Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Khaibar Khisrawi

Khaibar Khisrawi

Om mig

Att du ska vilja rekommendera mig vidare, är mitt mål vid varje försäljning. Med mig som mäklare får du en genomtänkt plan, hög tillgänglighet och ett stort personligt engagemang från första tanke på att byta bostad till processens sista steg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Terapislingan 40D, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Sön 27 okt kl 11:30
Terapislingan 40D, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Terapislingan 40D, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Terapislingan 40D

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 095 000 kr
61,1 m²
3 rum
vån 2/2
4 380 kr/mån
34 288 kr/m²

Välkommen till en fantastisk välplanerad 3:a, belägen på Terapislingan 40D. Denna moderna bostad från 2022 erbjuder ett stilrent boende med genomgående hög standard och påkostade materialval. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en ljus och luftig atmosfär i hela lägenheten. Bostaden går i ett med en enhetlig ekparkett som breder ut sig över golvet och samtliga väggar går i ljusa toner. Köket är modernt och stilfullt med alla bekvämligheter du behöver för att laga dina favoriträtter. Köksinredning i vitt kombineras med bänkskiva i ljusgrå ton. Vardagsrummet är välplanerat med plats för soffgrupp, tevemöbel samt matbord. Här får du även rikligt med ljusinsläpp från stora fönster. I anslutning till vardagsrummet ligger det stora sovrummet med gott om plats för en dubbelsäng. Här finns också en praktisk klädkammare. Bostadens andra sovrum är något mindre och perfekt att använda som ett gästrum, kontor eller barnrum. Badrummet är helkaklat och utrustad med dusch, wc, handfatskommod samt en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta finns även en mysig balkong där du kan njuta av morgonkaffet. Läget på Terapislingan är perfekt för dig som söker en lugn och trivsam miljö med närhet till både grönområden och stadens puls. Här finns också goda kommunikationer med närliggande busshållsplats som tar dig direkt in till centrala Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Långströmsgatan 5F, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 27 okt kl 15:30
Långströmsgatan 5F, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Långströmsgatan 5F, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Långströmsgatan 5F

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 6/7
3 078 kr/mån
41 415 kr/m²

Stig in i ett modernt och välplanerat boende på Långströmsgatan 5F! Belägen på våning 6 av 7 bjuder denna tvåa in till en harmonisk tillvaro med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Detta är ett perfekt hem för dig som uppskattar bekvämlighet och stil. Bostaden går i ett med en enhetlig ekparkett som breder ut sig över golvet och samtliga väggar går i ljusa toner. Köket är modernt och stilfullt med alla bekvämligheter du behöver för att laga dina favoriträtter. Köksinredning i vitt kombineras med bänkskiva i mörkgrå ton. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social miljö, perfekt för både vardagliga stunder och festliga tillfällen. Vardagsrummet är välplanerat med plats för soffgrupp, tevemöbel samt matbord. Här får du även rikligt med ljusinsläpp från stora fönster. I anslutning till vardagsrummet ligger det rymliga sovrummet med gott om plats för en dubbelsäng. Här bor man i en citynära stadsdel med goda kommunikationer samt närhet till naturområden. Alldeles intill ligger Långströmsparken som bjuder på promenadstigar och rofylld natur. På promenadavstånd ligger knutpunkten Eketrägatan med flertalet kommunikationsmöjligheter som tar dig in till city på 15 min. På cirka 5 minuter tar du dig in till Vågmästareplatsen, Kville Saluhall samt Backaplan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Arvesgärde 23, Tuve, Göteborgs kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Arvesgärde 23, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 23, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 23

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 895 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
3 381 kr/mån
30 565 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2 rum och kök om 62 kvm på Arvesgärde 23! Lägenheten ligger bekvämt på första våningen och erbjuder ett stilrent boende med genomgående fina ytskikt. Här möts du av ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp samt matgrupp. Stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Den mysiga balkongen är inglasad och blir som ett extra rum under sommarhalvåret. Köket är modernt med vit inredning och gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning. Här finns plats för matbord och trevliga middagar med familj och vänner. Badrummet är helkaklat och har en fräsch och tidlös design. Sovrummet erbjuder gott om plats för både säng och förvaring. Lägenheten ligger i ett lugnt och trevligt område med närhet till både grönområden, service och kommunikationer. Ett perfekt boende för dig som söker komfort och trivsel!

