Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Burak Yildiz

Burak Yildiz

Om mig

Jag är dedikerad till att förstå mina kunders behov och önskemål inom bostadsmarknaden. Mitt mål är att erbjuda skräddarsydda lösningar och en smidig, trygg process. Jag brinner för att skapa fantastiska upplevelser och går alltid den extra milen för att säkerställa kundnöjdhet. Inga frågor lämnas obesvarade, och inget lämnas åt slumpen. Så om du letar efter en mäklare som kan hjälpa dig hitta ditt drömhem eller sälja din nuvarande bostad till förmånliga priser, tveka inte att kontakta mig idag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Filipstadsbacken 66, Farsta Strand, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Filipstadsbacken 66, Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 2
Filipstadsbacken 66, Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 3

Filipstadsbacken 66

Lägenhet
Farsta Strand, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 695 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 1
2 665 kr/mån
47 083 kr/m²

Här har du en lägenhet utöver det vanliga! Lägenheten är ombyggd och här har man skapat sig en egen alkov för sängen. Här får man gott om förvaringsmöjligheter! I hallen finns garderober med skjutdörrar och i alkoven finner man även ytterligare garderober. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger gott om utrymme för både matbord samt soffa. Tack vare flertalet fönster så får man ett mycket fint ljusinsläpp i hela lägenheten. Genomgående fint skick där det mesta är renoverat år 2021. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt även generösa arbetsytor. I köket har man även en diskmaskin. Brf Adelsö 2 är en av Farstas äldsta och mest stabila föreningar. Flertalet renoveringar har genomförts under åren och de har en låg belåningsgrad med ca 3.516 kr/kvm enligt årsredovisningen från 2022. Till lägenheten hör ett vindsförråd och i månadsavgiften ingår ett basutbud av TV-kanaler samt bredband från Telia (10/10Mbit). Medlemmar kan även teckna egna avtal med Telia för högre hastigheter. Här finner man även mycket goda kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg och bussar inom kort promenadavstånd. För dig som är bilburen är det lätt att få p-plats och det är inte långt ut till Nynäsvägen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Karlskogagatan 12, Farsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 5 maj kl 13:30
Karlskogagatan 12, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Karlskogagatan 12, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Karlskogagatan 12

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 0/3
3 261 kr/mån
43 068 kr/m²

Mitt i Farstas trivsamma bostadskvarter, i ett dalstråk inbäddat mellan vackra ekar och en skyddande skogsslänt, finner ni Karlskogagatan 12. Här bor ni i en nyproducerad fastighet från 2015 som erbjuder en riktigt hög standard för den allra mest kräsne! Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social yta för en härlig gemenskap. Rejäl klädkammare/förråd i hall, ytterligare en klädkammare i sovrummet, helkaklat badrum utrustat med golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare är andra av kvalitéerna lägenheten besitter. Kvarteret Ekarna har det perfekta läget i Farsta med både närheten till stad, vatten och skog. Med några minuters promenad når du Farsta Centrum som erbjuder all slags samhällsservice och ett stort utbud av butiker. Här hittar du även goda kommunikationer med både tunnelbana och bussar. Vill du ta tunnelbanan till city är du där på cirka 20 minuter. På andra sidan Magelungen finns Ågesta friluftsområde med elljusspår (skidspår vintertid), utegym, golfbana, stall etc. Otroligt välplanerad lägenhet som är inredd med ljusa och moderna färgval, öppen planlösning samt gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten har en mycket hög standard då fastigheten färdigställdes under 2015. Genomgående parkettgolv, målade väggar samt vitvaror av högsta kvalité. Föreningen är stabil och har ett långsiktigt tänk med en tydlig amorteringsplan. Dessutom är tomten friköpt! Välkommen till visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Storvretsvägen 92, Skogås, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Storvretsvägen 92, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Storvretsvägen 92, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Storvretsvägen 92

