Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ludwig Gullberg

Ludwig Gullberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Anneviksvägen 19, Hällby, Eskilstuna kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Anneviksvägen 19, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 2
Anneviksvägen 19, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 3

Anneviksvägen 19

Villa
Hällby, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 995 000 kr
133 + 42 m²
6 rum
1 010 m² tomt

Välkommen till detta rymliga enplanshus beläget i populära Hällby i Eskilstuna. Med fyra sovrum och gott om plats för hela familjen är detta ett drömboende för den som vill ha gott om utrymme att växa i. Huset är utrustat med solceller som hjälper dig att hålla nere elkostnaderna samtidigt som du gör en insats för miljön. Den generösa tomtytan om 1010 kvadratmeter ger gott om utrymme för lek och trädgårdsarbete, perfekt för både barn och grönsaksodling. Med närhet till natur och grönområden finns det gott om möjligheter till friluftsaktiviteter för naturnära upplevelser. Området erbjuder också goda kommunikationsmöjligheter och närhet till service, skola och affärer.

  • Premium
Carl Lewanders väg 51, null, Eskilstuna kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00

Carl Lewanders väg 51

Radhus
Eskilstuna kommun
OBOS i Sverige
2 845 000 kr
120 m²
5 rum
5 474 kr/mån
23 708 kr/m²

Just nu har vi ett erbjudande i Brf Bronsyxan som ger dig 400 000 kr i rabatt. Rabatten är avdragen i prislistan och gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. 3 sovrum som standard, möjlighet till 4 I Öppna sällskapsytor I Fullutrustat kök I 2 badrum I 2 uteplatser I Förråd och parkeringsplats för 2 bilar Parhus 120 kvm – familjernas favorit Det finns en enkel anledning till att just det här huset är ett av våra mest populära: det har allt! Vad sägs om tre sovrum som standard, två badrum, härliga sällskapsytor och två ljuvliga uteplatser? Inte illa alls, säger vi. Välkommen in! Fast innan vi kliver in pausar vi den trevliga uteplatsen vid entrén som bara väntar på att invigas. Kanske passar en liten cafégrupp fint här? Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett av husets sovrum. Ett perfekt rum för familjens tonåring som värnar om sitt privatliv, ett trevligt gästrum – eller varför inte ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Och på tal om bekvämligheter, så bjuds vi även på fina förvaringsmöjligheter med ett förråd under trappan och en praktisk klädkammare. Rum för att leva livet Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffmys. Härifrån kliver du också ut på din stora altan med trädäck där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas – och alla sommarens grillkvällar, såklart. Ett kök för alla smaker Det moderna köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en inbjudande liten bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och fina arbetsytor. Plats för att koppla av Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trivsamma sovrum, en mysig lek- eller kontorshörna och ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Övervåningen bjuder också på praktiska detaljer i form av ett badrum med dusch och WC och en rejäl klädkammare. Behöver familjen ett extra sovrum? Då går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval, läs mer om det i tillvalsbroschyren.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Carl Lewanders väg 90, null, Eskilstuna kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00

Carl Lewanders väg 90

Radhus
Eskilstuna kommun
OBOS i Sverige
2 475 000 kr
107 m²
4 rum
4 995 kr/mån
23 131 kr/m²

NYA TIDER, NYA PRISER! Just nu har vi sänkt priset på bostäderna med 400 000 kr. Vi erbjuder även trygg månadsavgift fram till september 2026. Utöver dessa erbjudanden bjuder OBOS på halva månadsavgiften i 24 månader från inflyttning. Detta gäller de som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta oss idag så berättar vi mer. Radhus och parhus 107 kvm – mycket huskänsla per kvadratmeter Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga hus. Vill du ha lite extra villakänsla i tillvaron? Då väljer du ett av parhusen. Här får du • 2 sovrum som standard, möjlighet till 3 • Härliga öppna sällskapsytor • Fullutrustat kök • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare • Dubbla uteplatser • Förråd och parkeringsplats (parhusen har plats för två bilar)

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Strimlusevägen 31, Odlaren, Eskilstuna kommun

Strimlusevägen 31

Lägenhet
Odlaren, Eskilstuna kommun
HSB ProjektPartner AB
1 600 000 kr
53,5 m²
2 rum
4 464 kr/mån
29 907 kr/m²

