Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sabina Ydenius

Sabina Ydenius

Om mig

Jag värdesätter mina kunders önskemål och förväntningar högt och mitt ständiga mål är att överträffa dessa. Varje bostad är unik precis som varje person har olika behov. Utifrån dina förutsättningar är min roll att anpassa processen för att bli bäst för just dig. Jag tror att de mest framgångsrika och lyckade affärerna skapas genom ett stort engagemang, kunskap och förtroende. Med dessa ledord i fokus är jag gärna ditt bollplank i såväl säljprocessen som i jakten på nya bostaden!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eleonoragatan 9, Norr, Eskilstuna kommun
  • Borttagen före visning
Eleonoragatan 9, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Eleonoragatan 9, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Eleonoragatan 9

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
750 000 kr
32 m²
1 rum
vån 6/6
1 965 kr/mån
23 438 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Örnvägen 1, Borsökna, Eskilstuna kommun

Örnvägen 1

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 495 000 kr
124 + 70 m²
6 rum
1 552 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad belägen i det populära området Borsökna i Eskilstuna. Med gångavstånd till badplatsen och en härlig trädgård kommer du snabbt att känna dig hemma här. Bostaden har en boarea om 124 kvm och biyta om 70 kvm där garaget nås direkt från huset. På entreplanet erbjuds ett stort kök med en härlig eldstad intill middagsbordet. Stora sällskaps ytor som är som gjorda för att umgås med nära och kära. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum och gott om förvaring! Området Borsökna har mycket att erbjuda, vackra grönområden och närhet till service och skolor. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll. Anmäl gärna intresse via Fastighetsbyråns hemsida.

  • Uteplats
Intagsgatan 9 A, Djurgården, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 09:30
Intagsgatan 9 A, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 2
Intagsgatan 9 A, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 3

Intagsgatan 9 A

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
795 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 399 kr/mån
18 488 kr/m²

Välkommen till en ljus och smakfull etta intill Djurgårdsparken, med närhet till Lasarettsområdet och promenadavstånd till centrum. Med sitt gavelläge och ljusinsläpp i två väderstreck tillsammans med den tilltagna takhöjden skapas en luftig och rymlig känsla i bostaden. Lägenheten har ett smakfullt och stilrent badrum med dusch och tvättmaskin. Ljust kök med matrum intill med plats för matbord som även går att göra om till ett sovrum för den som önskar. Vardagsrum som ger plats för soffgrupp och sovdel med 3-glasfönster som isolerar trafik. Djurgården är ett populärt område med trevliga promenadstråk och Djurgårdsbacken tvärs över gatan. Sveaplan ett par minuter bort med mataffär, gym och apotek. Eskilstuna centrum finner du längs charmiga gamla stan, 4 minuters cykelväg bort. Här finns även bekvämligheter inom bekvämt avstånd. Perfekt för dig som vill ha stadspulsen inpå knutarna samtidigt som du uppskattar lugnet i omgivningarna. . Bättre läge kan det inte bli! För mer information eller för att inte missa eventuella förhandsvisningar, kontakta mäklaren!

  • Premium
  • Hiss
Bryggaregatan 8C , Norr, Eskilstuna kommun
Bryggaregatan 8C , Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Bryggaregatan 8C , Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Bryggaregatan 8C

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
650 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 2/2
1 075 kr/mån
24 528 kr/m²

Välkommen till denna underbara etta med fransk balkong mitt på Norr, Eskilstuna. Här bor du centralt med närhet till allt du behöver. Bostaden är ljus och trivsam med smart planlösning för den som värdesätter enkelhet. Det stora rummet är enkelt att möblera med sovalkov som lätt kan skärmas av. Nytt och fräscht badrum från -24! Bostaden är smakfullt renoverad med ljusa färgval och har genomgående golv i hela bostaden! Området erbjuder ett stadsliv med mysiga caféer, restauranger, butiker och även trevligt promenadstråk längs Eskilstunaån. Ett perfekt boende för dig som vill bo mitt i händelsernas centrum! För mer information eller för att inte missa eventuella förhandsvisningar, kontakta mäklaren!

