Mäklare Anna Lundquist

Anna Lundquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Västmannavägen 16 A, Centrum, Fagersta kommun

Västmannavägen 16 A

Lägenhet
Centrum, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

395 000 kr

124 m²

5 rum

5 755 kr/mån

3 185 kr/m²

Ljus och trevlig gavellägenhet mitt i centrum, en trappa upp från entrén. Här bor man verkligen med närhet till allt vad Fagersta centrum kan erbjuda i form av flertalet matvaruaffärer, bibliotek, restauranger, tåg och busstation mm. Stort härligt vardagsrum med ljusinsläpp från tre håll, plats finns för både både soffgrupp och matgrupp. Tre till fyra sovrum, varav ett med utgång till balkong. Kök med matplats för 2-4 personer. Kaklat badrum samt gästtoalett i hallen.

 • Balkong
Dalavägen 85 B, Skansen, Fagersta kommun
 • Tis 7 feb kl 15:30

Dalavägen 85 B

Lägenhet
Skansen, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

350 000 kr

91 m²

3 rum

4 851 kr/mån

3 846 kr/m²

På mysiga Skansen området finns denna trivsamma bostadsrätt med trädgårdstomt. Lägenheten är i två plan med goda förvaringsutrymmen i källarplan och på vind. Tre rok varav två sovrum. Uppvärmning via braskamin, luftvärmepump samt el-element. Fiber ingår i månadsavgiften. Kök, vardagsrum samt gäst-wc på entréplan. Två rymliga sovrum samt badrum på övre plan. Välkomna med er intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Alvägen 6 A, Centrum, Fagersta kommun

Alvägen 6 A

Lägenhet
Centrum, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

475 000 kr

74 m²

3 rum

5 529 kr/mån

6 419 kr/m²

Trivsam och välplanerad trea i markplan på mysiga området kvarteret Anna centralt beläget i Fagersta. Gångavstånd till centrum med flera mataffärer, apotek, tåg och busstation mm. Här bor man i ett lugnt område med goda grannar, lite bullerby känsla mitt i stan. Ljus trevlig interiör med enhetligt golv i stor del av lägenheten. Badrum med badkar och tvättmaskin. Uteplats vid entrén mot innergården. Rymligt kallförråd finns också på innergården samt parkeringsplats med motorvärmare vid infarten. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Ringvägen 10, Norrby, Fagersta kommun
 • Budgivning pågår

Ringvägen 10

Lägenhet
Norrby, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

295 000 kr

99 m²

4 rum

4 983 kr/mån

2 980 kr/m²

Välplanerad fyra rummare med balkong utan insyn och skyddande markis dom soliga dagarna av året. Välskött och stambytt förening med gemensam bastu och relax samt grillplats på gården. Rymligt vardagsrum samt fräscht kök med matplats för 4 personer. Tre sovrum i bra storlek samt kaklat duschrum. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Almvägen 36B, Centrum, Fagersta kommun
 • Budgivning pågår

Almvägen 36B

Lägenhet
Centrum, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

375 000 kr

72 m²

2 rum

4 092 kr/mån

5 208 kr/m²

Välplanerad och fin 2:a i markplan på Apollo. Stor altan med morgon/ fm sol, skyddande markis samt en liten stenlagd uteplats vid entrén. Rymligt kallförråd i anslutning till altanen på baksidan. Ljust och trivsamt kök med matplats för 4-6 personer. Rymligt duschrum med tvätt stapel. Sovrum med stor klädkammare samt ytterligare en klädkammare i hallen. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Dolomitvägen 5, Paradiset, Fagersta kommun

Dolomitvägen 5

Villa
Paradiset, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

2 950 000 kr

155 m²

5 rum

888 m² tomt

Nu har vi nöjet att förmedla en rymlig 1 1/2 plansvilla med hel källare på lugna och barnvänliga Paradiset. Friliggande garage med carport och laddbox för el-bil. Här har man verkligen tänkt till när det gäller energiförbrukning. Ett boende som är helt rätt i tiden när energikostnaderna stiger. Villan värms med bergvärme och solpaneler på både huset samt garaget som ger en mycket låg elkostnad för detta rymliga hus. Planlösningen är också flexibel ifall familjen växer genom åren. Fem rok samt tre sovrum som lätt kan göras om till flera sovrum om behov finns. Källarplan med gott om förvaring, stort hobbyrum, sovrum, matkällare, bastu och tvättstuga. Plan inhägnad villatomt utan insyn sommartid, även den lättskött med robotklippare. Välkomna på en visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Stålgatan 13, Täkten, Norbergs kommun

Stålgatan 13

Villa
Täkten, Norbergs kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

895 000 kr

129 m²

5 rum

1 550 m² tomt

Välskött 1 1/2 plans-villa med källare och vidbyggd carport. Plan odlings- och lekvänlig tomt. Gång/ cykelavstånd in till Norbergs centrum med affärer, skola, cafeér mm. Huset byggdes ut och helrenoverades 1973 av nuvarande ägare. Fem rok varav tre till fyra sovrum. Rymligt kök och trivsamt vardagsrum och ett mindre sovrum på entréplan samt duschrum och tre sovrum på övre plan. I källaren finns förråd och tvättstuga mm. Välkomna på visningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Floravägen 11 D, Hindric Pers, Fagersta kommun

Floravägen 11 D

Lägenhet
Hindric Pers, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

65 000 kr

40 m²

1 rum

2 535 kr/mån

1 625 kr/m²

Skall du flytta hemifrån eller kanske söker en övernattningslägenhet. Då kan denna välplanerade 1:a med rymligt kök passa för dig. Belägen på tredje våningen utan direkt insyn och fin utsikt över området. Ledig för snabb inflyttning!

