Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Filip Magnusson

Filip Magnusson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Kungsgatan 27, Centralt, Gävle kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00

Norra Kungsgatan 27

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/4
2 287 kr/mån
33 205 kr/m²

Renoverad och perfekt planerad tvåa med öppen planlösning och låg avgift. Totalrenoverad 2014 med parkettgolv som flyter genom samtliga rum och klinkergolv vid entré. Ljust, välutrustat och påkostat kök från Ballingslöv med vita skåpluckor och matchande, rostfria vitvaror till. Helkaklat och stambytt badrum med golvvärme, och bra med förvaring i både hallen och i det rymliga sovrummet. Välskött förening med fin innergård, bra gemensamhetsutrymmen, hiss i huset och garage i källaren. Perfekt boende mitt i stan med hela Gävles serviceutbud in på knuten. Välkommen att höra av dig till mäklaren för visning!

  • Plus
  • Hiss
Femte Tvärgatan 17 A, Brynäs, Gävle kommun
  • Tis 14 maj kl 16:30
Femte Tvärgatan 17 A, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Femte Tvärgatan 17 A, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Femte Tvärgatan 17 A

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 050 000 kr
55,2 m²
2 rum
vån 2/3
4 221 kr/mån
19 022 kr/m²

Fräsch och ljus 2:a på andra våningen bra läge i Brynäs! Här finns ett helkaklat duschrum, kök från 2018 och en balkong med trevlig utsikt. Perfekt för den som söker en bekväm och välplanerad bostad mitt i stadspulsen. Lägenheten är stilrent renoverad med fina ytskikt. Bostaden bjuder på ett modernt kök, helkaklat badrum, rymligt sovrum samt väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i underbart sol-läge! Den soliga balkongen öppnar upp för sociala stunder samt erbjuder en plats för lugna stunder där du kan njuta av både morgonkaffet och utsikten. Sannerligen ett hem att trivas i! Brf Rune erbjuder en trivsam boendemiljö med närhet till allt man kan önska sig. Centralt belägen med bara en kort promenad till Gävle city och centralstation. Du har även nära till mataffär, Brynäs centrum, Gavleån och grönområden i form av Stenebergsparken, perfekt för dig som vill ha både naturen och stadslivet inom räckhåll. Goda bussförbindelser till city och vidare. Välkommen att göra en intresseanmälan och boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Södra Köpmangatan 13A, Söder, Gävle kommun
Södra Köpmangatan 13A, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra Köpmangatan 13A, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra Köpmangatan 13A

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 095 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 300 kr/mån
27 375 kr/m²

Välkommen till en fräsch och rymlig 1:a på söder. I denna moderna enrumslägenhet lever du bekvämt med närhet till att ta del av allt som staden har att erbjuda. Perfekt som studentbostad, övernattningslägenhet eller första bostad. Med ett oslagbart läge nära Gävle centrum har du enkel tillgång till stadens pulserande atmosfär, shopping, kultur och nöjen. Här kan du promenera till charmiga caféer och restauranger, strosa i butiker och ta en utekväll med bekanta - allt inom bekvämt avstånd från din dörr. Centralstation och övriga kommunikationer når du snabbt med en kort promenad. Närheten till högskolan är till stor fördel till den som söker en fin studentbostad. Trots det centrala läget är lägenheten lugn och skyddad. Då den befinner sig en halv trappa upp slipper du insyn. Nya tre-glasfönster håller dessutom stadens liv ute och ger dig en lugn och tyst atmosfär inne. Kontakta oss för att boka in en visning! Välkommen!

  • Premium
Havsvägen 13 A, Norrsundet, Gävle kommun
Havsvägen 13 A, Norrsundet, Gävle kommun, bild 2
Havsvägen 13 A, Norrsundet, Gävle kommun, bild 3

Havsvägen 13 A

Lägenhet
Norrsundet, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
450 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
3 713 kr/mån
5 882 kr/m²

Välkommen till denna fina trea i det gemytliga Norrsundet! Lägenheten befinner sig på andra våningen med ett härligt skyddat läge mot skogen. Det naturnära och sjönära läget är både harmoniskt och rofyllt. Stort och skyddat vardagsrummet mot skogen med ett svalt läge på sommaren. Likaså gäller för sovrummet, den närliggande skogen ger inte bara en naturskön vy, utan också ett lugnande bakgrundsljud med suset från trädkronorna. Det andra sovrummet används idag som kontor och har en fransk balkong med utsikt som vetter ut mot grannskapet. Stilrent kök med ny spis/ugn från förra året! Utöver detta har lägenheten gott om förvaringsmöjligheter och ett trevligt ljusinsläpp från två håll. Balkongen är stor och lättmöblerad direkt inpå naturen. Härifrån ser du även vattnet och hamnen om du blickar väst. Här kan du dricka ditt morgonkaffe medan du lyssnar till fågelsången och andas in den friska luften. Diverse möbler ingår om så önskas, prata med mäklare för att höra mer. Här bor du både nära hav och natur med goda fiskemöjligheter. Samtidigt når du snabbt med en kort promenad busshållplats och matbutik. Här har du även den mycket populära havskrogen Bergmans fisk som ligger bara är ett stenkast bort. Välkommen att boka in dig på Visning!

