Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniel Toksoy

Daniel Toksoy

Om mig

Jag är personen som alltid ger det lilla extra i allt jag gör. Med ett öga för detaljer och en stark disciplin utför jag mitt arbete med en positiv inställning, gott bemötande och en stark vilja. Att hitta en bostad eller att sälja sin är bland det största besluten man tar och processen behövs tas hand om med omsorg och engagemang. Därför brukar jag alltid säga ”att förmedla någons hem är ett stort ansvar, jag kommer göra det som om det vore mitt egna”

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tomtebogatan 14A, Måsta, Eskilstuna kommun
 • Fre 24 maj kl 17:00
Tomtebogatan 14A, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Tomtebogatan 14A, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Tomtebogatan 14A

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
795 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/3
2 309 kr/mån
23 382 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare belägen på Tomtebogatan 14A! Med en yta på 34 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en praktisk och välkomnande atmosfär. Vid ingången möts du av en inbjudande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Det praktiska köket är utformat med goda förvaringsmöjligheter, utmärkt för att kunna organisera. Det öppna vardagsrummet är ljust och luftigt med generöst ljusinsläpp som framhäver känslan av rymd. Här finns tillräckligt med plats för en bekväm soffgrupp, TV-möbler, matbord och mer, vilket gör det till en plats för avkoppling och umgänge. Det rymliga rummet erbjuder gott om utrymme för en säng och förvaring av kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är stilrent kaklat och är utrustat med en praktisk tvättmaskin för bekvämlighet i vardagen. Denna bostad åtnjuter fördelarna med att vara en del av en välskött förening där den låga avgiften inkluderar bredband, värme, TV kanaler, vatten, förråd och till och med parkering. Dessutom är området omtyckt med närhet till mataffärer, trevliga promenadstråk, restauranger och bekväma bussförbindelser, vilket gör vardagen både bekväm och trivsam. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en kombination av funktionellt boende, stil och bekvämlighet i ett trevligt område.

 • Premium
Södra Bangårdsgatan 14, Söder, Eskilstuna kommun
 • Lör 25 maj kl 13:30
Södra Bangårdsgatan 14, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Södra Bangårdsgatan 14, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Södra Bangårdsgatan 14

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 850 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 577 kr/mån
23 418 kr/m²

Södra Bangårdsgatan 14 är ett charmigt hem som lockar med en välkomnande atmosfär och praktisk planlösning. Beläget i ett lugnt och omtyckt område, erbjuder denna tre rummare en bekväm och trivsam tillvaro. Vid ankomst möts man av en generös uteplats som bjuder in till avkoppling och sociala stunder utomhus. Med en vacker utsikt över det omgivande området och ett önskvärt solläge blir detta en plats att njuta av. Uteplatsen rymmer gott om utrymme för utemöbler och växter, vilket ger möjlighet till personlig prägel och trivsel. Genom entrén välkomnas man av en rymlig hall som erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring. Ljusa väggar och ett grått golv skapar en harmonisk atmosfär och förstärker de generösa ljusinsläppen som kännetecknar hela bostaden. Köket är i utmärkt skick och erbjuder gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Här finns möjlighet att placera ett stort matbord, vilket gör det till en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Vardagsrummet imponerar med sin rymlighet och ljusa atmosfär. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande miljö för avkoppling och umgänge. Sovrummet är generöst tilltaget och erbjuder gott om utrymme för förvaring och personlig möblering. Med en lugn och fridfull atmosfär blir det en plats att koppla av och återhämta sig efter en lång dag. Badrummet är praktiskt utformat och utrustat med både tvättmaskin och badkar, vilket ger bekvämlighet i vardagen. Det mindre rummet kan användas på många olika sätt, såsom sovrum, barnrum eller kontor, vilket gör det till en flexibel och mångsidig del av bostaden. I avgiften ingår: bredband 1000/1000mbit, TV kanaler, förråd, värme och vatten! Området runt Södra Bangårdsgatan 14 är mycket omtyckt och populärt, med närhet till centrum, parker, bussförbindelser, matbutiker, restauranger och vackra promenadstråk. Här finns allt man kan önska sig för en bekväm och trivsam vardag i ett harmoniskt och lugnt område.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Törnerosgatan 11, Norr, Eskilstuna kommun
Törnerosgatan 11, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Törnerosgatan 11, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Törnerosgatan 11

