Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Carolina Thalén

Carolina Thalén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hillmanskroken 5A, Brynäs, Gävle kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Hillmanskroken 5A, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Hillmanskroken 5A, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Hillmanskroken 5A

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
995 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/3
2 556 kr/mån
22 111 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina och välrenoverade etta med allt du kan önska så som, rymligt och nyrustat kök från -21 med ordentlig matplats, stor inglasad balkong i bästa solläge, alkov i vardagsrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum. Lägenheten är i genomgående ljust och fint skick. Lägenheten kan med enkelhet göras om till en minitvåa genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet. Här bor du lugnt och trivsamt 2tr upp i huset med mycket fritt läge utan insyn. Fint läge på Centrala Brynäs med utmärkta kommunikationer, närhet till flertalet affärer, apotek, hälsocentral, gym och matbutiker samt en kortare promenad till Söders stora restaurangstråk. Centralstation och Busstation för den som pendlar är inom ett bekvämt och utmärkt promenadavstånd. Föreningen är välskött med god ekonomi. Välkommen att anmäla intresset redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Stuvaregatan 21, Gävle Strand, Gävle kommun
Stuvaregatan 21, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Stuvaregatan 21, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Stuvaregatan 21

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
2 395 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/3
6 241 kr/mån
28 512 kr/m²

Unikt tillfälle! Bo havsnära och med kvalité på Gävle Strand. Fantastisk trerummare med stora ytor och välplanerade kvadratmeter i absolut toppskick med fina färg- och materialval där det mesta renoverats 2022! Lägenheten har ett lugnt och fint läge med stor, härlig inglasad balkong mot gården med kvällssol och franskbalkong i söderläge. Här finns alla bekvämligheter man kan tänkas önska så som stilsäkert renoverat kök från -22, stort rymligt vardagsrum i öppen planlösning, två väldisponerade sovrum, stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare, nyrenoverad hall med platsbyggd förvaring samt rymlig inredd klädkammare. Samtliga väggar är nyligen renoverade. Möjlighet till egen p-plats direkt vid inflytt! Perfekt boende för dig som ställer höga krav på ditt boende. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skidstavägen 6 B, Lindbacka, Gävle kommun

Skidstavägen 6 B

Lägenhet
Lindbacka, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
4 543 kr/mån
34 455 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna påkostade tvåa med radhuskänsla och mysig uteplats i sydväst. Perfekt läge med den unika kombinationen av närhet till natur och centrum. Parkeringsplats med motorvärmare samt bredband ingår i månadsavgiften. Bostaden är nyproducerad 2020 och lämnar inget åt slumpen. Köket och vardagsrummet smälter samman till ett rum genom den genomtänkta och öppna planlösningen. Från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen i soligt sydväst läge med trevlig utsikt. Sovrummet bereder plats för stor säng och här finns också en platsbyggd dubbelgarderob. Badrummet med kakel och klinker har bekvämligheter, så som tvättmaskin och torktumlare. Utanför entrén finns plats för en liten Cafégrupp om så önskas. I denna bostad saknar du inget! I Brf Lindbacka har du ett boende perfekt för ett aktivt liv. Här kan du i princip sätta på dig skidorna utanför din egen dörr och börja dagen i spåret eller sommartid bära golfklubborna till närmsta utslag då Gävle Golfklubb ligger som närmsta granne. Intill kvarteret ligger också Skidstavallen med motion & skid-spår. Eller varför inte ta med picknickkorgen ut i de omgivande svamp & bär-markerna. Kommunikationer och cykelbanor är väl utbyggda och från Lindbacka och Strömsbro tar du dig till Gävle centrum på 10 min med bil. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjen. Välkommen att anmäla intresset redan idag till denna toppentvåa!

  • Uteplats
Brändströmsgatan 19 B, Centralt, Gävle kommun
Brändströmsgatan 19 B, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 19 B, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 19 B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 425 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
2 568 kr/mån
29 082 kr/m²

Välkommen till Brändströmsgatan och denna fina, väldisponerade 2:a i populära Brf Engelbrektsgårdarna. En lägenhet i stilrent utförande med ljusa ytskikt, charmiga trägolv och takhöjd om ca 2,70 meter. En stor inglasad balkong i söderläge med utgång från balkongen ger känslan av ett extra rum till lägenheten som i övrigt består av ett fräscht, helkaklat badrum och ett renoverat, välutrustat kök med plats för matgrupp. Läget är toppen med ett stenkast från Boulognerskogen, sjukhus och livsmedelsaffär och med gångavstånd till stortorget, högskolan och Centralstationen. I föreningen finns tillgång till fina gemensamma utrymmen i föreningen så som övernattningsrum, bastu, samlingslokal, tvättstuga, grillplats och pallkrage på gården. Bredband ingår i avgiften. Välkommen att boka dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
Kaserngatan 23 A, Centralt, Gävle kommun
  • Imorgon kl 17:45

