Mäklare Anna-Lena Gustavsson

Anna-Lena Gustavsson

Om mig

Jag har jag arbetat som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån sedan 2003 och med inriktning på bostadsrätter och nyproduktion sedan 2004. Jag har aldrig tvekat över mitt yrkesval och jag stortrivs verkligen med mitt arbete. Att få vara en aktiv deltagare i både säljare och köpares bostadsbytesprocess känns både intressant och roligt. En affär är sällan den andra lik och man möter hela tiden nya människor inne i livets olika skeden. Vikten av nöjda kunder är en kärna i mitt arbete.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eldaregränd 10, Gävle Strand, Gävle kommun
  • Fre 2 jun kl 11:15

Eldaregränd 10

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

3 895 000 kr

119,5 m²

4 rum

6 073 kr/mån

32 594 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska och trivsamma etagelägenhet på omtyckta Gävle Strand, granne med havet och högst upp i huset. Bostaden erbjuder 2 st fina balkonger varav en med utsikt mot kanalen och den andra mot den innergården. Väldisponerade kvadratmeter i toppskick från byggåret 2018, här lämnas inget att önska. Bostaden bjuder på en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett sovrum på entréplanet, allrum och sovrum på det övre planet samt 2 st helkaklade våtutrymmen, ett med tvättmaskin och torktumlare. Välskött HSB förening med låg avgift där värme, tv och bredband (fiber) är inkluderat. Övernattningslägenhet finns att tillgå, trivsam innergård med grillplats och badstege finns monterad för den som vill bada i kanalen. Läget på omtyckta Gävle Strand är perfekt för dig som vill bo nära centrum och ha direkt närhet till havet - i området finns bland annat restauranger såsom Fullriggaren med tillhörande skybar, Fiskmagasinet samt Aktern o Fören, café, förskola, hälsocentral, sporthus, lekplatser, skatepark och badplats. Välkommen att anmäla intresse till kommande visningar!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norra Slottsgatan 15 E, Centralt, Gävle kommun
  • Sön 4 jun kl 13:00

Norra Slottsgatan 15 E

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

4 100 000 kr

112 m²

4.5 rum

7 253 kr/mån

36 607 kr/m²

Centralt toppläge kan erbjudas i denna toppfina nyproducerade 4,5:a från -18/19. Mycket väldisponerade kvadrat med påkostade materialval, stilrent kök från Ballingslöv med Siemens vitvaror i rostfri design och vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Snyggt helkaklat duschrum med tvättpelare, Här samsas det moderna med den äldre charmen som härlig rymd och fungerade kakelugn. Stor balkong i bästa söderläge mot den fina gården där det finns möjlighet att få en garageplats direkt vid inflytt. Här bor man verkligen mitt i centrum, granne med Stortorget och Gävlecitys fina utbud av butiker och restauranger. Välkommen att boka in på visning!

  • Plus
  • Balkong
Fältspatvägen 46, Sätra, Gävle kommun

Fältspatvägen 46

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

1 150 000 kr

87 m²

3 rum

3 855 kr/mån

13 218 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma 3:a om 87 kvm i populära Brf Sätra Lägenheten ligger högst upp i huset med balkong i bästa västerläge och härlig fri utsikt! Fint helkaklat duschrum och gäst-WC från föreningens stamrenovering -10. Skicket för övrigt är välhållet med lite äldre ytskikt. Välskött HSB-förening med fina gemensamma utrymmen som exv gästlägenhet finns att tillgå. Här bor man bor med närhet till naturen, butiker, gym och bra bussförbindelser samt gång- och cykelbanor till centrum. För den idrottsintresserade ligger Monitor ERP arena, Gavlehof och travbanan på promenadavstånd. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Brf Skeppstornet, Brynäs, Gävle kommun

Brf Skeppstornet

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle

fr. 1 645 000 kr

47-96 m²

2-3 rum

3 368 kr/mån

I Skeppstornet bor du med Gavleån och havet som granne. Här erbjuds en tillgänglig lyx med högkvalitativa materialval. Bekvämligheter som att samtliga lägenheter har egen inglasad balkong. Bostäderna får generellt fina ljusinsläpp, högt i tak, väl genomtänkta, tilltalande och öppna planlösningar. Här finner ni hela 17 stycken olika lägenhetstyper från 2-4 rum. Brf Skeppstornet blir verkligen ett nytt landmärke för Gävle i allmänhet och för den nya stadsdelen i de gamla godiskvarteren i synnerhet. Den nya stadsdelen byggs runt och på det gamla fabriksområdet där bland annat Läkerol haft sin tillverkning. Här kommer en del av de gamla industribyggnaderna integreras med nya och moderna bostadshus. Ambitionen är att skapa en urban och levande stadsdel där invånarna hittar allt inom gångavstånd. Ett trivsamt myller av människor där restaurang, saluhall, caféer, bostäder, torg, parker, förskola och livsmedelsbutik planeras. Anmäl intresse redan nu så att du får vara med på Skeppstornets resa! Bostäderna som ligger ute under lediga bostäder är exempelbostäder. För att ta del av lediga bostäder anmäl intresse till projektet. Länk till Skeppstornets hemsida: https://skeppstornet.se/ Säljkravet är nu uppfyllt och planerad byggstart efter semestrarna!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 4