Mäklare Kim Ekholm

Kim Ekholm

Om mig

Född & uppvuxen i området har jag fördelen att förmedla hem i kvarter där jag lärde mig cykla, började skolan, spelade första fotbollsmatchen och träffade första kärleken. Jag har över 700 försäljningar och många rekord bakom mig. En av Sveriges mest anlitade mäklare 2019 och 2020. Uppmärksammad av media samt intervjuad i podcasten Svar på Tal om mina insatser. Jag förmedlar ditt hem som att det vore mitt eget och ser fram emot att hjälpa dig i ditt livs kanske största affär. Kontakta mig gärna!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Russinvägen 5, Hökarängen, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar
Russinvägen 5, Hökarängen, Stockholms kommun, bild 2
Russinvägen 5, Hökarängen, Stockholms kommun, bild 3

Russinvägen 5

Lägenhet
Hökarängen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 795 000 kr
35 m²
2 rum
3 394 kr/mån
51 286 kr/m²

- Spektakulär 2:a om 35 (25-10) kvm med uteplats i söderläge. - Öppen planlösning, 3,8 meter till nock! - Stora fönsterpartier som ger ett makalöst ljusinsläpp - Hög standard på materialval och inredning - Stilren och praktisk trappa med förvaring under - Garage finns under Russinvägen 7 och gård med grillplats bakom Russinvägen 3. - Fri uthyrning och juridisk person accepteras! - Säkerhetsdörr som styras via en app så du kan dela låsfunktion till städhjälp eller matleverans. Beläget en minut från t-bana och Hökarängens pittoreska centrum omgivet av små affärer, restauranger och caféer. En kort cykelväg bort ligger Magelungen och Drevvikens vatten. TILLTRÄDE ENL ÖVERENSKOMMELSE

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Kallforsvägen 3, 1 tr, Bandhagen, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Kallforsvägen 3, 1 tr, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Kallforsvägen 3, 1 tr, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Kallforsvägen 3, 1 tr

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
2 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
4 990 kr/mån
35 933 kr/m²

Gavel - Balkong med eftermiddagssol - Möjlig 4:a - 2 st wc - Möjlig uthyrningsdel - 2 st förråd + 1 st matkällare En trappa upp på Kallforsvägen 3 väntar ditt nya hem. En ljus och charmig 3:a, möjlig 4:a, utan insyn med balkong i västerläge och möjlig uthyrningsdel. Lägenheten är genomgående i fint skick med nyare kök, stambytt badrum med tvättmaskin och originalgolv i vardagsrum. Bra förvaring med garderober och två klädkammare i lägenheten samt tre källarförråd. Uthyrningsdelen har en separat entré med hall, stort rum och en separat wc. Rymligt badrum som rymmer tvättmaskin och dusch. Föreningen har både övernattningslägenhet och festlokal. Tvättstuga ligger i huset. Välskött HSB-förening med låg belåning. Underbar gård med ny lekplats, lusthus, boulebana och pallkragar. Lätt att få parkering, annars gratis på gatan. På ca fem minuters promenad finns t-banan och service i Bandhagens centrum. Här bor man lugnt men ändå nära Stockholms innerstad. Förskola finns på gångavstånd, Sturebyskolan ligger på andra sidan Örbyleden. Bakom centrum finns Bandängens parklek med djur, lekpark och gräsytor.

 • Premium
Ullerudsbacken 65, Farsta Strand, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Ullerudsbacken 65

Lägenhet
Farsta Strand, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
2 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
3 564 kr/mån
34 600 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
Lerbäcksgränd 19, 1 tr, Hagsätra, Stockholms kommun

Lerbäcksgränd 19, 1 tr

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 946 kr/mån
23 219 kr/m²

En trappa upp i huset ligger denna synnerligen välplanerade 3:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två generösa sovrum och solig balkong i sydvästläge. Det är bra skick även om visst moderniseringsbehov föreligger. Originalparketten är tack och lov bevarad i vardagsrummet. Även glaspartiet mellan kök och vardagsrum. Ny el i lägenheten. Förberett med tvättmaskin i badrummet. Mycket välskött förening med låg belåning. De har sju hyresrätter kvar som när de säljs kommer inbringa 13-14 MSEK till kassan, de en pågående energientreprenad med bergvärme och solceller. Här bor du avskilt och i ett lugnt område med närhet till såväl centrum, t-bana, förskola och skolor. Kostnadsfri datumparkering på gatorna. Fin gård med lekpark och grillplats. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
Klavebacken 23B, Länna, Huddinge kommun