NYTT PRIS OCH AVGIFTSFRITT 1 ÅR! Välkommen till en effektiv hörntvåa! Effektiv hörntvåa där alla kvadratmeter kommer till sin rätt. Öppna ytor och stort sovrum med god förvaring. Balkong om 8,5 kvm i soligt söderläge! ENTRÉ/HALL Hallen har ett tåligt klinkergolv, i en grå kulör, innanför dörren. Vidare in i lägenheten ligger en ljuspigmenterad ekparkett från Kährs. Förvaring i skjutdörrsgarderob med förvaringssystem från Elfa med hylla, klädstång och meshbackar för källsortering. KÖK/VARDAGSRUM Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys samt ugn och mikro i praktisk arbetshöjd i högskåp. Släta skåpsluckor målade i en grå kulör med handtag i rostfritt kombineras med stänkskydd i form av vitt, blankt kakel. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva (Vedums Chromix Silver) och LED-spotlights med dimmer som belysning under överskåp. BADRUM Badrummet går i varma toner med ett brungrått kakel och vitgrått klinkergolv med komfortgolvvärme som extra utrustning. Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free med vita lådfronter. Spegelskåp med LED-belysning. Duschen har väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har även handdukstork. SOVRUM Sovrummet är rymligt med sina ca 14 kvm. Rejäl skjutdörrsgarderob från golv till tak inredd med hylla, klädstång och en linnedel med trådbackar. Liksom alla Elfa-system är det enkelt att bygga vidare utifrån sina egna behov, med all tänkbar garderobsinredning som kan kombineras i det oändliga med backar i olika utförande, hyllor och speciallösningar för till exempel skoförvaring eller upphängning av byxor! ÖVRIGT Lägenhetsytterdörren är säkerhetsklassad, försedd med titthål och ringklocka, innerdörrarna är släta, vita med trycke av matt krom, fönster i trä/aluminium med isolerglas, karmar i vitmålat trä, fönsterbänkar i natursten. Brf Odlaren 2 består av två punkthus med sex och sju våningar som ligger högt upp i området och omges av den fridfulla Odlarskogen. Alla bostäderna med 1-3 rum är hörnlägenheter som får en öppen och ljus planlösning med balkong i anslutning till vardagsrum och kök. Generöst med ljus i de halvöppna till öppna planlösningarna tack vare många fönster. Det är ett bra läge med naturen utanför dörren och ett praktiskt boende med gemensamhetslokal, parkeringsplatser och cykelverkstad. Och inte minst genomgående bra materialval i lägenheterna. Här trivs man till både fest och vardag. Husen förses med solceller för att ge extra el-tillskott åt husens drift.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Strimlusevägen 29, Odlaren, Eskilstuna kommun

Strimlusevägen 29

Lägenhet
Odlaren, Eskilstuna kommun
HSB ProjektPartner AB
2 395 000 kr
87 m²
3 rum
6 787 kr/mån
27 529 kr/m²

