Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Olle Ljungström

Olle Ljungström

Om mig

hej

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vipan 806, Olofsbo, Falkenbergs kommun
Vipan 806, Olofsbo, Falkenbergs kommun, bild 2
Vipan 806, Olofsbo, Falkenbergs kommun, bild 3

Vipan 806

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 795 000 kr
39 m²
2 rum

Nytt pris på denna trevliga stuga med bra läge i området, där hela baksidan är fri, med egen täppa, och där bilen kan parkeras utanför till salu. Nuvarande ägare har sedan 2015 gjort i ordning stugan till dagens fina skick. Bra kök i hop med vardagsrummet. Sovrum med plats för en stor, eller som nu två sängar. Bra och modernt toalett och duschrum. Trevlig uppbyggd altan med med plats för både soffgrupp och grillen, och där man kan köra ut markisen till skydd mot solen. Stugan är redo att tas över så sommaren kan utnyttjas till max. Finns ingen aktuell visning så kontakta oss så ordar vi det. Mer information från stugägarföreningen finns på http://www.olofsbovipan.se/ och om Olofsbo på http://www.olofsbo.com Det är knappt 100 m till servicebyggnaden med toaletter, dusch, tvättstuga och redskapsförråd med gräsklippare och trädgårdsredskap för utlåning. Bredvid servicebyggnaden finns sopcontainer för hushållsavfall samt kompost för trädgårdsavfall. Lekplats med gungor, sandlåda och rutschbana samt fotbollsplan och grillplats finns. Toaletten är handikappanpassad. Postfack till alla stugor finns i servicehuset.

 • Premium
 • Uteplats
Gullregnsvägen 12D, Skogstorp, Falkenbergs kommun
Gullregnsvägen 12D, Skogstorp, Falkenbergs kommun, bild 2
Gullregnsvägen 12D, Skogstorp, Falkenbergs kommun, bild 3

Gullregnsvägen 12D

Lägenhet
Skogstorp, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
785 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
6 544 kr/mån
9 691 kr/m²

Nu finns denna ljusa trevliga 3:a med entré i markplan och boendet på andra våning med balkong. Stora rum och en bra planlösning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Birger Sjöbergs väg 1, Slätten, Falkenbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Birger Sjöbergs väg 1, Slätten, Falkenbergs kommun, bild 2
Birger Sjöbergs väg 1, Slätten, Falkenbergs kommun, bild 3

Birger Sjöbergs väg 1

Villa
Slätten, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
2 975 000 kr
113 m²
3 rum
948 m² tomt

Välkommen till denna lagom stora bostad belägen på Slätten i Falkenberg. Här har du möjlighet att bo nära naturen och med förskolor och havet på cykelavstånd. Den något större (än normalt) hörntomten bjuder på en mysig gäststuga en trevlig uteplats och altan där du kan njuta av utomhuslivet. Området erbjuder en lugn och fridfull miljö med närhet till grönområden. Här finns en plats att trivas på. Välkommen på visning av ett trevligt boende i Falkenberg!

 • Premium
 • Uteplats
Svartrå Björsagården 410, Svartrå, Falkenbergs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Svartrå Björsagården 410, Svartrå, Falkenbergs kommun, bild 2
Svartrå Björsagården 410, Svartrå, Falkenbergs kommun, bild 3

Svartrå Björsagården 410

Villa
Svartrå, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
2 200 000 kr
150 + 30 m²
8 rum
1,5 ha tomt

En egen gårdsidyll med stor trädgård, uthus, ladugård, brygghus och egna hagar. Närhet till Ullared och service och på sommaren festligheter och musik från kända och okända svenska band i närheten.

 • Premium
Olofsbo 130, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Olofsbo 130

Gård/Skog
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
3 950 000 kr
108 m²
7 rum
4 170 m² tomt

En liten bit utanför Falkenberg, ut med gamla E6 mot Varberg, ligger denna lilla gård på höger sida med ett lugnt och avskilt läge utan grannar tätt inpå. Bostad med 2-3 sovrum, vardagsrum och uterum. Gästhus med tvättstuga och en stallbyggnad med 4 boxar i anslutning till egen paddock. I dag går här islandshästar, MEN varför inte en kennel eller hunddagis. Annan smådjursverksamhet funkar också bra. Eller så bygger man om stallet till garage om man hellre umgås med den sortens hästar. Bara fantasin sätter gränserna. Här bor man nära allt och med naturen precis in på knuten. Rikt djurliv med bla både Hjort och Örn! Här har man nära både till hav och strand, golfbana, samt stora E6:ans påfart i Morup.

