Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Lundquist

Anna Lundquist

Om mig

Med över 20 års erfarenhet som fastighetsmäklare i området har jag bra koll på den lokala marknaden och jobbar alltid för en rak och tydlig kommunikation med mina kunder. Jag började arbeta som mäklare efter avslutad mäklarutbildning på Högskolan i Gävle 1999. Jag fick anställning hos Fastighetsbyrån direkt och tyckte att det kändes väldigt bra att börja i en stor och etablerad kedja där man kunde få bra stöd och support som ny i branschen. Nu har mer än 20 år gått och jag är fortfarande kvar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solbacksvägen 57, Paradiset, Fagersta kommun

Solbacksvägen 57

Radhus
Paradiset, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
1 245 000 kr
116 + 20 m²
4 rum
545 m² tomt

Ljust och väldigt trivsamt radhus i suterräng med soligt hörnläge. Två helkaklade duschrum, ena med fin bastu. Tre sovrum i bra storlek. Vardagsrum med utgång till balkong. Stenlagd uteplats under. Friliggande altan under tak i anslutning till delvis varmbonat förråd, även ett cykelförråd intill. Garageplats med elmanövrerad port i gemensam länga samt parkeringsplats. Fiber finns indraget. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Hedemoravägen 24, Kärrgruvan, Norbergs kommun

Hedemoravägen 24

Fritidshus
Kärrgruvan, Norbergs kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
725 000 kr
65 m²
2 rum
1 280 m² tomt

Fritidshus med närhet till badplats i Noren, Klackbergs skidstadion med både skidåkning på längden och utför samt även cykel/ gångavstånd in till Norbergs centrum. Här finns både affärer, apotek, restauranger och mysiga fik, bla välkända Elsa Anderssons konditori. Huset består av två rok varav ett sovrum. Stor inglasad altan vid entrén samt uthus med gästrum, flera förråd samt enklare växthus. Lekvänlig tomt och plats för planteringar mm. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Svedjevägen 12 B, Björksta, Fagersta kommun

Svedjevägen 12 B

Lägenhet
Björksta, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
350 000 kr
85,2 m²
3 rum
vån 1/3
4 721 kr/mån
4 108 kr/m²

Välkomna till Svedjevägen 12 B, en välskött trea med fin takad markterass och hörnläge. Lägenhten är belägen i markplan med några trappsteg ner från entrén. Rymligt kök med matplats för 4-6 personer. Vardagsrum och matrum i fil. Ett sovrum med flera garderober. Duschrum med gott om plats och egen tvättmaskin. Till lägenheten hör också 3 källarförråd samt vindsförråd.

Ringvägen 11 , Risbron, Fagersta kommun

Ringvägen 11

Lägenhet
Risbron, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
145 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/7
3 653 kr/mån
2 377 kr/m²

Välkommen till Ringvägen 11 i Fagersta. Renoverad tvåa belägen på andra våningsplanet. Hiss finns i huset. Ljus lägenhet där det endast är att flytta in. Planlösningen består av hall med avhängningsmöjligheter och garderober. Kök med matplats för fura personer. Vardagsrum med utgång till balkong. Sovrum. Duschrum. Anmäl ditt intresse redan idag.

 • Balkong
 • Hiss
Karlavägen 1 C, Hindric Pers, Fagersta kommun

Karlavägen 1 C

Radhus
Hindric Pers, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
875 000 kr
97 + 18 m²
4 rum
138 m² tomt

Nu har vi ett riktigt trivsamt och lättskött radhus i två plan till salu på populära Hindric Pers, Karlavägen 1C. Här är det nära till skola och förskola, cykelväg till Willys, tåg och busstation mm. Fyra rok med vardagsrum och kök på entréplan, gäst-wc samt tvättrum. Dom tre sovrummen och badrummet är bra placerade på övre plan. Lättskött tomt med liten gräsyta på baksidan, inglasad altan och stenlagd uteplats för grill och solstolar, på framsidan finns mindre altan för morgonkaffet. Gräsmatta på sidan av husen delas med en granne. Rymligt förråd i gemensamt utrymme i källarplan. Här finns också en stor gemensam tvättstuga samt pannrum. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Uggelbovägen 14 D, Västanfors, Fagersta kommun

Uggelbovägen 14 D

Radhus
Västanfors, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
1 295 000 kr
109 m²
4 rum
225 m² tomt

Välskött och fräscht radhus i 2-plan med garageplats och parkeringsplats precis i närheten. Gångavstånd till skola, förskolor, badplats samt trevligt promenadstråk vid sjön. Fyra rok varav tre sovrum. Master bedroom med badrum un suite. Ljust trevligt kök med matplats för många. Vardagsrum på övre plan med utgång till balkongen med både sjöglimt och utsikt över takåsarna. Välkomna på visning!