NYTT PRIS OCH AVGIFTSFRITT 1 ÅR! Stor och ljus 3:a med stor balkong om ca 8 kvm i sydost. Smakfull inredning och goda förvaringsmöjligheter. Dubbla badrum! Flexibel inflyttning - snabbt tillträde möjligt. ENTRÉ/HALL Hallen har ett tåligt klinkergolv, i en mörkgrå kulör, innanför dörren. Vidare in i lägenheten ligger en ljuspigmenterad ekparkett från Kährs. Förvaring i skjutdörrsgarderob med förvaringssystem från Elfa med hylla, klädstång och meshbackar för källsortering. KÖK/VARDAGSRUM Kök och vardagsrum ligger i en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, kyl och frys samt ugn och mikro placerade i praktisk arbetshöjd i högskåp. Släta, vita skåpsluckor med handtag i rostfritt kombineras med stänkskydd i form av grått, blankt kakel. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva (Vedums Karusell) och LED-spotlights med dimmer som belysning under överskåp. BADRUM och WC/DUSCH Badrummet har vitt kakel och klinker i antracitgrått. Extrautrustat med komfortgolvvärme. Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free med vita lådfronter. Spegelskåp med LED-belysning. Duschen har väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har även handdukstork. Lägenheten har ytterligare en wc/dusch med samma färgval på kakel och klinker, även här finns komfortgolvvärme installerat. Kommod och spegelskåp från Vedum, duschvägg i klarglas och handdukstork. SOVRUM Det större sovrummet är rymligt med sina ca 14 kvm. Rejäl skjutdörrsgarderob från golv till tak inredd med hylla, klädstång och en linnedel med trådbackar. Liksom alla Elfa-system är det enkelt att bygga vidare utifrån sina egna behov, med all tänkbar garderobsinredning som kan kombineras i det oändliga med backar i olika utförande, hyllor och speciallösningar för till exempel skoförvaring eller upphängning av byxor! Lägenhetens andra sovrum är ca 11 kvm och har förvaring i en garderob. ÖVRIGT Lägenhetsytterdörren är säkerhetsklassad, försedd med titthål och ringklocka, innerdörrarna är släta, vita med trycke av matt krom, fönster i trä/aluminium med isolerglas, karmar i vitmålat trä, fönsterbänkar i natursten. Brf Odlaren 2 består av två punkthus med sex och sju våningar som ligger högt upp i området och omges av den fridfulla Odlarskogen. Alla bostäderna med 1-3 rum är hörnlägenheter som får en öppen och ljus planlösning med balkong i anslutning till vardagsrum och kök. Gemensamt för alla lägenheter är att vi arbetat in bra med flexibla förvaringslösningar och skapat lätt möblerade ytor. Brf Odlaren 2 erbjuder generösa hem. Generöst med ljus i de halvöppna till öppna planlösningarna tack vare många fönster. Det är ett bra läge med naturen utanför dörren och ett praktiskt boende med gemensamhetslokal, parkeringsplatser och cykelverkstad. Och inte minst genomgående bra materialval i lägenheterna. Här trivs man till både fest och vardag. Husen förses med solceller för att ge extra el-tillskott åt husens drift.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Strimlusevägen 29, Odlaren, Eskilstuna kommun

Strimlusevägen 29

Lägenhet
Odlaren, Eskilstuna kommun
HSB ProjektPartner AB
2 200 000 kr
72,5 m²
3 rum
5 782 kr/mån
30 345 kr/m²

NYTT PRIS OCH AVGIFTSFRITT 1 ÅR! Välkommen till en ljus och luftig hörn-3:a högt upp i huset. Balkong med kvällssol. Ring för visning och mer information. Inflyttningsklart med flexibelt tillträde! ENTRÉ/HALL Hallen har ett tåligt, brungrått klinkergolv innanför dörren. Vidare in i lägenheten ligger en ljuspigmenterad ekparkett från Kährs. Förvaring i skjutdörrsgarderob med förvaringssystem från Elfa med hylla, klädstång och meshbackar för källsortering. KÖK/VARDAGSRUM Kök och vardagsrum ligger i en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, kyl och frys samt ugn och mikro placerade i praktisk arbetshöjd i högskåp. Släta, vita skåpsluckor med handtag i rostfritt kombineras med stänkskydd i form av vitt, blankt kakel. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva (Vedums Chromix Silver) och LED-spotlights med dimmer som belysning under överskåp. BADRUM Badrummet har vitt, blankt kakel och klinker i en varm brungrå ton - extra utrustat med komfortgolvvärme . Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free med vita lådfronter. Spegelskåp med LED-belysning. Badkar som har duschvägg med grått glas. Tvättmaskin och torktumlare som är uppgraderade över standard, ovanför dem finns en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp. Badrummet har även handdukstork. SOVRUM Det större sovrummet är rymligt med sina ca 14 kvm. Rejäl skjutdörrsgarderob från golv till tak, där ena dörren har spegelglas. Inredd med hylla, klädstång och en linnedel med trådbackar. Liksom alla Elfa-system är det enkelt att bygga vidare utifrån sina egna behov, med all tänkbar garderobsinredning som kan kombineras i det oändliga med backar i olika utförande, hyllor och speciallösningar för till exempel skoförvaring eller upphängning av byxor! Lägenhetens andra sovrum är ca 8 kvm och har förvaring i en garderob. ÖVRIGT Lägenhetsytterdörren är säkerhetsklassad, försedd med titthål och ringklocka, innerdörrarna är släta, vita med trycke av matt krom, fönster i trä/aluminium med isolerglas, karmar i vitmålat trä, fönsterbänkar i natursten. Brf Odlaren 2 består av två punkthus med sex och sju våningar som ligger högt upp i området och omges av den fridfulla Odlarskogen. Det är ett bra läge med naturen utanför dörren och ett praktiskt boende med gemensamhetslokal, parkeringsplatser och cykelverkstad. Och inte minst genomgående bra materialval i lägenheterna. Här trivs man till både fest och vardag. Husen förses med solceller för att ge extra el-tillskott åt husens drift.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Strimlusevägen 29, Odlaren, Eskilstuna kommun

