Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lisa Johansson

Lisa Johansson

Om mig

Sedan 2014 har jag arbetat som mäklare och att få hjälpa mina kunder med kanske deras livs största affär. Jag gillar den stora variationen av vad arbetet innebär och den dagliga kontakten med människor samt att alltid ge de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning för alla parter. Jag har under alla år fokuserat på Hisingen där jag även bor. Tveka inte att höra av er till mig oavsett om ni ska köpa, sälja, har en fråga eller fundering. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Scholandersgatan 1 C, Slättadamm- C  Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Scholandersgatan 1 C, Slättadamm- C  Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Scholandersgatan 1 C, Slättadamm- C  Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Scholandersgatan 1 C

Lägenhet
Slättadamm- C Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 425 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
4 268 kr/mån
35 145 kr/m²

Välkommen till denna topprenoverade genomgångstrea på Centrala Hisingen, vackert belägen precis intill Slätta Damm och Hisingsparken. Ett välplanerat boende med ljust vardagsrum, två rymliga sovrum samt smakfullt och mycket påkostat kök från Ballingslöv. Den generösa takhöjden ger lägenheten extra rymd. Stor balkong i söder där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Genomgående smakfulla och stilsäkra materialval gör denna bostadsrätt till ett hem att njuta av! Dessutom ingår fiber i avgiften och att det finns både källar- samt vindsförråd som ger goda förvaringsmöjligheter. Här bor du alldeles intill den fantastiska natur som Slätta Damm och Hisingsparken erbjuder, där finns både motionsspår och grillplaster. Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt in till både Göteborgs centrum och Hjalmar Brantingplatsen. Skulle du vilja ta dig in till stan för egen maskin finns här utmärkta gång- och cykelbanor. Busshållplatsen ligger bara några minuter ifrån lägenheten. Centrum nås på cirka 10 min med cykel och buss. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Norra Fjädermolnsgatan 41, Länsmansgården, Göteborgs kommun
Norra Fjädermolnsgatan 41, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Fjädermolnsgatan 41, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Fjädermolnsgatan 41

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 995 000 kr
94,3 m²
4 rum
vån 5/5
6 613 kr/mån
31 760 kr/m²

Byggår 2021 - Gavelläge - Inglasad balkong - Påkostade tillval - Våning 5 av 5 Varmt välkommen till Norra Fjädermolnsgatan 41 och denna påkostade fyra högst upp i huset som dessutom har ett av föreningens bästa lägen. Hissen tar er upp till denna fantastiska fyra som har ett generöst ljusinsläpp tack vare gavelläget som ger fönster i tre olika väderstreck. Bostaden har genomgående påkostade och smakfulla materialval som gör denna bostad till något utöver det vanliga. Köket har planerats noggrant med genomtänkta materialval och smart placering av den maskinella utrustningen, såsom ugn och mikrovågsugn i högskåp samt köksö vilket särskiljer sig från grundutförandet. Stora luftiga ytor mellan kök och vardagsrum, inglasad balkong med fritt och öppet läge samt tre sovrum. Utöver detta erbjuds ett helkaklat badrum med tvättavdelning, walk-in closet samt en gäst-wc. Ett bekymmersfritt boende med närhet till naturområden, perfekt för familjen! Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Guldpokalsgatan 6C, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Guldpokalsgatan 6C

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 650 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
4 031 kr/mån
33 673 kr/m²

