Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniel Toksoy

Daniel Toksoy

Om mig

Jag är personen som alltid ger det lilla extra i allt jag gör. Med ett öga för detaljer och en stark disciplin utför jag mitt arbete med en positiv inställning, gott bemötande och en stark vilja. Att hitta en bostad eller att sälja sin är bland det största besluten man tar och processen behövs tas hand om med omsorg och engagemang. Därför brukar jag alltid säga ”att förmedla någons hem är ett stort ansvar, jag kommer göra det som om det vore mitt egna”

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ostravägen 62, Ostra Knall - Mälaren, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 4 aug kl 14:15
Ostravägen 62, Ostra Knall - Mälaren, Eskilstuna kommun, bild 2
Ostravägen 62, Ostra Knall - Mälaren, Eskilstuna kommun, bild 3

Ostravägen 62

Villa
Ostra Knall - Mälaren, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
3 000 000 kr
117 m²
4 rum
1 239 m² tomt

Välkommen till Ostravägen 62, ett fantastiskt hus som kombinerar en utformning som främjar social närvaro med en insynsskyddad tomt som erbjuder generösa ytor för lek, rekreation och avkoppling. Här finns mysiga platser för morgonkaffet och umgänge med vänner och familj. När du kliver in i huset möts du av en inbjudande och rymlig hall. Direkt till vänster finner du en praktisk toalett med tillhörande tvättstuga. Köket är ljust och luftigt med stora ytor och mycket ljusinsläpp, och den charmiga täljstenskaminen bidrar till en mysig atmosfär. Vardagsrummet erbjuder också gott om plats för möblering efter dina önskemål, vilket gör det perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster. Nyinstallerad luftvärmepump i köket! Sovrummen är välplanerade, och föräldrasovrummet är extra stort med direkt utgång till uteplatsen. Det stora, kaklade badrummet är modernt och välplanerat. På den rymliga tomten finns en gäststuga, samt utmärkta förvaringsmöjligheter i form av både garage och förråd. Ostra knall är ett mycket omtyckt och familjevänligt område med kort avstånd till centrum, motorvägen och ICA Maxi. Dessutom är det nära till Sundbyholm, där du kan njuta av en vacker hamn med badplats, travbanan finns även i området. Här får man ett lugnt och avskilt boende med närhet till stadens bekvämligheter och natursköna omgivningar.

  • Premium
  • Uteplats
Västeråsvägen 14B, Tunavallen, Eskilstuna kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30
Västeråsvägen 14B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Västeråsvägen 14B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Västeråsvägen 14B

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
850 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/4
3 568 kr/mån
18 478 kr/m²

Västeråsvägen 14B presenterar sig som en praktisk och inbjudande tvårummare med ett utmärkt läge. Den första imponerande detaljen är den välkomnande hallen som erbjuder gott om plats för avhängning, vilket gör det enkelt att organisera och hålla ordning. Det generösa badrummet imponerar med sin storlek och funktionalitet. Här finns gott om utrymme för att installera en tvättmaskin, vilket ökar bekvämligheten. Vardagsrummet är stort och rymligt, och det generösa ljusinsläppet från balkongen skapar en känsla av rymd. Här finns möjligheten att möblera med en stor soffgrupp, TV-möbler och annat efter behov. Köket är välutrustat med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Det finns även plats för ett matbord, vilket skapar en trevlig atmosfär för måltider och sociala stunder. Rummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en säng samt generösa förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på personliga ägodelar. Den genomtänkta planlösningen och de praktiska detaljerna gör Västeråsvägen 14B till en bekväm och funktionell bostad med en inbjudande atmosfär. Från bostaden har man kort avstånd till centrum, restauranger, tågstation, matbutiker, bussförbindelser och shopping centret Tuna Park. I byggnaden har man tvättstuga, cykel förråd och ett källarförråd som ingår i avgiften. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Måstavägen 11A, Måsta, Eskilstuna kommun
Måstavägen 11A, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Måstavägen 11A, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Måstavägen 11A

