Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dogan Duman

Dogan Duman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Fjädermolnsgatan 27, Länsmansgården, Göteborgs kommun
Norra Fjädermolnsgatan 27, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Fjädermolnsgatan 27, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Fjädermolnsgatan 27

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/7
5 465 kr/mån
39 569 kr/m²

Fantastisk tvåa på våning 4 av 7 i eftertraktade Norra Fjädermolnsgatan! Med imponerande 58 kvadratmeter erbjuder denna bostad rikligt med utrymme. Den har en ljus och öppen planlösning, ett elegant utformat badrum, praktiska inbyggda garderober och en solig inglasad balkong som kommer att förgylla din vardag. Perfekt för såväl avkoppling som arbete. Beläget nära alla bekvämligheter – här finner du ditt drömboende!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sprintergången 6, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Sprintergången 6, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Sprintergången 6, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Sprintergången 6

Radhus
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 995 000 kr
128 m²
5 rum
8 296 kr/mån
23 398 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och mysiga bostad i två våningar med radhuskaraktär, belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Radhuset har genomgått en totalrenovering och utstrålar lyx med sina marmorgolv, öppna planlösning, fyra sovrum, två badrum samt en altan och vardagsrum på varje våning. Två fantastiska uteplatser finns att avnjuta, varav den ena är särskilt rymlig och privat tack vare gavelläget. Den stora uteplatsen är komplett med trätrall och en generös gräsmatta som omges av vackra stakett. Placeringen av altanerna möjliggör solens sällskap från morgon till kväll. Det bästa i området! En perfekt balans mellan elegans och komfort gör detta till en drömbostad med stil! En parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Du har närhet till vacker natur, särskilt i form av Svarte Mosse med sina charmiga promenadstråk och rika friluftsliv. Samtidigt är det inte långt till Friskväderstorget där du finner mataffär, frisör, vårdcentral, pizzeria och mycket mer. Friskväderstorget erbjuder även utmärkta kommunikationer som tar dig till Brunnsparken på mindre än 20 minuter. Välkommen att boka in dig till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Önskevädersgatan 53, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Önskevädersgatan 53

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 495 000 kr
75,4 m²
3 rum
vån 6/8
5 310 kr/mån
19 828 kr/m²

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en av de mycket attraktiva treorna högt upp i huset på Önskevädersgatan. Det är en välplanerad bostad på 75,4 kvm med ett modernt kök, helkaklat badrum, en inglasad balkong och en vacker utsikt. Här bor man i en populär HSB-förening med förmånliga avgifter och närhet till affärer samt kommunikationer.

  • Hiss

Visar alla 3