Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Khaibar Khisrawi

Khaibar Khisrawi

Om mig

Att du ska vilja rekommendera mig vidare, är mitt mål vid varje försäljning. Med mig som mäklare får du en genomtänkt plan, hög tillgänglighet och ett stort personligt engagemang från första tanke på att byta bostad till processens sista steg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Cederflychts gata 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Mån 22 jul kl 16:00

Cederflychts gata 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 200 000 kr
93,4 m²
4 rum
vån 1/5
7 552 kr/mån
23 555 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 4 rum och kök på Cederflychts gata 11! Med en generös yta på 93,4 kvm erbjuder denna bostad allt du kan önska för ett bekvämt och trivsamt boende. När du stiger in möts du av en rymlig hall som leder vidare till ett ljust och öppet vardagsrum. Härifrån har du direkt tillgång till en härlig balkong, perfekt för morgonkaffet eller en avkopplande kvällsstund. Köket är välplanerat med moderna vitvaror och gott om arbetsyta, här finns allt du behöver för att laga goda måltider och bjuda in vänner och familj på trevliga middagar. De tre sovrummen är rymliga och erbjuder goda förvaringsmöjligheter, vilket gör att du lätt kan hålla ordning och reda. Badrummet är helkaklat, utrustat med dusch, wc, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Förutom detta finns en extra gästtoalett, vilket underlättar vid besök. Bostaden är belägen i ett lugnt och trevligt område med närhet till både grönområden och goda kommunikationer. Här bor du med närhet till skolor, förskolor, affärer och annan service. P-plats ingår! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Olshammarsgatan 6 , Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Tis 23 jul kl 16:45
Olshammarsgatan 6 , Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Olshammarsgatan 6 , Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Olshammarsgatan 6

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 595 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/5
4 055 kr/mån
26 583 kr/m²

Välkommen till Olshammarsgatan 6 och denna trivsamma tvåa som ligger fint belägen i huset. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för större soffgrupp med tillhörande mediamöbel och har utgång till den mysiga balkongen. Här sitter ni fritt från insyn med grönskan utanför. Det fina köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här ges naturlig matplats intill fönstret i ett vackert burspråk.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Olshammarsgatan 10, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 22 jul kl 17:15
Olshammarsgatan 10, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Olshammarsgatan 10, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Olshammarsgatan 10

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 195 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 5/6
3 000 kr/mån
31 447 kr/m²

Nyrenoverad 1:a högt upp i huset på våning 5 om hela 38 kvm säljes på hemtrevliga Olshammarsgatan 10. Lägenheten har genomgående fina ytskikt med nyrenoverat kök samt badrum. Lägenheten har en mycket välbetänkt planlösning med absolut bästa läge och erbjuder skönt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna vilket ger en underbar luftig känsla. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Hiss
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Sön 21 jul kl 13:00
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Brämaregatan 9B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Brämaregatan 9B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 595 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/4
2 213 kr/mån
48 333 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska vindslägenhet på 1 rum och kök från 2020. Denna lägenhet är en riktig pärla som kombinerar modern design med charmiga detaljer. Med sina stora fönster flödar dagsljuset in i hela bostaden och skapar en härligt ljus och luftig atmosfär. Detta hem är perfekt för dig som uppskattar både estetik och funktionalitet. Bostaden går i ett med en enhetlig ekparkett som breder ut sig över golvet och samtliga väggar går i ljusa toner. Köket är modernt och stilfullt med alla bekvämligheter du behöver för att laga dina favoriträtter. Köksinredning i ljusgrått kombineras med bänkskiva i ljusare ton. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social miljö, perfekt för både vardagliga stunder och festliga tillfällen. Vardagsrummet är välplanerat med plats för soffgrupp, tevemöbel samt matbord. Här får du även rikligt med ljusinsläpp från stora fönster. Här finns också en naturlig plats för sängen. Bostaden har ett rymligt badrum som är helkaklat och utrustat med dusch med glasväggar, wc, handfat samt spotlights i taket. Läget är perfekt och du har närhet till både vacker natur, Kvilles Saluhall med både restauranger och delikatesser samt Eriksbergskajens promenadstråk. Några minuters promenad bort finner du även Backplan med sitt stora serviceutbud. Runt knuten finns utmärkta kommunikationer som tar dig till Nordstan på ca sex minuter.

 • Premium
Litteraturgatan 210, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Litteraturgatan 210, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Litteraturgatan 210, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Litteraturgatan 210

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 395 000 kr
79,2 m²
3 rum
vån 1/5
5 274 kr/mån
30 240 kr/m²

Välkommen till denna moderna och ljusa lägenhet på Litteraturgatan 210! Denna fantastiska bostad är från 2019 och erbjuder en välplanerad planlösning med en öppen och luftig känsla. Lägenheten ligger på våning ett av fem och har fönster som vetter åt två väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp och en trivsam atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och inbjudande miljö, perfekt för både vardagsliv och umgänge. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och har gott om förvaringsutrymme. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör det enkelt att umgås med familj och vänner medan du lagar mat. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder många möbleringsmöjligheter. Lägenheten har två rofyllda sovrum med fönster mot bakgården. Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng, sängbord samt skrivbordsmöbler. Här finns också en fransk balkong. Lägenhetens andra sovrum är mindre och är perfekt att använda som barnrum, gästrum eller kontor. Fönster i båda rummen ger ett fint ljusinsläpp och skapar en rogivande atmosfär. Det fräscha och moderna badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag. Läget på Litteraturgatan är perfekt för dig som söker en lugn och trivsam miljö med närhet till både grönområden och stadens puls. Här finns också utmärkta kommunikationer med närliggande busshållplatser.

