Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Carolina Thalén

Carolina Thalén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hillmanskroken 5A, Brynäs, Gävle kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Hillmanskroken 5A, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Hillmanskroken 5A, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Hillmanskroken 5A

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
925 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/3
2 556 kr/mån
20 556 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina och välrenoverade etta med allt du kan önska så som, rymligt och nyrustat kök från -21 med ordentlig matplats, stor inglasad balkong i bästa solläge, alkov i vardagsrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum. Lägenheten är i genomgående ljust och fint skick. Lägenheten kan med enkelhet göras om till en minitvåa genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet. Här bor du lugnt och trivsamt 2tr upp i huset med mycket fritt läge utan insyn. Fint läge på Centrala Brynäs med utmärkta kommunikationer, närhet till flertalet affärer, apotek, hälsocentral, gym och matbutiker samt en kortare promenad till Söders stora restaurangstråk. Centralstation och Busstation för den som pendlar är inom ett bekvämt och utmärkt promenadavstånd. Föreningen är välskött med god ekonomi. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Geodetgatan 29, Södra Hemlingby, Gävle kommun
Geodetgatan 29, Södra Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Geodetgatan 29, Södra Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Geodetgatan 29

Lägenhet
Södra Hemlingby, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
5 153 kr/mån
23 542 kr/m²

Välkomna till denna smakfulla och nyproducerade 3:a i Södra Hemlingby med mycket fint läget i huset. Här möts du av ett boende med fantastiskt ljusinläpp, social och öppen planslösning, rymligt kök med gott om förvaring och vardagsrum som bjuder in till samvaro. Lägg därtill 2 bra sovrum, kaklat badrum och gott om förvaring så har du verkligen ett hem att trivas i. Möblerbar balkong i sydvästligt läge mot fin gård samt loftgång gör det möjligt att njuta av solens strålar större delen utav dagen. Parkering med motorvärmare finns att tillgå mot en månadskostnad, hiss finns och bredband ingår i avgiften. Att bo i Södra Hemlingby ger dig direkt närhet till naturen med skogsstigar i trolsk skog som leder förbi grillplatser och bort till Hemlingbyspåret. En stor nybyggd naturlekpark finns i området där det även finns ett utegym. Här har du även närhet till Hemlingby handelsområde med tillhörande butiker som Ica Maxi, Systembolaget, Rusta och Biltema. Bra med kommunikationer där närmsta busshållplats ligger en kort promenad bort. En lägenhet att trivas i, varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tallåsvägen 14, Stigslund, Gävle kommun

Tallåsvägen 14

Lägenhet
Stigslund, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 895 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/4
4 608 kr/mån
21 782 kr/m²

Söker ni en 4:a i Stigslund med både bra skick och läge? Nu kan ni sluta leta! Nu kan vi erbjuda en ljus, fin 4:a i bra skick. Ljusa ytskikt och trivsamma och väldisponerade kvadrat med mycket bra förvaringsutrymmen. Fint renoverat kök med matplats, ett rymligt och ljust vardagsrum, en fantastisk balkong i söderläge samt tre stycken sovrum. Här finns även ett badrum samt en separat mindre tvättstuga (gäst-wc från början). Här är det bara att flytta in och trivas. I Brf Stigshöjden bor du i en välskött förening där både bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder också fina gemensamma utrymmen. Här är du granne med skogsområde med elljusspår och preparerade skidspår vintertid, nära till ERP-Arena, Gavlehov, affär och ca 3 km till stan. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong

Visar alla 3