Mäklare Peter Kärneus

Peter Kärneus

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ramshammar Marielund , Ramshammar, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Ramshammar Marielund , Ramshammar, Eskilstuna kommun, bild 2
Ramshammar Marielund , Ramshammar, Eskilstuna kommun, bild 3

Ramshammar Marielund

Villa
Ramshammar, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 395 000 kr
92 + 62 m²
6 381 m² tomt

Välkomna till den lantliga idyllen Ramshammar och denna trevliga fastighet med ett högt läge och utsikt över ängarna. Huset har en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matrum, 3-4 sovrum samt ett stort badrum. Stor altan under tak. På tomten finns även en fristående byggnad med vedeldad bastu och vedeldad badtunna, här kan du både basta och bada med en härligt öppen utsikt över ängarna. Lada/garagebyggnad som lämpar sig perfekt för förvaring om du tex vill ha bil, båt eller husvagn under tak. Ett fristående uthus med enklare garage i soutterängdelen, förråd och loft. Praktisk dubbel carport. Fiber finns installerat. Den friköpta tomten är på 6381 kvm och är avstyckningsbar.

  • Premium
  • Uteplats
Hammarby 4, null, Eskilstuna kommun

Hammarby 4

Tomt
Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 000 000 kr
1 049 m² tomt

Välkommen till ett naturskönt och härligt läge. Tomten ligger fint och lantligt till med utsikt över äng och åkermark, bör absolut ses på plats! Här har du möjlighet att utforma ditt drömboende själv. Bara drygt fem minuter med bil in till centrum. Perfekt pendlingsläge med bara några minuter till påfarten till E20. Tomten är belägen utanför detaljplanelagt område. Anslutningsavgifter för el och fiber tillkommer. Vatten och avlopp är ej anlagt och det finns ej kommunalt va i området.

  • Plus
Lenngrensgatan 3, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun

Lenngrensgatan 3

Villa
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
4 895 000 kr
266 + 150 m²
11 rum
952 m² tomt

Varmt välkomna till Lenngrensgatan 3! Vi presenterar stolt denna pampiga villa som är belägen i ett eftertraktat område med ett centralt läge. Detta representativa huset omfattar hela 266 kvadratmeter i boarea samt 150 kvm i biarea och är en av de största villorna i området. Här erbjuds en unik möjlighet att äga ett hem som andas stilfullhet och elegans. Husets fasad är både imponerande och tidlös, och den välkomnar dig med sin majestätiska närvaro. Vid entrén möts du av häftiga trappor, eleganta detaljer och ett inbjudande intryck. Inne i villan finner du en rymlig och luftig layout som erbjuder både komfort och stil. Totalt finns det elva rum fördelade på flera våningsplan. Tre av rummen är belägna i fil och är utrustade med praktiska skjutdörrar som ger möjlighet till en naturlig och smidig rumsfördelning. De generösa sällskapsytorna inkluderar flera rum, matrum och kök. Dessa rum är perfekta för att ta emot gäster eller bara koppla av i en trivsam miljö. Det finns gott om utrymme för att sätta sin egna prägel och anpassa hemmet efter dina egna behov och preferenser. Köket är från Arthur Bonnet och har en tidlös stil. Här har man goda förvaringsutrymmen samt en öppen planlösning till matrummet- På övreplan finner man rymligt allrum med fantastiskt ljusinsläpp. Här har man en balkong i direkt söderläge med en fantastiskt utsikt. Vidare erbjuds det tre sovrum med goda förvaringsutrymmen i form av flera klädkammare och garderober. Genom arbetsrummet finner man även en balkong i västerläge med en häftig utsikt. I allrummet finner man charmiga golv i fiskbensparkett och en öppen spis, Med en friköpt och rymlig tomt erbjuder denna villa både utrymme och avskildhet. Tomten är vackert anlagd och omsluter huset med grönska och välskötta trädgårdsytor. Det finns gott om plats för utomhusaktiviteter och njutning av den vackra omgivningen. Här bor man i ett lugnt område med närhet till Centralstationen, varifrån man tar sig till Stockholm på cirka 1 timme. Obs att endast privatvisningar kommer att hållas. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
Västeråsvägen 2C, Tunavallen, Eskilstuna kommun

Västeråsvägen 2C

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 450 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/4
3 169 kr/mån
22 308 kr/m²

Charmig och välplanerad tvåa om hela 65 kvm. 30-tals fastighet med tidstypiska detaljer som högt i tak, skjutdörrar, parkett och trägolv i samtliga rum, dubbeldörrar ut till balkongen mm. Stilrent och helkaklat badrum som gjordes för mindre än ett år sedan. Förening med bra ekonomi och låga avgifter. Bra läge med gångavstånd till centrum, tågstation, högskola, Kronskogen mm.

  • Plus
Ridö 13, Ridön, Västerås kommun

Ridö 13

Fritidshus
Ridön, Västerås kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
325 000 kr
30 m²
2 rum
1 851 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och mysiga fritidshus med ett underbart läge med gångavstånd till Mälaren. Stugan på ca 30 kvm som är byggd på 1950-talet består av vardagsrum, kök och en sovalkov. Uthuset som är på ca 15kvm byggdes på 1980-talet är delat förråd och dass. Möjlighet att friköpa tomten finns och de flesta inventarier ingår, som tex cyklar, och plasteka med utombordsmotor. Båt kan läggas till vid allmän brygga. Fastigheten är belägen inom Ridö-Sundbyholmsarkipelagens naturreservat. Båt för visningen kommer att utgå ifrån Sundbyholms gästhamn utanför Eskilstuna kl 11.00, går även bra att ta sig dit med egen båt. Maila ansvarig mäklare för bokning.

Visar alla 5