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 695 000 kr
85 m²
3 rum
vån 5/6
4 339 kr/mån
19 941 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Törnerosgatan 11 är en imponerande trea som genast välkomnar dig med en inbjudande hall, generöst tilltagen för förvaring och avhängning. Köket är välplanerat och utformat för både praktiskt bruk och social samvaro. Här finns gott om plats för ett matbord, och de generösa arbetsytorna och förvaringsutrymmena gör köket till en optimal plats för matlagning och umgänge. Vardagsrummet är luftigt och socialt planerat, med tillräckligt med utrymme för ett stort matbord, bekväm soffa, TV-möbler och mer utrymme för personlig anpassning. Från vardagsrummet leder en dörr till balkongen, vilket ger möjlighet att njuta av frisk luft och ljus samtidigt som du behåller komforten inomhus. Balkongen har solläge stora delar av dagen. Badrummet är elegant och helkaklat, utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive tvättmaskin och torktumlare. Denna extra bekvämlighet är ett stort plus för den moderna livsstilen och gör vardagen smidigare. Sovrummen är rymliga och strategiskt placerade för att skapa en avkopplande atmosfär. Med genomtänkt planlösning och tillräckligt med utrymme blir varje sovrum en personlig reträtt. Lägenheten har ett strategiskt läge i norra delen av staden och erbjuder gångavstånd till centrum. Med närhet till bussförbindelser, matbutiker, restauranger, universitet och affärer blir detta boende både bekvämt och funktionellt. Här får du inte bara en välplanerad och modern bostad, utan även fördelen av att ha bekvämligheter inom räckhåll. Varmt välkomna till Törnerosgatan 11!

 • Premium
 • Hiss
Krongatan 7, Tunavallen, Eskilstuna kommun
 • Imorgon kl 17:30
Krongatan 7, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Krongatan 7, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Krongatan 7

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 195 000 kr
58,2 m²
2 rum
vån 4/12
3 013 kr/mån
20 533 kr/m²

Nu erbjuds en välplanerad lägenhet i en välskött förening med låg belåning och god ekonomi! Här välkomnas man av den inbjudande hallen, som är rymlig och erbjuder gott om utrymme för att hänga av sig jackor och skor, vilket skapar en välkomnande känsla för de som kommer in. Vardagsrummet är definitivt en av lägenhetens höjdpunkter. Det är stort och luftigt, och de generösa fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus. Detta ljus harmoniserar vackert med det varma parkettgolvet och de mjuka nyanserna på väggarna, vilket ger en behaglig och avslappnad atmosfär. Det finns gott om plats i vardagsrummet för en rymlig soffgrupp, TV-möbler och ytterligare möblering efter ditt eget tycke och smak. Från vardagsrummet har du också tillgång till en härlig inglasad balkong. Denna balkong är en utmärkt plats att njuta av utomhusmiljön, oavsett väder. Här kan du sitta och koppla av medan du beundrar omgivningen. Sovrummet är rymligt och skapar en lugn och avslappnad atmosfär. Det är en perfekt plats att återhämta sig efter en lång dag. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Välutrustat med induktionsspis, diskmaskin, kyl/frys, samt en mindre frys i köksskåp. Det finns också tillräckligt med utrymme för en matplats, där du kan njuta av dina måltider. Liksom vardagsrummet har köket stora fönster som ger rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en trevlig plats att laga mat och umgås. Badrummet är välplanerat och är utrustat med en tvättmaskin för extra bekvämlighet. Det är helkaklat och har en fräsch och modern design. Lägenheten har ett strategiskt läge i Eskilstuna med gångavstånd till bussförbindelser, centrum, tågstationen, universitet och restauranger. Sammanfattningsvis är Krongatan 7 en lägenhet med en inbjudande hall, ett stort och luftigt vardagsrum, en rymlig sovrum, ett välutrustat kök, en inglasad balkong och ett praktiskt badrum. Denna lägenhet är perfekt för den som söker en bekväm och trivsam bostad med gott om utrymme, bra läge och naturligt ljus.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hedlundsgatan 7, Rinmansparken, Eskilstuna kommun

Hedlundsgatan 7

Lägenhet
Rinmansparken, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 595 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 0/3
3 955 kr/mån
22 624 kr/m²

