Mäklare Olle Ljungström

Olle Ljungström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjortvägen 28E, Hjortsberg, Falkenbergs kommun

Hjortvägen 28E

Lägenhet
Hjortsberg, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg

2 195 000 kr

65 m²

2 rum

4 254 kr/mån

33 769 kr/m²

Fin tvåa med ett bra läge i området med trevlig uteplats med både stensatt altan och gräsmatta som har kvällssol. Lägenheten är i ett genomgående fint skick med nyare kök och badrum, och genomgående ljusa ytskikt. Mycket välskött och populär HSB-förening. All service man behöver finns på Hjortsbergs centrum och det är endast några minuters gångväg ner till Skrea Strand!

  • Uteplats
Enevägen 18, Ullared, Falkenbergs kommun

Enevägen 18

Villa
Ullared, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg

1 695 000 kr

148 m²

6 rum

1 011 m² tomt

Nu finns denna rejäla villa i detta populära område i Ullared till salu. Stora ljusa luftiga rum på alla plan med möjligheter att skapa fler rum vid behov. Villan har i dag en äldre stil förutom badrummet på entréplan som renoverade 2019. Det fristående garaget har plats för stor bil. Här finns även en del som fungerar som snickarbod. Välkommen med intresseanmälan inför kommande visningar

  • Uteplats
Hertings allé 11b, Herting, Falkenbergs kommun

Hertings allé 11b

Lägenhet
Herting, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg

795 000 kr

29,5 m²

1 rum

2 487 kr/mån

26 949 kr/m²

Nu finns denna perfekta lägenhet för dig som ska flytta hemifrån eller för dig som behöver en extra bostad kanske. Välplanerade och snyggt renoverade kvadratmetrar finns här allt som man behöver i en bostad bra belägen i Falkenberg med närhet till allt som vår stad har att erbjuda. Välkommen på visning!

Lia 106, Ullared, Falkenbergs kommun

Lia 106

Villa
Ullared, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg

655 000 kr

97 m²

5 rum

1 260 m² tomt

Nu finns detta trevliga hus som är beläget på stor tomt med lite högre och naturnära läge. Bostaden ligger i Lia som är ett litet samhälle ca 10 från Ullared. Idag behöver bostaden en ordentlig genomgång då den är eftersatt i löpande underhåll och renovering. Här finns en bra planlösning på entréplanet och en hel källare med utrymmen som ger goda möjligheter till både boende och hobbyytor. Fristående garage i den stora trädgården som har gott om plats för både lek och lugn. Ett charmigt hus med bra möjligheter.

  • Uteplats
Norrtullsgatan 12B, Centrum, Falkenbergs kommun

Norrtullsgatan 12B

Villa
Centrum, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg

Pris saknas

203 m²

7 rum

938 m² tomt

Stor fin villa med utrymmen som är något utöver det vanliga. Lugnt beläget intill grönområde mitt i Falkenberg. Genomgående god standard. Ljusa rum, högt i tak, ca 5,20 i vardagsrummet, stor terrass, fristående uterum och vinterträdgård, här finns det mesta. Även mycket stort garage där en större husbil faktiskt får plats. Här bor man med gott om utrymme. Kontor eller generationsboende på övervåningen, allt är möjligt! Kontakta oss för mer information och privatvisningar.

Landbogatan 4G, Ullared, Falkenbergs kommun

Landbogatan 4G

Lägenhet
Ullared, Falkenbergs kommun
Fastighetsbyrån Falkenberg

795 000 kr

75 m²

2 rum

4 438 kr/mån

10 600 kr/m²

Bästa läget i centrala Ullared på gavel med fint ljus genom fönster i tre väderstreck! Stor balkong och lägenhet med flexibel planlösning med möjlighet att göra ett till sovrum i den rymliga alkoven i vardagsrummet. Fint renoverad av nuvarande ägare med bla helt nytt kaklat badrum och ett fint uppfräschat kök med nya luckor och lådor och kakel på vägg och snygg bänkskiva. Även övriga ytskikt är fina. Välkommen att kontakta mäklaren för frågor eller visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 6