Renoverat kök & badrum - Stabil HSB-förening - Utmärkt läge på Centrala Hisingen Här erbjuds en totalrenoverad tvåa i en populär och välskött förening med låga avgifter. En halv trappa upp finns denna välplanerade bostad som har ett härligt ljusinsläpp, generös takhöjd, charmiga detaljer samt renoverat kök och badrum. Perfekt för dig som vill flytta in direkt utan att renovera. Här finns gott om förvaringsutrymmen i två klädkammare samt både vinds- och källarförråd. I samma hus finns tvättstuga och cykelförråd vilket förenklar vardagslivet. Föreningen har fina välskötta gårdar med fina planteringar, lummiga träd, pergola, sittplatser och grillplats. Populär HSB-förening med stabil ekonomi, som har ett attraktivt och centralt läge. På 2 minuters promenad når du närmsta hållplatserna, Wieselgrensplatsen och Rambergsvallen, där utmärkta kommunikationer tar dig in till Göteborg och Centralstation på ca 8 minuter med spårvagn. Dessutom finns det en gång- och cykelbana raka vägen till centrum. I närområdet finns ett brett serviceutbud med bland annat matbutik, apotek, sjukhus och caféer. För den aktiva finns Lundbybadet, Bravida Arena samt Rambergsrinken ett stenkast bort. Det populära natursköna Ramberget nås med en kort promenad där vacker utsikt över hela staden kan skådas alla årstider. Välkommen på visning!

Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
4 795 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 6/73
5 082 kr/mån
65 238 kr/m²

Ta chansen att bosätta er på 6:e våningen i Karlatornet. Optimalt planerad med imponerande fönsterpartier från golv till tak, vilket skapar ett spektakulär ljusflöde och ger en luftig känsla. Materialvalen är av absolut högsta kvalitet och bidrar till en känsla av elegans. Det stilfulla HTH-köket är utrustat med de senaste integrerade vitvarorna och utgör hjärtat av hemmet. Den genomgående vitlaserade ekparketten med golvvärme ger en underbar känsla av komfort och lyx i hela bostaden. Karlatornet, Nordens högsta byggnad med sina 245 meter och 73 våningar, erbjuder en unik livsstil där moderna och genomtänkta planlösningar möter en hisnande utsikt över staden. Ni kommer att bo i hjärtat av en ny och pulserande stadsdel med restauranger, eleganta caféer, exklusiv biograf och avkopplande spa - allt inom samma imponerande byggnad! Förutom det förstklassiga boendet inkluderas medlemskap i en exklusiv bilpool samt fiberanslutning för TV och bredband i månadsavgiften. På 69:e våningen väntar Karlatornets skybar, en symbol för den exceptionella livsstil som Karlatornet erbjuder. Med restaurang, lounge och utsiktsplats blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för både boende och besök. Den är inflyttningsklar nu och väntar bara på att bli ert nya drömhem!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Lodjursstråket 1 , Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 995 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 5/73
3 782 kr/mån
61 753 kr/m²

Ta chansen att bosätta er på 5:e våningen i Karlatornet. Optimalt planerad tvåa med imponerande fönsterpartier från golv till tak, vilket skapar ett spektakulär ljusflöde och ger en luftig känsla. Materialvalen är av absolut högsta kvalitet och bidrar till en känsla av elegans. Det stilfulla HTH-köket är utrustat med de senaste integrerade vitvarorna och utgör hjärtat av hemmet. Den genomgående vitlaserade ekparketten med golvvärme ger en underbar känsla av komfort och lyx i hela bostaden. Karlatornet, Nordens högsta byggnad med sina 245 meter och 73 våningar, erbjuder en unik livsstil där moderna och genomtänkta planlösningar möter en hisnande utsikt över staden. Ni kommer att bo i hjärtat av en ny och pulserande stadsdel med restauranger, eleganta caféer, exklusiv biograf och avkopplande spa - allt inom samma imponerande byggnad! Förutom det förstklassiga boendet inkluderas medlemskap i en exklusiv bilpool samt fiberanslutning för TV och bredband i månadsavgiften. På 69:e våningen väntar Karlatornets skybar, en symbol för den exceptionella livsstil som Karlatornet erbjuder. Med restaurang, lounge och utsiktsplats blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för både boende och besökare. Den är inflyttningsklar nu och väntar bara på att bli ert nya drömhem!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Rosenapelgatan 31, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 29 apr kl 17:30

Rosenapelgatan 31

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 935 000 kr
29,5 + 10,5 m²
1 rum
3 014 kr/mån
65 593 kr/m²

