Mäklare Daniel Toksoy

Daniel Toksoy

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kriebsensgatan 14B, Centrum, Eskilstuna kommun
 • Lör 25 mar kl 12:30

Kriebsensgatan 14B

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna

895 000 kr

38 m²

1 rum

2 154 kr/mån

23 553 kr/m²

Denna underbara etta på 38 kvm med låg avgift är den perfekta platsen för dig som söker en centralt belägen och modern bostad. Med ett fräscht skick och smart planlösning är den idealisk för dig som letar förstaboende, studentlägenheten eller övernattningslägenhet. I denna bostad välkomnas man utav en inbjudande hall, modernt och ljust kök, rymligt vardagsrum med bra ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och gott om plats för soffa, TV möbler och en säng, rymligt badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare samt en walk in closet. Lägenheten är belägen mitt i centrum, vilket innebär att du har allt du behöver på gångavstånd. Restauranger, universitet, butiker och nöjen finns alla i närheten. Dessutom är det enkelt att ta sig till och från bostaden tack vare närheten till kollektivtrafik. Det finns även en mysig innergård med lekplats och utrymme för grillning. Förening är välskött och i avgiften ingår värme, vatten, kabel TV och vindsförråd. Föreningen har historiskt haft en avgiftsfri månad i december. Nybyggt gym finns tillgängligt och möjlighet till parkering finns i närliggande "vildsvinet" samt två styckna tvättstugor varav ena är större än den andra med fyra tvättmaskiner, två torktumlare och två torkskåp. Föreningen har även tecknat bostadsrättstillägg.

 • Plus
 • Hiss
Strimlusevägen 19, Odlaren, Eskilstuna kommun

Strimlusevägen 19

Lägenhet
Odlaren, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna

2 595 000 kr

86 m²

3 rum

5 366 kr/mån

30 174 kr/m²

Välkomna till denna 3,5:a på femte våningen med inglasad balkong som har en önskvärd utsikt över det populära området odlaren. Bostaden erbjuder en inbjudande hall med inbyggda skjutdörrsgarderober, öppen och social yta mellan det ljusa köket och rymliga vardagsrummet, två ljusa och välplanerade badrum varav ett är utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt förvaring, två sovrum och ett kontorsrum. Från vardagsrummet når man den önskvärda inglasade balkongen. Odlaren är ett omtyckt område och är belägen inom bekvämligt avstånd till motionsspår, sjukhus, bussförbindelse, och centrum.

 • Balkong
 • Hiss
Hamngatan 1, null, Eskilstuna kommun

Hamngatan 1

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna

2 495 000 kr

71 m²

3 rum

4 402 kr/mån

35 141 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING! Unikt tillfälle att förvärva en trerummare i ett eftertraktat område! Lägenheten är centralt belägen och erbjuder en inbjudande hall, stort helkaklat badrum utrustad med tvättmaskin och torktumlare, social yta mellan det fina köket och rymliga vardagsrummet, två välplanerade sovrum, goda förvaringsmöjligheter och en fantastisk balkong som är lika bred som lägenheten med utsikt över den fina innergården! Från lägenheten har man fina promenadstråk längst Eskilstuna ån, gångavstånd till matbutiker, restauranger, tågstation, gym, butiker och mycket mer. Anmäl ditt intresse redan nu!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Källgatan 4A, null, Eskilstuna kommun

Källgatan 4A

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna

1 275 000 kr

58,6 m²

2 rum

2 711 kr/mån

21 758 kr/m²

Välkomna till denna fina tvårumslägenhet, belägen i ett utmärkt läge med bekvämlig gångavstånd till tågstationen och centrum. Lägenheten ståtar med ett rymligt och ljust vardagsrum, ett mysigt sovrum och en hel inglasad balkong som ger en härlig utsikt över lekparken och gott om dagsljus. Det moderna köket är i mycket gott skick och badrummet är helklaklat. Lägenheten ligger i en välskött byggnad med hiss och ligger i ett lugnt område, nära alla bekvämligheter som Eskilstuna centrum, universitet, restauranger och parker. Läget är idealiskt för dem som behöver pendla, studera eller bo centralt! Stor takterass i västerläge kan bokas kostnadsfritt! det finns även bastu, två tvättstugor, cykelrum och en innergård.

 • Balkong
 • Hiss
Krongatan 7, null, Eskilstuna kommun

Krongatan 7

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna

1 525 000 kr

57,7 m²

2 rum

2 997 kr/mån

26 430 kr/m²

På våning 12 på Krongatan hittar ni denna fina lägenhet med en fantastisk utsikt! Här välkomnas ni utav en inbjudande hall, rymligt badrum, super fint kök med utrymme för matplats, stort och ljust sovrum, walk in closet med förvaring, luftigt vardagsrum med bra ljusinsläpp och en balkong med en fantastisk utsikt där man verkligen kan njuta av sena sommarkvällar! Föreningen är lågt belånad och i avgiften ingår värme, VA, bredband och kabel-TV. I byggnaden finns två tvättstugor med torkrum och mangel rum samt cykelrum som är välplacerad vid entrén. På Krongatan bor du med en kort promenad från centralstationen, högskolan, centrum och Kronskogens motionsspår. Här bor du med närhet till det mesta!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Aroniavägen 16, Måsta, Eskilstuna kommun

Aroniavägen 16

Tomt
Måsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna

1 685 000 kr

704 m² tomt

Sällsynt tillfälle att förverkliga dina husdrömmar på en central villatomt i lugna och populära Måsta! Här har du allt inom räckhåll, Eskilstuna centrum nås med en bilfärd på några minuter och bussen avgår med täta intervaller. Måsta är ett barnvänligt område med lekparker, pulkabacke, flera förskolor och Slagstaskolan (F-6) i den direkta närheten. Dessutom finns det både matvarubutik som pizzeria i området. Detaljplanen medger en generös byggrätt där 200 kvm av tomten får bebyggas. Här kan du bygga antingen ett enfamiljshus eller parhus. Med ett nybyggt hus slipper du även betala fastighetsavgift de första 15 åren. Anslutning för el, V/A och fiber finns vid tomtgräns. Kostnaden för kommunalt V/A ligger idag på ca 185 000:- För mer information kan du antingen kontakta Eskilstuna energi och miljö eller besöka https://www.eem.se/privat/vatten-avlopp/priser/anlaggningsavgift2022/

Visar alla 6