Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lisa Johansson

Lisa Johansson

Om mig

Sedan 2014 har jag arbetat som mäklare och att få hjälpa mina kunder med kanske deras livs största affär. Jag gillar den stora variationen av vad arbetet innebär och den dagliga kontakten med människor samt att alltid ge de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning för alla parter. Jag har under alla år fokuserat på Hisingen där jag även bor. Tveka inte att höra av er till mig oavsett om ni ska köpa, sälja, har en fråga eller fundering. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillekärr Norra 40, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30
Lillekärr Norra 40, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Lillekärr Norra 40, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Lillekärr Norra 40

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
6 226 kr/mån
22 303 kr/m²

Välkommen till Lillekärr Norra 40 och denna trivsamma trea belägen i det populära området Hisings Kärra i Göteborg. Här finner du en genomgångstrea med en inglasad balkong i västerläge som bjuder in till härliga stunder året om. Med en boyta på 76 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme att trivas på. Rejält kök med utrymme för matplats, stort och luftigt vardagsrum i anslutning till den inglasade balkongen. Badrummet renoverades för ca 15 år sedan och där finns det möjlighet att sätta in tvättmaskin. Utöver detta finns två sovrum i bra storlek. Till bostaden hör även en garageplats för endast 254 kr/mån samt förråd. En förening med låg belåningsgrad 1 763 kr/lån per kvm. Närområdet kännetecknas av lugna omgivningar och närhet till naturen. Här kan du njuta av grönskande områden och promenadstråk. I området finns matbutik, förskolor och grundskolor. Finns också sim- och idrottshall med bland annat handboll, fotboll och innebandy. Området erbjuder även ridning vid Clarebergs Ridklubb. För den som vill ha stadspulsen inom räckhåll finns goda kommunikationer till Göteborgs innerstad med buss X2. Varmt välkommen att uppleva denna bostad på plats!

  • Premium
  • Balkong
Lantmannagatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Lantmannagatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmannagatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmannagatan 9

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 195 000 kr
64 m²
3 rum
vån 5/5
3 498 kr/mån
49 922 kr/m²

Välkommen till denna unika och smakfulla bostad om 64 kvadratmeter belägen i Brf Sverigehuset Avant i Göteborg som stod klart 2022-2023. Här erbjuds ett modernt och bekvämt boende högst upp i huset på femte våningen. Här har materialvalen valts ut med fingertoppskänsla vilket har gett en unik karaktär till denna bostad. Köket är något utöver det vanliga och måste upplevas på plats, luckor i rökt ek som matchar snyggt tillsammans med kompositstenen som utgör både arbetsbänk och stänkskydd. Otroligt välplanerat med smart planlösning som ger plats för soffgrupp och matplats utan problem. Utöver detta erbjuds två sovrum, badrum med stilrena materialval samt en stor balkong med härligt söderläge. Ett hem där det finns gott om utrymme för umgänge och avkoppling. Föreningen har säkrat räntekostnaden i tre till fem år från inflyttning genom räntetak, vilket ger en garanterad takkostnad för föreningens ränta. Därigenom kan föreningen hålla nere räntekostnaderna under de första 3-5 åren och vilket säkrar upp. Bostaden ligger i ett populärt och nybyggt område med närhet till grönområden, matbutiker och kommunikationer. För den som tycker om att promenera finns vackra stråk att utforska i närheten. Ett otroligt centralt läge där du har allt på bekvämt avstånd samtidigt som du når centrum på mindre än 10 min med spårvagnen. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
4 795 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 6/73
5 082 kr/mån
65 265 kr/m²

Ta chansen att bosätta er på 6:e våningen i Karlatornet. Optimalt planerad med imponerande fönsterpartier från golv till tak, vilket skapar ett spektakulär ljusflöde och ger en luftig känsla. Materialvalen är av absolut högsta kvalitet och bidrar till en känsla av elegans. Det stilfulla HTH-köket är utrustat med de senaste integrerade vitvarorna och utgör hjärtat av hemmet. Den genomgående vitlaserade ekparketten med golvvärme ger en underbar känsla av komfort och lyx i hela bostaden. Karlatornet, Nordens högsta byggnad med sina 245 meter och 73 våningar, erbjuder en unik livsstil där moderna och genomtänkta planlösningar möter en hisnande utsikt över staden. Ni kommer att bo i hjärtat av en ny och pulserande stadsdel med restauranger, eleganta caféer, exklusiv biograf och avkopplande spa - allt inom samma imponerande byggnad! Förutom det förstklassiga boendet inkluderas medlemskap i en exklusiv bilpool samt fiberanslutning för TV och bredband i månadsavgiften. På 69:e våningen väntar Karlatornets skybar, en symbol för den exceptionella livsstil som Karlatornet erbjuder. Med restaurang, lounge och utsiktsplats blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för både boende och besök. Den är inflyttningsklar nu och väntar bara på att bli ert nya drömhem!

  • Nyproduktion
  • Hiss

Visar alla 3