Mäklare Robert Hammarström

Robert Hammarström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tingstugatan 4B, null, Strängnäs kommun
 • Sön 25 feb kl 13:00
Tingstugatan 4B, null, Strängnäs kommun, bild 2
Tingstugatan 4B, null, Strängnäs kommun, bild 3

Tingstugatan 4B

Lägenhet
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
4 304 kr/mån
24 052 kr/m²

Modern och trivsam 2:a med egen ingång och lite "huskänsla". Utmärkt centralt läge med promenadavstånd till det mesta. Rymlig uteplats mot innergård, välutrustat kök samt helkaklat duschrum med egen bastu. Genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Stort varmförråd strax utanför ytterdörren. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sundbyvägen 36B, Sundby Park, Strängnäs kommun
Sundbyvägen 36B, Sundby Park, Strängnäs kommun, bild 2
Sundbyvägen 36B, Sundby Park, Strängnäs kommun, bild 3

Sundbyvägen 36B

Lägenhet
Sundby Park, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
6 067 kr/mån
17 836 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! I vacker 20-talsbyggnad erbjuds nu en fin vindslägenhet med djupa fönsternischer och charmiga snedtak. Bra planlösning med väl tilltagna rum och goda förvaringsytor. Genomgående ljus och diskret färgsättning. Tillgång till egen p-plats med laddbox. Vacker omgivning med närhet till Mälarens vatten och fina promenadstråk. Föreningen har flera gemensamma uteplatser, badbrygga och lusthus. Hiss finns i huset!

 • Premium
 • Hiss
Granskog 7, Mariefred, Strängnäs kommun
 • Sön 25 feb
Granskog 7, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Granskog 7, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Granskog 7

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 895 000 kr
91 m²
4 rum
1 199 m² tomt

Trivsamt hus i lantligt läge mellan Mariefred och Stallarholmen! Högt belägen med flera uteplatser, gäststuga och inbjudande spa-bad. Vacker vy över omgivningen. Fin interiör med fullt utrustat kök, vardagsrum med mysig täljstenskamin, två bra sovrum samt kontor. Separat gäststuga med plats för två sängar. Närhet till Mälaren och kortare bilfärd in till pittoreska Mariefred. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Stockenströms väg 42G, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
 • Sön 25 feb
Stockenströms väg 42G, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 2
Stockenströms väg 42G, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun, bild 3

Stockenströms väg 42G

Radhus
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 195 000 kr
119 + 21 m²
4 rum
169 m² tomt

Trevligt och välunderhållet radhus i optimalt läge med tomt mot allmänning. Ljust och modernt kök med full utrustning och väl tilltaget vardagsrum. Renoverat, helkaklat badrum med dusch och badkar. Uteplats med trädäck på entrésidan och rymligt inglasad uterum, fritt från insyn på baksidan. Separat förråd och garageplats i länga. Centralt läge med gångavstånd till skola, mataffär och idrottsaktiviteter. Ett perfekt boende för barnfamiljen!

 • Premium
Skalla hamnväg 14D, Mariefred, Strängnäs kommun

Skalla hamnväg 14D

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 495 000 kr
117 m²
5 rum
6 276 kr/mån
29 872 kr/m²

Välkommen till natursköna Ekviken i Mariefred och ett fantastiskt radhus - byggt 2019 - på badrocksavstånd till Mälaren. Välplanerad bostad med engelsk prägel och mysig uteplats med gräsmatta. Husets panel av cederträ gör att bostaden smälter in i områdets vackra miljö. Detta i kombination med de behagligt färgade fönstren i aluminium gör att huset är mer eller mindre underhållsfritt. Huset har en varm, välkomnande atmosfär, smakfullt inrett med fina materialval samt platsbyggt kök. Uppvärmningen är vattenburen golvvärme på hela nedre planet samt komplement av radiatorer på övervåningen. Hela bostaden präglas av välplanerade lösningar! Området erbjuder något för alla med vatten, skog och natur. I den lilla marinan kan ni bada, segla eller utforska naturen. På vintern är den optimal för skridskoåkning. Det är gångavstånd till förskola och barnen kan ta sig till skolan i Mariefred på den fina upplysta cykelvägen (10 min), det går även buss. Ekviken har dessutom en egen hållplats för det populära lilla ångtåget som tar dig både till Mariefreds centrum och Taxinge slott. Här finns också restaurangen Skalla Bord och den kreativa blomstudion Oak & Reed.