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 659 kr/mån
19 167 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till Måstavägen 11A! Denna charmiga tre-rummare erbjuder ett bekvämt och modernt boende i Måsta, perfekt för både små familjer och par. Lägenheten, som ligger på andra våningen, har en genomtänkt planlösning med ljusa och rymliga rum. Det stora vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt, med gott om utrymme för både soffgrupp och matplats. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus. Härifrån når du också balkongen, som är perfekt för avkoppling och trevliga stunder under sommarhalvåret. Det moderna köket från 2024 är en riktig pärla, designat med stil och funktionalitet i åtanke. Utrustat med högkvalitativa vitvaror och eleganta materialval. De vita skåpsluckorna och de svarta handtagen skapar en stilren kontrast, medan bänkskivan kompletterar. Köket har gott om förvaringsutrymme och inkluderar både en inbyggd ugn och mikrovågsugn, samt en rymlig diskmaskin som underlättar vardagen. Matplatsen intill fönstret är perfekt för att njuta av måltider med utsikt över innergården. Lägenheten har två rymliga sovrum, båda med stora fönster och garderober. Det större sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och har en rogivande atmosfär, perfekt för en god natts sömn. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Badrummet är fräscht och modernt med kaklade väggar och golv. Här finns en dusch, wc och handfat med spegelskåp, samt en praktisk tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett förråd som erbjuder extra förvaringsutrymme. Det finns dessutom en gemensam tvättstuga i byggnaden för de som behöver ytterligare tvättmöjligheter. Måsta är ett lugnt och trevligt område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Inom gångavstånd finns mataffärer, skolor, förskolor och bra kommunikationer med buss och tåg som snabbt tar dig till centrala delar av staden. Denna tre-rummare i Måsta är ett val för dig som söker ett bekvämt och trivsamt hem i ett populärt område. Varmt välkomna!

  • Premium
Södra Bangårdsgatan 14, Söder, Eskilstuna kommun
Södra Bangårdsgatan 14, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Södra Bangårdsgatan 14, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Södra Bangårdsgatan 14

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 850 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 577 kr/mån
23 418 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING! Södra Bangårdsgatan 14 är ett charmigt hem som lockar med en välkomnande atmosfär och praktisk planlösning. Beläget i ett lugnt och omtyckt område, erbjuder denna tre rummare en bekväm och trivsam tillvaro. Vid ankomst möts man av en generös uteplats som bjuder in till avkoppling och sociala stunder utomhus. Med en vacker utsikt över det omgivande området och ett önskvärt solläge blir detta en plats att njuta av. Uteplatsen rymmer gott om utrymme för utemöbler och växter, vilket ger möjlighet till personlig prägel och trivsel. Genom entrén välkomnas man av en rymlig hall som erbjuder gott om plats för avhängning och förvaring. Ljusa väggar och ett grått golv skapar en harmonisk atmosfär och förstärker de generösa ljusinsläppen som kännetecknar hela bostaden. Köket är i utmärkt skick och erbjuder gott om plats för matlagning och gemensamma måltider. Här finns möjlighet att placera ett stort matbord, vilket gör det till en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Vardagsrummet imponerar med sin rymlighet och ljusa atmosfär. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande miljö för avkoppling och umgänge. Sovrummet är generöst tilltaget och erbjuder gott om utrymme för förvaring och personlig möblering. Med en lugn och fridfull atmosfär blir det en plats att koppla av och återhämta sig efter en lång dag. Badrummet är praktiskt utformat och utrustat med både tvättmaskin och badkar, vilket ger bekvämlighet i vardagen. Det mindre rummet kan användas på många olika sätt, såsom sovrum, barnrum eller kontor, vilket gör det till en flexibel och mångsidig del av bostaden. I avgiften ingår: bredband 1000/1000mbit, TV kanaler, förråd, värme och vatten! Området runt Södra Bangårdsgatan 14 är mycket omtyckt och populärt, med närhet till centrum, parker, bussförbindelser, matbutiker, restauranger och vackra promenadstråk. Här finns allt man kan önska sig för en bekväm och trivsam vardag i ett harmoniskt och lugnt område.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Klostergatan 5C, Norr, Eskilstuna kommun
  • Tor 1 aug kl 18:30
Klostergatan 5C, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Klostergatan 5C, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Klostergatan 5C

