Fastighetsbyrån Forshaga

Fastighetsbyrån Forshaga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storgatan 23, Centralt, Forshaga kommun

Storgatan 23

Villa
Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 995 000 kr
130 + 80 m²
6 rum
518 m² tomt

Välkommen till Storgatan 23! Här förmedlar vi nu försäljningen av denna välplanerade och tilltalande villa med trevlig planlösning och smakfulla färgval, belägen på uppväxt trädgårdstomt. Villan inrymmer bl.a. öppet och ljust kök, matrum och vardagsrum, 3-4 sovrum, allrum med utgång till balkong, två helkaklade badrum, samt hel källarvåning med gott om utrymme. Villan har ett centralt och familjevänligt läge med närhet till förskola, lekparker, skola och fina natur- och skogspartier. Dessutom finns dagligvaruhandel och flera busshållplatser efter gatan. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Forsgatan 1, Forshaga - Skivudden, Forshaga kommun
  • Sön 10 dec kl 10:30
Forsgatan 1, Forshaga - Skivudden, Forshaga kommun, bild 2
Forsgatan 1, Forshaga - Skivudden, Forshaga kommun, bild 3

Forsgatan 1

Villa
Forshaga - Skivudden, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
2 950 000 kr
166 m²
7 rum
1 098 m² tomt

Välkommen till denna fina och omhändertagna villa på Forsgatan 1 om 166 kvm med installerade solceller 2023 samt energilagring. Välplanerad planlösning, nybyggt duschrum, tvättstuga och dubbelgarage med tillhörande gästrum/kontor. Fräscht kök, stor inglasad altan, samt trädgård med växthus, potatisland och grillplats är några attribut som höjer känslan och värdet. Ta chansen att förvärva denna villa med extra allt och närhet till det mesta! Vi ses på visning!

  • Premium
Snickargatan 12, null, Forshaga kommun
  • Tor 7 dec kl 18:00
Snickargatan 12, null, Forshaga kommun, bild 2
Snickargatan 12, null, Forshaga kommun, bild 3

Snickargatan 12

Villa
Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
3 695 000 kr
146 m²
7 rum
1 465 m² tomt

Välkommen till detta fantastiskt fina boende på Snickargatan 12! Huset erbjuder en öppen genomtänkt planlösning om 146 kvm med ett ljust ekparkettgolv som skapar en enhetlig känsla. Ett kök med allt du behöver, groventré med en anslutande rymlig tvättstuga, 2 st duschrum/wc, låg energiförbrukning, stort vardags/sällskapsrum till avkoppling eller fest med utgång till bakgården. Dessa är bara några attribut som förhöjer fördelarna med detta nyproducerade hem. Gång- & cykelavstånd till närbutiker, skolor och Forshaga centrum. Busskommunikation vid vägen och bekvämt avstånd med bil till Karlstad. Runt hörnet finns även vackra promenadstråk och ridanläggning i området. Missa inte denna chans! Vi ses på visning!

  • Premium
Norra Lundgatan 45, Centralt, Forshaga kommun

Norra Lundgatan 45

Villa
Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
995 000 kr
82 m²
3 rum
436 m² tomt

Varmt välkommen till Norra Lundgatan 45! Här är vi nu mycket glada över att få förmedla en av dessa populära 1 plansvillor, med bra och trevlig planlösning och en egen liten lättskött trädgård. Villan inrymmer badrum med dusch, två sovrum, klädkammare, rymligt vardagsrum, tvättstuga, samt kök med plats för matgrupp. Vidare finns stor inglasad altan, förråd, samt carport. Här finns möjlighet till snabbt tillträde.

Ärtetan Ärtabråtarna 1, null, Kils kommun

Ärtetan Ärtabråtarna 1

Tomt
Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
500 000 kr
5,4 ha tomt

Marken består av åker, och en del mark där det varit skog som ska återplanteras. På tomten finns det ett gammalt uthus med plåttak och ett förråd av enkel standard. 10 min med bil till Högboda, 20 min till Kil, 30 min till Arvika och 35 min till Karlstad. Hör av er till oss vid intresse!

Storgatan 28B, Centralt, Forshaga kommun

Storgatan 28B

Lägenhet
Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
650 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 870 kr/mån
11 504 kr/m²

Välkommen till Storgatan 28B! Här förmedlar vi nu försäljningen av denna välplanerade 2:a med genomgående fina färgval. Lägenheten inrymmer; hall med garderober, stort vardagsrum med utgång till härlig inglasad balkong med västerläge, rymligt sovrum, kök med plats för matgrupp och ett trevligt badrum i smakfulla färger med egen tvättmaskin. Stabil och välskött förening. Här finns möjlighet för snabbt tillträde. Välkommen att anmäla dig till visningen!

Kråkåsgatan 15, Centralt, Forshaga kommun

Kråkåsgatan 15

Radhus
Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 850 000 kr
95 + 3 m²
5 rum
474 m² tomt

Fräsch och renoverad och lättskött villa med bra nära skola och centrum. Härlig insynsskyddad tomt med fantastisk kvällssol. Återvändsgata. Fint kök i herrgårdsstil. Stor altan i västerläge. Kontakta mäklaren för att boka visning!