Stig in i denna charmiga tvåa som bjuder på en harmonisk kombination av komfort och bekvämlighet. Genom den inbjudande hallen möts du av en atmosfär av välkomnande lugn och harmoni. Det rymliga köket lockar till kreativitet och gemenskap, med generöst utrymme för både matlagning och sociala stunder. Det helkaklade badrummet bjuder in till avkoppling och välmående, med sina stilrena detaljer och moderna design. Sovrummet är en fristad av ro och vila, med gott om plats för både sömn och förvaring i garderoberna. Vardagsrummet strålar av ljus och liv, med en naturlig koppling till en av de två uteplatserna som erbjuder en underbar möjlighet att njuta av frisk luft och omgivningen. En klädkammare ger extra förvaringsmöjligheter och bidrar till att hålla ordning och reda. Utomhus är innergården en fridfull oas, fri från biltrafik och med gott om utrymme för lek och avkoppling för både barn och vuxna. Omgivningen kring Rinmansparken präglas av en trivsam atmosfär och närhet till allt man kan önska sig - från lekplatser till matbutiker, biograf och tågstation. vatten, värme, TV-kanaler och förråd ingår i avgiften och bostadsrättstillägg. Varmt välkomna till Hedlundsgatan 7!

 • Uteplats
 • Hiss
Vårgärdesgatan 16, Slagsta, Eskilstuna kommun
 • Budgivning pågår
Vårgärdesgatan 16, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Vårgärdesgatan 16, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Vårgärdesgatan 16

Villa
Slagsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
3 300 000 kr
159 + 66 m²
5 rum
1 254 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Detta charmiga 1 1/2-planshus med källare är beläget i det eftertraktade området Slagsta och erbjuder närhet till alla bekvämligheter. Huset är omgivet av grönska och har en tomt som ger en avkopplande atmosfär. När man kommer in i huset möts man av en välkomnande entréhall som leder vidare till de olika delarna av hemmet. Den sociala planlösningen på bottenvåningen ger en känsla av rymd och ljus. Köket har generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. Köket ansluter till en rymlig matplats som erbjuder tillräckligt med plats för familjemiddagar eller sociala sammankomster. Vardagsrummet är stort och har stora fönster som släpper in naturligt ljus och erbjuder en fin utsikt, här finns gott om plats för stor soffgrupp, TV möbler, matbord och mer som önskas. Det är en perfekt plats att koppla av och umgås med familj och vänner medans öppna spisen är igång. Från vardagsrummet kan man också nå altanen som sträcker sig längs baksidan av huset. Här kan man njuta av utomhusmiddagar eller bara koppla av och njuta av den fridfulla omgivningen. På övervåningen finns sovrummen, inklusive ett badrum med exklusiva materialval samt gott om förvaringsutrymme. De övriga sovrummen är rymliga och funktionella för barn eller gäster. Ett av rummen kan användas som arbetsrum eller hobbyrum om så önskas. Källaren i huset erbjuder extra utrymme för förvaring och kan anpassas efter behov. Här finns också ett praktiskt tvättstuga. Den rymliga tomten är önskvärt för familjer som vill njuta av utomhuslivet. Här finns en pool där man kan svalka sig under varma sommardagar. Dubbelgaraget ger gott om plats för fordon och extra förvaring. Slagsta är känt för sitt bekväma läge och har gångavstånd till matbutiker, bussförbindelser och skolor. Det är en idealisk plats för familjer som vill ha en balans mellan stadsliv och naturskön omgivning. sammanfattningsvis erbjuder detta hus i Slagsta en fantastisk kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med sina generösa utrymmen, rymliga tomten, pool, dubbelgarage och närhet till bekvämligheter är det en perfekt plats att kalla hemma. Varmt välkomna till Vårgärdesgatan 16!