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
995 000 kr
41,5 m²
1.5 rum
vån 3/6
2 310 kr/mån
23 976 kr/m²

Klostergatan 5C erbjuder en välplanerad lägenhet i ett mycket centralt läge, perfekt för den som vill ha närhet till alla tänkbara bekvämligheter. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med gott om plats för olika möbleringsalternativ, vilket skapar en flexibel och trivsam miljö. Den lilla sovalkoven ger en praktisk och avskild sovplats som utnyttjar ytan effektivt. Köket är modernt och praktiskt utformat, utrustat med generösa arbetsytor. Badrummet är rymligt och helkaklat. Dessutom finns en liten, mysig balkong där du kan njuta av din morgonkaffe eller en lugn kvällsstund. Lägenhetens smarta planlösning och centrala läge gör den till en bekvämlig lägenhet. Föreningen är välskött och i avgiften ingår Värme, vatten, bredband, TV kanaler och förråd. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Rektorsvägen 11G, Röksta, Eskilstuna kommun
Rektorsvägen 11G, Röksta, Eskilstuna kommun, bild 2
Rektorsvägen 11G, Röksta, Eskilstuna kommun, bild 3

Rektorsvägen 11G

Radhus
Röksta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 400 000 kr
101 m²
4 rum
4 569 kr/mån
23 762 kr/m²

Rektorsvägen 11G är belägen i ett mycket omtyckt område som har alla bekvämligheter inom bekvämt räckhåll. Med närhet till ICA Maxi, Biltema, Dollarstore, gym, restauranger, centrum, bussförbindelser och motorvägen E20 är detta en idealisk plats för den som söker både bekvämlighet och ett lugnt område. När du kliver in i detta charmiga radhus möts du av en inbjudande hall som genast välkomnar dig. Hallen leder dig vidare till det stora köket, som inte bara är funktionellt utan även estetiskt tilltalande. Här finner du en matplats och en praktisk köksö som underlättar din matlagning och ger extra arbetsyta. Det generösa ljusinsläppet från det inglasade uterummet gör detta utrymme ännu mer tilltalande, samtidigt som du kan njuta av en fin utsikt över den rymliga trädgården. På övervåningen hittar du två välplanerade sovrum som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och möjligheter att inreda efter dina egna önskemål, den stora balkongen når man från ena sovrummet, föräldrasovrummet är belägen på nederplan med generöst utrymme . Badrummet är stort och helkaklat, vilket ger en känsla av lyx och komfort. Här finns även en tvättmaskin för att underlätta vardagen. Vardagsrummet på övervåningen är rymligt och ljust, tack vare flera fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Detta är en idealisk plats att koppla av, umgås med familj och vänner eller bara njuta av den avkopplande atmosfären i hemmet. Dessutom finns en praktisk gästtoalett på övervåningen. Sammanfattningsvis är Rektorsvägen 11G ett välplanerat och charmigt radhus i modernt skick och bekvämt läge nära alla nödvändiga faciliteter. Idealiskt för den som söker både komfort och praktiskt boende.

