Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anneli Lindberg

Anneli Lindberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Svedens gränd 5, Valbo, Gävle kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00
Svedens gränd 5, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Svedens gränd 5, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Svedens gränd 5

Villa
Valbo, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
4 750 000 kr
144 + 30 m²
6 rum
412 m² tomt

Välkommen till detta vattennära parhus med garage. Bostaden uppfördes 2009 och omfattar 144 kvadratmeter med vattenburen värme och i genomgående gott skick. I rakt söderläge finns en väl tilltagen uteplats med spabad och nedanför en plan gräsmatta, perfekt för lek och aktiviteter. På entréplanet ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning med fönster i flera väderstreck. Gott om utrymme för det stora middagssällskapet och även utgång till uteplatsen. Braskamin från Contura höjer mysfaktorn under vinterhalvåret. I hallen ligger praktiskt stengolv hela vägen in till garderober, badrum och tvättutrymme. Invid hallen finns ett sovrum som även kan nyttjas som gästrum eller kontor. Övre planet är luftigt med en generös takhöjd på 3,8 meter och utgång till bostadens balkong. Här återfinns tre rymliga sovrum för hela familjen och ett extra allrum. Helkaklat badrum med badkar och vädringsfönster. Som ägare till fastigheten har man genom samfälligheten tillgång till roddbåtar samt badbryggor invid ån med vedeldad badtunna och bastu. Det vatten- och naturnära läget är livskvalitet och erbjuder en lugn och fridfull miljö samtidigt som det är nära till stadens bekvämligheter. Bra kommunikationsmöjligheter, närhet till skola/förskola samt affärer. Varmt välkomna till Svedens gränd 5!

  • Premium
Domarringen 49, Bomhus, Gävle kommun
Domarringen 49, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Domarringen 49, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Domarringen 49

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
3 895 000 kr
156 m²
5 rum
716 m² tomt

Varmt välkomna till Domarringen 49, en friköpt fastighet på lugn gata med renoverat bostadshus om 156 kvm. Vid entrén möts man av en väl tilltagen hall med gott om plats för förvaring och lite längre in även ett rymligt badrum. Vidare finns de sociala ytorna med kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns en braskamin som sätter guldkant på tillvaron och härifrån nås även det ljusa uterummet med fönster i tre väderstreck. På entréplanet finns även ett master bedroom med walk-in-closet och access till tvättstugan. På det övre planet finns ett allrum, två sovrum samt ett renoverat badrum med bastu. Det större sovrummet kan med enkla medel delas av till två sovrum. Utomhus avnjuts sommardagarna runt poolområdet med sol från lunch till sen kväll. När våren och hösten smyger på finns spabad och en stort uterum att förlänga säsongen med. Plan gräsmatta för lek och aktivitet samt dubbelgarage för parkering eller förvaring. Utanför garaget ligger stenlagd uppfart med plats för två bilar. I Bomhus får man det bästa med närhet till både natur och stadsliv. I området finns tillgång till skolor, affärer och bra kommunikationsförbindelser. Välkommen med Er intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lövbacksvägen 32, Forsby, Gävle kommun

Lövbacksvägen 32

Tomt
Forsby, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
995 000 kr
920 m² tomt

Ta chansen att förvärva denna friköpta tomt på 920 kvm invid Testeboån i populära Forsby. Här ges möjligheten till att bygga din egen drömvilla invid den stillsamma Testeboån. Tomten är belägen med närhet till både stad, skola och affärer. Bredband finns anslutningsklart invid tomtgräns. El finns indraget samt enskilt vatten från egenborrad brunn. På fastigheten finns idag ett gammalt fritidshus som delvis är rivet. Nuvarande ägare har ritningar på ett nyproducerat hus som de självklart delar med sig av vid intresse.

Hagavägen 54A, Hamrångebygden, Gävle kommun

Hagavägen 54A

Tomt
Hamrångebygden, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
220 000 kr
1 865 m² tomt

Här ges en möjlighet att förvärva en attraktiv tomt i populära Hagaområdet i Hamrångefjärden. Tomten är friköpt,1865 kvm stor och ligger vackert beläget vid öppna landskap. Cirka 500 meter till ån med möjlighet till båtplats.

Visar alla 4