Juridisk person kan köpa - Takhöjd på 4,4 meter - Studiolägenhet med centralt läge - Kvällssol Nu har du möjligheten att bli ny ägare till denna studiolägenhet på Rosenapelgatan 31. Här kan både du som privatperson eller företagare köpa vilket skapar oändliga möjligheter. Från den egna entrén från gatan når du denna studiolägenhet med en takhöjd på hela 4,4 meter. På entréplan finns kök med integrerade maskiner vilket skapar ett stilrent och minimalistiskt intryck och bakom köksdelen finns inbyggd förvaring och det helkaklade badrummet som har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Moderna och tidlösa materialval med råa betongväggar som möter den obehandlade furuväggen och de svarta detaljerna såsom lamprampen som sitter i taket skapar tillsammans ett fantastiskt rum. Trappan tar dig upp till loftet där säng och skrivbord ryms utan problem. Vid den egna entrén till bostaden finns en liten uteplats med sittbänk som erbjuder härlig eftermiddags-och kvällssol. Belägen i ett nyproducerat område endast 10 minuter från centrala Göteborg. I föreningen finns ett orangeri som går att hyra högst upp i huset, miljörum samt innergård. Denna studiolägenhet passar perfekt för dig som vill bedriva din verksamhet i en ny och fräsch miljö. Kombinera kontor, galleri, ateljé, skrädderi, yogastudio, eller programmering med övernattningslägenhet. Dessa bostäder i markplan kan förvärvas av juridisk person. Kontakta mäklaren för mer information kring denna bostad!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lillekärr Södra 200, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr Södra 200

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 450 000 kr
88 m²
4 rum
6 516 kr/mån
27 841 kr/m²

Välkommen till Lillekärr Södra i populära Hisings Kärra. En stor och luftig gavelfyra med ljust och rymligt vardagsrum med utgång till den egna uteplatsen i bästa söderläge där solen lyser nästintill hela dagen. Gavelläget gör det mer privat och ostört, häckarna ramar in uteplatsen på ett trevligt sätt. Utöver detta så finns ett nyrenoverat kök med hög kvalité och smakfulla materialval, stort utrymme för matplats, tre sovrum, rymligt badrum (stambyte planeras att ske 2023-2024) samt ett fd badrum som nu används som förråd. En välplanerad fyra med radhuskänsla i populära Hisings Kärra. Ett tryggt område med ett flertal skolor och förskolor i närheten. Här bor du med all tänkbar service i närområdet som exempelvis matbutiker, restauranger, sporthallar och bibliotek. I närområdet finns även utmärkta kommunikationer samt grönområden. Allt du kan tänkas behöva finns på bekvämt avstånd och från Kärra nås både Göteborg och Kungälv på ca 20 minuter och Bäckebol köpcentrum nås på mindre än 10 minuter. Perfekt för såväl barnfamiljen och för den som flyttar från hus men fortsatt vill ha kvar huskänslan. Varmt välkommen och upplev denna bostad på plats!

  • Uteplats
  • Hiss
Sägengatan 7, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 7

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 400 000 kr
118,6 m²
5 rum
vån 1/3
7 940 kr/mån
20 236 kr/m²

* Kontakta mäklaren för privat visning! * Nu finns äntligen en 5-rummare ute till försäljning på Sägengatan! En perfekt bostad till familjen. En trappa upp nås denna rymliga 5:a på 118,6 kvm. Denna bostad erbjuder ett modernt kök med gott om förvaring och plats för matbord, balkong med härligt västerläge och rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matplats. De fyra sovrummen ligger i separata delar av bostaden vilket gör det mer privat och ostört. Bostaden erbjuder även två stambytta badrum samt klädkammare och inbyggda garderober. Här bor du i en välskött HSB-förening med trivsamma innergårdar och ett lugnt läge i området. I föreningen finns bland annat gästlägenhet som du kan hyra, snickarbod, gemensamma tvättstugor och mycket mer. Ett expansivt område bara ett stenkast från Selma Lagerlöfts torg som genomgått en stor ombyggnation de senaste åren med många nya bostäder, matbutiker, caféer och restauranger. I närområdet finns flertalet förskolor och skolor. Välkommen!

  • Balkong

Visar alla 8