Fastighetsbyrån Gnesta

Fastighetsbyrån Gnesta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Höjdvägen 20, Stjärnhov, Gnesta kommun
Höjdvägen 20, Stjärnhov, Gnesta kommun, bild 2
Höjdvägen 20, Stjärnhov, Gnesta kommun, bild 3

Höjdvägen 20

Villa
Stjärnhov, Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta

2 095 000 kr

74 m²

3 rum

1 539 m² tomt

NYTT PRIS!! Välkomna till en trevlig villa belägen i centrala Stjärnhov där det mesta invändigt har renoverats under den senaste tiden. Invändigt finner ni rymligt kök, vardagsrum med utgång till balkong, helkaklat badrum, Två rogivande sovrum och en källare med flera förråd, tvättstuga, pannrum, garage mm. Tomten är stor och fin med både fruktträd och bärbuskar. Lugnt område med gångavstånd till förskola, skola, mataffär och badplats. Tillträde kan vara omgående här. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Granbackavägen 148, Gnesta, Gnesta kommun

Granbackavägen 148

Lägenhet
Gnesta, Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta

1 495 000 kr

66,5 m²

2 rum

5 334 kr/mån

22 481 kr/m²

Välkommen in till denna mycket fina tvåa belägen på markplan med naturnära läge på trevliga Granbackavägen. En trivsam, välplanerad lägenhet med fina färgval. Klart för att flytta in och trivas från dag ett! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Orgonavägen 8, Hållsta, Gnesta kommun

Orgonavägen 8

Villa
Hållsta, Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta

2 475 000 kr

69 m²

3 rum

1 515 m² tomt

Fint boende för dig som antingen vill bo permanent eller ha det som fritidsboende. Gångavstånd till Långsjön med badplats. Fiber finns. Välkomna att boka in er på visning!

  • Uteplats
Dagavägen 5, Stjärnhov, Gnesta kommun

Dagavägen 5

Villa
Stjärnhov, Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta

2 950 000 kr

230 m²

8 rum

1 287 m² tomt

Mitt i centrala Stjärnhov erbjuds en bostad med många möjligheter. Här finns lokal ca 40 kvm för uthyrning, två lägenheter en på 115 kvm med trägolv och braskamin, den andra lägenheten är en tvåa på ca på 70 kvm med fina träggolv, i källaren finns det flera förråd och en tvättstuga. Tomten är stor och trevlig med fruktträd, grusad parkering med plats för flera bilar och ett garage. Bergvärme och fiber finns. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Ehrendalskvarn 36, Gnesta, Gnesta kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ehrendalskvarn 36

Fritidshus
Gnesta, Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta

2 975 000 kr

66 m²

4 rum

1 725 m² tomt

I vackra Ehrendalskvarn ligger denna fina bostad högt belägen med insynsskyddad tomt som erbjuder utsikt över både Hedsjön och Malmsjön. Bostaden erbjuder fina sociala ytor och här finns plats för många att umgås både inne som ute. Invändigt väntar tre sovrum, kök med vedspis, badrum, vardagsrum och inglasad veranda. Gångavstånd till fin badplats. Gäststuga, förråd och fiber finns. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Uteplats

Visar alla 5