 • Premium
 • Hiss
Bäckebolslyckan 28, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bäckebolslyckan 28, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolslyckan 28, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolslyckan 28

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 495 000 kr
106,4 m²
5 rum
vån 3/3
8 385 kr/mån
23 449 kr/m²

Välkommen till en totalrenoverad och exklusiv bostad på Bäckebolslyckan 28. Denna fantastiska femrummare om 106,4 kvadratmeter erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Här har inget lämnats åt slumpen – allt är noggrant genomtänkt och utfört med materialval av högsta kvalitet. Den här lägenheten måste upplevas på plats! Bostaden har ett separat kök, som är en dröm för den matlagningsintresserade, med moderna vitvaror och gott om arbetsytor. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. De fyra sovrummen är alla väl tilltagna och ger gott om utrymme för familjens behov eller för att skapa hemmakontor och gästrum. Badrummen är smakfullt renoverade med exklusiva detaljer och materialval som ger en lyxig känsla. Den genomgående högkvalitativa renoveringen skapar en enhetlig och stilren atmosfär i hela bostaden. Här är det bara att flytta in och njuta av en bekväm och elegant boendemiljö i ett lugnt och omtyckt område. Bostaden är perfekt för dig som söker ett hem utöver det vanliga, där kvalitet och design står i fokus. Missa inte chansen att förvärva denna unika pärla!

 • Premium
 • Balkong
Sandbanksvägen 24, Skogome, Göteborgs kommun
Sandbanksvägen 24, Skogome, Göteborgs kommun, bild 2
Sandbanksvägen 24, Skogome, Göteborgs kommun, bild 3

Sandbanksvägen 24

Lägenhet
Skogome, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 395 000 kr
34,2 m²
1 rum
vån 0/3
2 660 kr/mån
40 789 kr/m²

**KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING** Kvadratsmart 1,5:a bekvämt belägen på markplan med inglasad balkong i västerläge! Lugnt läge i stabil förening med närhet till busshållplats som tar dig direkt in till centrala Göteborg. Bostaden erbjuder genomgående bra skick med toppmodernt kvik-kök och stamrenoverat badrum med tvättmaskin. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Bäckebolsängen 17, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bäckebolsängen 17, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolsängen 17, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolsängen 17

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 695 000 kr
106,4 m²
5 rum
vån 3/3
8 761 kr/mån
25 329 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Bäckebolsängen 17! Denna underbara 5 rum och kök erbjuder dig en välplanerad och ljus tillvaro. När du kliver in möts du av en välkomnande atmosfär där varje rum bjuder in till trivsel och harmoni. Det generösa vardagsrummet är centrum för umgänge och avkoppling. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord, perfekt för middagar med vänner och familj. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig atmosfär året runt. Köket är välutrustat med allt du behöver för att laga dina favoritmiddagar. Med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor blir matlagningen både enkel och inspirerande. De fyra sovrummen är rymliga och inbjudande, perfekta för både avkoppling och god nattsömn. Här finns plats för hela familjen att trivas. En av lägenhetens höjdpunkter är den inglasade balkongen där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt året om. Bäckebolsängen 17 erbjuder även bekvämligheter som närhet till skolor, förskolor, shopping och kommunikationer. Med bra bussförbindelser och närhet till grönområden finns det något för alla här. Välkommen hem till en härlig tillvaro på Bäckebolsängen 17!

 • Premium
 • Balkong
Heidenstams gata 3, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Ons 24 jul kl 18:00
Heidenstams gata 3, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Heidenstams gata 3, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Heidenstams gata 3

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/6
4 095 kr/mån
23 250 kr/m²

Välkomna till denna renoverade tvåa belägen på våning tre i populära brf Blå Staden, en stor välskött Riksbyggenförening i Hisings Backa. Här erbjuds ett ljust och luftigt boende med ett stort sovrum och generöst med fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Med sin balkong i sydväst kan ni se fram emot ljusa dagar och underbara solnedgångar. En riktig bonus är det lyxigt renoverade köket där ni kan laga goda måltider och njuta av fina stunder tillsammans. I badrummet erbjuds badkar för maximal avkoppling och egentid. Här finns även gott om plats för tvättmaskin. I närområdet finns trevliga promenadstråk och grönområden för härliga utflykter. Nära till kommunikationer raka vägen in till centrala Göteborg och shoppingmöjligheter på Selma Lagerlöf torg samt Bäckebols köpcentrum gör vardagen enklare. Denna bostadsrätt passar perfekt för er som söker ett tryggt och stabilt boende. Kontakta mig på 070-964 27 40 för mer information samt visningsanmälan. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sagogången 46, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Sagogången 46, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 46, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 46

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 800 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
5 171 kr/mån
22 785 kr/m²

**KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING** Välkomna till denna charmiga trea en trappa upp i huset. Här får ni ett topprenoverat kök och badrum samt två rymliga balkonger - en i norr och en i söder. Denna trea har allt ni kan önska er! Med sina två balkonger, otroligt praktiska läge nära till parkering och kommunikationer, moderna köksutrustning och bekvämligheter som helkaklat badrum och förberett tvättutrymme, är det här ett hem där ni kan trivas och njuta av livet i lugn och ro. Välkomna på visning i ert nya drömboende!

 • Premium
 • Balkong

Visar alla 10