  • Premium
Nygatan 23, Centralt, Eskilstuna kommun
Nygatan 23, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Nygatan 23, Centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Nygatan 23

Lägenhet
Centralt, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
2 695 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/3
5 836 kr/mån
28 670 kr/m²

Med ett oslagbart centralt läge finns denna smakfulla och trivsamma trea som stoltserar med en vacker kakelugn, djupa fönsternischer, högt i tak och vackra stuckaturer. Bostaden erbjuder dessutom inbjudande sällskapsytor och skön våningskänsla tack vare en mycket trevlig planlösning och rumssamband. Den rymliga boytan på 94 kvadratmeter ger gott om plats för både vardagsliv och umgänge med trivsamma sällskapsytor och två stora sovrum. Med närhet till tågstationen är detta ett perfekt läge för dig som pendlar eller vill ha smidig tillgång till kommunikationer. I området finns också ett utbud av restauranger, caféer och butiker som skapar en levande stadskärna att trivas i. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Tunavallsgränden 12, Tunavallen, Eskilstuna kommun

Tunavallsgränden 12

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
1 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/5
3 671 kr/mån
29 537 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska bostad på Tunavallsgränden 12! Vid ankomst möts du av en välkomnande entré som leder dig in i det rymliga vardagsrummet. Med en öppen planlösning till köket har man goda sociala ytor. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns det goda utrymmen för möblemang. De nyrenoverade golven i hela bostaden ger en känsla av fräschhet och modernitet. Köket är det perfekta utrymmet för matlagning och social samvaro. Det är nyrenoverat och är utrustat med moderna vitvaror och stilrena ytor (2022). Här finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor för att göra matlagningen till en njutbar upplevelse. Köket har en praktisk köksö som skapar en atmosfär för umgänge och matlagning. Det generösa sovrummet rymmer en dubbelsäng och erbjuder gott om plats för förvaring. I anslutning till hallen finner man ett helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det mest unika draget med denna bostad är den privata uteplatsen med kvällssol. Här kan du njuta av soliga dagar och milda sommarkvällar med familj och vänner. Den egna utomhusytan är perfekt för umgänge eller avkoppling. Tunavallen är känt för sin populära och trevliga omgivning. Här bor man med närhet till grönområden, Universitet och tågstation. Området erbjuder också bekvämt närbelägna butiker, restauranger och goda kommunikationsmöjligheter. Sammanfattningsvis är denna tvåa en dröm för den som söker både komfort och stil. Med sin egen uteplats, nyrenoverat kök och golv, samt det attraktiva läget i Tunavallen, är detta verkligen en bostad att trivas i. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i ett av områdets mest eftertraktade lägen! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Kungsvägen 14, Sveaplan, Eskilstuna kommun

Kungsvägen 14

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Fastighetsbyrån Eskilstuna
850 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 115 kr/mån
22 368 kr/m²

Välkommen till Kungsvägen 14 och denna nyrenoverade etta om 38 kvm. Belägen på våning 2 av 3 möts vi av en lägenhet med ett nytt kök och nya ytskikt i vardagsrummet. Lägenhetens vardagsrum och kök är båda placerat mot den lugna innegården. Kungsvägen ligger belägen utanför som är en lugn och sällan trafikerad väg. Köket är ljust och smart planerat med skåp och köksluckor på båda sidor. Köket ger även plats för ett matbord och på golvet ligger 3-stavsparkett. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, spisfläkt, diskho, kyl/frys, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffgrupp och sovplats för den som önskar. Badrummet renoverades i samband med stambytet och är utrustat med klinkergolv, helkaklade väggar, toalett, handfat, handdukstork, spegelskåp och dusch. Lägenheten är även utrustad med två stycken klädkammare, en i vardagsrummet och en i hallen. Här ingår värme, vatten, bredband och TV-basutbud i månadsavgiften. Föreningens gym och bastu finner vi i gaveln på huset. Det här är verkligen en lägenhet som måste upplevas på plats! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att inte missa eventuella förhandsvisningar! Här bor ni vid attraktiva Sveaplan där ni finner en välsorterad mataffär med bra öppettider runt husknuten. Längs den korta promenaden mot centrum möter kaféerna och butikerna i Gamla staden. Hela vägen in mot centrum är belyst kvällstid. HSB brf Sånglärkan är en stor och mycket välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad. Många stora renoveringar är gjorda under de senare åren. I föreningen finns en av Eskilstunas absolut vackraste innergårdar, ett bra gym, övernattningslägenhet, dusch, relax och bastu.

Visar alla 7