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/7
5 623 kr/mån
25 577 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade 3:a! Steg in i en värld av modern elegans och komfort. Köket har fått en fräsch uppdatering med nya apparater och stilrena ytor, medan de nylagda golven och fräscha väggarna skapar en ljus och inbjudande atmosfär i varje rum. Här kan du verkligen känna dig hemma från första stund. Området erbjuder nära tillgång till stadsliv och natur, med bekväma kommunikationer och grönområden i närheten. Föreningen är välskött med låga avgifter, vilket gör detta till ett tryggt och trivsamt boende. Ett lugnt och naturnära område med kort promenadavstånd till centrum, pendeltåg och bussar. I ett fridfullt område, perfekt beläget nära bekvämligheter, omges denna bostad av en harmonisk atmosfär. På knappt två minuters promenadavstånd ligger Skogås Centrum med dess välutvecklade service och en pendeltågsstation som erbjuder en smidig resa in till Stockholm City på cirka 18 minuter. Alternativt kan Farsta Centrum nås på cirka 15 minuter med buss, där en galleria och tunnelbana väntar. För den som älskar naturen finns närliggande grönområden, utegym och badplatser längs Drevviken och Magelungen, vilket gör detta till en drömboende för både stadsliv och naturälskare. Kontakta ansvarig mäklare för mer information! Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hammarögatan 11, 4 tr, Farsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 5 maj kl 15:15

Hammarögatan 11, 4 tr

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 795 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 4/5
3 073 kr/mån
52 794 kr/m²

En nyproducerad, öppen och optimalt planerad lägenhet med fräscha ytskikt och härligt ljusinsläpp. Bostaden är belägen i populära och trivsamma Farsta och erbjuder 34 kvadratmeter fördelade på ett rum och kök med balkong. Ett modernt boende i absolut toppskick, Inom endast 5 minuter når du T-bana vid Farsta C samt Hökarängsbadet vid Drevviken!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tornslingan 41, Trångsund, Huddinge kommun
Tornslingan 41, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Tornslingan 41, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Tornslingan 41

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 650 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/8
2 657 kr/mån
47 143 kr/m²

Fräsch 1:a med ljusa väggar, fina parkettgolv samt ett helkaklat badrum som blev renoverat i samband med stambytet år 2014/2015. Gott om förvaring via flertalet inbyggda garderober i hallen samt separat förråd i källaren. Lägenheten har en bra planering och rummet är väldigt stort. Föreningen har nyligen bytt fönster samt renoverat fasaden. Med en kort promenad, ca 250 meter, hittar man Trångsunds Centrum med mataffär och goda kommunikationer med både pendeltåg samt bussar. Välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Perstorpsvägen 110, Sköndal, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Perstorpsvägen 110

Lägenhet
Sköndal, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 900 000 kr
37 m²
2 rum
vån 2/5
2 463 kr/mån
51 351 kr/m²

Mysigt belägen lägenhet på två trappor med liten sjöglimt av Drevviken. Genomgående smakfulla materialval med fint kök från Vedum och all tänkbar funktion så som både integrerad diskmaskin och mikrovågsugn samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare i det härliga badrummet. Här är allt nytt, fräscht och påkostat när du flyttar in! Sjönära i Sköndal – den anrika stadsdelen Sköndal har ett attraktivt läge vid sjön Drevvikens norra del och tillhör Stockholms stad. Du bor modernt med 25 minuters cykelavstånd till innerstaden samtidigt som du har närhet till stora naturområden, badplatser och Farsta centrum. I närheten finns bussförbindelse för anslutning T-bana vid Gullmarsplan, Farsta, Hökarängen och Skarpnäck. Välkommen till ett riktigt kvalitativt boende från 2022 som måste ses!