Kaserngatan 23 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
740 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 278 kr/mån
29 020 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta och perfekta etta med sovalkov och stor inglasad balkong om ca 7 kvm i bästa sydväst läge högst upp i huset! Bostaden bjuder på ett stort allrum med en praktisk sovalkov, ett charmigt kök, hall med goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum. Här bor du i en välskött föreningen med ett fint läge med närhet till Söder, stadskärnan och Högskolan. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Egnahemsgatan 15 A, Norrsundet, Gävle kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Egnahemsgatan 15 A

Radhus
Norrsundet, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
595 000 kr
85,5 m²
3 rum
5 217 kr/mån
6 959 kr/m²

Varmt välkomna till Egnahemsgatan och detta charmiga parhus om 85,5 välplanerade kvadratmeter. Nu har du möjlighet att förvärva en av de trivsamma parhustreorna, med eget garage på lugna Egnahemsgatan. Bostaden har ett stort inglasat uterum på baksidan, som vetter ut mot grönskan. Dessutom finns där en altan med tak och soldäck, samt trädgård i härligt sydväst-läge! Vidare fördelar sig bostaden på en välkomnande hall med direkt anslutning till tvättstuga, badrum och klädkammare. Här finner du även ett rymligt kök, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till baksidan samt två yteffektiva sovrum. På framsidan av bostaden finns ett eget garage samt en mindre altan där du kan avnjuta morgonsolen. Här bor du lugnt med närhet till natur, vatten och fina promenadstråk. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Brändströmsgatan 1A, Centralt Norr, Gävle kommun
Brändströmsgatan 1A, Centralt Norr, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 1A, Centralt Norr, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 1A

Lägenhet
Centralt Norr, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
695 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 121 kr/mån
30 889 kr/m²

Varmt välkomna till denna smart planerade enrummare med sovalkov och i utmärkt skick. Låg avgift där hushållselen ingår! Bostaden totalrenoverades under 2016 och här är det bara att flytta in. Genomgående vitmålade väggar och parkett samt klinkergolv. Lägenheten bjuder på ett modernt kök i vinkel med diskmaskin, allrum med plats för soffa, matbord och tv. Separat sovdel med 120 cm säng med platsbyggd förvaring inunder (ingår i köpet), smarta förvaringsmöjligheter och ett rymligt helkaklat badrum med golvvärme. Här bor du centralt med promenadavstånd till Högskolan, Boulognerskogen, Sjukhuset och mataffär. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Norra Skeppargatan 28 C, Centralt Norr, Gävle kommun
  • Imorgon kl 16:30

Norra Skeppargatan 28 C

Lägenhet
Centralt Norr, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 550 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/5
4 707 kr/mån
23 485 kr/m²

Välkomna till denna stora tvåa i toppskick mitt i stan! Ett mycket bekvämt boende med både hiss och balkong. Denna fina bostad erbjuder ett nyrenoverat kök från -23 med fina färg- och materialval, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong, ett rymligt sovrum med garderober, ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaring i flertalet garderober och rymlig klädkammare. En genomgående fin lägenhet med ljusa väggar och fina parkettgolv. Möjlighet att ställa sig i kö till egen garageplats. Välskött förening med bredband inkluderat i månadsavgiften. Fina gemensamma utrymmen såsom gästrum, samlingslokal, gym och bastu med relax. Trevlig innergård med uteplats och grill att nyttja för medlemmarna. Här bor du i ett centralt och attraktivt läge med promenadavstånd till stortorget, Boulognerskogen, högskolan, sjukhuset och resecentrum. Allt inom bekvämt avstånd. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Geodetgatan 29, Södra Hemlingby, Gävle kommun
Geodetgatan 29, Södra Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Geodetgatan 29, Södra Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Geodetgatan 29

Lägenhet
Södra Hemlingby, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
5 153 kr/mån
23 542 kr/m²

