Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Burak Yildiz

Burak Yildiz

Om mig

Jag är dedikerad till att förstå mina kunders behov och önskemål inom bostadsmarknaden. Mitt mål är att erbjuda skräddarsydda lösningar och en smidig, trygg process. Jag brinner för att skapa fantastiska upplevelser och går alltid den extra milen för att säkerställa kundnöjdhet. Inga frågor lämnas obesvarade, och inget lämnas åt slumpen. Så om du letar efter en mäklare som kan hjälpa dig hitta ditt drömhem eller sälja din nuvarande bostad till förmånliga priser, tveka inte att kontakta mig idag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Filipstadsbacken 66, Farsta Strand, Stockholms kommun
  • Imorgon
Filipstadsbacken 66, Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 2
Filipstadsbacken 66, Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 3

Filipstadsbacken 66

Lägenhet
Farsta Strand, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 870 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 1
2 665 kr/mån
51 944 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** Här har du en lägenhet utöver det vanliga! Lägenheten är ombyggd och här har man skapat sig en egen alkov för sängen. Här får man gott om förvaringsmöjligheter! I hallen finns garderober med skjutdörrar och i alkoven finner man även ytterligare garderober. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger gott om utrymme för både matbord samt soffa. Tack vare flertalet fönster så får man ett mycket fint ljusinsläpp i hela lägenheten. Genomgående fint skick där det mesta är renoverat år 2021. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt även generösa arbetsytor. I köket har man även en diskmaskin. Brf Adelsö 2 är en av Farstas äldsta och mest stabila föreningar. Flertalet renoveringar har genomförts under åren och de har en låg belåningsgrad med ca 3.516 kr/kvm enligt årsredovisningen från 2022. Till lägenheten hör ett vindsförråd och i månadsavgiften ingår ett basutbud av TV-kanaler samt bredband från Telia (10/10Mbit). Medlemmar kan även teckna egna avtal med Telia för högre hastigheter. Här finner man även mycket goda kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg och bussar inom kort promenadavstånd. För dig som är bilburen är det lätt att få p-plats och det är inte långt ut till Nynäsvägen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Tornslingan 41, 6 tr, Trångsund, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tornslingan 41, 6 tr, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Tornslingan 41, 6 tr, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Tornslingan 41, 6 tr

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 6/7
2 659 kr/mån
34 143 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet belägen högt upp på våning 6 av 7! Lägenheten erbjuder en fantastisk utsikt och massor av naturligt ljus tack vare sin höga placering. Den är perfekt för den som vill bo i ett lugnt och trevligt område men ändå ha nära till stadens bekvämligheter. En extra förmån med denna bostad är den inre fonden på 30 000 kronor. Denna fond kan användas för framtida renoveringar och förbättringar av lägenheten, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya hem och göra det precis som du vill ha det. Föreningen är mycket stabil och håller låga månadsavgifter, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt att bo här. Ett stambyte genomfördes år 2014/2015, vilket säkerställer att bostaden är i gott skick och har modern standard. Föreningen har också en mycket god ekonomi och en låg belåningsgrad, vilket bådar gott för framtida underhåll och investeringar. Dessutom har föreningen nyligen bytt fönster och renoverat fasaden, vilket ytterligare förbättrar boendekvaliteten. Lägenheten är mycket rymlig och har en bra planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Det stora rummet erbjuder flexibla möbleringsmöjligheter och kan enkelt anpassas efter dina behov. Det finns gott om förvaring genom flera inbyggda garderober i hallen samt ett separat förråd i källaren. Läget är idealiskt med bara en kort promenad, cirka 250 meter, till Trångsunds Centrum. Här finner du en mataffär och goda kommunikationer med både pendeltåg och bussar, vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av staden och dess omgivningar. Se mer information om föreningen via deras hemsida: https://www.brfkungen8.se/ Välkommen till visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 2