Floravägen 17 C, Hindric Pers, Fagersta kommun

Floravägen 17 C

Lägenhet
Hindric Pers, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
350 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2/3
5 594 kr/mån
3 333 kr/m²

Rymlig fyra på Floravägen 17 C i en stambytt och välskött förening. Här är det gångavstånd till både skola och förskola. Inom cykelavstånd finns också en välsorterad matvarubutik. Två-tre sovrum varav ena sovrummet är extra rymligt och har utgång till en av två balkonger. Vardagsrum har också utgång till en balkong. Två kaklade duschrum. Dubbla källarförråd tillhör lägenheten. Välkomna på visning!

 • Balkong
Postvägen 11 A, Västanfors, Fagersta kommun

Postvägen 11 A

Lägenhet
Västanfors, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
275 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 610 kr/mån
3 395 kr/m²

Varmt välkommen till denna trea med adressen Postvägen 11 A i Västanfors. Trevlig hörnlägenhet med balkong. Lägenhetens planlösning består av kök med matplats för fyra personer, stort vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum, duschrum. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter. Snabbt tillträde önskas.

 • Balkong
Sturevägen 12 A, Centrum, Fagersta kommun

Sturevägen 12 A

Lägenhet
Centrum, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
185 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 484 kr/mån
3 033 kr/m²

Ljus och trevlig tvåa på gaveln med fint burspråk i vardagsrummet. Tredje våningen med balkong mot innergården. Kaklat badrum med egen tvättmaskin. Nära till centrum med affärer samt Norra station med täta avgångar mot både Västerås och Ludvika.

 • Balkong
Trundhemsvägen 2, Kärrgruvan, Norbergs kommun

Trundhemsvägen 2

Villa
Kärrgruvan, Norbergs kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
1 250 000 kr
93 m²
4 rum
1 641 m² tomt

Välkomna till Trundhemsvägen 2, byggt i slutet på 1800-talet som bostad åt gruvarbetare på orten. Här bor man på uppvuxen tomt med odlingsbäddar, flera förråd samt cykel/ gångavstånd in till Norberg med affärer, apotek, restauranger och mysiga fik, bl a välkända Elsa Anderssons som är väl värt ett besök. Fyra rok med tillbyggt och fräscht duschrum/ tvättstuga. Kök i öppen planlösning med matrum och vardagsrum. Tre sovrum på övre plan. Bergvärme gör uppvärmningen enkel samt fiber finns inkopplat.

 • Uteplats
Svedjevägen 7 C, Björksta, Fagersta kommun

Svedjevägen 7 C

Lägenhet
Björksta, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
250 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
2 798 kr/mån
4 902 kr/m²

Trivsam och välplanerad tvåa med rymlig balkong utan direkt insyn. Välskött och stambytt förening där bredband ingår i månadsavgiften. Gemensam tvättstuga i källarplan. Nyrenoverat kök 2023 med matplats för 4 personer. Sovrum med två garderober. Vardagsrum med utgång till balkongen. Kaklat duschrum. Vindsförråd tillhör lägenheten. Välkomna att höra av er för att boka in en visning!

 • Balkong
Centralvägen 12 A, Västanfors, Fagersta kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Centralvägen 12 A

Lägenhet
Västanfors, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
350 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/4
4 387 kr/mån
5 556 kr/m²

Ljus och trevligt renoverad tvåa på våning 1 i Brf Sveaborg centralt i Västanfors. Inga trappor in till bostaden samt hus med hiss gör det handikappvänligt. Här har man gångavstånd, till mataffär, tåg och busstation samt flertalet restauranger mm. Öppen fin planlösning mellan kök och vardagsrum, från kök når man balkong mot sydväst. Duschrum med tvättmaskin. Sovrum med garderober. Välkomna att boka er plats för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Knutsvägen 45, Sundbyberg, Fagersta kommun