  • Premium
Torshällavägen 5A, Norr, Eskilstuna kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Torshällavägen 5A, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Torshällavägen 5A, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Torshällavägen 5A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
950 000 kr
51,7 m²
2 rum
vån 3/3
2 969 kr/mån
18 375 kr/m²

På Torshällavägen 5A finner vi en välplanerad och charmig tvårummare i gott skick. Här välkomnas du av ljusa ytskikt som skapar en härlig och inbjudande atmosfär i hela lägenheten. Det rymliga vardagsrummet erbjuder generösa möbleringsmöjligheter, där du kan skapa din egen oas av komfort och stil. Köket är modernt och rymligt, här finns det gott om förvaringsutrymme och arbetsytor, vilket gör matlagningen till ett nöje. Badrummet är helkaklat och ger en fräsch och stilren känsla. Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder gott om plats för personlig möblering. Här kan du inreda precis efter dina egna behov och önskemål för att skapa en lugn och avkopplande sov miljö. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen, en perfekt plats för avkoppling och njutning. Här kan du njuta av din morgonkaffe eller en god bok i den friska luften. Från lägenheten har man gångavstånd till restaurang, bussförbindelser, centrum, universitetet och parker. Torshällavägen 5A är verkligen ett hem att trivas i, med alla dess bekvämligheter och genomtänkta detaljer.

  • Premium
Fördelningsgatan 42, Djurgården, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 31 jul kl 17:30
Fördelningsgatan 42, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 2
Fördelningsgatan 42, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 3

Fördelningsgatan 42

Villa
Djurgården, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
4 500 000 kr
204 + 40 m²
6 rum
977 m² tomt

Fördelningsgatan 42 är ett ståtligt hus, skapat av den tidigare stadsarkitekten Frej Klemming. Beläget i det populära området Djurgården, utstrålar detta hus en atmosfär av tidlös elegans och traditionell charm. Detta hus har ägts av samma familj sedan 1989. De nuvarande ägarna har kärleksfullt bevarat många av de ursprungliga detaljerna från 1935, och det är dessa detaljer som särskilt framhäver husets charm och ger det en känsla av historia. Idag är huset uppdelat i två separata lägenheter, båda utmärkta av hög takhöjd, välplanerade planlösningar och generösa utrymmen. Varje lägenhet har sin egen unika prägel och erbjuder en känsla av välkomnande rymd och naturligt ljus. Under sommarmånaderna blomstrar trädgården i all sin prakt. Här hittar du äppelträd, bärbuskar, odlingslådor och en mängd färgglada blommor. Trädgården omges av naturlig skönhet. Det finns även två bekväma infarter till den grusade gården där fyra bilar enkelt får plats. Dessutom finns en mysig berså och goda förvaringsmöjligheter. På balkongen kan du njuta av björnbär och vindruvor. Denna trädgård är full av liv under sommaren, med många perenna blommor och lökväxter som sprakar i olika färger och ger en förtrollande atmosfär under de soliga dagarna. Det är en plats att koppla av och njuta av naturens skönhet i sitt mest frodiga tillstånd. råvindsvåningen utgör en stor tillgång och erbjuder omfattande förvaringsutrymmen. Med stor potential kan det anpassas efter behov och kreativitet, vilket gör det till ett utrymme där drömmar och projekt kan realiseras. Källaren är inte bara användbar för förvaring, den är också utformad med praktiska lösningar för trädgårdsunderhåll och husets underhåll, vilket är en extra bonus för trädgårdsentusiaster och ägare som sätter värde på bekvämlighet. Djurgården, ett populärt område nära centrum, imponerar med sin äldre charm. Djurgårdsparken, som ligger nära huset, erbjuder vackra promenadstråk och är en mycket omtyckt park! Det finns dessutom restauranger, goda bussförbindelser och kort avstånd till matbutiker och andra bekvämligheter.

