Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lisa Johansson

Lisa Johansson

Om mig

Sedan 2014 har jag arbetat som mäklare och att få hjälpa mina kunder med kanske deras livs största affär. Jag gillar den stora variationen av vad arbetet innebär och den dagliga kontakten med människor samt att alltid ge de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning för alla parter. Jag har under alla år fokuserat på Hisingen där jag även bor. Tveka inte att höra av er till mig oavsett om ni ska köpa, sälja, har en fråga eller fundering. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Fjädermolnsgatan 41, Länsmansgården, Göteborgs kommun
Norra Fjädermolnsgatan 41, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Fjädermolnsgatan 41, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Fjädermolnsgatan 41

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 995 000 kr
94,3 m²
4 rum
vån 5/5
6 613 kr/mån
31 760 kr/m²

Byggår 2021 - Gavelläge - Inglasad balkong - Påkostade tillval - Våning 5 av 5 Varmt välkommen till Norra Fjädermolnsgatan 41 och denna påkostade fyra högst upp i huset som dessutom har ett av föreningens bästa lägen. Hissen tar er upp till denna fantastiska fyra som har ett generöst ljusinsläpp tack vare gavelläget som ger fönster i tre olika väderstreck. Bostaden har genomgående påkostade och smakfulla materialval som gör denna bostad till något utöver det vanliga. Köket har planerats noggrant med genomtänkta materialval och smart placering av den maskinella utrustningen, såsom ugn och mikrovågsugn i högskåp samt köksö vilket särskiljer sig från grundutförandet. Stora luftiga ytor mellan kök och vardagsrum, inglasad balkong med fritt och öppet läge samt tre sovrum. Utöver detta erbjuds ett helkaklat badrum med tvättavdelning, walk-in closet samt en gäst-wc. Ett bekymmersfritt boende med närhet till naturområden, perfekt för familjen! Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Bautastensgatan 5B, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Mån 24 jun kl 17:30
Bautastensgatan 5B, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bautastensgatan 5B, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bautastensgatan 5B

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/3
4 007 kr/mån
46 395 kr/m²

Varmt välkommen till övre Eriksberg och Bautastensgatan som är belägen uppe på en liten höjd. På våning tre nås denna totalrenoverade tvåa där varje kvadratmeter utnyttjats till fullo och de tidstypiska detaljerna finns bevarade. Vackra brädgolv, smakfullt kök från Marbodal med integrerad diskmaskin, rymligt vardagsrum, balkong med västerläge, fritt och öppet läge, mysigt sovrum samt helkaklat badrum. Den generösa takhöjden skapar en luftig känsla. Hela bostaden har också målats om under de senaste åren vilket gör att du bara kan flytta in. Övre Eriksberg ligger bara några minuter bort från Sannegårdshamnen och Eriksberg med de fina promenadstråken längs med vattnet. I närområdet finns också Eriksberg köpcenter med matbutik, systembolaget, bank och andra butiker. Allt du kan tänkas behöva finns på bekvämt avstånd.

 • Premium
 • Balkong
Korstörnegatan 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Korstörnegatan 9

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 795 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3/5
4 642 kr/mån
45 081 kr/m²

Välkommen till Korstörnegatan 9 och denna välplanerade 3:a på Centrala Hisingen. Här bor du nytt och fräscht där du kan flytta in direkt utan att behöva göra något. Bostaden har stilrena materialval, generösa fönsterpartier och all maskinell utrustning du kan tänka dig. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier, gott om förvaring i en garderobsvägg, två sovrum i varsin del av bostaden, balkong med soligt söderläge samt helkaklat badrum med kombimaskin. Du kan även njuta av föreningens innergård och det finns även ett organgeri som går att hyra. I grannföreningen finns öven en övernattningslägenhet samt gemensamhetslokal att hyra. Utmärkt läge på Centrala Hisingen med allt inom bekvämt avstånd. Grönområdet Ramberget finns några minuter bort, matbutik finns runt hörnet samt goda kommunikationer med spårvagn in till stan och givetvis går det enkelt och smidigt att cykla eller ta en promenad in till stan. I bostadsområdet finns också träningsanläggning och Backaplan med dess utbud finns också inom bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
24 m²
1 rum
vån 6/73
2 210 kr/mån
74 792 kr/m²

