Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ola Bengtsson

Ola Bengtsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Backhult 103, Bölse, Falkenbergs kommun

Backhult 103

Villa
Bölse, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 500 000 kr
140 + 100 m²
8 rum
3 250 m² tomt

Rymlig villa med rejäla uthus belägen på en stor trädgårdstomt. Bra läge endast tio minuter med bil till Falkenberg och tjugo minuter till Varberg. Ut till Rosendal eller Digesgård är det bara dryga två kilometer. Huset är i behov av ganska omfattande renovering så här erbjuds ett utmärkt tillfälle att sätta sin egen prägel på sitt framtida boende.

  • Balkong
Ugglarpsvägen 16, Ugglarp, Falkenbergs kommun

Ugglarpsvägen 16

Villa
Ugglarp, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
8 950 000 kr
142 m²
4 rum
5 960 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska ställe nära havet i Ugglarp. Väl omhändertaget och renoverat med stil, smak och sinne för att bevara unika detaljer. Läckert kök med fin vedspis, två härliga vardagsrum, varav det ena har havsutsikt och närhet till naturen genom stora fönster. Via egen infart från Ugglarpsvägen, når man den parkliknande och insynsskyddade naturtomten på nästan 6 000 kvm som rymmer förutom det vackra kringbyggda huset, både garage, uthus, växthus och flera vackra trädgårdsrum.

  • Uteplats
Lundby Lillegård 301, Slöinge, Falkenbergs kommun

Lundby Lillegård 301

Gård/Skog
Slöinge, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
3 795 000 kr
97 + 95 m²
5 rum
3,1 ha tomt

Välkomna till denna mysiga och fina gård precis söder om Slöinge. Charmigt hus med kök, vardagsrum, två sovrum och badrum på bottenplan. Stor inredningsbar vind, där man har inrett ett rum ännu så länge. Tillfälle för den hästintresserade, då stallet är inrett med fyra boxar och sadelkammare. Ridbana med belysning och hagar direkt utanför stallet. Förråd och verkstad i uthuset. Fina ridvägar upp i skogen. Här bor du med en härlig utsikt över åkrarna mellan Slöinge och Getinge. Närhet till busshållplats.

Vallmovägen 55, Skogstorp, Falkenbergs kommun

Vallmovägen 55

Tomt
Skogstorp, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
600 000 kr
536 m² tomt

Med ett lugnt och skyddat läge på Vallmovägen finns denna tomt som nu är till salu. Här är du inte bunden till någon specifik husleverantör utan väljer fritt med vem du vill bygga. Tomten har ett bra läge mitt bland etablerad bebyggelse. Här finns ett gammalt garage som man sannolikt river men i övrigt är ytan plan och lätt att bebygga.

Alegränd 6, Centrum, Falkenbergs kommun

Alegränd 6

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 575 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 070 kr/mån
33 871 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt trivsamma och charmiga lägenhet som har det mesta man kan önska med centralt läge, härlig balkong och bra skick där det mesta i lägenheten är renoverat på senare år. Gavelläge och en generös takhöjd gör att bostaden känns både ljus och rymlig. Låg avgift ger en mycket bra boendekostnad. Här är det bara att flytta in!

  • Balkong
Smultronstigen 27, Långås, Falkenbergs kommun

Smultronstigen 27

Tomt
Långås, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
795 000 kr
712 m² tomt

Tillfälle att förvärva en tomt med trevligt läge i Långås. Fritt och med härlig utsikt från baksidan mot öppna marker. En del av tomten är förberedd med makadam inför gjutning av platta. El, V/A och fiber finns i i gatan och rör är förberett in på tomten. Denna tomt är inte bunden till någon hustillverkare utan här kan du själv välja ditt drömhus. Närhet till skola, förskola och mataffär och härlig natur.

Visar alla 6