 • Premium
 • Uteplats
Gränsgatan 33, Norr, Eskilstuna kommun
Gränsgatan 33, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Gränsgatan 33, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Gränsgatan 33

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
750 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/7
1 897 kr/mån
24 194 kr/m²

Gränsgatan 33 är en bekväm och praktisk enrumslägenhet som ligger på norra sidan av staden. Dess strategiska läge erbjuder bekvämt gångavstånd till universitetet, restauranger, centrum, matbutiker, bussförbindelser och vackra parker. När du kliver in genom den inbjudande hallen möts du av en smart design med plats för avhängning och generösa inbyggda garderober för att effektivt organisera och förvara dina tillhörigheter. Badrummet är helkaklad och är utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive tvättmaskin, duschutrymme, toalett och kommod. De ljusa och mörka nyanserna i kaklet skapar en modern och elegant atmosfär. Vardagsrummet är öppet och ljust, väggarna och golvet harmoniseras på ett utmärkt sätt. Här finns gott om utrymme för en bekväm soffgrupp, TV-möbler, matbord och säng. Från vardagsrummet har du också tillgång till en balkong där du kan möblera efter dina önskemål och njuta av frisk luft och utsikt. klädkammare är en idealisk yta för att organisera och hålla ordning på kläder, skor och andra personliga tillhörigheter. Dess generösa utrymme gör det också möjligt för de boende att skapa en dataplats eller liknande om så önskas. Köket är både praktiskt och funktionellt, med tillräckligt med utrymme för att möta dina köksbehov. Sammanfattningsvis är Gränsgatan 33 en praktisk och elegant enrumslägenhet på norra sidan med gångavstånd till flera bekvämligheter. Välplanerad med inbjudande hall, helkaklat badrum, ljusa vardagsrum, och en stor klädkammare för förvaring eller dataplats. Utmärkt för ett bekvämt och modernt boende med stil och funktionalitet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Eleonoragatan 7B, Norr, Eskilstuna kommun
Eleonoragatan 7B, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Eleonoragatan 7B, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Eleonoragatan 7B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 300 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/7
2 965 kr/mån
22 414 kr/m²

Välkommen till Eleonoragatan 7B, där denna välskötta tvårummare erbjuder en inbjudande och praktisk boende i den norra delen av staden. Lägenheten hälsar dig välkommen med generöst utrymme för avhängning vid entren, vilket skapar en välkomnande atmosfär från första steget in. Inre reparationsfonden innehåller: 4 513 kr Köket är rymligt och välplanerat, med gott om plats för ett matbord där måltider kan avnjutas i trevlig atmosfär. Det nyligen renoverade badrummet är utrustat med en bekväm tvättmaskin och genomtänkt planlösning. Sovrummet erbjuder gott om utrymme för att möblera efter dina personliga önskemål, vilket gör det till en fridfull plats för vila och avkoppling. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generöst ljusinsläpp som skapar en känsla av rymd och välbehag. Här finns gott om plats för avkoppling och umgänge med nära och kära. Från vardagsrummet leder en dörr ut till balkongen, där du kan njuta av frisk luft och en trevlig utomhusmiljö. Från lägenheten har man gångavstånd till parker, bussförbindelser, restauranger, matbutik, munktellbadet, gym, centrum och universitetet. Sammanfattningsvis erbjuder Eleonoragatan 7B en bekväm och välkomnande boendemiljö med praktiska bekvämligheter och generösa utrymmen för avkoppling och socialt umgänge.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vasavägen 19A, Söder, Eskilstuna kommun
Vasavägen 19A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Vasavägen 19A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Vasavägen 19A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 995 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/2
6 049 kr/mån
21 223 kr/m²

Denna rymliga 4-rumslägenhet på Vasavägen 19A erbjuder en generös och bekväm bostadsyta med en härlig och inbjudande atmosfär. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall som erbjuder gott om plats för avhängning av kläder och skor. Köket och vardagsrummet har en öppen och social planlösning som skapar en känsla av samhörighet och rymd. Köket är modernt utrustat och har alla bekvämligheter du behöver för att laga goda måltider. I vardagsrumsdelen finns gott om plats för matbord, en stor soffgrupp, TV-möbler och annat du kan önska. En luftkonditioneringssystem (AC) är tillgänglig för att säkerställa din komfort. Lägenheten har tre rymliga rum, varav två är något större och kan användas som sovrum. Samtliga rum är tillräckligt stora för att rymma sängar, skrivbord och andra möbler enligt dina behov. De två större rummen har även separata klädkammare för optimal förvaring, vilket är en stor fördel. För extra bekvämlighet finns det två badrum i lägenheten, vilket gör det praktiskt och tidsbesparande, särskilt i hushåll med flera boende. Båda badrummen är moderna och smakfullt inredda. Lägenheten är belägen på den södra delen av staden, vilket innebär att du har närhet till bussförbindelser för enkel transport, matbutiker för bekväm shopping, vackra parker för avkoppling och promenadstråk för trevliga utomhusaktiviteter. Dessutom är centrum lättåtkomligt, vilket gör att du har tillgång till ett brett utbud av restauranger, butiker och andra bekvämligheter. Parkeringsplats ingår i avgiften. Sammanfattningsvis är detta en stor och modern lägenhet med generösa ytor och en öppen planlösning som inbjuder till socialt umgänge. Beläget på en bekväm plats med alla nödvändiga bekvämligheter i närheten, är detta en bostad som erbjuder både komfort och praktiskt boende.