Ta chansen att bosätta dig på 6:e våningen i Karlatornet. Optimalt planerad med imponerande fönsterpartier från golv till tak, vilket skapar ett spektakulär ljusflöde och ger dig en luftig känsla. Materialvalen är av absolut högsta kvalitet och bidrar till en känsla av elegans. Det stilfulla HTH-köket är utrustat med de senaste integrerade vitvarorna och utgör hjärtat av hemmet. Den genomgående vitlaserade ekparketten med golvvärme ger en underbar känsla av komfort och lyx i hela bostaden. Karlatornet, Nordens högsta byggnad med sina 245 meter och 73 våningar, erbjuder en unik livsstil där moderna och genomtänkta planlösningar möter en hisnande utsikt över staden. Ni kommer att bo i hjärtat av en ny och pulserande stadsdel med restauranger, eleganta caféer, exklusiv biograf och avkopplande spa - allt inom samma imponerande byggnad! Förutom det förstklassiga boendet inkluderas medlemskap i en exklusiv bilpool samt fiberanslutning för TV och bredband i månadsavgiften. På 69:e våningen väntar Karlatornets skybar, en symbol för den exceptionella livsstil som Karlatornet erbjuder. Med restaurang, lounge och utsiktsplats blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för både boende och besökare. Den är inflyttningsklar nu och väntar bara på att bli ert nya drömhem!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
4 795 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 6/73
5 082 kr/mån
65 265 kr/m²

Ta chansen att bosätta er på 6:e våningen i Karlatornet. Optimalt planerad med imponerande fönsterpartier från golv till tak, vilket skapar ett spektakulär ljusflöde och ger en luftig känsla. Materialvalen är av absolut högsta kvalitet och bidrar till en känsla av elegans. Det stilfulla HTH-köket är utrustat med de senaste integrerade vitvarorna och utgör hjärtat av hemmet. Den genomgående vitlaserade ekparketten med golvvärme ger en underbar känsla av komfort och lyx i hela bostaden. Karlatornet, Nordens högsta byggnad med sina 245 meter och 73 våningar, erbjuder en unik livsstil där moderna och genomtänkta planlösningar möter en hisnande utsikt över staden. Ni kommer att bo i hjärtat av en ny och pulserande stadsdel med restauranger, eleganta caféer, exklusiv biograf och avkopplande spa - allt inom samma imponerande byggnad! Förutom det förstklassiga boendet inkluderas medlemskap i en exklusiv bilpool samt fiberanslutning för TV och bredband i månadsavgiften. På 69:e våningen väntar Karlatornets skybar, en symbol för den exceptionella livsstil som Karlatornet erbjuder. Med restaurang, lounge och utsiktsplats blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för både boende och besök. Den är inflyttningsklar nu och väntar bara på att bli ert nya drömhem!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Lillekärr Södra 200, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr Södra 200

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 450 000 kr
88 m²
4 rum
6 516 kr/mån
27 841 kr/m²

Välkommen till Lillekärr Södra i populära Hisings Kärra. En stor och luftig gavelfyra med ljust och rymligt vardagsrum med utgång till den egna uteplatsen i bästa söderläge där solen lyser nästintill hela dagen. Gavelläget gör det mer privat och ostört, häckarna ramar in uteplatsen på ett trevligt sätt. Utöver detta så finns ett nyrenoverat kök med hög kvalité och smakfulla materialval, stort utrymme för matplats, tre sovrum, rymligt badrum (stambyte planeras att ske 2023-2024) samt ett fd badrum som nu används som förråd. En välplanerad fyra med radhuskänsla i populära Hisings Kärra. Ett tryggt område med ett flertal skolor och förskolor i närheten. Här bor du med all tänkbar service i närområdet som exempelvis matbutiker, restauranger, sporthallar och bibliotek. I närområdet finns även utmärkta kommunikationer samt grönområden. Allt du kan tänkas behöva finns på bekvämt avstånd och från Kärra nås både Göteborg och Kungälv på ca 20 minuter och Bäckebol köpcentrum nås på mindre än 10 minuter. Perfekt för såväl barnfamiljen och för den som flyttar från hus men fortsatt vill ha kvar huskänslan. Varmt välkommen och upplev denna bostad på plats!

 • Uteplats
 • Hiss
Sägengatan 7, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 7

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 400 000 kr
118,6 m²
5 rum
vån 1/3
7 940 kr/mån
20 236 kr/m²

* Kontakta mäklaren för privat visning! * Nu finns äntligen en 5-rummare ute till försäljning på Sägengatan! En perfekt bostad till familjen. En trappa upp nås denna rymliga 5:a på 118,6 kvm. Denna bostad erbjuder ett modernt kök med gott om förvaring och plats för matbord, balkong med härligt västerläge och rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matplats. De fyra sovrummen ligger i separata delar av bostaden vilket gör det mer privat och ostört. Bostaden erbjuder även två stambytta badrum samt klädkammare och inbyggda garderober. Här bor du i en välskött HSB-förening med trivsamma innergårdar och ett lugnt läge i området. I föreningen finns bland annat gästlägenhet som du kan hyra, snickarbod, gemensamma tvättstugor och mycket mer. Ett expansivt område bara ett stenkast från Selma Lagerlöfts torg som genomgått en stor ombyggnation de senaste åren med många nya bostäder, matbutiker, caféer och restauranger. I närområdet finns flertalet förskolor och skolor. Välkommen!

 • Balkong

Visar alla 7