Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Gamlestaden

Fastighetsbyrån Gamlestaden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Johan Gertssons gata 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun
Johan Gertssons gata 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Johan Gertssons gata 5, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Johan Gertssons gata 5

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
3 800 000 kr
73 m²
3 rum
vån 8/8
5 617 kr/mån
52 055 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera en 3:a högst upp i huset med fantastiska vyer över staden. Här har du en välplanerad trea med spännande vinklar och två balkonger i västligt och östligt läge, varav ena på 10 kvm och den andra på 7 kvm. Välutrustad lägenhet med exklusiva tillval som till exempel stilrent kök i beige, rostfria vitvaror, handdukstork och skjutdörrsgarderob med spegel. I föreningens hus finns även en gemensam takterrass på ca 100 kvm! Lägenheterna stod klara för inflytt i december 2022. Lägenheten är belägen med utmärkta kommunikationer direkt utanför dörren vilket gör det till ett perfekt val för pendlare och för den som vill utforska staden. Gamlestaden är en expansiv stadsdel som kommer att fortsätta utvecklas framåt, som en tydlig knutpunkt i Göteborgs stadsplanering. Du kommer att ha det mesta du behöver inom räckhåll tack vare det omfattande utbudet av service och restauranger i närheten. Ta chansen att bo i stadens hjärta med allt du kan önska dig runt hörnet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lilla Regementsvägen 5, Kviberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:30
Lilla Regementsvägen 5, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Regementsvägen 5, Kviberg, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Regementsvägen 5

Lägenhet
Kviberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
2 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/6
4 144 kr/mån
46 961 kr/m²

AVGIFTSRABATT 2 895 kr/mån! Nu har du chansen att vara den första att flytta in i denna fantastiska, helt nybyggda tvåa i Kviberg med en rad imponerande funktioner och ett perfekt läge för en modern livsstil. Gavelläget och de generösa fönstren gör att lägenheten badar i ljus vilket ger en öppen och luftig atmosfär. Med balkong i perfekt västerläge kan du njuta av sol från eftermiddag till kvällen. Dessutom har du spårvagnen som stannar ett stenkast från lägenheten och tar dig till centrum på knappt 10 min!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Måns Bryntessonsgatan 23 B, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj kl 17:30
Måns Bryntessonsgatan 23 B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Måns Bryntessonsgatan 23 B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Måns Bryntessonsgatan 23 B

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
1 790 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 795 kr/mån
35 098 kr/m²

Varmt välkomna till Måns Bryntessonsgatan 23 B och en välplanerad och stilfull tvåa med fönster i motsatta väderstreck. Här bor ni lugnt och fridfullt med en underbar inglasad balkong i perfekt sydvästläge med fantastisk sol för den som gillar det. Bredband ingår i den redan låga avgiften! Adressen är belägen i ett mysigt område nära naturen och centrala Göteborg med gångavstånd till spårvagnshållplats, SKF eller Gamlestads Torg, varav den sistnämnda är en stor knytpunkt för kollektivtrafik som tar en till Centralstationen på 5 min. Gamlestaden är en expansiv stadsdel med många spännande projekt.

  • Premium
  • Balkong
Gamlestadstorget 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Tor 9 maj kl 16:00
Gamlestadstorget 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Gamlestadstorget 36, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Gamlestadstorget 36

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
2 795 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 825 kr/mån
35 833 kr/m²

Stig in i denna charmiga lägenhet belägen i ett vackert sekelskifteshus med ett perfekt centralt läge, endast 7 min till centrum med spårvagnen! Här erbjuds du en unik möjlighet att bo i en välbevarad historisk miljö med moderna bekvämligheter. Bostaden är i fint skick med smakfulla färg- och materialval som skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Här finns en perfekt balans mellan bevarad karaktär och moderna bekvämligheter. Här är det bara att flytta in och trivas!

  • Premium
Ryttaregatan 1A, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 12 maj kl 13:00
Ryttaregatan 1A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Ryttaregatan 1A, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Ryttaregatan 1A

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Gamlestaden
1 850 000 kr
53,7 m²
2 rum
vån 3/3
4 041 kr/mån
34 451 kr/m²

På Ryttaregatan 1 A finns det nu plats för ett nytt namn på dörren högst upp i huset. Här presenteras en välplanerad och charmig tvåa med balkong i ett perfekt fritt söderläge med sol hela dagen. Ni kan se fram emot trivsamma sociala ytor, ett helkaklat badrum, charmigt kök samt exemplariska förvaringsmöjligheter. Läget på Ryttaregatan 1 A erbjuder lugna grönområden, närhet till butiker och med en kortare spårvagnsresa är du inne i Göteborgs centrum på cirka 10 minuter. Är du sugen på Gamlestadens utbud av restauranger och Caféer finns bland annat Spike Brewery och Wine Mechanics en kortare promenad bort. Även simhall och gym finns på Kristinedals träningscenter.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 5