 • Premium
Rönnbärsvägen 4, Mälby, Eskilstuna kommun

Rönnbärsvägen 4

Fritidshus
Mälby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 750 000 kr
24 m²
2 rum
1 698 m² tomt

Varmt välkommen till Rönnbärsvägen 4 i populära Mälby! Nu kan vi äntligen presentera en fastighet i Mälby med en stor tomt om 1 698 kvm. En fastighet med många möjligheter då det går att nyttja som fritidsfastighet eller bygga nytt. Kommunalt vatten och avlopp är redan indraget och betalt. I dagsläget finns idag en huvudbyggnad om 24 kvm med kök, vedspis och två rum. En gäststuga som har använts som sovstuga. En extra byggnad som innehåller ute-kök, duschkabin och toalett. En utomhus-bar. Samt en altan delvis med tak och en badtunna. Det som gäller för denna fastighet för den som vill bygga nytt är: Största sammanlagda byggnadsarea är 1/7 av tomten men högst 200 kvm. Huvudbyggnad får vara högst 160 kvm. Arean får delas upp i två byggnader. Flera komplementbyggnaderfår uppföras. Varje komplementbyggnad får inta vara större än 40 kvm. Tak skall utformas som sadeltak eller pulpettak. Högsta tillåtna taknockshöjd är 8,0 m för huvudbyggnad och 3,5 m för komplementbyggnad. Största tillåtna takvinkel för huvudbyggnad är 38 grader och för komplementbyggnad 27 grader. Under fliken med dokument finner ni bestämmelser och detaljplan. Länk till gällande detaljplan finner ni här: https://karta.eskilstuna.se/dokument/_Extern/Plan/1311-1%20PUL.pdf Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för att få mer information.

Lill Jans gränd 7, Torshälla, Eskilstuna kommun

Lill Jans gränd 7

Radhus
Torshälla, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 795 000 kr
99 + 6 m²
4 rum
174 m² tomt

Varmt välkommen till Lill Jans Gränd 7 och detta fantastiska radhus i Torshälla! Här finner vi ett friköpt radhus renoverat i modern tappning under år 2022. På entréplan möts vi av fina ljusa materialval. Från vardagsrummet går det att ta sig ut till altanen som har en del med tak och en utan för att nöja alla i hushållet. Fortsatt ut från altanen nås carporten och garaget med förråd. På entréplan finner vi även ett fullutrustat kök, en tvättstuga, en gästtoalett och en ljus och trevlig entréhall. På det övre planet finns 3 st sovrum, ett badrum och två klädkammare. Två av sovrummen på övre plan har utgång till en stor balkong ovanför altanen. Det tredje sovrummet har en egen walk in closet. Det här är ett boende som verkligen måsta upplevas på plats! Populära Torshälla är ett område som attraherar såväl seniorer som yngre par och barnfamiljer. Beläget omkring 7 km norr om centrala Eskilstuna, erbjuds blandad bebyggelse med både småhuskvarter och flerbostadshus. För många boende utgör Torshälla sitt eget, separata samhälle. På Lill Jans Väg bor ni med närheten till det mesta. I Torshälla finns skola, matbutik m.m. Här bor ni med en kort biltur från både Eskilstuna centrum och TunaPark köpcentrum. I närheten ligger även Västerleden med bensinmack, bygghandel, gym, butiker och flertalet snabbmatresturanger. Bostaden är besiktigad. Besiktningsprotokoll finner ni under fliken dokument. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så att du inte missar eventuella förhandsvisningar!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Berzeliigatan 4, Myrtorp, Eskilstuna kommun