  • Premium
  • Balkong
Krongatan 7, Tunavallen, Eskilstuna kommun
  • Mån 29 jul kl 17:15

Krongatan 7

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 375 000 kr
58,2 m²
2 rum
vån 2/12
3 164 kr/mån
23 625 kr/m²

Krongatan 7 erbjuder en nyligen renoverad tvårummare som kombinerar smart planering med en stilren och modern atmosfär. När du kliver in i den rymliga och inbjudande hallen möts du av nymålade väggar och en elegant akustikpanel som ger ett sofistikerat intryck. Den praktiska PAX-garderoben erbjuder generös förvaring. Köket är stilrent, med sitt harmoniska ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som skapar en ljus och trivsam miljö. Här finns gott om plats för både matbord och arbetsytor. Sovrummet är en lugn oas, rymligt och bekvämt, med plats för både en stor säng och extra förvaring. Vardagsrummet är bostadens hjärta och bjuder på fantastiskt ljusinsläpp och generösa ytor för möblering. Härifrån når du den inglasade balkongen, en perfekt plats för avkoppling och umgänge skyddad från väder och vind. Badrummet är elegant kaklat och genomtänkt inrett, komplett med tvättmaskin för extra bekvämlighet. Läget är oslagbart med gångavstånd till centrum där du hittar restauranger, matbutiker, kiosk, vårdcentral, universitet, parker och vackra promenadstråk. För pendlaren är bostadens placering optimal, med enkel tillgång till transportmöjligheter. Krongatan 7 är inte bara en bostad, det är ett hem där stil, komfort och funktion som möts på bästa sätt.

  • Plus
  • Hiss
Smaragdgången 7, Stenby, Eskilstuna kommun
Smaragdgången 7, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Smaragdgången 7, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Smaragdgången 7

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 695 000 kr
118 m²
5 rum
142 m² tomt

Välkommen till Smaragdgången 7, ett friköpt radhus beläget i det omtyckta och barnvänliga området Stenby. Denna bostad utmärker sig med sin inbjudande hall som leder till ett kök med öppen och social planlösning. Köket är i gott skick och erbjuder gott om plats för matbord, perfekt för familjemiddagar och sociala tillställningar. Vidare in i huset möts man av ett rymligt vardagsrum som badar i naturligt ljus, vilket tillsammans med de väl valda ytskikten skapar en ljus och luftig atmosfär. Från vardagsrummet har man direkt tillgång till det inglasade uterummet samt bakgården som har en härlig gräsmatta - en idealisk plats för avkoppling och utomhusaktiviteter. På övervåningen finner man fyra välplanerade sovrum som kan möbleras efter egna önskemål och behov, vilket gör det enkelt att skapa personliga och funktionella utrymmen. För extra bekvämlighet finns det två badrum i bostaden, ett på vardera våning. Området är perfekt för barnfamiljer, med en förskola på samma gård och flera lekplatser i närheten. Det finns också utmärkta bussförbindelser inom kort gångavstånd, samt närhet till ICA och det populära köpcentret Tuna Park, vilket gör vardagslivet enkelt och bekvämt. I samfälligheten ingår bredband 500/500 Mbit/s, kabel TV, fria parkeringar i området, samlingslokal och tvättstuga. Läs mer på https://stenby-sff.se/ Smaragdgången 7 erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet, stil och komfort, och är en utmärkt bostad för den som söker ett trivsamt hem i ett attraktivt och barnvänligt område.

  • Premium
  • Uteplats
Krongatan 7, Tunavallen, Eskilstuna kommun
Krongatan 7, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Krongatan 7, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Krongatan 7

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 195 000 kr
58,2 m²
2 rum
vån 4/12
3 164 kr/mån
20 533 kr/m²