Knutsvägen 45

Villa
Sundbyberg, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
795 000 kr
100 + 49 m²
4 rum
953 m² tomt

Villa byggd 1939 i 1 1/2 plan med källare. Fyra rok varav 2-3 sovrum. Vardagsrum med utgång till altan. Kök med nya Härjedalsluckor, matplats för 4 personer. Dusch och bastu i källaren. Toalett med dusch på övre plan. Gångavstånd till Mariaskolan med låg och mellanstadium och även förskola. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Ringvägen 18, Risbron, Fagersta kommun

Ringvägen 18

Lägenhet
Risbron, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
45 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/8
3 120 kr/mån
1 125 kr/m²

Söker du ditt första boende? Övernattningslägenhet? Då kan denna lägenhet vara perfekt för dig! Här finns det chans att sätta sin egna prägel. Etta på tredje våningsplanet på Ringvägen 18. Lägenheten består av hall med förvaring. Vardagsrum med utgång till balkong. Balkongen kommer i närtid att bli renoverad. Kök med matplats för fyra personer. Ring för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sjövägen 19 A, Västanfors, Fagersta kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sjövägen 19 A

Lägenhet
Västanfors, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
345 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/2
5 229 kr/mån
5 750 kr/m²

WOW! Kolla hit! Nyrenoverad tvåa på första våningsplanet i Västanfors. Hela lägenheten är smakfullt renoverad 2023 med enhetliga golv i hela lägenheten, nytt kök m.m. Här är det bara att flytta in och bo! Planlösningen består av stort kök med köksö. Vardagsrum med utgång till balkong med sjöutsikt. Sovrum. Duschrum. Hall med klädkammare. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Bragevägen 13 D, Centrum, Fagersta kommun

Bragevägen 13 D

Lägenhet
Centrum, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
370 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
4 776 kr/mån
4 405 kr/m²

Välkommen till Bragevägen 13 D och denna trevliga trea belägen på andra våningsplanet. Här hittar du en ljus lägenhet med två balkonger i olika väderstreck, denna lägenhet passar dig som vill avnjuta solens alla timmar. Lägenheten består av hall med mycket förvaring, kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum samt duschrum. Boka in dig på visning redan idag!

 • Balkong
Floravägen 62, Hindric Pers, Fagersta kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Floravägen 62

Radhus
Hindric Pers, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
1 095 000 kr
140 + 56 m²
6 rum
492 m² tomt

Välkommen till ett stort välplanerat kedjehus i sutterängplan i lugna Hindric Pers med närhet till naturen, förskola och skola. Husets hjärta är ett stort vardagsrum med ljusinsläpp ifrån fyra stora fönster och fin utsikt. Från vardagsrummet finns utgång till en balkong i solläge och en trappa ned till trädgården. Övervåningen mellan hall, kök och vardagsrum är genomgående vilket ger en öppen och inbjudande känsla. Köket är rymligt och har fint original kakel från Upsala-Ekeby. I huset finns fem sovrum fördelade på båda våningsplanen och många bra förvaringsmöjligheter. Ifrån sovrum/gillestuga på nedre plan finns utgång till uteplats och en lättskött trädgårdstomt som vetter ut mot naturen. Garage med nyinstallerad garageport och bra förvaring. Välkomna att höra ev för bokning av en visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Dalavägen 47A, lgh 1101, Centrum, Fagersta kommun

Dalavägen 47A, lgh 1101

Lägenhet
Centrum, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
195 000 kr
53,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 235 kr/mån
3 625 kr/m²

Två rok i välskött förening med centralt läge på våning tre. Nära till allt som centrala Fagersta har att erbjuda såsom flera matvaruaffärer, apotek, restauranger, klädbutiker mm. Fin inglasad balkong mot innergården med utgång från vardagsrummet. Sovrum med plats för dubbelsäng och egen förvaring. Kök med vitmålade luckor och nyare fläkt och diskmaskin.

 • Balkong
Kolargränd 3, Kolarbyn, Fagersta kommun

Kolargränd 3

Lägenhet
Kolarbyn, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
80 000 kr
58,7 m²
2 rum
vån 4/6
5 123 kr/mån
1 363 kr/m²

Välplanerad och rymlig tvåa på våning 4 med adressen Kolargränd 3. Lägenheten består av kök med stor matplats. Vardagsrum med utgång till balkong. Ett sovrum. Duschrum med dusch och tvättmaskin. Hiss finns från markplanet. Välkommen att boka in dig på en visning redan idag!

