig

Som en obotlig vinnarskalle drivs jag av att ta varje bostadsaffär till nya höjder. Genom ett professionellt bemötande kombinerat med väldigt god lokalkännedom och ett strukturerat arbetssätt strävar jag mot en trygg affär från början till slut, och även efter det.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pastellvägen 32, Skärmarbrink, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 11:45

Pastellvägen 32

Lägenhet
Skärmarbrink, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Enskede
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
2 827 kr/mån
49 896 kr/m²

Välkommen till denna mysiga oas mitt i staden, där varje hörn är fyllt med hemtrevnad. Detta är platsen för dig som älskar att ha allt nära till hands samtidigt som du njuter av en avslappnad atmosfär. Stegen in i denna underbara 2:a leder dig till ett rymligt kök där alla kan samlas för härliga stunder tillsammans. Här finns gott om plats för middagar och skratt med nära och kära. Allt du behöver för en bekväm vardag finns bara en kort promenad bort - från mysiga butiker till härliga restauranger och smidiga kommunikationer. Snart kommer du att känna dig som hemma i detta levande och varma område. Med en fantastisk vy över Tele2 Arena och välplanerade utrymmen är denna bostadsrätt det perfekta valet för dig som vill bo bekvämt och modernt mitt i Stockholms hjärta. Låt oss tillsammans utforska alla möjligheter som denna underbara bostad har att erbjuda!

  • Plus
Garagevägen 32, Blåsut, Stockholms kommun

Garagevägen 32

Lägenhet
Blåsut, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Enskede
5 295 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/6
5 258 kr/mån
69 216 kr/m²

Varmt välkommen hem till välplanerad, ljus och öppen 3 rok med två balkonger! Detta drömboende passar perfekt för dem som söker ett modernt hem fullt av bekvämligheter, bl.a. hiss och direkt anslutning till föreningens garage. Ni erbjuds även ett kök och vardagsrum som tillåter er att umgås, laga mat och äta tillsammans, smart planlösning, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare, goda förvaringsmöjligheter med flertalet garderober samt walk in closet i lägenheten + källarförråd Brf Stinsen är en stabil och välskött förening som äger marken och har god ekonomi. Föreningen har en härlig grön innergård med gott om plats att umgås på och för barnen att leka på. Här bor man i ett lugnt och familjevänligt läge med Blåsuts T-bana runt hörnet som tar dig till Södermalm på knappt 6 min. I närheten har du flertalet trevliga restauranger, populära skolor och förskolor samt Handlarns livsmedelsbutik som erbjuder nybakat bröd och övriga förnödenheter. Nära till hands ligger Globenområdet där det finns gott om shopping, restauranger och matbutiker. Även Tele2 arena och Hovet som erbjuder många spännande evenemang. För natursökaren har du både Nackareservatet och Årstaviken inom räckhåll!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Lidköpingsvägen 48, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lidköpingsvägen 48

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Enskede
3 295 000 kr
52 m²
3 rum
vån 1/4
3 614 kr/mån
63 365 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt med syd-västläge och en fantastisk placering bland träden i det populära området Hammarbyhöjden. Här finner du en omsorgsfullt bevarad bostad med tidstypiska detaljer och två sovrum. Brf Slöjdläraren 6 är föreningen som erbjuder en trygg gemenskap i en välskött fastighet från 1945. Här finns inga gränser för dina inredningsdrömmar, med originaldetaljer som ger karaktär och charm åt varje hörn. Vardagsrummet bjuder in till avkoppling och de två sovrummen erbjuder gott om plats för sömn och avskildhet. Närområdet kring Hammarbyhöjden är känt för sin charmiga atmosfär och närhet till grönområden. Här kan du njuta av sköna promenader i naturen eller ta en kort promenad till lokala butiker och caféer. Kommunikationerna är utmärkta med buss och tunnelbana inom bekvämt avstånd. Denna bostadsrätt är perfekt för dig som söker en lugn och avslappnad boendemiljö med närhet till stadens puls. Med det syd-västläge och lugnet från grönområdet utanför fönstret är detta en plats där du kan trivas och skapa ditt eget lilla paradis. Välkommen till en unik möjlighet att förvärva detta pärla med bevarad karaktär och härlig atmosfär.

  • Plus
  • Balkong
Malmövägen 32 , Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Malmövägen 32

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Enskede
3 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
3 911 kr/mån
64 608 kr/m²

Välkommen till detta charmiga boende i Hammarbyhöjden, omgivet av grönska och beläget i den trevliga föreningen Hammarbys äppelträdgård. Här erbjuds en mysig bostadsrätt på 51 kvadratmeter, perfekt för den som söker lugn och ro i en populär del av Stockholm. Du kliver in i bostaden och möts direkt av ljuset och den vackra parketten i vardagsrummet som ger en unik karaktär till hemmet. Detta hem erbjuder gott om plats för umgänge och avkoppling. Balkongen gör det möjligt att även kunna njuta av frisk luft och fågelkvitter med utsikt över grönskan. Hammarbyhöjden är ett trivsamt område med närhet till både natur och stadens puls. I närområdet hittar du mysiga caféer, restauranger och butiker. För den som gillar friluftsliv finns hela Nackareservatet med fina promenadvägar, stigar, golfbana, sjöar och skidåkning under vintertid två minuter bort. Denna bostad passar både för den som söker sitt första boende eller för den som vill ha en perfekt mix av stadsliv och natur. Med sitt lugna läge och grönskande omgivningar är detta en plats att trivas på. Välkommen att tillsammans upptäcka potentialen och charmen hos denna bostadsrätt med originaldetaljer och närhet till allt det bästa Stockholm har att erbjuda!

  • Plus
Horisontvägen  63 , Skarpnäck, Stockholms kommun

Horisontvägen 63

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Enskede
1 295 000 kr
46 m²
1 rum
4 080 kr/mån
28 152 kr/m²

Nu har jag äran att presentera denna välplanerade och fina lägenhet i omtyckta Skarpnäck! Detta är en etta som erbjuder stora ytor och bra rum, utöver det har man två uteplatser. Stort och ljust allrum med generöst ljusinsläpp från flertalet fönster, här finns plats för både sällskaps del och plats för säng samt förvaring. Stort kök med gott om arbetsytor och förvaring, här finns även plats för större matbord intill fönster. Detta är en av få större ettor i Skarpnäck och lägg där till uteplatserna. Lugnt läge med goda kommunikationer genom Skarpnäcks tunnelbana alldeles runt hörnet. I närheten finns även Horisontvägens busshållplats med goda förbindelser. Här bor du i en stabil och välskött förening med god ekonomi. I Skarpnäck bor man med grönskande natur inpå knuten. Både i och runt stadsdelen finns stora naturområden, stadsdelsområdet har störst park- och grönyta per invånare i Stockholm. Närheten till Nacka naturreservat, Hellasgården och Flatenbadet attraherar många naturälskare. I området finns en hel del parklekar och Skarpnäcks sportfält för all möjligt sport och utegym bara några minuter bort! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5