Mäklare Anton Andersson

Anton Andersson

Om mig

Kommer ursprungligen från Göteborg och har flera års erfarenhet inom försäljning och kundmöten. Jag har alltid haft ett intresse för fastighetsbranschen och är glad för att få hjälpa människor att finna sitt drömhem eller sälja sitt nuvarande boende till ett bra pris. Mitt mål är att erbjuda er en professionell och personlig service, så att ni kan känna er trygga och nöjda genom hela processen. Tveka inte att kontakta mig om du behöver hjälp med att köpa eller sälja.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringblommevägen 11, Skogstorp, Falkenbergs kommun
 • Sön 17 dec kl 14:00
Ringblommevägen 11, Skogstorp, Falkenbergs kommun, bild 2
Ringblommevägen 11, Skogstorp, Falkenbergs kommun, bild 3

Ringblommevägen 11

Villa
Skogstorp, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 595 000 kr
102 + 33 m²
3 rum
915 m² tomt

Fint läge i Skogstorp med närhet till grönområden & cykelavstånd till stränderna i Olofsbo. Ett rymligt boende med 3 rum, kök och garage. Grönskande trädgård med öppna fält i västlig riktning!

 • Premium
 • Uteplats
Fiskaregatan 4C, Västra Gärdet, Falkenbergs kommun
 • Tis 12 dec kl 16:30

Fiskaregatan 4C

Lägenhet
Västra Gärdet, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 095 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
5 613 kr/mån
15 643 kr/m²

Hörnlägenhet om tre rum och kök på bekväma & smidiga 1:a våning. Bostaden är fräsch och har en bra planlösning där varje kvadratmeter utnyttjas. Passar perfekt för den lilla familjen, paret eller som singelboende. Lägenheten har fönsterpartier i tre olika väderstreck för generöst ljusinflöde. I området finns såväl matbutik som bageri och frisörsalong. Här bor du dessutom med promenadavstånd till centrum och dess stora utbud av butiker och restauranger, men även närhet till Skrea strand, skola, barnomsorg och kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
Glaspärlevägen 7B, Stafsinge, Falkenbergs kommun
 • Imorgon kl 15:00

Glaspärlevägen 7B

Lägenhet
Stafsinge, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
2 249 000 kr
77 m²
4 rum
vån 3/3
5 904 kr/mån
29 208 kr/m²

Stor gavel-lägenhet som erbjuder en ljus atmosfär, med en yta på 77 kvadratmeter fördelad över 4 välplanerade rum. Belägen högst upp i byggnaden med hiss tillgänglig, är detta en plats som imponerar från första ögonkastet. Genomgående ljusa golv och väggar ger en inbjudande känsla som genomsyrar hela lägenheten. Köket är extrautrustat med vackert grått kakel ovanför arbetsbänken, vilket höjer standarden. Lägenheten erbjuder tre rymliga rum som är flexibla i användningen – de kan lätt anpassas till kontor, sovrum eller vad som passar din livsstil bäst. Dessutom finns ett stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighet i vardagen. Generös mängd naturligt ljus flödar in genom de stora fönstren tack vare gavelplaceringen. Med fönster åt nord, öst och syd, kan du njuta av utsikten och friheten av att vara högst upp i huset. För soliga dagar kan du passa på att fylla på med d-vitamin på den stora balkongen som sträcker sig i sydlig riktning. För dig som har med dig mycket från flytten finns ett lättillgängligt förråd på samma plan. Detta är en plats där du kan bo lugnt och tryggt med närhet till natur och grönområden. Bekvämt avstånd till mataffär, gång- och cykelvägar som tar dig både till Falkenbergs centrum och tågstationen, vilket gör ditt dagliga liv bekvämt och smidigt. Kontakta mäklare Anton Andersson för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bengt Lidners väg 2, Slätten, Falkenbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bengt Lidners väg 2

Villa
Slätten, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 975 000 kr
105 + 14 m²
4 rum
954 m² tomt

Perfekt läge angränsade till Slättenskogen på lugn och barnvänlig återvändsgata! Enplansvilla med allt man behöver i ett plan! Carport och parkering på framsidan och stor insynsskyddad uteplats på baksidan i den lummiga trädgården. Välkomna till ett bekvämt boende med bra läge!

 • Plus
 • Uteplats
Stenfalksvägen 25 C, Ekhaga, Falkenbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stenfalksvägen 25 C

Lägenhet
Ekhaga, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 750 000 kr
80 m²
3 rum
4 400 kr/mån
21 875 kr/m²

Ljus och genomgående bostadsrätt i 2 plan. Lättskött trädgård med både altan & balkong i sydväst. Modern bostad med snygga materialval. Perfekt, tyst läge nära stadens bekvämligheter som butiker, service, tågstation & natur. Förening med välunderhållna hus, grönskande område, parkering & isolerat förråd! Bekvämt boende från 2011 med bra läge i Falkenberg.

 • Balkong
 • Uteplats
Arvidstorpsvägen 53, Arvidstorp, Falkenbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 3 dec kl 11:00

Arvidstorpsvägen 53

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 795 000 kr
57,8 m²
2 rum
vån 3/7
3 372 kr/mån
31 055 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en fantastisk 2:a på våning 3. Lägenheten har en öppen planlösning med gott om ljusinsläpp. Balkongen är inglasad vilket gör att du kan njuta av en utsikt mot väst, norr och öster samtidigt som du skyddas från vind och oväder. Det rymliga sovrummet har plats för en dubbelsäng och tillhörande möbler. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår parkering i källargaraget. Detta är ett hem för dig som vill ha det bästa av två världar - ett hem med närhet till service, kommunikationer och natur. Anmäl ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6