Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ola Bengtsson

Ola Bengtsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brattebovägen 1A, Arvidstorp, Falkenbergs kommun

Brattebovägen 1A

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 350 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/4
5 978 kr/mån
20 611 kr/m²

Modern och rymlig tvåa med ett lugnt och bra läge på bekvämt promenadavstånd från centrum. Stor inglasad balkong som i praktiken blir som ett extra rum stora delar av året! Modern fastighet byggd 2008 där känslan av nyproduktion fortfarande är kvar. Allt är ljust och fint och det är bara att flytta in!

  • Balkong
  • Hiss
Karl Salomonssons väg 2B, Tröingeberg, Falkenbergs kommun
Karl Salomonssons väg 2B, Tröingeberg, Falkenbergs kommun, bild 2
Karl Salomonssons väg 2B, Tröingeberg, Falkenbergs kommun, bild 3

Karl Salomonssons väg 2B

Villa
Tröingeberg, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
4 450 000 kr
114 + 9 m²
4 rum
645 m² tomt

Välkommen till denna fantastiskt trivsamma enplansvilla som inte lämnar mycket i övrigt att önska! Modernt hus byggt så sent som 2008 med golvvärme och nästan ny värmepump. Ljus, öppen planlösning med ryggåstak och imponerande takhöjd samt stora fönsterpartier. Stor, vacker braskamin centralt placerad i huset. Två fina badrum, det ena med stort hörnbadkar. Tre bra sovrum. Stor altan. Carport. Förråd. Listan kan göras hur lång som helst! För den som söker ett lättskött enplanshus i bästa skick med bra läge på återvändsgata kan det inte bli mycket bättre än såhär.

  • Premium
  • Uteplats
Långaveka 103, Glommen, Falkenbergs kommun

Långaveka 103

Villa
Glommen, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 900 000 kr
98 + 58 m²
5 rum
1 305 m² tomt

Mellan Glommen och Olofsbo hittar vi denna fastighet med en oerhört vacker tomt och vy mot Morups Tånge och havet i väster. Cykelbana precis utanför knuten och på några minuter når man såväl Olofsbos vackra sandstrand som Glommens samhälle. Till Långavekaskolan är det mindre än 500 meter. Bostadshuset hörde en gång i tiden till smedjan på andra sidan vägen och är ursprungligen från 1800-talet, men byggdes om- och till i slutet på 1970-talet. Huset är i behov av mycket omfattande renovering.

  • Uteplats
Bertevägen 4, Slöinge, Falkenbergs kommun

Bertevägen 4

Villa
Slöinge, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
2 625 000 kr
147 m²
6 rum
980 m² tomt

Här erbjuds en riktigt trivsam villa med stora fina utrymmen både i bostaden men även i biytorna såsom garage och ett stort snickarrum. Många tilltalande detaljer med fiskbensparkett, braskamin, matkällare och en vacker, välkomnande entréhall. Lättskött trädgårdstomt med skyddat läge och stor altan samt inglasat uterum. Läget i Slöinge är perfekt med kort promenadavstånd till allt som byn har att erbjuda i form av skola, förskola, affär, bibliotek, bageri och glassbutik med mera. Bra busskommunikationer och nära till påfart E6/E20 för dig som pendlar.

  • Uteplats
Skrattmåsen 10, Skrea Strand, Falkenbergs kommun

Skrattmåsen 10

Fritidshus
Skrea Strand, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 175 000 kr
18 m²
1 rum

Välkommen till denna moderna och fullutrustade stuga som ligger med ett fantastiskt läge på strandsidan där du firar semester och ledighet bara några meter från härliga Skrea Strand! Stugan säljs i stort sett komplett med alla inventarier man behöver för att omedelbart kunna slå sig ner och njuta av ett härligt semesterliv vid havet!

  • Uteplats
Skrattmåsen 11, Skrea Strand, Falkenbergs kommun

Skrattmåsen 11

Fritidshus
Skrea Strand, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
995 000 kr
18 m²
2 rum

Trivsam stuga med ett underbart läge några tiotal meter från härliga Skrea Strand! Stugan är gammal men taket är precis omlagt och interiört är skicket bra. Större delen av inventarierna ingår i köpet så här är det bara att slå sig ner och njuta av lata dagar vid stranden!

  • Uteplats
Ugglarpsvägen 16, Ugglarp, Falkenbergs kommun

Ugglarpsvägen 16

Villa
Ugglarp, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
8 950 000 kr
142 m²
4 rum
5 960 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska ställe nära havet i Ugglarp. Väl omhändertaget och renoverat med stil, smak och sinne för att bevara unika detaljer. Läckert kök med fin vedspis, två härliga vardagsrum, varav det ena har havsutsikt och närhet till naturen genom stora fönster. Via egen infart från Ugglarpsvägen, når man den parkliknande och insynsskyddade naturtomten på nästan 6 000 kvm som rymmer förutom det vackra kringbyggda huset, både garage, uthus, växthus och flera vackra trädgårdsrum.

  • Uteplats
Smultronstigen 27, Långås, Falkenbergs kommun

Smultronstigen 27

Tomt
Långås, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
795 000 kr
712 m² tomt

Tillfälle att förvärva en tomt med trevligt läge i Långås. Fritt och med härlig utsikt från baksidan mot öppna marker. En del av tomten är förberedd med makadam inför gjutning av platta. El, V/A och fiber finns i i gatan och rör är förberett in på tomten. Denna tomt är inte bunden till någon hustillverkare utan här kan du själv välja ditt drömhus. Närhet till skola, förskola och mataffär och härlig natur.

Visar alla 8