  • Balkong
  • Hiss
Loftvägen 12, 2 tr, Skogås, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Loftvägen 12, 2 tr, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Loftvägen 12, 2 tr, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Loftvägen 12, 2 tr

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/5
3 644 kr/mån
23 359 kr/m²

* Brf äger marken * Brf har låg belåning om ca 2426 kr/kvm * Stor Brf med 204 lägenheter * Brf har tvättstugor, övernattningslägenhet samt återvinningsrum * Stambyte 2023 * Bara 5 minuter till pendeltåg, restauranger & matbutiker Varmt välkommen till Charmigt 60-tal när det är som bäst. Välkommen till Loftvägen 12 och denna fina, stora tvåa om om ca 64 kvm. Här erbjuds en öppen och social planlösning mellan köket och vardagsrummet. Genomgående parkettgolv, målade väggar samt ett helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. Mycket bra förvaringsmöjligheter via flertalet inbyggda garderober och i källaren finner man även ett förråd. Perfekt för dig som älskar närhet till naturen men samtidigt vill ha nära till kommunikationer och affärer. Det tar ca 10 min till centrum och 10-15 min till bad och sjön Magelungen. Lägenheten är lugnt belägen i natursköna Skogås med kort avstånd till pendeltåg och bussar. Här finns lyxen med balkong i bästa västerläge. Föreningen har genomfört ett stambyte och badrummet är från år 2023. Här bor man bekvämt i en fastighet med hiss och närmsta busshållplats ligger endast någon minut från lägenheten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dalarövägen 29, Trångsund, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dalarövägen 29

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/4
3 385 kr/mån
40 714 kr/m²

Välkommen till denna moderna lägenhet i Trångsund som stod klar för inflyttning år 2013. Beläget intill Trångsunds Centrum med närhet till mataffär och utmärkta kommunikationsmöjligheter, erbjuder denna bostad en bekväm livsstil. Den här bostaden erbjuder en lyxig livsstil med hög standard och genomtänkt design. Ekparkettgolv och ljusa väggar skapar en ljus och inbjudande atmosfär när du kliver in. Det rymliga och välutrustade köket har moderna ekfanérluckor, stänkskydd i kakel och arbetsytor i laminat, samt gott om förvaringsutrymme. En öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet skapar en känsla av rymd och gemenskap. Från vardagsrummet når du balkongen där du kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Badrummet är elegant med helkaklade väggar, svart klinkergolv med golvvärme och en stilren design. Brf Hammartorp är en bra och stabil HSB förening med låga avgifter. Trångsund är ett naturnära område och från Dalarövägen är det nära till både sjön Magelungen och Fållan men även till flera fina badplatser kring Drevviken och Naturreservatet. Varmt välkommen till en visning!

  • Balkong
  • Hiss
Storvretsvägen 61, - 2 tr, Skogås, Huddinge kommun

Storvretsvägen 61, - 2 tr

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 700 000 kr
53 m²
2 rum
vån -2/2
3 034 kr/mån
32 075 kr/m²

**FAST PRIS**FÖRST TILL KVARN** * Toppskick - beläget mot husets baksida * Renoverat kök och badrum * Kök har diskmaskin och badrum är förberett för tvättmaskin * Bredband ingår i avgiften * 7 minuter med buss till Farsta Strand och närmaste tunnelbana * Stor Brf med 254 lägenheter * Brf äger marken * Brf har låg belåning om ca 2000 kr/kvm * Brf har tvättstugor, övernattningslägenhet samt återvinningsrum * Bara 5 minuter till pendeltåg, restauranger & matbutiker * Modern lägenhet bara 20 min från city *Se alternativ planritning! Välkommen till en strålande ljus 2:a i utmärkt skick. Bostaden känns rymlig och välplanerad. I vardagsrummet får både soffa, matgrupp och hemmakontor plats. Sovrummet rymmer stor säng samt förvaring i garderobsvägg. Köket har full maskinell utrustning och badrummet är stambytt. Förvaring i källarförråd. Skogås centrum med matbutiker, systembolaget och restauranger ligger ca 600 m bort. För shopping finns flera stora köpcentrum på nära avstånd som är lätt att ta sig till antingen med bil eller kommunalt. Närmast ligger Länna handelsplats, Port 73, Haninge centrum och Farsta centrum.

Visar alla 9