 • Plus
 • Uteplats
Merlänna Äng - Tomt 1, Merlänna, Strängnäs kommun

Merlänna Äng - Tomt 1

Tomt
Merlänna, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
995 000 kr
1 280 m² tomt

Varmt välkomna till Merlänna Äng! Mitt i den sörmländska idyllen planeras nu för ett helt nytt villakvarter, med ängar, skogsdungar och Lännasjön som närmsta grannar. Generösa villatomter med rejäla byggrätter kombinerat med kvalitetshus från valfri husleverantör ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. Här bor du naturskönt med ett bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. Med bil tar du dig snabbt och enkelt in till Strängnäs centrum, tågstationen eller ut på motorvägen. En större del av anläggningskostnaden för VA är inkluderat i tomtpriset! Etapp 1 inkluderar 10 st väl tilltagna tomter om 1 102 - 1 414 kvm med byggrätt om 180 kvm byggnadsarea samt komplementbyggnad om 55 kvm. Välj mellan enplansvillor och 1,5-planshus, med gott om yta kvar för garage, dubbelgarage eller gästhus. Välj ditt drömhus från valfri husleverantör! Observera att Fastighetsbyrån endast förmedlar villatomterna. Marknadsförda hus är endast exempel och inga hus är ännu uppförda på tomterna.

 • Nyproduktion
Exempelhus Älvsbyhus Åse inkl. tomt, Merlänna, Strängnäs kommun

Exempelhus Älvsbyhus Åse inkl. tomt

Villa
Merlänna, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 833 150 kr
107 + 56 m²
4 rum
1 280 m² tomt

Tomter med fritt val av husleverantör och en stor del av VA-avgiften inkluderad! Varmt välkomna till Merlänna Äng. Mitt i den sörmländska idyllen planeras nu för ett helt nytt villakvarter, med ängar, skogsdungar och Lännasjön som närmsta grannar. Generösa villatomter med rejäla byggrätter kombinerat med kvalitetshus från valfri husleverantör ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. Här bor du naturskönt med ett bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. Med bil tar du dig snabbt och enkelt in till Strängnäs centrum, tågstationen eller ut på motorvägen. En större del av anläggningskostnaden för VA är inkluderat i tomtpriset! Etapp 1 inkluderar 10 st väl tilltagna tomter om 1 102 - 1 414 kvm med byggrätt om 180 kvm byggnadsarea samt komplementbyggnad om 55 kvm. Välj mellan enplansvillor och 1,5-planshus, med gott om yta kvar för garage, dubbelgarage eller gästhus. Välj ditt drömhus från valfri husleverantör! Observera att Fastighetsbyrån endast förmedlar villatomterna. Marknadsförda hus är endast exempel och inga hus är ännu uppförda på tomterna. Vissa exempelbilder kan visa exteriör som ej är förenlig med områdets detaljplan. Marknadsfört pris avser exempel på kombination av tomt och husentreprenad från Älvsbyhus, för att ge en god indikation på totalpriset. Angivet pris inkluderar: - Tomtkostnad om 995 000 kr (tomt 1) - Husentreprenad för exempelhuset - Anslutningsavgift VA - Anslutningsavgift el/fiber - Cirka-kostnad för markarbete (schaktning, extra stenkross etc) - Övrig tomtkostnad (geoteknisk undersökning etc) - Grundmålning utvändigt - Bygg-el/byggvatten - Omlastning - Bygglov, nybyggnadskarta, byggsamråd mm - Kontrollansvarig, besiktningar Tillkommande kostnader i exemplen inkluderar tillval, pantbrevskostnader vid belåning, ytterligare markarbeten samt kostnader för finplanering av tomt. För närmare information om husmodeller från Älvsbyhus kontakta gärna Janne Snellman på 073-042 06 44 eller [email protected].