Strimlusevägen 29

Lägenhet
Odlaren, Eskilstuna kommun
HSB ProjektPartner AB
1 800 000 kr
62 m²
2 rum
5 053 kr/mån
29 032 kr/m²

NYTT PRIS OCH AVGIFTSFRITT 1 ÅR! Välkommen till en perfekt planerad två! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fönster i två väderstreck och rejäl förvaring via skjutdörrsgarderober. Bra möblerbar balkong om 8,5 kvm i söderläge. ENTRÉ/HALL Hallen har ett tåligt klinkergolv, i en grå kulör, innanför dörren. Vidare in i lägenheten ligger en ljuspigmenterad ekparkett från Kährs. Förvaring i skjutdörrsgarderob med förvaringssystem från Elfa med hylla, klädstång och meshbackar för källsortering. KÖK/VARDAGSRUM Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys samt ugn och mikro i praktisk arbetshöjd i högskåp. Släta skåpsluckor målade i en grå kulör med handtag i rostfritt kombineras med stänkskydd i form av vitt, blankt kakel. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva (Vedums Chromix Silver) och LED-spotlights med dimmer som belysning under överskåp. BADRUM Badrummet går i varma toner med ett brungrått kakel och vitgrått klinkergolv med komfortgolvvärme som extra utrustning. Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free med vita lådfronter. Spegelskåp med LED-belysning. Duschen har väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har även handdukstork. SOVRUM Sovrummet är rymligt med sina ca 14 kvm. Rejäl skjutdörrsgarderob från golv till tak inredd med hylla, klädstång och en linnedel med trådbackar. Liksom alla Elfa-system är det enkelt att bygga vidare utifrån sina egna behov, med all tänkbar garderobsinredning som kan kombineras i det oändliga med backar i olika utförande, hyllor och speciallösningar för till exempel skoförvaring eller upphängning av byxor! ÖVRIGT Lägenhetsytterdörren är säkerhetsklassad, försedd med titthål och ringklocka, innerdörrarna är släta, vita med trycke av matt krom, fönster i trä/aluminium med isolerglas, karmar i vitmålat trä, fönsterbänkar i natursten. Brf Odlaren 2 består av två punkthus med sex och sju våningar som ligger högt upp i området och omges av den fridfulla Odlarskogen. Det är ett bra läge med naturen utanför dörren och ett praktiskt boende med gemensamhetslokal, parkeringsplatser och cykelverkstad. Och inte minst genomgående bra materialval i lägenheterna. Här trivs man till både fest och vardag. Husen förses med solceller för att ge extra el-tillskott åt husens drift.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Carl Lewanders väg 71, null, Eskilstuna kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00

Carl Lewanders väg 71

Radhus
Eskilstuna kommun
OBOS i Sverige
2 595 000 kr
120 m²
5 rum
5 474 kr/mån
21 625 kr/m²

NYA TIDER, NYA PRISER! Just nu har vi sänkt priset på bostäderna med 400 000 kr. Vi erbjuder även trygg månadsavgift fram till september 2026. Utöver dessa erbjudanden bjuder OBOS på halva månadsavgiften i 24 månader från inflyttning. Detta gäller de som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta oss idag så berättar vi mer. Parhus 120 kvm – familjernas favorit Det finns en enkel anledning till att just det här huset är ett av våra mest populära: det har allt! Vad sägs om tre sovrum som standard, två badrum, härliga sällskapsytor och två ljuvliga uteplatser? Inte illa alls, säger vi. Välkommen in! Fast innan vi kliver in pausar vi den trevliga uteplatsen vid entrén som bara väntar på att invigas. Kanske passar en liten cafégrupp fint här? Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett av husets sovrum. Ett perfekt rum för familjens tonåring som värnar om sitt privatliv, ett trevligt gästrum – eller varför inte ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Och på tal om bekvämligheter, så bjuds vi även på fina förvaringsmöjligheter med ett förråd under trappan och en praktisk klädkammare. Rum för att leva livet Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffmys. Härifrån kliver du också ut på din stora altan med trädäck där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas – och alla sommarens grillkvällar, såklart. Ett kök för alla smaker Det moderna köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en inbjudande liten bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och fina arbetsytor. Plats för att koppla av Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trivsamma sovrum, en mysig lek- eller kontorshörna och ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Övervåningen bjuder också på praktiska detaljer i form av ett badrum med dusch och WC och en rejäl klädkammare. Behöver familjen ett extra sovrum? Då går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval, läs mer om det i tillvalsbroschyren. Här får du • 3 sovrum som standard, möjlighet till 4 • Härliga öppna sällskapsytor • Fullutrustat kök • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare • Dubbla uteplatser • Förråd och parkeringsplats för två bilar