Berzeliigatan 4

Villa
Myrtorp, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
3 595 000 kr
112 + 74 m²
5 rum
879 m² tomt

Välkommen till Berzeliigatan 4 och denna fantastiska bostad belägen i Myrtorp. Med smidigt promenadavstånd till tågstation och centrala Eskilstuna. På Västermalm bor ni med endast ett stenkast till busshållplats och kort promenad till förskola, livsmedelsbutiker, Stålförsskolan och Engelska skolan, perfekt för barnfamiljen. Bostaden passar bra för den som tycker om naturen och den som uppskattar stadens puls. Fint beläget med utsikt över Kronskogen och dess promenadslingor på 3 och 7 km med elljusspåren nås på bara några minuter. Energieffektiv uppvärmning. En fastighet belägen på återvändsgata där tomtens backsida möter den härliga naturen. Här finner vi en fastighet om 879 kvm med en plan och fin gräsmatta där halva tomten är inhägnad, perfekt för dig med husdjur! Själva huset är en 1,5-plansvilla med källare där de flesta stora renoveringar redan är utförda. Så sent som år 2005 fick huset ett nytt tak med ny läkt, papp och nya betongpannor. Under år 2009 byttes fönsterna ut till 3-glasfönster. Året därpå under år 2010 installerades en täljstenskamin. Garageporten och källardörren byttes ut under år 2014 och de senaste året så har de flesta ytskikten i huset målats om. Huset är även dränerat. Detta välskötta hus är utrustat med kök, vardagsrum, ett sovrum, matsal och ett helkaklat badrum på entréplan. Ytterligare två sovrum, en toalett och en klädkammare finner vi på det övre planet. Väl nere i källarplanet finns garaget, tvättstugan, pannrum, relax och bastu samt förråd. Huset värms upp av fjärrvärme och den härliga täljstenskaminen som även ger en riktig mysfaktor i vardagsrummet. Från vardagsrummet nås även en altan med tak som tar oss vidare till den inhägnade delen av tomten. Huset är besiktat och besiktningsdokument finner ni under dokumentfliken. Där finner ni även radonprotokollet! Fastigheten har genomgått flertalet renoveringar utöver det som nämns ovan och dessa kommer ni att få ta del av under visningen! Varmt välkomna att göra en intresseanmälan för att inte missa eventuella förhandsvisningar!

 • Uteplats
Rönnbärsvägen 3, Mälby, Eskilstuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rönnbärsvägen 3

Fritidshus
Mälby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 795 000 kr
26 m²
2 rum
1 426 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! ACCEPTERAT PRIS - 1 795 000 kr Välkommen till Rönnbärsvägen 3 med gångavstånd till Mälaren! Nu finns möjligheten att förvärva en tomt på 1 426kvm med gångavstånd till Mälaren som har en generös byggrätt, se bifogad fil för detaljplan. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns indraget vid tomtgränsen och är betalt. På tomten finns ett fritidshus som används som sommarboende. Fritidshuset har stor inglasad altan med utsikt över tomten, rymligt kök, mysigt sovrum och vardagsrum. Elen är påkopplad i byggnaden. Finns även en gäststuga på tomten. I närheten finner ni Mälarbaden som bjuder på badplats, golfbana, restaurang och padelbana. Kollektivtrafik finns inom bekvämligt avstånd. Fastigheten kommer att säljas med en friskrivningsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Aroniavägen 16, Måsta, Eskilstuna kommun

Aroniavägen 16

Tomt
Måsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 550 000 kr
704 m² tomt

Sällsynt tillfälle att förverkliga dina husdrömmar på en central villatomt i lugna och populära Måsta! Här har du allt inom räckhåll, Eskilstuna centrum nås med en bilfärd på några minuter och bussen avgår med täta intervaller. Måsta är ett barnvänligt område med lekparker, pulkabacke, flera förskolor och Slagstaskolan (F-6) i den direkta närheten. Dessutom finns det både matvarubutik som pizzeria i området. Detaljplanen medger en generös byggrätt där 200 kvm av tomten får bebyggas. Här kan du bygga antingen ett enfamiljshus eller parhus. Med ett nybyggt hus slipper du även betala fastighetsavgift de första 15 åren. Anslutning för el, V/A och fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer, som man kan se och läsa mer om på EEM hemsida. https://www.eem.se/privat

Visar alla 14