Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sabina Ydenius

Sabina Ydenius

Om mig

Jag värdesätter mina kunders önskemål och förväntningar högt och mitt ständiga mål är att överträffa dessa. Varje bostad är unik precis som varje person har olika behov. Utifrån dina förutsättningar är min roll att anpassa processen för att bli bäst för just dig. Jag tror att de mest framgångsrika och lyckade affärerna skapas genom ett stort engagemang, kunskap och förtroende. Med dessa ledord i fokus är jag gärna ditt bollplank i såväl säljprocessen som i jakten på nya bostaden!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegelbruksgatan 8e, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Tegelbruksgatan 8e, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Tegelbruksgatan 8e, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Tegelbruksgatan 8e

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 195 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 3/3
1 979 kr/mån
28 452 kr/m²

Högst upp i huset kliver vi in i detta ljusa och välplanerade hem. Bostaden är fint renoverad där varje detalj är noga utvalda för att skapa en perfekt harmoni. Med sina välplanerade 42 kvadratmeter känns bostaden både luftig och rymlig. Vardagsrummet bjuder in till det sociala umgänget, där det både finns plats kring middagsbordet för trevliga middagar med vännerna eller i tv soffan. Eller varför inte öppna upp till den nybyggda balkongen – perfekt för härliga sommarkvällar. Från vardagsrummet nås även det moderna köket som har gott om plats för middags förberedelserna med bra arbetsytor och gott om förvaring för alla köksredskap. Köket är utrustat med kyl, frys, spishäll, fläkt, diskmaskin och ugn. Vidare finner vi det mysiga sovrummet med plats för både dubbelsäng och förvaring. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har även en tvättmaskin för den enkla vardagen. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och låg avgift. Avgiften inkluderar både värme och vatten samt ett obligatoriskt tillägg för kabel-TV och bredband. Utöver detta bor du i ett perfekt centralt läge med en kort promenad till stadskärnan med dess butiker och restauranger, Mälardalens Universitet och tågstationen som tar dig till Stockholm på ca 50 minuter!

  • Premium
  • Balkong
 Måstavägen 17C, Måsta, Eskilstuna kommun
  • Tis 7 maj
 Måstavägen 17C, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 2
 Måstavägen 17C, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Måstavägen 17C

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
545 000 kr
37 m²
1 rum
2 450 kr/mån
14 730 kr/m²

Med ett bra läge i populära bostadsrättsföreningen HSB:s Brf Slagtäppan i Eskilstuna finner vi denna välplanerade etta. Med en boyta om 37 kvm erbjuder denna lägenhet ett stort och rymligt rum med flera möjligheter till möblering. Här finns plats för såväl soffa som matbord och säng. Rummet känns ljust och rymligt tack vare de stora glaspartierna. Bostaden har gott om förvaring med både garderober och ett stort förråd som med enkelhet förvandlas till en walk in closet. Den inglasade balkongen förlänger sommardagarna och skapar extra utrymme för det sociala umgänget. På bottenvåningen bor du både bekvämt och har en enkel tillgång till både förråd och tvättstuga. I Måsta bor du nära grönområden för frisk luft och vacker natur. Ett perfekt hem för den som söker en praktisk och trivsam bostad i lugn miljö.

  • Premium
  • Balkong
Thermaeniusgatan 37B, Torshälla, Eskilstuna kommun
  • Fre 3 maj
Thermaeniusgatan 37B, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Thermaeniusgatan 37B, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Thermaeniusgatan 37B

Lägenhet
Torshälla, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 295 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/2
4 208 kr/mån
17 986 kr/m²

Välkommen till en ljus, fin och modern tvåa om hela 72 kvm i omtyckta Brf Mörbylund! Lägenheten erbjuder en trevlig och luftig planlösning med ett stort sovrum och ett mindre rum som kan användas som antingen kontor, gästrum eller klädkammare om så önskas. Bostaden erbjuder genomgående enhetligt parkettgolv i alla rum med ljusa, stilrena ytskikt. Snyggt vitt IKEA-kök och helt nytt (2023) stambytt badrum i helkaklat utförande med tvättmaskin. Egen plats i garagelänga ingår i avgiften! Här bor du i en stabil förening och med närhet till grönområden. I Torshälla har du goda kommunikationsmöjligheter både med buss och cykelvägar in till Eskilstuna centrum. I Torshälla finns även matvarubutik, restauranger, gym, förskolor och skolor.