Nu erbjuds en välplanerad lägenhet i en välskött förening med låg belåning och god ekonomi! Här välkomnas man av den inbjudande hallen, som är rymlig och erbjuder gott om utrymme för att hänga av sig jackor och skor, vilket skapar en välkomnande känsla för de som kommer in. Vardagsrummet är definitivt en av lägenhetens höjdpunkter. Det är stort och luftigt, och de generösa fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus. Detta ljus harmoniserar vackert med det varma parkettgolvet och de mjuka nyanserna på väggarna, vilket ger en behaglig och avslappnad atmosfär. Det finns gott om plats i vardagsrummet för en rymlig soffgrupp, TV-möbler och ytterligare möblering efter ditt eget tycke och smak. Från vardagsrummet har du också tillgång till en härlig inglasad balkong. Denna balkong är en utmärkt plats att njuta av utomhusmiljön, oavsett väder. Här kan du sitta och koppla av medan du beundrar omgivningen. Sovrummet är rymligt och skapar en lugn och avslappnad atmosfär. Det är en perfekt plats att återhämta sig efter en lång dag. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Välutrustat med induktionsspis, diskmaskin, kyl/frys, samt en mindre frys i köksskåp. Det finns också tillräckligt med utrymme för en matplats, där du kan njuta av dina måltider. Liksom vardagsrummet har köket stora fönster som ger rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en trevlig plats att laga mat och umgås. Badrummet är välplanerat och är utrustat med en tvättmaskin för extra bekvämlighet. Det är helkaklat och har en fräsch och modern design. Lägenheten har ett strategiskt läge i Eskilstuna med gångavstånd till bussförbindelser, centrum, tågstationen, universitet och restauranger. Sammanfattningsvis är Krongatan 7 en lägenhet med en inbjudande hall, ett stort och luftigt vardagsrum, en rymlig sovrum, ett välutrustat kök, en inglasad balkong och ett praktiskt badrum. Denna lägenhet är perfekt för den som söker en bekväm och trivsam bostad med gott om utrymme, bra läge och naturligt ljus.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Noachsgatan 11, Norr, Eskilstuna kommun

Noachsgatan 11

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
650 000 kr
29 m²
1 rum
vån 6/10
1 730 kr/mån
22 414 kr/m²

Noachsgatan 11 är hemmet för en välplanerad enrumslägenhet som bjuder på en utsikt och gott om naturligt ljus. När du kliver in i denna lägenhet möts du av ljusa ytskikt och en inbjudande atmosfär som genomsyrar varje hörn. Känslan av rymd är påtaglig, vilket gör detta till ett trivsamt och luftigt boende. Köket är modernt och praktiskt planerat. Badrummet är helkaklat och har en fräsch design. Hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning och reda på dina tillhörigheter. Fördelarna med denna lägenhet är dess fantastiska läge. Centrum ligger inom bekvämt gångavstånd, vilket gör det enkelt att ta sig till bussförbindelser, matbutiker, parker, universitetet och andra bekvämligheter i området. Oavsett om du vill utforska staden eller bara njuta av lugnet hemma, har du allt du behöver inom räckhåll. Sammanfattningsvis erbjuder Noachsgatan 11 en kombination av bekvämlighet, komfort och modernt boende. Med dess ljusa och välplanerade utrymmen är det här en plats där du kan trivas.

  • Plus
  • Hiss
Fjärilstigen 16, Näshulta-Österby, Eskilstuna kommun
  • Sön 4 aug kl 10:30

Fjärilstigen 16

Villa
Näshulta-Österby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 800 000 kr
47 m²
3 rum
2 014 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till Fjärilstigen 16, där ett omsorgsfullt vårdad vinterbonat fritidshus med en fantastiskt önskvärd placering. Med en imponerande tomt på 2 014 kvm, belägen på en höjd och omgiven av frodig grönska, erbjuder detta hem en känsla av lugn och harmoni med naturen. In på den generösa tomten finns den stora och charmiga uteplatsen, med tak för skugga och skydd. Från baksidan leder en trappa upp till ett altandäck som bjuder på en utsikt över både tomten och omgivningen, vilket gör det till den perfekta platsen för grillkvällar och avkoppling. Goda förvaringsmöjligheter i form av förrådsbyggnad. In i bostaden välkomnas man av en inbjudande hall, två välplacerade rum, ett modernt badrum och kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Det öppna och rymliga vardagsrummet är hjärtat av hemmet, bra med yta för möblering efter önskemål, högt i tak och detaljer som harmoniserar med den natursköna omgivningen. Här flödar ljuset generöst in och sprider en behaglig atmosfär, med en kamin som ger både värme och mysighet under kalla vinterkvällar. Direkt tillgång till uteplatsen från vardagsrummet erbjuds flexibilitet. Näshulta är ett mycket omtyckt område som ständigt växer och utvecklas, med närliggande faciliteter såsom campingplatser och badplatser för sommaraktiviteter, samt Näshulta Friskola för de yngre familjemedlemmarna. Här finner du allt du behöver för att njuta av både det natursköna och det bekväma livet på landet.