Klavebacken 23B

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
3 200 000 kr
57,5 + 20 m²
3 rum
4 142 kr/mån
55 652 kr/m²

Fast pris, först till kvarn! Ring för visning! Enplanshus - Stor tomt - Oinredd källare - Nytt & fräscht - Sydvästläge - Högt läge Unikt nyproducerat parhus i 1-plan med källare signerat Vårgårda Hus. Högt läge med ljuvlig utsikt över området och lugnt beläget längst in på återvändsgata. Sanslöst stor tomt med snygga trappor och trampstenar, infällda ledspotlights. God plats för fotbollsmål, studsmatta eller odlingsintresset. Kanske ett orangeri? Källare perfekt för dig som vill ha hemmagym, verksamhet hemma eller mycket förvaring! Huset har tre uteplatser, en på framsidan, en på baksidan samt en stor balkong som nås från både master bedroom och vardagsrummet. Fantastiskt solläge som borgar för härliga sommardagar. Grymma solnedgångar och fin utsikt från balkongen med sitt glasade räcke. Genomgående hög kvalitet på inredningen, bland annat klinkergolv i entré, Vedumkök, vitvaror från Siemens, även tvätt/tork i det stora badrummet och genomgående vattenburen golvvärme. Ryggåstak med generös takhöjd inomhus. Ingen insyn. Två sovrum. Halvöppen planlösning. Mycket energisnåla hus. Uppfart med plats för 1 st bil. Lätt för besökande att ställa sig. Länna har goda kommunikationer via flertalet bussar samt pendeltåg vid såväl Skogås Centrum som vid Vega. Pendeltåget trafikerar Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn upp till var 15:e minut med restid om ca 20 minuter till Stockholm Central. I området finns en enskild förskola på Gamla Dalarövägen samt Internationella Engelska skolan (åk 4-9). Vidare finns ett flertal kommunala skolor och förskolor i Skogås. Under vinterhalvåret plogas de närbelägna sjöarna Drevviken och Magelungen för skridskoåkare och det finns även skidspår i området. Under sommaren kan man ta sig ett dopp vid flertalet sandstränder och klippbad, eller varför inte njuta av de fina promenadstråken längs sjöarna. I Länna finns ett stort köpcentrum "Länna Market" med rikskedjor såsom Bauhaus, Elgiganten, XXL-Sport, MediaMarkt, Willys m.fl. Dessutom finns Länna Sport samt Länna Möbler, för den inredningsintresserade, som säljer alla de stora designermärkena av möbler, mattor, belysning och övrig inredning. I Skogås Centrum finns ett rikt service- och affärsutbud. Så som postombud, mataffärer, apotek, bibliotek, systembolag, vårdcentral, folktandvård, frisör, gym och blomsteraffär. Dessutom finns det mysiga kvartetskrogar samt snabbmatsrestauranger med bla sushi. Inom några minuters bilresa finns även större köpcentrum så som Port 73 och Farsta Centrum.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Klavebacken 19A, Länna, Huddinge kommun
Klavebacken 19A, Länna, Huddinge kommun, bild 2
Klavebacken 19A, Länna, Huddinge kommun, bild 3

Klavebacken 19A

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
3 595 000 kr
65,9 + 13,2 m²
4 rum
3 879 kr/mån
54 552 kr/m²