  • Premium
  • Balkong
Sägengatan 43, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Sägengatan 43, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sägengatan 43, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sägengatan 43

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 550 000 kr
48,7 m²
2 rum
vån 2/3
3 894 kr/mån
31 828 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på Sägengatan 43! Här erbjuds ett hem med genomgående hög standard och moderna ytskikt. Lägenheten präglas av ljus och rymd tack vare de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med dagsljus. Köket är renoverat och utrustat med stilrena materialval och moderna vitvaror. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor, vilket gör det enkelt att laga mat och umgås med vänner och familj. Intill köket finns en matplats som rymmer ett större matbord. Badrummet är helkaklat och smakfullt inrett med en fräsch och modern känsla. Här finns både dusch och förvaring, vilket gör det praktiskt och bekvämt. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder plats för både soffgrupp och andra möbler. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som bjuder på en trevlig utsikt och extra yta för avkoppling och umgänge under varma dagar. Sovrummet är rofyllt och har gott om plats för en dubbelsäng samt förvaring. Lägenhetens genomgående planlösning skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Här bor du i ett trivsamt område med närhet till både natur och stadens puls. Kommunikationer och serviceutbud finns inom bekvämt avstånd. Välkommen att boka tid för visning och upplev denna pärla på Sägengatan 43! Planritningen kommer att uppdateras inom kort!

  • Premium
  • Balkong
Heidenstams gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Heidenstams gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Heidenstams gata 9, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Heidenstams gata 9

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/8
4 177 kr/mån
23 250 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade 2 rum och kök på Heidenstams gata 9! Lägenheten präglas av en genomtänkt planlösning med rymliga ytor som gör den både hemtrevlig och funktionell. Köket är fräscht och modernt, med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, vilket skapar en trivsam miljö för matlagning. Badrummet är fint och väl omhändertaget, vilket ger en känsla av vardagslyx. Ett stort plus med denna bostad är den härliga balkongen i sydvästläge, där du kan njuta av solen under stora delar av dagen. Missa inte chansen att bo i ett lugnt område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Välkommen hem! Om du är intresserad av att se mer av denna fantastiska lägenhet, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare på telefonnummer 070-772 86 78. Missa inte chansen att få kalla denna bostad ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäckebolsängen 17, Hisings Backa, Göteborgs kommun
Bäckebolsängen 17, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolsängen 17, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolsängen 17

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 695 000 kr
106,4 m²
5 rum
vån 3/3
8 761 kr/mån
25 329 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** Välkommen till ditt nya hem på Bäckebolsängen 17! Denna underbara 5 rum och kök erbjuder dig en välplanerad och ljus tillvaro. När du kliver in möts du av en välkomnande atmosfär där varje rum bjuder in till trivsel och harmoni. Det generösa vardagsrummet är centrum för umgänge och avkoppling. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord, perfekt för middagar med vänner och familj. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig atmosfär året runt. Köket är välutrustat med allt du behöver för att laga dina favoritmiddagar. Med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor blir matlagningen både enkel och inspirerande. De fyra sovrummen är rymliga och inbjudande, perfekta för både avkoppling och god nattsömn. Här finns plats för hela familjen att trivas. En av lägenhetens höjdpunkter är den inglasade balkongen där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt året om. Bäckebolsängen 17 erbjuder även bekvämligheter som närhet till skolor, förskolor, shopping och kommunikationer. Med bra bussförbindelser och närhet till grönområden finns det något för alla här. Välkommen hem till en härlig tillvaro på Bäckebolsängen 17!

  • Premium
  • Balkong
Cederflychts gata 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Cederflychts gata 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 200 000 kr
93,4 m²
4 rum
vån 1/5
7 552 kr/mån
23 555 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** Välkommen till denna fantastiska 4 rum och kök på Cederflychts gata 11! Med en generös yta på 93,4 kvm erbjuder denna bostad allt du kan önska för ett bekvämt och trivsamt boende. När du stiger in möts du av en rymlig hall som leder vidare till ett ljust och öppet vardagsrum. Härifrån har du direkt tillgång till en härlig balkong, perfekt för morgonkaffet eller en avkopplande kvällsstund. Köket är välplanerat med moderna vitvaror och gott om arbetsyta, här finns allt du behöver för att laga goda måltider och bjuda in vänner och familj på trevliga middagar. De tre sovrummen är rymliga och erbjuder goda förvaringsmöjligheter, vilket gör att du lätt kan hålla ordning och reda. Badrummet är helkaklat, utrustat med dusch, wc, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Förutom detta finns en extra gästtoalett, vilket underlättar vid besök. Bostaden är belägen i ett lugnt och trevligt område med närhet till både grönområden och goda kommunikationer. Här bor du med närhet till skolor, förskolor, affärer och annan service. P-plats ingår! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7