Ringvägen 5, Norrby, Fagersta kommun

Ringvägen 5

Lägenhet
Norrby, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

275 000 kr

121 m²

5 rum

6 199 kr/mån

2 273 kr/m²

På Ringvägen 5 finns denna rymliga femma med tre sovrum samt två vardagsrum. Två kaklade duschrum där det är förberett för egen tvättmaskin. Kök renoverat ca 2016 med matplats för 4 personer. Dubbla balkonger. Fräsch gemensam tvättstuga i entréplanet samt vindsförråd tillhör lgh. Välkomna på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Forsbackavägen 10, Kolarbyn, Fagersta kommun
 • Budgivning pågår

Forsbackavägen 10

Lägenhet
Kolarbyn, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

195 000 kr

72,5 m²

3 rum

3 808 kr/mån

2 690 kr/m²

Nu har vi en trivsam trea på våning 1 i hus med hiss och inglasad fin balkong. Här bor man i en lugn och välskött förening. Ljust kök med matplats för 4 personer och tvättmaskin, två sovrum varav ena med garderober/ linneskåp. Från vardagsrummet når man den härliga inglasade balkongen helt utan insyn och utsikt mot grönområde. Fin gemensam tvättstuga i källarplanet. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Knutsvägen 31, Sundbyberg, Fagersta kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Knutsvägen 31

Villa
Sundbyberg, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

795 000 kr

108 m²

4 rum

1 151 m² tomt

På Knutsvägen 31 ligger detta 1 1/2 planshus med källare, byggt 1937. Gångavstånd till skola och förskolor. Friliggande isolerat garage på ca 30kvm. Härlig takad altan på baksidan med spabad i anslutning. Tre rok samt ett inrett rum i källarplan. Stort vardagsrum/ matrum med braskamin, arbetskök intill. På övre plan finns två sovrum och duschrum. Källarplan med förråd, pannrum samt ett inrett rum och tvättstuga. Fiber finns indraget. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Karlavägen 1 C, Hindric Pers, Fagersta kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Karlavägen 1 C

Radhus
Hindric Pers, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

995 000 kr

97 m²

4 rum

138 m² tomt

Nu har vi ett riktigt trivsamt och lättskött radhus i två plan till salu på populära Hindric Pers, Karlavägen 1C. Här är det nära till skola och förskola, cykelväg till Willys, tåg och busstation mm. Fyra rok med vardagsrum och kök på entréplan, gäst-wc samt tvättrum. Dom tre sovrummen och badrummet är bra placerade på övre plan. Lättskött tomt med liten gräsyta på baksidan, inglasad altan och stenlagd uteplats för grill och solstolar, på framsidan finns mindre altan för morgonkaffet. Gräsmatta på sidan av husen delas med en granne. Rymligt förråd i gemensamt utrymme i källarplan. Här finns också en stor gemensam tvättstuga samt pannrum. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Karlavägen 2 B, Hindric Pers, Fagersta kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Karlavägen 2 B

Radhus
Hindric Pers, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

895 000 kr

97 m²

4 rum

136 m² tomt

Lättskött boende i radhus på Karlavägen 2B. Två plans radhus med källarplan med förråd och hobbyrum. Liten gräsyta på baksidan med häck mot gatan samt inglasad altan. Fyra rok varav tre sovrum, vardagsrum, duschrum, gästtoalett, tvättstuga samt trevligt kök. Välkomna med intresseanmälan!

 • Balkong
 • Uteplats
Klövervägen 14, Norrby, Fagersta kommun

Klövervägen 14

Villa
Norrby, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

975 000 kr

76 m²

3 rum

810 m² tomt

Liten lättskött villa med uppvuxen trädgårds tomt med baksida mot grönområde. Friliggande stort garage ( ca 55 m2) med parkeringsyta framför. Tre rok varav två sovrum. Vardagsrum med utgång till inbyggd altan. Renoverat badrum samt fiber finns indraget. Förrådsutrymmen och tvättstuga i källarplan. Välkomna på en visning!

 • Uteplats
Sundbovägen, Sundbo, Fagersta kommun

Sundbovägen

Tomt
Sundbo, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta

895 000 kr

3 ha tomt

Strax utanför Fagersta i Sundbo finns nu möjligheten att förvärva tomtmark på över 30 000 m2 med strandtillgång på andra sidan väg och järnväg.. Fastigheten består av två fastigheter med strandremsa på andra sidan Sundbovägen och järnvägen. Tomterna kan säljas tillsammans eller separat, infartsväg får då delas och anläggas mellan tomterna. Tomterna ligger inom strandskyddsdispens. Det finns beviljat förhandsbesked att bygga ett hus på vardera tomt. För den mindre tomten 7:22 krävs Ingen dispens.

 • Plus

Visar alla 15