  • Premium
  • Balkong
Kriebsensgatan 14C, Centralt, Eskilstuna kommun
  • Borttagen före visning
Kriebsensgatan 14C, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Kriebsensgatan 14C, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Kriebsensgatan 14C

Lägenhet
Centralt, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 395 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
3 516 kr/mån
22 500 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västergatan 17B, Norr, Eskilstuna kommun

Västergatan 17B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 295 000 kr
62,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 115 kr/mån
20 720 kr/m²

På Västergatan 17B finner vi denna fint renoverade lägenhet centralt belägen i det populära området Norr! Här bor du på välplanerade 62,5 kvadratmeter som fördelas över tre rum och kök. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar ett rum att trivas i som förlängs med hjälp av den inglasade balkongen stora delar av året. Köket är ljust och fräscht med ljusa skåpsluckor och fina vitrinskåp för porslinet. Den öppna planlösningen tillsammans med köksön gör att vännerna kan slå sig ner i vid middagsbordet eller i soffan medans maten förbereds. Sommardagar dukar man gärna upp i det inglasade uterummet där det finns gott om plats för loungemöbel eller matbord för det stora sällskapet. Bostaden har även två rymliga sovrum med gott om förvaring, perfekt för barnfamiljen eller för ett hemmakontor. Vidare finner vi även det helkaklade badrummet som går i sobra färger. Närområdet har mycket att erbjuda med närhet till både grönområden och stadsliv. Promenera till närliggande caféer och restauranger eller ta en kort tur till shopping och mataffärer. Ett stenkast från bostaden ligger även munktellbandet, museet och lekparken i stadsparken - Perfekta för den lilla familjen! Denna bostadsrätt är ett perfekt val för den som vill bo centralt i Eskilstuna med bekvämligheter runt hörnet. Välkommen till visning!

  • Balkong
Tumbo Nysätter , Tumbo, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tumbo Nysätter

Villa
Tumbo, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 195 000 kr
80 m²
4 rum
2 843 m² tomt

Strax utanför natursköna Tumbo finner du denna sagolika oas med en sällsynt vacker trädgård med blommor, buskar och fruktträd. Fastigheten är belägen i en mysig skogsglänta och omgärdas av åkermark och skog. Här finns alla förutsättningar för att verkligen kunna njuta av livet! Den ursprungliga torparstugan har varsamt byggts om till en faluröd liten villa med genomgående modern standard. Via allrumet når du en rejäl altan i utmärkt solläge. På tomten finner du även en stor uteplats med utekök och inglasat uterum. Mycket ogenerat läge utan grannar inpå. Här kan du plocka svamp och bär på egna tomten. Omgivningarna präglas av ett rikt djurliv och fina Askholmens Naturreservat nås inom promenadavstånd. Snabbt tillträde är möjligt. En fastighet som måste upplevas på plats! Fastigheten nås bekvämt ca 15 minuter från Eskilstuna, 30 minuter från Västerås respektive 1,5 h från Stockholm. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Tunavallsgränden 12, Tunavallen, Eskilstuna kommun