 • Balkong
 • Hiss
Malmvägen 4A, Västanfors, Fagersta kommun

Malmvägen 4A

Radhus
Västanfors, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
1 595 000 kr
160 + 15 m²
6 rum
249 m² tomt

Fräscht och rymligt radhus i 1 1/2 plan med suterräng beläget i ett barnvänligt område i Västanfors. Lekplats finns på området samt flera förskolor och skola inom gångavstånd. Huset ligger med hörnläge och närhet till parkering. Luftig trevlig entrévåning med stor samvaroyta med öppen planlösning mellan kök/ matrum och vardagsrum. Sjöutsikt från matplatsen. Tre sovrum och ytterligare ett badrum på översta planet. Tv-rum, sovrum och duschrum med bastu i suterrängplan. Yttertaket omlagt 2023. Ring för visning!

 • Uteplats
Forsbackavägen 11 , Kolarbyn, Fagersta kommun

Forsbackavägen 11

Lägenhet
Kolarbyn, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
85 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 3/5
3 389 kr/mån
1 421 kr/m²

Välkommen till Forsbackavägen 11. Trevlig och välplanerad tvåa på tredje våningsplanet med hiss. Lägenheten har ett stort och trevligt kök med matplats för 4-6 personer. Vardagsrum med utgång till balkong. Ett sovrum. Duschrum. Hall med mycket förvaring. Boka in dig på visning redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Postvägen 10C, Västanfors, Fagersta kommun

Postvägen 10C

Radhus
Västanfors, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
995 000 kr
132 m²
4 rum
174 m² tomt

Välskött radhus med garageplats i gemensam länga. Prisvärt och rymligt boende med närhet till både affärer, tåg och busstation mm. Cykelavstånd till förskolor och skolor samt badplats sommartid. Trivsamt kök med bardisk mot social yta i det stora vardagsrummet. För närvarande två sovrum men kan lätt bli fyra sovrum om behov finns. Två duschrum samt tvättstuga. Lättskött tomt med stenlagd framsida, liten gräsyta och delvis inglasad altan med balkong ovanpå. Fiber är beställt och kommer dras in inom kort. Välkommen att ringa för att boka in en visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Höglunda 9, null, Skinnskattebergs kommun
 • Borttagen före visning

Höglunda 9

Villa
Skinnskattebergs kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
1 495 000 kr
107 + 19 m²
5 rum
965 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Strandvägen 13, Sjöhagen, Fagersta kommun

Strandvägen 13

Fritidshus
Sjöhagen, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
1 650 000 kr
89 + 42 m²
3 rum
1 975 m² tomt

I trevliga och sjönära Sjöhagen finns detta charmiga hus som passar både som permanent och fritidsboende. Viss sjöutsikt och ca 150-200 m till den gemensamma badplatsen i området. Tre rok varav ett rymligt vardagsrum med braskamin samt kök med vedspis som extra värmekälla. Isolerad och timrad gäststuga. Fiber finns indraget.

 • Uteplats
Ulvsbovägen 35, Ulvsbo, Fagersta kommun

Ulvsbovägen 35

Villa
Ulvsbo, Fagersta kommun
Fastighetsbyrån Fagersta
1 795 000 kr
150 m²
4 rum
922 m² tomt

Söker du ett bekvämt boende nära naturen? Då har vi nu en bekväm 1-plansvilla till salu med friliggande garage med gästrum samt skog bakom med svamp och bärmarker samt stigar för hundpromenader mm. Ca 10 min in till Fagersta med affärer, restauranger mm. Ca 1 timme från Västerås. Goda tågförbindelser mot Västerås-Stockholm finns från Fagersta Norra station. Villan består idag av fyra rok varav ett sovrum med stor härlig walk-in-closet. Stora härliga sociala umgängesytor med isolerat uterum med vacker norsk järnkamin, allrum/ matrum med pelletskamin samt vardagsrum med täljstenskamin. Ljust kök med frukostplats vid köksö. Kaklat duschrum samt en toalett och tvättstuga med groventré. Inhägnad lättskött tomt där robotklipparen sköter gräsklippningen. Välkomna att höra av er för att boka in en visning!

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 45