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Carl Lewanders väg 98, null, Eskilstuna kommun

Carl Lewanders väg 98

Radhus
Eskilstuna kommun
OBOS i Sverige
2 695 000 kr
120 m²
5 rum
5 474 kr/mån
22 458 kr/m²

NYA TIDER, NYA PRISER! Just nu har vi sänkt priset på bostäderna med 400 000 kr. Vi erbjuder även trygg månadsavgift fram till september 2026. Utöver dessa erbjudanden bjuder OBOS på halva månadsavgiften i 24 månader från inflyttning. Detta gäller de som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta oss idag så berättar vi mer. Parhus 120 kvm – familjernas favorit Det finns en enkel anledning till att just det här huset är ett av våra mest populära: det har allt! Vad sägs om tre sovrum som standard, två badrum, härliga sällskapsytor och två ljuvliga uteplatser? Inte illa alls, säger vi. Välkommen in! Fast innan vi kliver in pausar vi den trevliga uteplatsen vid entrén som bara väntar på att invigas. Kanske passar en liten cafégrupp fint här? Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett av husets sovrum. Ett perfekt rum för familjens tonåring som värnar om sitt privatliv, ett trevligt gästrum – eller varför inte ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Och på tal om bekvämligheter, så bjuds vi även på fina förvaringsmöjligheter med ett förråd under trappan och en praktisk klädkammare. Rum för att leva livet Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffmys. Härifrån kliver du också ut på din stora altan med trädäck där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas – och alla sommarens grillkvällar, såklart. Ett kök för alla smaker Det moderna köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en inbjudande liten bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och fina arbetsytor. Plats för att koppla av Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trivsamma sovrum, en mysig lek- eller kontorshörna och ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Övervåningen bjuder också på praktiska detaljer i form av ett badrum med dusch och WC och en rejäl klädkammare. Behöver familjen ett extra sovrum? Då går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval, läs mer om det i tillvalsbroschyren. Här får du • 3 sovrum som standard, möjlighet till 4 • Härliga öppna sällskapsytor • Fullutrustat kök • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare • Dubbla uteplatser • Förråd och parkeringsplats för två bilar

  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Brf Bronsyxan, null, Eskilstuna kommun
  • 13 lediga bostäder

Brf Bronsyxan

Radhus
Eskilstuna kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 475 000 kr
107-120 m²
4-5 rum
4 995 kr/mån

NYA TIDER, NYA PRISER! Just nu har vi sänkt priset på bostäderna med 400 000 kr. Vi erbjuder även trygg månadsavgift fram till september 2026. Utöver dessa erbjudanden bjuder OBOS på halva månadsavgiften i 24 månader från inflyttning. Detta gäller de som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta oss idag så berättar vi mer. Vi bygger för fullt i Skogstorp! Här skapar vi ett familjevänligt kvarter med radhus och parhus i två olika storlekar där du bor nytt, fräscht och bekvämt i bostadsrätt. Nära bad och natur, med gångavstånd till skola och förskola – och samtidigt med hela Eskilstunas utbud inom räckhåll. Rum för det sociala och det privata livet Här kan du välja mellan att bo i radhus eller parhus. Parhusen finns i två olika storlekar: 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, radhusen blir av den mindre modellen. Oavsett vilket du väljer får du fina sällskapsytor på bottenvåningen och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp i 2-3 sovrum. Med plats för utelivet Utelivet är ju en stor del av huslivet. Och vad vore utelivet utan uteplatser? Här får du dubbla sådana, en rejäl altan med trädäck på baksidan av huset – men också en uteplats på entrésidan, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar bäst. Här variera husens tomter en del i storlek, så du kan faktiskt slippa trädgårdsskötsel helt och hållet om du vill det. Men här finns också hus med lättskötta täppor för dig som vill motionera dina gröna fingrar.