Tunavallsgränden 12

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/5
3 671 kr/mån
29 537 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska bostad på Tunavallsgränden 12! Vid ankomst möts du av en välkomnande entré som leder dig in i det rymliga vardagsrummet. Med en öppen planlösning till köket har man goda sociala ytor. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns det goda utrymmen för möblemang. De nyrenoverade golven i hela bostaden ger en känsla av fräschhet och modernitet. Köket är det perfekta utrymmet för matlagning och social samvaro. Det är nyrenoverat och är utrustat med moderna vitvaror och stilrena ytor (2022). Här finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor för att göra matlagningen till en njutbar upplevelse. Köket har en praktisk köksö som skapar en atmosfär för umgänge och matlagning. Det generösa sovrummet rymmer en dubbelsäng och erbjuder gott om plats för förvaring. I anslutning till hallen finner man ett helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det mest unika draget med denna bostad är den privata uteplatsen med kvällssol. Här kan du njuta av soliga dagar och milda sommarkvällar med familj och vänner. Den egna utomhusytan är perfekt för umgänge eller avkoppling. Tunavallen är känt för sin populära och trevliga omgivning. Här bor man med närhet till grönområden, Universitet och tågstation. Området erbjuder också bekvämt närbelägna butiker, restauranger och goda kommunikationsmöjligheter. Sammanfattningsvis är denna tvåa en dröm för den som söker både komfort och stil. Med sin egen uteplats, nyrenoverat kök och golv, samt det attraktiva läget i Tunavallen, är detta verkligen en bostad att trivas i. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i ett av områdets mest eftertraktade lägen! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Forskilen Bocksholm 3, Slytan, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Forskilen Bocksholm 3, Slytan, Eskilstuna kommun, bild 2
Forskilen Bocksholm 3, Slytan, Eskilstuna kommun, bild 3

Forskilen Bocksholm 3

Fritidshus
Slytan, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
595 000 kr
24 + 6 m²
2 rum
2 502 m² tomt

Söker du en lantlig tomt med fantastiskt fint och ogenerat läge att bygga ditt drömhus på? Eller söker du kanske en lugn tillflyktsort, bort från stadens puls? Här har du möjlighet till båda delarna. Ca 25 minuters bilfärd från centrala Eskilstuna resp. 1,5 h från Sthlm nås denna lilla oas - en plats där du kan vara dig själv. Omgiven av vacker natur och åkermark väntar denna fina tomt och fritidshus, fint belägen i en mysig skogsglänta med blick ut över åkermark där du kan njuta av vackra solnedgångar. Invändigt renoverad sommarstuga om totalt ca 30 kvm disponerat över farstu, storstuga, arbetskök samt ett sovrum. På tomten även en äldre kolonistuga samt fräscht torrdass och förråd. Grävd brunn som kan nyttjas för bevattning, disk och tvätt. El finns, med helt ny eldragning samt elcentral i stugan. Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område. Frågor om bygglov, nybyggnation m.m. hänvisas till Eskilstuna kommuns bygglovsavdelning. Välkomna till lugnet i den Sörmländska landsbygden!

  • Premium
  • Uteplats
Kungsvägen 14, Sveaplan, Eskilstuna kommun

Kungsvägen 14

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
850 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 115 kr/mån
22 368 kr/m²

Välkommen till Kungsvägen 14 och denna nyrenoverade etta om 38 kvm. Belägen på våning 2 av 3 möts vi av en lägenhet med ett nytt kök och nya ytskikt i vardagsrummet. Lägenhetens vardagsrum och kök är båda placerat mot den lugna innegården. Kungsvägen ligger belägen utanför som är en lugn och sällan trafikerad väg. Köket är ljust och smart planerat med skåp och köksluckor på båda sidor. Köket ger även plats för ett matbord och på golvet ligger 3-stavsparkett. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, spisfläkt, diskho, kyl/frys, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffgrupp och sovplats för den som önskar. Badrummet renoverades i samband med stambytet och är utrustat med klinkergolv, helkaklade väggar, toalett, handfat, handdukstork, spegelskåp och dusch. Lägenheten är även utrustad med två stycken klädkammare, en i vardagsrummet och en i hallen. Här ingår värme, vatten, bredband och TV-basutbud i månadsavgiften. Föreningens gym och bastu finner vi i gaveln på huset. Det här är verkligen en lägenhet som måste upplevas på plats! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att inte missa eventuella förhandsvisningar! Här bor ni vid attraktiva Sveaplan där ni finner en välsorterad mataffär med bra öppettider runt husknuten. Längs den korta promenaden mot centrum möter kaféerna och butikerna i Gamla staden. Hela vägen in mot centrum är belyst kvällstid. HSB brf Sånglärkan är en stor och mycket välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad. Många stora renoveringar är gjorda under de senare åren. I föreningen finns en av Eskilstunas absolut vackraste innergårdar, ett bra gym, övernattningslägenhet, dusch, relax och bastu.

Visar alla 9