Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Krister Nohra

Krister Nohra

Om mig

Genom att vara lyhörd och besitta en stor kämparglöd ser jag till att din affär sköts på ett tryggt och smidigt sätt. Kundnöjdhet är alltid i fokus och mitt mål är alltid att överträffa kundens förväntningar. Tveka inte på att höra av dig om du vill sälja, värdera eller om du har andra funderingar. Jag är alltid tillgänglig. Utbildad fastighetsmäklare från Högskolan Väst med kandidatexamen i nationalekonomi

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjällvindsgatan 4, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Lör 6 apr kl 12:00
Fjällvindsgatan 4, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Fjällvindsgatan 4, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Fjällvindsgatan 4

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 495 000 kr
80 m²
4 rum
vån 6/12
5 619 kr/mån
31 188 kr/m²

Välkommen till en fyra med utmärkt läge på våning 6 av 12! Genomgående fyra om 80 kvm med inglasad balkong och fantastisk utsikt! Lägenhet med stor potential och här finner du utmärkta möjligheter att skapa ditt drömboende. Här bor man med ett mycket centralt läge och nära till kommunikationer med Wieselgrensplatsen. På ett par minuter är du nere vid hållplatsen där flera kommunikationsmöjligheter tar dig till centrala Göteborg på några minuter! Här finns även flera anslutningar till övriga Göteborg och Hisingen. Kring Kvilletorget finns all tänkbar service med matbutiker, gym, saluhall med mera. När till lägenheten hittar ni även Rambergsskolan & dagis. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Övre Hallegatan 46, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Lör 6 apr kl 13:00
Övre Hallegatan 46, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Övre Hallegatan 46, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Övre Hallegatan 46

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
63,6 m²
2 rum
vån 4/4
4 690 kr/mån
31 368 kr/m²

Äntligen en fin & stor tvåa i Brf HSB Linjalen där hiss finns i byggnaden. På våning 4 av 4 hittar ni denna pärlan. Garageplats, bredband och värme ingår i avgiften! Lägenheten erbjuder ett stambytt badrum samt inglasad balkong i söderläge. På Övre Hallegatan 46 har man tillgång till garaget via källaren samt en välutrustad tvättstuga. Fantastik förening med låga lån per kvm. Bra kommunikationer med Wieselgrensplatsen och Backaplan in på hörnet ligger detta område i nära anslutning till det mesta. Välskött förening med gott rykte som erbjuder goda gemensamma utrymmen som gym och övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Långängen 8A, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Lör 6 apr kl 10:00
Långängen 8A, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Långängen 8A, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Långängen 8A

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 650 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/5
4 381 kr/mån
49 074 kr/m²

Nu erbjuds en social och ljus tvåa med öppna, härliga ytor som bjuder in till umgänge. Här bor man bekvämt med stilrent kök från Vedum och helkaklat badrum. Bostaden har ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Vidare finns ett socialt och stilrent kök med generösa arbetsytor. Från vardagsrummet tar du klivet ut till den stora balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i solen med god plats för utemöbler. I Kvillebäcken bor du i centralt belägna kvarter med närhet till det mesta. Hjalmar Brantingsplatsen ligger runt knuten och en kort promenad bort hittar du även Brämaregården Backaplan. I området finns dessutom bra kommunikationer, caféer, köpcentrum, restauranger och butiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Borstbindaregatan 15, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Lör 6 apr kl 11:00
Borstbindaregatan 15, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 15, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 15

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 595 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/5
4 751 kr/mån
43 250 kr/m²

Waw Waw Waw, 60 välplanerade kvadratmeter med bra läge i nya Kvillebäcken. Här bor ni i en luftig och modern lägenhet med alla nödvändigheter och mer. Lägenheten har många fördelar som stor balkong, klädkammare i sovrummet och rostfria vitvaror. I Kvillebäcken bor du i centralt belägna kvarter med närhet till det mesta. Från bostaden har du även nära till kommunikationer vid Vågmästareplatsen som snabbt tar dig in till centrala Göteborg. Hjalmar Brantingsplatsen ligger runt knuten och en kort promenad bort hittar du även Backaplan . Caféer, köpcentrum, restauranger, gym, butiker och saluhall finns alldeles i närhet! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Oterdahlsgatan 5A & B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Oterdahlsgatan 5A & B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
7 394 kr/mån
24 589 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING ** Välkommen till en mycket centralt belägen lägenhet i ett lugnt område nära Wieselgrensplatsen. Denna bostad är omgjord från två lägenheter (två 1or) och är fortfarande registrerad som två lägenheter. Båda lägenheterna var ursprungligen 36,5kvm var. Bostaden är belägen på våning två av tre och har fönster åt två väderstreck. Lägenheten erbjuder ett fräscht badrum, två balkonger i västerläge, vackert & bevarat plankgolv i allrummen och sovrumet, renoverat kök från 2021 med plats för matbord samt flera mindre klädkammare. Utanför huset är det trevligt att slå sig ner med vänner och bekanta, tända grillen och kanske spela kubb eller bara ta det lugnt. Föreningens hus är byggda på klassiskt 40-talsmanér med rejält utrymme mellan huskropparna vilket ger ljuset fritt spelrum mellan husen. Från bostaden har du promenadavstånd till spårvagnshållplatserna Rambergsvallen och Wieselgrensplatsen. I närheten har du även Flunsåsparken, en folkpark med fri entré, där du under sommartid kan njuta av musikkvällar vid parkens utomhusscen. En kort promenad från bostaden nås även Slätta Damm och Hisingsparken med fina motionsspår. Varmt välkomna till denna charmiga lägenhet!

  • Plus

Visar alla 5