  • Nybyggnadsprojekt
Odlaren 2, Odlaren, Eskilstuna kommun
  • 9 lediga bostäder

Odlaren 2

Lägenhet
Odlaren, Eskilstuna kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 1 575 000 kr
53,5-87 m²
2-3 rum
4 464 kr/mån

Nu erbjuder vi 1 års avgiftsfritt! Passa på att köp en av våra kvarvarande bostäder i populära brf Odlaren 2 och bo utan kostnad första året! Erbjudandet gäller till och med 2024-04-30. Gemensamt för lägenheterna är att de alla har balkong, ljusa öppna planlösningar och noga utvald inredning av hög standard - några med personliga variationer i färg och materialval. Vill du flytta in direkt eller med längre tid till tillträde? Vi hittar ett datum som passar dig. I populära Odlaren i Eskilstuna har HSB byggt 56 nya bostadsrätter i olika storlekar mellan 1 och 3 rok. Här kan du köpa en nybyggd lägenhet i fint solläge intill skogen samtidigt som du bara har en cykeltur till city. Med Odlarskogen som granne kan du enkelt ha ett aktivt vardagsliv med belysta motionsspår och skogsmarker fyllda med svamp och bär inpå knuten samtidigt som Eskilstuna centrum bara ligger några minuter bort. De nya lägenheterna är placerade i hörn med stora fönsterpartier för att ge fin kontakt med skogen. Öppen planlösning, noga utvald inredning och god förvaring gör lägenheterna välplanerade och lättmöblerade. Via kök och vardagsrum har du direkt access till uteplats eller balkong. Alla får källarförråd och möjlighet att hyra p-plats intill husen. I brf Odlaren 2 finns även gemensamma ytor och funktioner som ger dig fler kvadratmetrar än dina egna. Det finns ett förenings-/styrelserum som också kan fungera som gästrum. Och det finns ett hobbyrum/verkstad utrustat med cykelservicestation för aktiviteter som mountainbike, plantering och dina hemmaprojekt. HSB nyproduktion i Eskilstuna har högt ställda miljökrav för att uppnå certifieringen Miljöbyggnad. Solceller på taken bidrar till en lokal och hållbar elproduktion och en lägre energikostnad för bostadsrättsföreningen.

  • Nybyggnadsprojekt
Strimlusevägen 29, Odlaren, Eskilstuna kommun

Strimlusevägen 29

Lägenhet
Odlaren, Eskilstuna kommun
HSB ProjektPartner AB
1 675 000 kr
53,5 m²
2 rum
4 464 kr/mån
31 308 kr/m²

NYTT PRIS OCH AVGIFTSFRITT 1 ÅR! Effektiv hörntvåa där alla kvadratmeter kommer till sin rätt. Öppna ytor och stort sovrum med god förvaring. Balkong i soligt läge! ENTRÉ/HALL Hallen har ett tåligt klinkergolv, i en grå kulör, innanför dörren. Vidare in i lägenheten ligger en ljuspigmenterad ekparkett från Kährs. Förvaring i skjutdörrsgarderob med förvaringssystem från Elfa med hylla, klädstång och meshbackar för källsortering. KÖK/VARDAGSRUM Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys samt ugn och mikro i praktisk arbetshöjd i högskåp. Släta skåpsluckor målade i en grå kulör med handtag i rostfritt kombineras med stänkskydd i form av vitt, blankt kakel. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva (Vedums Chromix Silver) och LED-spotlights med dimmer som belysning under överskåp. BADRUM Badrummet går i varma toner med ett brungrått kakel och vitgrått klinkergolv med komfortgolvvärme som extra utrustning. Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free med vita lådfronter. Spegelskåp med LED-belysning. Duschen har väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har även handdukstork. SOVRUM Sovrummet är rymligt med sina ca 14 kvm. Rejäl skjutdörrsgarderob från golv till tak inredd med hylla, klädstång och en linnedel med trådbackar. Liksom alla Elfa-system är det enkelt att bygga vidare utifrån sina egna behov, med all tänkbar garderobsinredning som kan kombineras i det oändliga med backar i olika utförande, hyllor och speciallösningar för till exempel skoförvaring eller upphängning av byxor! ÖVRIGT Lägenhetsytterdörren är säkerhetsklassad, försedd med titthål och ringklocka, innerdörrarna är släta, vita med trycke av matt krom, fönster i trä/aluminium med isolerglas, karmar i vitmålat trä, fönsterbänkar i natursten. Brf Odlaren 2 består av två punkthus med sex och sju våningar som ligger högt upp i området och omges av den fridfulla Odlarskogen. Generöst med ljus i de halvöppna till öppna planlösningarna tack vare många fönster. Det är ett bra läge med naturen utanför dörren och ett praktiskt boende med gemensamhetslokal, parkeringsplatser och cykelverkstad. Och inte minst genomgående bra materialval i lägenheterna. Här trivs man till både fest och vardag. Husen förses med solceller för att ge extra el-tillskott åt husens drift.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Södra Bangårdsgatan 30A, Söder, Eskilstuna kommun
Södra Bangårdsgatan 30A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Södra Bangårdsgatan 30A, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Södra Bangårdsgatan 30A

