Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robin Modarresi

Robin Modarresi

Om mig

Född och uppvuxen i området. Ring mig om du vill köpa eller sälja!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rågsvedsvägen 91, Rågsved, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Rågsvedsvägen 91, Rågsved, Stockholms kommun, bild 2
Rågsvedsvägen 91, Rågsved, Stockholms kommun, bild 3

Rågsvedsvägen 91

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
2 195 000 kr
80 m²
3 rum
6 239 kr/mån
27 438 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade bostad. Tyst och lugnt läge med en mysig och stillsam plats, nästan som ett eget rum, långt ifrån vardagens hets och stress. Här är modernt och bekvämt med en ljus och bra planlösning med stort lättmöblerat vardagsrum samt bekvämt och inspirerande kök med matplats för 4-6 personer. Två bra sovrum med gott om förvaring samt ett stort badrum. En mycket rofylld och stämningsfull bostad som det definitivt är lätt att trivas i. Lugnt och tyst läge, som en egen underbar oas, i den mest attraktiva delen av Rågsved. Nära till både orörd natur samt centrum och kommunikationer. Föreningens hus är byggda med en stor kringbyggd gård med en avskild grönskande miljö, lekplats och grillplats samt egna parkeringsplatser. Med bil har ni bara någon minut ut till Huddingevägen. - Stabil förening - Byggt 2007 - Tvättstuga - Gott om förvaringsmöjligheter - Goda kommunikationer, 3 min till T-bana - Föreningen äger marken - Grönskande omgivningar & naturreservat Välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lerbäcksgränd 24, Hagsätra, Stockholms kommun

Lerbäcksgränd 24

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 750 000 kr
60 m²
2 rum
vån 0,5/3
4 223 kr/mån
29 167 kr/m²

Letar du efter ett hem med bra planlösning där du bara kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. På Lerbäcksgränd 24 ligger denna ljusa lägenhet vars öppna ytor hjälper till att skapa ett hem som aldrig känns trångt eller belamrat. Här disponerar du en yta om 60 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Här får du möjlighet att njuta av både sol och frisk luft på den mysiga balkongen. Minimal insyn. Förråd. Mycket välskött förening med låg belåning. De har sju hyresrätter kvar som när de säljs kommer inbringa 13-14 MSEK till kassan, de en pågående energientreprenad med bergvärme och solceller. Här bor du avskilt och i ett lugnt område med närhet till såväl centrum, t-bana, förskola och skolor. Kostnadsfri datumparkering på gatorna. Fin gård med lekpark och grillplats. Välkommen hem! Kontakta mäklaren för mer info.

  • Balkong
Storvretsvägen 80, Skogås, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Storvretsvägen 80, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Storvretsvägen 80, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Storvretsvägen 80

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 695 000 kr
83,3 m²
3 rum
vån 3/6
4 497 kr/mån
20 348 kr/m²

Välkommen till denna 3:a i Skogås med bra förening! Prisvärd och rymlig trea nära Skogås centrum, kommunikationer och grönområden. Barnvänligt- och äldrevänligt område i en av Skogås mest populära föreningar. Två stora sovrum, stort vardagsrum med kök som har ingång till en balkong med grön utsikt. Förråd i lägenheten och hiss i huset. Snabb inflytt möjlig, så passa på! * Välskött brf med låg belåning och god ekonomi * Låg månadsvgift * Bra läge nära centrum * Barnvänligt område * Hiss i huset * Föreningen äger marken Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Porlabacken 41, vån 3/3, Hagsätra, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Porlabacken 41, vån 3/3, Hagsätra, Stockholms kommun, bild 2
Porlabacken 41, vån 3/3, Hagsätra, Stockholms kommun, bild 3

Porlabacken 41, vån 3/3

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 795 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
5 363 kr/mån
25 643 kr/m²

Fenomenalt planerad och rymlig trea med fint läge i området. Stambytt badrum och solig balkong med utsikt över grön och trevlig innergård. Lägenheten har ljusa väggar och delvis öppet mellan kök och vardagsrum. Två gedigna sovrum med gott om förvaring. Högst upp i huset. Stort förråd. Cykelförråd samt barnvagnsrum. Stabil förening med de större renoveringarna gjorda. De äger även flertal hyresrätter som kommer att säljas när hyresgästen flyttar ut, vilket anses som ett dolt kapital. På innergården går det bra att grilla. Välkomna hem!

  • Premium
  • Balkong
Skebokvarnsvägen 321, Högdalen, Stockholms kommun

Skebokvarnsvägen 321

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås
1 595 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/9
2 448 kr/mån
51 452 kr/m²

Välkommen till denna fina etta! Läget är helt ogenerat och helt utan insyn. Lägenheten är i fint skick och passar perfekt som en första lägenhet. Låg månadsavgift och snabbt tillträde möjligt! Här bor du med närhet till Högdalens C med tunnelbana/buss och butiker, matställen och service. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5