  • Plus
  • Uteplats
Hedlundsgatan 7, Rinmansparken, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår

Hedlundsgatan 7

Lägenhet
Rinmansparken, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 595 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 0/3
3 955 kr/mån
22 624 kr/m²

Stig in i denna charmiga tvåa som bjuder på en harmonisk kombination av komfort och bekvämlighet. Genom den inbjudande hallen möts du av en atmosfär av välkomnande lugn och harmoni. Det rymliga köket lockar till kreativitet och gemenskap, med generöst utrymme för både matlagning och sociala stunder. Det helkaklade badrummet bjuder in till avkoppling och välmående, med sina stilrena detaljer och moderna design. Sovrummet är en fristad av ro och vila, med gott om plats för både sömn och förvaring i garderoberna. Vardagsrummet strålar av ljus och liv, med en naturlig koppling till en av de två uteplatserna som erbjuder en underbar möjlighet att njuta av frisk luft och omgivningen. En klädkammare ger extra förvaringsmöjligheter och bidrar till att hålla ordning och reda. Utomhus är innergården en fridfull oas, fri från biltrafik och med gott om utrymme för lek och avkoppling för både barn och vuxna. Omgivningen kring Rinmansparken präglas av en trivsam atmosfär och närhet till allt man kan önska sig - från lekplatser till matbutiker, biograf och tågstation. vatten, värme, TV-kanaler och förråd ingår i avgiften och bostadsrättstillägg. Varmt välkomna till Hedlundsgatan 7!

  • Uteplats
  • Hiss
Rönnbärsvägen 4, Mälby, Eskilstuna kommun

Rönnbärsvägen 4

Fritidshus
Mälby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 750 000 kr
24 m²
2 rum
1 698 m² tomt

Varmt välkommen till Rönnbärsvägen 4 i populära Mälby! Nu kan vi äntligen presentera en fastighet i Mälby med en stor tomt om 1 698 kvm. En fastighet med många möjligheter då det går att nyttja som fritidsfastighet eller bygga nytt. Kommunalt vatten och avlopp är redan indraget och betalt. I dagsläget finns idag en huvudbyggnad om 24 kvm med kök, vedspis och två rum. En gäststuga som har använts som sovstuga. En extra byggnad som innehåller ute-kök, duschkabin och toalett. En utomhus-bar. Samt en altan delvis med tak och en badtunna. Det som gäller för denna fastighet för den som vill bygga nytt är: Största sammanlagda byggnadsarea är 1/7 av tomten men högst 200 kvm. Huvudbyggnad får vara högst 160 kvm. Arean får delas upp i två byggnader. Flera komplementbyggnaderfår uppföras. Varje komplementbyggnad får inta vara större än 40 kvm. Tak skall utformas som sadeltak eller pulpettak. Högsta tillåtna taknockshöjd är 8,0 m för huvudbyggnad och 3,5 m för komplementbyggnad. Största tillåtna takvinkel för huvudbyggnad är 38 grader och för komplementbyggnad 27 grader. Under fliken med dokument finner ni bestämmelser och detaljplan. Länk till gällande detaljplan finner ni här: https://karta.eskilstuna.se/dokument/_Extern/Plan/1311-1%20PUL.pdf Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för att få mer information.