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 325 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/2
4 136 kr/mån
22 083 kr/m²

Varmt välkommen till omtycka Södra Bangårdsgatan 30A och denna rymliga 2 rok med balkong i söderläge. Här är det mesta renoverat 2021 förutom badrummet. Området är omtyckt och populärt med nära till Eskilsparken, restauranger, centrum, bussar, matbutiker och vackra promenadstråk längs Eskilstunaån. Ett bekvämt och praktiskt ställe att bo på. Denna bostaden kommer ut på marknaden längre fram men gör en intresseanmälan redan nu eller kontakta mäklaren för mer information om bostaden och eventuella förhandsvisningar.

  • Premium
Solåsvägen 29, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Lör 6 apr kl 11:00
Solåsvägen 29, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Solåsvägen 29, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Solåsvägen 29

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
4 250 000 kr
162 + 66 m²
6 rum
1 026 m² tomt

Nu finns chansen är bli ny ägare av denna otroligt välbevarade villa i populära Borsökna! Fastigheten som varit i familjens ägor över 45 år ligger nära naturen och inom gångavstånd finns Borsöknasjön med badplats. I närområdet finns förskola, grundskola och bra busskommunikationer. För att inte missa eventuella förhandsvisningar, kontakta ansvarig fastighetsmäklare eller gör en intresseanmälan så hör vi av oss.

  • Premium
  • Uteplats
Strimlusevägen 15, Odlaren, Eskilstuna kommun

Strimlusevägen 15

Lägenhet
Odlaren, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 195 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/7
5 745 kr/mån
25 523 kr/m²

Mycket trivsam 3,5:a med rymlig balkong och dubbla badrum. Luftig halv-öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och härligt ljusinsläpp genom stora fönsterytor. Två sovrum samt ett mindre förråd som även kan nyttjas som hemmakontor eller datorrum. Genomgående ljusa väggar och smakfull vit-tonad ekparkett på golv. Modernt kök med full utrustning samt två helkaklade duschrum, varav ett med tvättavdelning. Möjlighet att glasa in den fina balkongen om ca 8 kvm. Bostaden har aldrig varit bebodd och är klar för inflyttning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Tunavallsgränden 6, Tunavallen, Eskilstuna kommun

Tunavallsgränden 6

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 445 000 kr
92 m²
3 rum
vån 5/5
6 393 kr/mån
26 576 kr/m²

Varmt välkomna till Tunavällsgränden 6 och Brf Skjutvallen. Här bor du i en ljus och rymlig hörnlägenhet om hela 92 kvm med fritt insynsskyddat läge högst upp i huset. Lägenheten är ursprungligen en 4:a som disponeras som en synnerligen generös 3:a. Kök i öppen planlösning med rymlig sällskapsdel och en halv köksö. Bostaden har ett helkaklat badrum, gästtoalett, inglasad balkong, ekparkett i hela lägenheten samt närhet till stan.

  • Hiss
Norrgärdesgatan 6, Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Norrgärdesgatan 6

Lägenhet
Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 975 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/8
4 102 kr/mån
31 349 kr/m²

Modern och påkostad trerummare två trappor upp i trendiga och snabbväxande Norra Munktellstaden. Lägenheten är i toppskick med generös takhöjd, stora fönster, exklusiva tillval. Här bor man attraktivt och centralt med matbutiker och restauranger i närområdet. Munktellbadet är endast ett stenkast bort och Eskilstuna Centrum ligger inom bekvämt gångavstånd. Stor balkong med eftermiddag och kvällssol. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 17