Mäklare Peter Hallberg

Peter Hallberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mellby 207, Mellby malm, Mellby, Mörbylånga kommun
  • Ons 22 mar kl 14:00

Mellby 207, Mellby malm

Villa
Mellby, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland

2 200 000 kr

100 m²

1 280 m² tomt

Unikt läge på Alvarskanten med magisk utsikt över landskapet! Från altanen i västerläge sitter du på första parkett för att avnjuta kvällssol och se solnedgången över de öppna vidderna. I anslutning till altanen finns även ett inglasat uterum för att erbjuda möjligheten att njuta av vyerna från tidig vår till sent in på hösten. Stenlada och friliggande bastu. Huset ligger längs den gamla malmgatan med avstånd till landsvägen men det är fortfarande nära till havet och fina badplatser.

  • Plus
  • Uteplats
Torslunda 108, Torslunda , Mörbylånga kommun

Torslunda 108

Villa
Torslunda , Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland

1 675 000 kr

57 m²

3 rum

1 550 m² tomt

Välkommen till Torslunda 108 där du bor med naturen runt knuten! Här bor du med fin utsikt över ängarna bakom huset och en fantastisk trädgård med ett uthus inrett till ateljé. Vi möts av en mysig, välskött stuga som fördelar sig på en hall med täljstenskamin, vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum på bottenplan. Husets vind är inredd och här uppe är idag inrett till allrum och gästrum. Bostaden har även ett inglasat uterum i västerläge som leder oss ut till trädgården som är något utöver det vanliga. Här finns ett växthus och blomstersäsongen är lång med vårblommor som börjar kika fram i februari och sedan avlöser varandra tills sommarblomstern tar över. Det är en upplevelse att upptäcka alla skatter som växer här, missa inte fliken ”säljaren berättar” för en mer ingående beskrivning av växtlivet. I Torslunda bor du med närhet till skola och förskola samt servicen i Färjestaden.

Genvägen 58, Stora Frö - Sandbergen, Mörbylånga kommun

Genvägen 58

Villa
Stora Frö - Sandbergen, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland

2 950 000 kr

66 m²

3 rum

864 m² tomt

Trevligt enplanshus passande både för året runt och fritidsboende. Väl planerad bostad om två sovrum och kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. På tomten finns ett stort garage med vidbyggt gästrum samt en fristående gäststuga så här finns gott om plats för släkt och vänner! Runt huset finns en delvis takskyddad altan i sydvästläge med öppen spis och möjlighet att spendera långa härliga kvällar Här bor du endast ca 550 m från vattnet, nära natur och härlig badstrand.

  • Uteplats
Södra Sandåsgatan 53, Färjestaden Centralt, Mörbylånga kommun

Södra Sandåsgatan 53

Villa
Färjestaden Centralt, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland

5 500 000 kr

230 m²

7 rum

Välkommen till denna rymliga familjevilla om sju rum och kök! Belägen på bra adress i centrala Färjestaden med nära till allt. På tomten finns förutom det rymliga bostadshuset ett fint lusthus med braskamin, en friggebod/gäststuga, ett dubbelgarage med en liten lägenhet på övervåningen samt ett uthus som innehåller ytterligare ett dubbelgarage, förråd och teknikrum. Även här finns en inredd lägenhet på övervåningen som fördelar sig på ett allrum med kokvrå, ett sovrum samt duschrum. Med andra ord - här finns gott om plats för både familj och vänner!

  • Uteplats
Dörby/Bläsinge , Bläsinge / Öland, Mörbylånga kommun

Dörby/Bläsinge

Tomt
Bläsinge / Öland, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland

500 000 kr

2 st tomter kvar till försäljning om ca 3200 kvm vardera belägna i natursköna omgivningar i Dörby och Bläsinge. Tomterna är avstyckade och klara. Positivt förhandsbesked ang byggnation finns.

Gröngatan 3, Färjestaden Centralt / Öland, Mörbylånga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gröngatan 3

Villa
Färjestaden Centralt / Öland, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland

2 825 000 kr

177 m²

5 rum

851 m² tomt

Välkommen till denna rymliga 1½-plansvilla på lugn återvändsgata! Här möts vi av stora sociala ytor som rymmer både familj och vänner! Kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Tre sovrum som lätt skulle gå att göra om till fem stycken för den som önskar och ett badrum på varje våning. Trådgården insynsskyddas av häckar och på baksidan finns en stensatt uteplats. På tomten finns förråd och ett praktiskt dubbelgarage. Det centrala läget på Gröngatan ger dig nära till allt. Skolor, shopping, restauranger och fritidsaktiviteter. Här finns även bra bussförbindelser till Kalmar och behagligt pendlingsavstånd till både fastlandet, Mörbylånga och Borgholm.

Onkel Sams väg 8B, Färjestaden Centralt, Mörbylånga kommun

Onkel Sams väg 8B

Lägenhet
Färjestaden Centralt, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland

1 525 000 kr

54,7 m²

2 rum

3 065 kr/mån

27 879 kr/m²

Här kan vi presentera en nyproducerad bostadsrätt om två rum och kök med centralt läge i Färjestaden. Bli den första som bor i denna ljusa och trevliga bostadsrätt med parkettgolv i hela lägenheten bortsett från det helkaklade badrummet som även har golvvärme. Här får du 54 välplanerade kvadratmeter med rymlig klädkammare i hallen och ett badrum som bland annat rymmer bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare. På baksidan finns en liten mysig altan där det planterats häckar runt för insynsskydd.

Glömminge Backe , Glömminge / Öland, Mörbylånga kommun

Glömminge Backe

Tomt
Glömminge / Öland, Mörbylånga kommun
Fastighetsbyrån Öland

1 175 000 kr

1 519 m² tomt

Tomter i det nyplanerade bostadsområdet Glömminge Backe. Mycket trevlig -och naturskön miljö. Priset inkluderar anslutningsavgiften för VA och fiber. Tomten är inte knuten till någon husleverantör så du är fri att bygga vad du vill så länge det faller inom ramen för detaljplanen. Glömminge Backe är ett eftertraktat läge med vackra omgivningar och bra pendlingsavstånd till både Kalmar, Mörbylånga och Borgholm. Vägar och VA-anslutning kommer att vara klart som tidigast våren 2023, varefter byggnation kan påbörjas.

Visar alla 8