Unikt nyproducerat parhus med loft om 20 kvm signerat Vårgårda Hus. Högt läge med mycket sol och lugnt beläget på återvändsgata. Huset har en uteplats i söderläge med trädäckad altan som nås från både master bedroom och vardagsrummet. Fantastiskt solläge som borgar för härliga sommardagar. Genomgående hög kvalitet på inredningen, bland annat klinkergolv i entré, Vedumkök, vitvaror från Siemens, även tvätt/tork i det stora badrummet och genomgående vattenburen golvvärme. Ryggåstak med generös takhöjd inomhus. Ingen insyn. Två sovrum. Halvöppen planlösning. Mycket energisnåla hus. Uppfart med plats för 1 st bil. Laddbox. Lätt för besökande att ställa sig. Länna har goda kommunikationer via flertalet bussar samt pendeltåg vid såväl Skogås Centrum som vid Vega. Pendeltåget trafikerar Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn upp till var 15:e minut med restid om ca 20 minuter till Stockholm Central. I området finns en enskild förskola på Gamla Dalarövägen samt Internationella Engelska skolan (åk 4-9). Vidare finns ett flertal kommunala skolor och förskolor i Skogås. Under vinterhalvåret plogas de närbelägna sjöarna Drevviken och Magelungen för skridskoåkare och det finns även skidspår i området. Under sommaren kan man ta sig ett dopp vid flertalet sandstränder och klippbad, eller varför inte njuta av de fina promenadstråken längs sjöarna. I Länna finns ett stort köpcentrum "Länna Market" med rikskedjor såsom Bauhaus, Elgiganten, XXL-Sport, MediaMarkt, Willys m.fl. Dessutom finns Länna Sport samt Länna Möbler, för den inredningsintresserade, som säljer alla de stora designermärkena av möbler, mattor, belysning och övrig inredning. I Skogås Centrum finns ett rikt service- och affärsutbud. Så som postombud, mataffärer, apotek, bibliotek, systembolag, vårdcentral, folktandvård, frisör, gym och blomsteraffär. Dessutom finns det mysiga kvartetskrogar samt snabbmatsrestauranger med bla sushi. Inom några minuters bilresa finns även större köpcentrum så som Port 73 och Farsta Centrum.

 • Premium
 • Uteplats
Forshagagatan 66, Farsta, Stockholms kommun

Forshagagatan 66

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
2 400 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 1
5 441 kr/mån
35 294 kr/m²

Fast pris! Välkommen till denna 2:a, möjliga 3:a, med solig balkong som är möjlig att inglasa. Lägenheten är i toppskick med nymålade väggar, nya trägolv, fint vitt kök med påkostade vitvaror så som Smeg kyl&frys, diskmaskin, spis och fläkt. Rymligt badrum med tvättmaskin. Ogenerat läge i välmående förening endast ett stenkast från centrum och Magelungens strandpromenad. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Kubbegatan 59, 2 tr, Sköndal, Stockholms kommun

Kubbegatan 59, 2 tr

Lägenhet
Sköndal, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 895 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 643 kr/mån
51 918 kr/m²

Två trappor upp på Kubbegatan 59 väntar ditt nya hem. En strålande fin etta med generöst ljusinsläpp och ingen insyn, stort modernt renoverat kök med diskmaskin samt rymligt vardagsrum med stora fönster och fransk balkong. Stambytt badrum från 2007 som är förberett för tvättmaskin. Lägenheten har ny elcentral och boende har kollektivt elavtal i föreningen där den boende endast betalar för sin förbrukning. Ny djup hallgarderob med spegeldörrar. Möjligt att skapa en öppen planlösning! Två externa förråd. Välskött HSB-förening som äger marken och har mycket låg belåning (2.567 kr/kvm) samt de stora renoveringarna bakom sig. Gästlägenhet, föreningslokal och hobbyrum. Nyligen investerat i solceller och laddstolpar! Stor tvättstuga i samma hus! Belägen söder om söder, är steget aldrig långt mellan charmigt cityliv och förortens lugn. Kubbegatan ligger invid Sköndal centrum och här har du ett lugnt och fridfullt läge samtidigt som du har nära till affärer, service och gym samt nära busshållplats med bussar till bl a Gullmarsplan. På bara kvart är du inne vid Södermalms puls. Med Drevvikens vatten och Flatens naturreservat runt knuten kan du njuta fullt ut av skog och natur. Gångstråken i området inbjuder till härliga promenader längs med vattnet och här finns utegym, strandbad och bryggor. På höjden hittar du det populära Kristinahuset där du kan fika, äta middag eller ta en drink med fantastiskt läge ut mot sjön. Området erbjuder enkla sätt att njuta av natur och upplevelser året runt. På vintern ordnas en välbesökt julmarknaden.

Visar alla 8