 • Balkong
 • Uteplats
Hallonstigen 4, Långås, Falkenbergs kommun
Hallonstigen 4, Långås, Falkenbergs kommun, bild 2
Hallonstigen 4, Långås, Falkenbergs kommun, bild 3

Hallonstigen 4

Villa
Långås, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
3 195 000 kr
125 + 50 m²
9 rum
2 470 m² tomt

Behöver du stort charmigt hus till familjen, ett mindre hus om 2 ROK till äldsta barnet, svärmor eller någon annan. En f.d. bensinmack med verkstad, garage, butiksdel och en övervåning till kontor eller annan verksamhet, samt ett stort garage för alla hobbybilar eller annat kul. Även tomtdel som kanske går att bygga nått på. Då har du hittat rätt. Välkommen på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Bermansgatan 8B, Västra Gärdet, Falkenbergs kommun
Bermansgatan 8B, Västra Gärdet, Falkenbergs kommun, bild 2
Bermansgatan 8B, Västra Gärdet, Falkenbergs kommun, bild 3

Bermansgatan 8B

Lägenhet
Västra Gärdet, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 800 000 kr
85 m²
3 rum
5 369 kr/mån
21 176 kr/m²

Välkomna till detta trevliga boende med radhuskänsla som snart är till salu. Väldisponerade 85 kvm med kök, vardagsrum och badrum på bottenplan, två sovrum och badrum på övre plan. I källaren finns förutom hallen, ett stort rum/sovrum/allrum samt ett förråd som har Va/Av förberett för tex egen tvättstuga. Lugnt och centralt läge, med egen liten täppa utanför vardagsrummet. Lägenheten är genomgående i gott skick och med ljus färgsättning. Närhet till skolor, bageri och mataffär, centrum och bad (Avgiften sänktes med 2% 1/1-24) Välkommen att kontakt oss för visning

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hjortvägen 26 D, Hjortsberg, Falkenbergs kommun

Hjortvägen 26 D

Lägenhet
Hjortsberg, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
2 095 000 kr
81 + 5 m²
3 rum
vån 2/2
5 657 kr/mån
25 864 kr/m²

Nu finns denna fina hörn3:a på Hjortsberg i "Gula husen" till salu. Här bor du i ett populärt område i en trevlig bostad med härlig balkong med sol stor del av dagen. Hjortsberg är ett populärt område med nära till både Falkenbergs centrum och även det egna centrumet på Hjortsberg med service, handel och restauranger. Härliga Skrea strand och havet ligger på bekvämt promenadavstånd.

 • Balkong
Demokrativägen 6, Hjortsberg, Falkenbergs kommun

Demokrativägen 6

Lägenhet
Hjortsberg, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 975 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/4
6 178 kr/mån
28 214 kr/m²

Modern lägenhet på bekvämt markplan med mysig altan i soligt sydvästläge! Välplanerat boende byggt 2009 med ekparkettgolv, sovrum, helkaklat badrum och ljust kök öppet mot det stora vardagsrummet. Välkomna till ett attraktivt boende med nära till Skrea Strand!

 • Uteplats
 • Hiss
Allevägen 30A, Herting, Falkenbergs kommun

Allevägen 30A

Lägenhet
Herting, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
1 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 963 kr/mån
22 981 kr/m²

Välrenoverad och mycket fin 2:a med fritt läge från den stora inglasade balkongen mot IP. Moderna färger och ytskikt i hela bostaden och ett fint kök.

 • Balkong
Landbogatan 4G, Ullared, Falkenbergs kommun

Landbogatan 4G

Lägenhet
Ullared, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg
770 000 kr
75 m²
2 rum
vån 2/2
4 663 kr/mån
10 267 kr/m²

Bästa läget i centrala Ullared på gavel med fint ljus genom fönster i tre väderstreck! Stor balkong och lägenhet med flexibel planlösning med möjlighet att göra ett till sovrum i den rymliga alkoven i vardagsrummet. Fint renoverad av nuvarande ägare med bla helt nytt kaklat badrum och ett fint uppfräschat kök med nya luckor och lådor och kakel på vägg och snygg bänkskiva. Även övriga ytskikt är fina. Välkommen att kontakta mäklaren för visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 11