Säbytorp Valborgsgården 1, Säbytorp, Kils kommun

Säbytorp Valborgsgården 1

Villa
Säbytorp, Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 995 000 kr
120 + 327 m²
3 rum
2 700 m² tomt

Varmt välkommen till Säbytorp Valborgsgården! Här förmedlar vi nu försäljningen av denna spännande fastighet med fantastiskt vackert och naturskönt läge med utsikt över Fryken! Idag inrymmer byggnaden en lägenhet om 120 kvm, ett kulturhistoriskt äldre stall, en samlinglokal och en affärslokal m.m. Här finns massor av fina utvecklingsmöjligheter. Välkommen på visning!

Skogsstigen 3, null, Forshaga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skogsstigen 3

Villa
Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 750 000 kr
129 + 6 m²
5 rum
765 m² tomt

Välkommen till Skogsstigen 3 och denna centralt men ändå lugnt belägna villa! Nära till all service, skogen och skolor/förskola. Villan har under senare år renoverats och har en härlig kakelkamin i vardagsrummet, nytt yttertak, stor nybyggd inglasad altan m,m. Välkommen på visning!

Gunnarsbytorp Noltomta 1, null, Kils kommun

Gunnarsbytorp Noltomta 1

Villa
Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
1 100 000 kr
90 m²
5 rum
4,6 ha tomt

Välkommen till en charmig villa belägen i lantliga omgivningar med viss utsikt över Torpsjön. Uppvärmning med jordvärme+ braskamin. 2 st uthusbyggnader med stora förvaringsmöjligheter. Fiskerätt och jakträtt ingår..

Dyvelstensvägen 20, null, Forshaga kommun

Dyvelstensvägen 20

Villa
Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
2 395 000 kr
190 + 30 m²
2 rum
3 338 m² tomt

Välkommen till Dyvelstensvägen 20! Nu finns tillfälle att förvärva denna 2-plansvilla på 190 kvm som utvändigt är totalrenoverat och delvis invändigt . Du får utsikt över Klarälven och nära till bad i Abbortjärn. Bostadshuset har inredd bottenvåning , övervåningen är oinredd så det ar bara att låta fantasin flöda. Bra om utrymme för flera sovrum. Gillar du stora garage finns här ett nybyggt garage/verkstad om 174 kvm med golvvärme.

Södra Hyn Stuga nr 34 , null, Kils kommun

Södra Hyn Stuga nr 34

Fritidshus
Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
795 000 kr
50 m²
3 rum

Varmt välkomna till Södra Hyn och en stuga med högt och vackert läge med fantastisk utsikt över sjön. Söderläge ! Stugan har 3 rum rum och kökspentry samt duschrum. Det finns kommunalt vatten och avlopp till septitank. OBS! Belåning på denna typ av köp är inte likadan som när man köper en fastighet då detta är på arrenderad mark. Kolla gärna med din bank hur möjligheten ser ut med belåning!

Korsvägen 4, Deje - Centralt, Forshaga kommun

Korsvägen 4

Villa
Deje - Centralt, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
690 000 kr
131 + 98 m²
5 rum
1 093 m² tomt

Välkommen till detta ljusa, inbjudande och hemtrevliga hus med mycket karaktär, härlig atmosfär och bra planlösning. Beläget på fridfulla, omtyckta och trivsamma Korsvägen. Denna lättskötta, välskötta och trevliga hörntomt har mycket att bjuda på. Här finns bland annat stora gräsytor och fruktträd. Tomten är 1093 kvadratmeter stor och erbjuder gott om plats för umgänge och lek. Här bor du med ett centralt, familjevänligt och naturnära läge och endast ca 30 min till Karlstad från bostaden. Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Södra Mon som erbjuder bland annat fina skogspartier. Varmt välkommen på visning!

Älvdalsvägen 91, Deje - Norra Mon, Forshaga kommun

Älvdalsvägen 91

Villa
Deje - Norra Mon, Forshaga kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
790 000 kr
116 + 56 m²
4 rum
1 307 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva denna villa belägen längs med Klarälven. Villan omfamnas av en stor lummig trädgård med växthus och ett vidbyggt garage. Villan är disponerad över tre plan, ovanvåning med två sovrum, hall, wc, samt med balkong med utsikt över älven. Entréplan med väl tilltagna ytor fördelade på kök, vardagsrum, allrum, hall och dusch/wc samt en hel källare. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till natur, skola, barnomsorg, mataffär och lokala pizzerian. Ett tillfälle!

Säldebråten 42, null, Kils kommun
  • Budgivning pågår

Säldebråten 42

Gård/Skog
Kils kommun
Fastighetsbyrån Forshaga
2 495 000 kr
135 m²
5 rum

Välkommen till en trevlig gård endast ca 20 min från Karlstad. Gården är under avstyckning så ca 2 ha åkermark kommer att ingå. Huvudbyggnaden är uppförd i 2 plan med källare. Det finns också ett gästhus med permanentstandard som man ev kan hyra ut eller ha som gästboende. En stor ekonomibyggnad om ca 300 kvm som idag bla är inredd som snickarverkstad ingår.

Visar alla 15