Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Krister Nohra

Krister Nohra

Om mig

Genom att vara lyhörd och besitta en stor kämparglöd ser jag till att din affär sköts på ett tryggt och smidigt sätt. Kundnöjdhet är alltid i fokus och mitt mål är alltid att överträffa kundens förväntningar. Tveka inte på att höra av dig om du vill sälja, värdera eller om du har andra funderingar. Jag är alltid tillgänglig. Utbildad fastighetsmäklare från Högskolan Väst med kandidatexamen i nationalekonomi

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallfrögatan 12, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vallfrögatan 12, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Vallfrögatan 12, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Vallfrögatan 12

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/5
5 846 kr/mån
39 950 kr/m²

Varmt välkomna till Vallfrögatan 12 och denna rymliga fyrarummare på hela 100 kvm! Här erbjuds en modern och smakfull 4:a med noggranna utvalda tillval. En fantastisk & stor balkong i söderläge med en utsikt över innegården. Stort kök med generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter, köket ligger både öppet men lite avskilt mot vardagsrummet. Härlig genomgångslägenhet vilket ger fönster i motsatta väderstreck som bidrar till såväl fint ljusinsläpp som goda vädringsmöjligheter. Utöver detta erbjuds tre välplanerade sovrum, fantastiskt fint badrum med tvättavdelning där tillvalen har gjort med noggranhet och en gäst-wc. Genomgående parkettgolv och ljusgråa väggar vilket gör det enkelt att inreda utefter smak och tycke. Här bor du i ett helt nybyggt hus (2022) i ett mysigt område strax intill Hisingsparken. Brf Trettioett kommer att miljömärkas enligt Svanen 3089 0001. Alldeles intill huset finns busshållplats och du når centrum på ca 10-15 min. I föreningen finns cykelpool samt bilpool om det finns behov av att hyra. På gångavstånd hittar du det mesta du behöver vad det gäller service, träningsanläggningar, restauranger och caféer. På bekvämt avstånd har du Backaplan med sitt stora shoppingutbud, ett område som på sikt kommer att gå en liknande utveckling till mötes som Centrala Hisingen genomgått. Från bostadsområdet som ligger inbäddat i ett villakvarter har du även fina cykelbanor som tar dig enkelt in till centrum och ut till havet. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvillegatan 7, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Lör 26 okt kl 12:00
Kvillegatan 7, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Kvillegatan 7, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Kvillegatan 7

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/7
4 195 kr/mån
43 176 kr/m²

Här erbjuds en fantastisk trerumslägenhet med uteplats! Bostaden erbjuder generösa sällskapsytor, ett stilrent badrum och ett kök i modern design. Den träklädda uteplatsen ger en perfekt plats för avkoppling och njutning. Lägenheten har ljusa väggar och vacker parkett, vilket gör det lätt att skapa en personlig och trivsam atmosfär. Omgivningen är svårslagen, med närhet till både naturen på Ramberget, Saluhallens utbud av fina råvaror och shopping på Backaplan. Med kollektivtrafik når du centrala Göteborg på bara några minuter.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Arvesgärde 10, Tuve, Göteborgs kommun
  • Lör 26 okt kl 14:00
Arvesgärde 10, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 10, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 10

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 399 kr/mån
24 479 kr/m²

Välkommen till denna fantastisk bostad! Denna gavel 3a ligger högst upp i huset och erbjuder hela 81,5 kvm av omsorgsfullt renoverad yta. Med en väldisponerad planlösning blir allrummet en självklar samlingsplats, perfekt för både tillställningar och middagar. Här har design och finess mött på ett sätt som skapar en inbjudande och harmonisk atmosfär. Köket leder ut till en rymlig och solig balkong, en plats där du kan skapa din egen grönskande oas och njuta av såväl sommarkvällar som tidiga morgnar. De lättmöblerade ytorna, det stilrena köket med en kvalitativ maskinpark i direkt anslutning till hallen, bidrar ytterligare till bostadens eleganta känsla. Ljus flödar genom hela bostaden tack vare de genomgående ljusa ytskikten som dominerar och skapar en härlig och elegant atmosfär. Ett stambytt badrum och en tvättstuga kompletterar hemmet på ett praktiskt och funktionellt sätt. Läget är dessutom utmärkt, med närhet till Tuve torg och busshållplats för smidig kommunikation mot centrala Göteborg. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Kastvindsgatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Mån 28 okt kl 17:00
Kastvindsgatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Kastvindsgatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Kastvindsgatan 1

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 395 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 5/11
5 025 kr/mån
33 972 kr/m²

Nu finns möjligheten att bo i en av de attraktiva treorna på centrala Hisingen med fantastiskt läge! Bostaden erbjuder bra ljusinsläpp och inglasad balkong i högt fritt läge med utsikt mot Bravida Arena. Här är det gångavstånd till det mesta inom service och shopping och bra kommunikationer som tar er vidare till centrala Göteborg på några minuter!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trollhasselgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Tis 29 okt kl 17:00
Trollhasselgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Trollhasselgatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Trollhasselgatan 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/5
5 017 kr/mån
44 383 kr/m²

Välkommen till Trollhasselgatan 6 och denna fantastiska trerummare på 81 kvm byggd 2021! Här möts ni av en modern och smakfull lägenhet, helt fri från insyn med en underbar balkong i söderläge som bjuder på en magisk utsikt. Lägenheten har ett stort och öppet kök med generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter, vilket smidigt ansluter till det rymliga vardagsrummet. Tack vare lägenhetens gavelposition flödar ljuset in från flera väderstreck, vilket både skapar en ljus och luftig atmosfär och ger utmärkta vädringsmöjligheter. Byggnaden har energiklass B, vilket innebär att den är energieffektiv. Många banker erbjuder därför rabatter på räntan genom "grönt bolån", vilket gör det billigare att bo här. Två välplanerade sovrum erbjuder gott om plats och komfort. Badrummet är utrustat med tvättavdelning och det finns även en praktisk gäst-wc. Högst upp i huset ligger föreningens gemensamma lokal. Här finns kök, wc och härliga ytor för att umgås både inomhus, i ett orangeri och utomhus på takterrassen. Här erbjuds ett bekymmersfritt boende med ett otroligt centralt läge med närhet till goda kommunikationer, naturområden, matbutiker, träningsanläggningar, Volvo, Lindholmen och mycket annat. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lantmätaregatan 15A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Lantmätaregatan 15A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmätaregatan 15A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmätaregatan 15A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 300 000 kr
28,6 m²
1 rum
vån 1/3
2 022 kr/mån
45 455 kr/m²

Välkommen till Lantmätaregatan 15 A. En optimalt planerat etta om 28,6 kvm i hörnläge där bredband ingår i den låga avgiften. Perfekt som första bostad eller för studenten! Till lägenheten hör även ett vinds- och källarförråd. Utmärkt läge nära Vågmästareplatsen med saluhall, restauranger och affärer. Buss och spårvagn tar dig till Brunnsparken på mindre än tio minuter. Välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 6