  • Premium
  • Balkong
Staketgatan 36 B, Centralt, Gävle kommun
Staketgatan 36 B, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Staketgatan 36 B, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Staketgatan 36 B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
695 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 957 kr/mån
25 273 kr/m²

Välkomma till denna 1:a och Brf Kvarta som är en solid och trivsam förening med låga avgifter och många av dem stora renoveringarna gjorda. Detta är perfekt boende mitt i stan med hela Gävles serviceutbud in på knuten. Promenadavstånd till stortorget och centralstationen. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Norrtullsgatan 4 B, Centralt Norr, Gävle kommun
Norrtullsgatan 4 B, Centralt Norr, Gävle kommun, bild 2
Norrtullsgatan 4 B, Centralt Norr, Gävle kommun, bild 3

Norrtullsgatan 4 B

Lägenhet
Centralt Norr, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
675 000 kr
23,2 m²
1 rum
vån 2/3
2 361 kr/mån
29 095 kr/m²

Välkomna till denna smart planerade etta mitt i stan! Lägenheten är i genomgående fint skick med en praktisk kokvrå och ett helkaklat badrum från stamrusten 2014. Lägenheten bjuder på ett rymligt kombinerat sovrum och vardagsrum med härligt ljusinsläpp och bra takhöjd. Utgång till solig balkong i söderläge mot innergården. Här finns en mysig gemensam innegård med trädgårdsmöbler, grillplats och möjlighet att odla i pallkrage för den som vill. Två förråd kommer med bostaden, ett på vinden och ett i källaren. Detta är en perfekt student- och första lägenhet, eller en bostad för jobbpendlare. Läget är centralt men ändå lugnt: Här har du nära till Gävles citykärna med dess stadsliv, restauranger och barer. Det är gångavstånd till så väl Centralstation som till Boulognerskogen, Gävles gröna oas mitt i stan. På några minuter cyklar du till Högskolan och sjukhuset. Föredrar du att åka buss ligger busshållplatsen bara 50 meter från bostaden. Denna ljusa och fräscha lägenhet passar perfekt för dig som vill bo centralt med närhet till allt samtidigt som du har en billig månadskostnad. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Topasvägen 1 C, Bomhus, Gävle kommun
Topasvägen 1 C, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Topasvägen 1 C, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Topasvägen 1 C

Lägenhet
Bomhus, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 050 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 596 kr/mån
15 789 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet i det omtyckta Södra Bomhus. Med cirka 2,5 km till havet, 5 km till Gävle stad och ett pittoreskt närområde fullt av grönska har denna lägenhet ett riktigt drömläge. Eget garage ingår i avgiften! Det generösa vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och underhållning och rymmer en soffgrupp samt övrigt möblemang. Sovrummet är rymligt och ljust med gott om plats för en dubbelsäng och förvaring. Köket behåller sin äldre charm med gott om förvaring och stora arbetsytor. Det finns även plats för ett matbord där du kan blicka ut över området. Det finns även en klädkammare som nu används som extrarum, perfekt till förvaring. Lägenheten ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel och anpassa den efter ditt tycke och stil. Närhet till matvarubutiker, skolor, havet och goda kommunikationer till Gävle stad. Med sin idylliska omgivning blir denna lägenhet en riktig pärla. Kontakta oss vid intresse! Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Geodetgatan 22 B, Södra Hemlingby, Gävle kommun

Geodetgatan 22 B

Radhus
Södra Hemlingby, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
3 350 000 kr
128 m²
4 rum
8 768 kr/mån
26 172 kr/m²

Välkommen till nybyggt och lyxigt parhus i Nya Hemlingby. Modernt och genomgående hög standard genomsyrar hela bostaden. Högt i tak och stora fönster ger en öppen känsla med bra ljusinsläpp och harmonisk atmosfär. Den öppna planlösningen är en av de bästa egenskaperna här med ett Kök och vardagsrum som flyter samman och skapar en inbjudande atmosfär för umgänge med familj och vänner. Med 128 kvadratmeter till ditt förfogande har du gott om utrymme till ditt förfogande. Med bland annat vattenburen golvvärme, parkettgolv, två stycken helkaklade badrum samt egen tvättstuga har du allt för att leva ett bekvämt och stilfullt liv. Här har du en egen stenlagd carport samt ytterligare utrymme för en till parkeringsplats vilket ger dig möjlighet till att enkelt rymma två bilar. På bostadens framsida finner du även det generösa förrådet. Stor balkong på övre plan med eftermiddags- och kvällssol ger dig utrymme att njuta av din morgonkaffe medan du tar in den friska luften och den vackra omgivningen. Det är en plats som inbjuder till avkoppling och sociala stunder. Utöver det har du även ett inglasad uterum. Oavsett om det är vår, sommar eller höst kan du sitta här och koppla av medans du skyddas från väder och vind. Det är en plats där du kan njuta av naturen och lugnet när du vill. Intill uterummet finner du även en altan där du kan ta in solen. Baksida ligger i ljust västerläge och runt bostaden har du även en egen gräsplätt. Läget är oslagbart med närhet till allt. Här bor du nära Hemlingby köpstad och alla dess affärer. Närhet till kommunikationer, förskolor samt natur och friluftsliv gör att du inom bekvämt avstånd har allt du behöver. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 8