 • Nyproduktion
Exempelhus Älvsbyhus Tove inkl. tomt, Merlänna, Strängnäs kommun

Exempelhus Älvsbyhus Tove inkl. tomt

Villa
Merlänna, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
4 395 450 kr
150 m²
4 rum
1 280 m² tomt

Tomter med fritt val av husleverantör och en stor del av VA-avgiften inkluderad! Varmt välkomna till Merlänna Äng. Mitt i den sörmländska idyllen planeras nu för ett helt nytt villakvarter, med ängar, skogsdungar och Lännasjön som närmsta grannar. Generösa villatomter med rejäla byggrätter kombinerat med kvalitetshus från valfri husleverantör ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. Här bor du naturskönt med ett bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. Med bil tar du dig snabbt och enkelt in till Strängnäs centrum, tågstationen eller ut på motorvägen. En större del av anläggningskostnaden för VA är inkluderat i tomtpriset! Etapp 1 inkluderar 10 st väl tilltagna tomter om 1 102 - 1 414 kvm med byggrätt om 180 kvm byggnadsarea samt komplementbyggnad om 55 kvm. Välj mellan enplansvillor och 1,5-planshus, med gott om yta kvar för garage, dubbelgarage eller gästhus. Välj ditt drömhus från valfri husleverantör! Observera att Fastighetsbyrån endast förmedlar villatomterna. Marknadsförda hus är endast exempel och inga hus är ännu uppförda på tomterna. Vissa exempelbilder kan visa exteriör som ej är förenlig med områdets detaljplan. Marknadsfört pris avser exempel på kombination av tomt och husentreprenad från Älvsbyhus, för att ge en god indikation på totalpriset. Angivet pris inkluderar: - Tomtkostnad om 995 000 kr (tomt 1) - Husentreprenad för exempelhuset - Anslutningsavgift VA - Anslutningsavgift el/fiber - Cirka-kostnad för markarbete (schaktning, extra stenkross etc) - Övrig tomtkostnad (geoteknisk undersökning etc) - Grundmålning utvändigt - Bygg-el/byggvatten - Omlastning - Bygglov, nybyggnadskarta, byggsamråd mm - Kontrollansvarig, besiktningar Tillkommande kostnader i exemplen inkluderar tillval, pantbrevskostnader vid belåning, ytterligare markarbeten samt kostnader för finplanering av tomt. För närmare information om husmodeller från Älvsbyhus kontakta gärna Janne Snellman på 073-042 06 44 eller [email protected].

 • Nyproduktion
Merlänna Äng, Merlänna, Strängnäs kommun

Merlänna Äng

Villa
Merlänna, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
fr. 995 000 kr
107-150 m²
4 rum
1 280 m² tomt

Varmt välkomna till Merlänna Äng! Mitt i den sörmländska idyllen planeras nu för ett helt nytt villakvarter, med ängar, skogsdungar och Lännasjön som närmsta grannar. Generösa villatomter med rejäla byggrätter kombinerat med kvalitetshus från valfri husleverantör ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. Här bor du naturskönt med ett bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. Via kollektivtrafik eller egen bil kan du enkelt ta dig till Strängnäs centrum, tågstationen eller ut på motorvägen. En större del av anläggningskostnaden för VA är inkluderat i priset! Etapp 1 inkluderar 10 st väl tilltagna tomter om 1 109 - 1 407 kvm med byggrätt om 180 kvm samt komplementbyggnad om 55 kvm. Välj mellan enplansvillor och 1,5-planshus, med gott om yta kvar för garage, dubbelgarage eller gästhus. Observera att Fastighetsbyrån endast förmedlar villatomterna. Marknadsförda hus är endast exempel och inga hus är ännu uppförda på tomterna. Marknadsförda huspriser avser exempel på kombination av tomt och husentreprenad från respektive hustillverkare för att ge en god indikation på totalpriset.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9