Lill Jans gränd 7, Torshälla, Eskilstuna kommun

Lill Jans gränd 7

Radhus
Torshälla, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 795 000 kr
99 + 6 m²
4 rum
174 m² tomt

Varmt välkommen till Lill Jans Gränd 7 och detta fantastiska radhus i Torshälla! Här finner vi ett friköpt radhus renoverat i modern tappning under år 2022. På entréplan möts vi av fina ljusa materialval. Från vardagsrummet går det att ta sig ut till altanen som har en del med tak och en utan för att nöja alla i hushållet. Fortsatt ut från altanen nås carporten och garaget med förråd. På entréplan finner vi även ett fullutrustat kök, en tvättstuga, en gästtoalett och en ljus och trevlig entréhall. På det övre planet finns 3 st sovrum, ett badrum och två klädkammare. Två av sovrummen på övre plan har utgång till en stor balkong ovanför altanen. Det tredje sovrummet har en egen walk in closet. Det här är ett boende som verkligen måsta upplevas på plats! Populära Torshälla är ett område som attraherar såväl seniorer som yngre par och barnfamiljer. Beläget omkring 7 km norr om centrala Eskilstuna, erbjuds blandad bebyggelse med både småhuskvarter och flerbostadshus. För många boende utgör Torshälla sitt eget, separata samhälle. På Lill Jans Väg bor ni med närheten till det mesta. I Torshälla finns skola, matbutik m.m. Här bor ni med en kort biltur från både Eskilstuna centrum och TunaPark köpcentrum. I närheten ligger även Västerleden med bensinmack, bygghandel, gym, butiker och flertalet snabbmatresturanger. Bostaden är besiktigad. Besiktningsprotokoll finner ni under fliken dokument. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så att du inte missar eventuella förhandsvisningar!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Rönnbärsvägen 3, Mälby, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rönnbärsvägen 3

Fritidshus
Mälby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 795 000 kr
26 m²
2 rum
1 426 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! ACCEPTERAT PRIS - 1 795 000 kr Välkommen till Rönnbärsvägen 3 med gångavstånd till Mälaren! Nu finns möjligheten att förvärva en tomt på 1 426kvm med gångavstånd till Mälaren som har en generös byggrätt, se bifogad fil för detaljplan. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns indraget vid tomtgränsen och är betalt. På tomten finns ett fritidshus som används som sommarboende. Fritidshuset har stor inglasad altan med utsikt över tomten, rymligt kök, mysigt sovrum och vardagsrum. Elen är påkopplad i byggnaden. Finns även en gäststuga på tomten. I närheten finner ni Mälarbaden som bjuder på badplats, golfbana, restaurang och padelbana. Kollektivtrafik finns inom bekvämligt avstånd. Fastigheten kommer att säljas med en friskrivningsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Aroniavägen 16, Måsta, Eskilstuna kommun

Aroniavägen 16

Tomt
Måsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 550 000 kr
704 m² tomt

Sällsynt tillfälle att förverkliga dina husdrömmar på en central villatomt i lugna och populära Måsta! Här har du allt inom räckhåll, Eskilstuna centrum nås med en bilfärd på några minuter och bussen avgår med täta intervaller. Måsta är ett barnvänligt område med lekparker, pulkabacke, flera förskolor och Slagstaskolan (F-6) i den direkta närheten. Dessutom finns det både matvarubutik som pizzeria i området. Detaljplanen medger en generös byggrätt där 200 kvm av tomten får bebyggas. Här kan du bygga antingen ett enfamiljshus eller parhus. Med ett nybyggt hus slipper du även betala fastighetsavgift de första 15 åren. Anslutning för el, V/A och fiber finns vid tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer, som man kan se och läsa mer om på EEM hemsida. https://www.eem.se/privat

Visar alla 18