Välkomna till denna smakfulla och nyproducerade 3:a i Södra Hemlingby med mycket fint läget i huset. Här möts du av ett boende med fantastiskt ljusinläpp, social och öppen planslösning, rymligt kök med gott om förvaring och vardagsrum som bjuder in till samvaro. Lägg därtill 2 bra sovrum, kaklat badrum och gott om förvaring så har du verkligen ett hem att trivas i. Möblerbar balkong i sydvästligt läge mot fin gård samt loftgång gör det möjligt att njuta av solens strålar större delen utav dagen. Parkering med motorvärmare finns att tillgå mot en månadskostnad, hiss finns och bredband ingår i avgiften. Att bo i Södra Hemlingby ger dig direkt närhet till naturen med skogsstigar i trolsk skog som leder förbi grillplatser och bort till Hemlingbyspåret. En stor nybyggd naturlekpark finns i området där det även finns ett utegym. Här har du även närhet till Hemlingby handelsområde med tillhörande butiker som Ica Maxi, Systembolaget, Rusta och Biltema. Bra med kommunikationer där närmsta busshållplats ligger en kort promenad bort. En lägenhet att trivas i, varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Gatan 10, Centralt Norr, Gävle kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norra Gatan 10

Lägenhet
Centralt Norr, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 795 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/4
4 927 kr/mån
18 316 kr/m²

Bekvämt belägen 0,5 tr upp i huset välkomnas ni till denna välrenoverade lägenhet med en boyta om 98 kvadratmeter. Bostaden, som är i fint skick, erbjuder härliga sällskapsytor, generös takhöjd och flera, stora fönster med fint ljusinsläpp. Dessutom finns välbevarade detaljer som fiskbensparkett, pardörrar och fönsterbrädor i marmor. Med varsam hand har lägenheten smakfullt renoverats i fin kombination av dåtid och nutid. Balkong i fint läge mot sydväst med utsikt över föreningens innergård. Ledig parkeringsplats finns för 320 kr/månaden. Attraktivt och centralt läge med en kort promenad till Stortorget, Centralstationen och Gävle sjukhus. I området finns även tillgång till mataffär, restauranger och idrottsplats. Bra förening med fina gemensamma utrymmen som föreningslokal/övernattningsrum, bastu/gym, hobbyrum, tvättstugor och gemensam innergård med utemöbler. Välkommen på visning!

  • Balkong
Tallåsvägen 14, Stigslund, Gävle kommun

Tallåsvägen 14

Lägenhet
Stigslund, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 895 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/4
4 608 kr/mån
21 782 kr/m²

Söker ni en 4:a i Stigslund med både bra skick och läge? Nu kan ni sluta leta! Nu kan vi erbjuda en ljus, fin 4:a i bra skick. Ljusa ytskikt och trivsamma och väldisponerade kvadrat med mycket bra förvaringsutrymmen. Fint renoverat kök med matplats, ett rymligt och ljust vardagsrum, en fantastisk balkong i söderläge samt tre stycken sovrum. Här finns även ett badrum samt en separat mindre tvättstuga (gäst-wc från början). Här är det bara att flytta in och trivas. I Brf Stigshöjden bor du i en välskött förening där både bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder också fina gemensamma utrymmen. Här är du granne med skogsområde med elljusspår och preparerade skidspår vintertid, nära till ERP-Arena, Gavlehov, affär och ca 3 km till stan. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Sörbygatan 76, Söder/södertull, Gävle kommun

Sörbygatan 76

Lägenhet
Söder/södertull, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
3 502 kr/mån
22 328 kr/m²

Superfin tvåa i nyskick med härlig balkong i söderläge och bra belägen i lugna kvarter på Södertull. Allt smakfullt renoverat med fina färg- och materialval i en nyrenoverad fastighet. Här finns ett snyggt renoverat kök från Marbodal med ordentlig matplats, helkaklat badrum med golvvärme, rymligt vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, lugnt beläget sovrum mot gården samt bra förvaring i flertalet garderober. Samtliga ytskikt är nyrenoverade -23. Här bor du bekvämt i en nyrenoverad fastighet där det mesta renoverats under 2018/2019. Lugnt område med närhet till söders fina utbud av restauranger, caféer och affärer. Snabb inflytt möjlig. Välkomna på visning!

  • Balkong
Hattmakargatan 12 B, Centralt, Gävle kommun

Hattmakargatan 12 B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 095 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/4
2 961 kr/mån
31 286 kr/m²

Varmt välkommen till denna smarta och yteffektiva minitvåa i absoluta toppskick med genomgående takhöjd om ca 3m och ekparkettgolv. Centralt belägen på attraktiva Hattmakargatan med ett stenkast till allt vad stan har att erbjuda. Lägenheten totalrenoverades under 2018/19 och bjuder ett lätt möblerat vardagsrum med två höga fönsterpartier och öppen planlösning mot kök, ett välutrustat kök med diskmaskin, ett stort helkaklat badrum, ett separat sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Populärt läge i City med direkt närhet till kommunikationer och stans stora serviceutbud. Promenadavstånd till det mesta såsom shopping, caféer och restauranger.

  • Plus

Visar alla 13