Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Teberia Budak

Teberia Budak

Om mig

Hej! Klicka i "Bli kontaktad" och fyll i formuläret om du går i säljtankar, vill ha köpråd eller bolla marknaden så kontaktar jag dig inom 24h. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och bidra med det lilla extra med hjälp av mitt driv och entusiasm! Som person är jag positiv och lösningsinriktad. Mina kunder beskriver mig som lyhörd, glad, tydlig och positiv. Mitt driv och ärlighet bidrar till att jag alltid ser till att allt blir gjort enligt vår plan. Utbildad nationalekonom.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Arvesgärde 26, Tuve, Göteborgs kommun
Arvesgärde 26, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 26, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 26

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/5
3 956 kr/mån
28 952 kr/m²

Välkommen till Arvesgärde 26 och denna ljusa och välplanerade lägenhet i bra skick som är placerad i ett hus med hiss! Här har du ett stilrent ljust kök, renoverat badrum från föreningens stambyte 2015-2017 med tvättmaskin och en stor balkong i härligt soligt västerläge. Resterande delen av lägenheten har fräscha ytskickt med ljust golv. Här är det bara att flytta in och känna sig som hemma! Stabil Riksbyggenförening, närhet till fina naturområden och till Tuve centrum där du med kollektivtrafiken enkelt tar dig in till Göteborgs innerstad. Här bor du nära Hisingsparken med trevliga promenadstråk. Inom kort gångavstånd ligger Tuvevallen samt Tuve ishall. Belägen en citynära stadsdel med närhet till allt du behöver, såsom det fulltäckande utbudet i Tuve centrum, skola/förskola och goda kommunikationer. Du tar dig in till Göteborgs centralstation på 20 minuter med buss 17. Välkommen att boka in dig till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Långängen 8B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Långängen 8B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Långängen 8B, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Långängen 8B

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 795 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/5
5 147 kr/mån
43 000 kr/m²

Upptäck ett drömboende i hjärtat av Kvillebäcken! Denna välplanerade lägenhet på 65 kvadratmeter erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och funktionalitet. Lägenheten utmärker sig med flera attraktiva detaljer i de tillvalen som gjordes när lägenheterna byggdes som t.ex de lyxiga innerdörrarna. En rymlig balkong i soligt söderläge bjuder in till avkoppling och trevliga stunder utomhus. Sovrummets klädkammare kan enkelt omvandlas till ett hemmakontor, vilket ger er extra flexibilitet i vardagen. Dessutom pryds köket av stilrena, rostfria vitvaror som gör matlagningen till ett nöje. Läget i Kvillebäcken är oslagbart. Ni bor i ett centralt beläget kvarter med närhet till allt ni behöver. Vid Vågmästareplatsen, endast ett stenkast bort, hittar ni utmärkta kommunikationer som snabbt tar er in till centrala Göteborg. Hjalmar Brantingsplatsen ligger runt hörnet och på en kort promenad når ni även Backaplan med sitt breda utbud av shoppingmöjligheter. Området erbjuder också ett rikt utbud av caféer, restauranger, gym, butiker och en saluhall, allt inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Gamla Rambergsvägen 28, Lundby, Göteborgs kommun
 • Tis 23 jul kl 18:30
Gamla Rambergsvägen 28, Lundby, Göteborgs kommun, bild 2
Gamla Rambergsvägen 28, Lundby, Göteborgs kommun, bild 3

Gamla Rambergsvägen 28

Lägenhet
Lundby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 395 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/5
2 051 kr/mån
68 429 kr/m²

Välkomna till denna magiska etta på 35kvm som stod klar 2020 med ca 15kvm stor terrass i sydvästläge med enastående utsikt över Södra Älvstranden, Lindholmen, Karlastaden och uppförandet av Karlatornet. I stadgarna står det att andrahandsuthyrning är tillåtet. Lägenheten har låg avgift och stilren och trendig inredning i ljusa färger och du tar dig in genom digitala lås från Yale Doorman. Här erbjuds ett fräscht kök och badrum samt en härlig fri terass med många soltimmar. Lägenheten ligger i en energieffektiv nybyggd fastighet med solceller på taket i en förening med låg belåningsgrad. Tack vare detta har du en fast elkostad på ca 156kr per månad. Förråd och cykelrum i markplan samt en egen parkeringsyta finns för de boende. I BRF Ramberget bor du i Sveriges mest energiska tech-miljö, med Lindholmens framtidsföretag, högskolor, innovationscentrum och Volvos Campus Lundby alldeles i närheten. Du kan ta cykeln till Eriksbergs boardwalk på 5 minuter och i Keillers park kan du både träna på utegym och grilla god middag. Om du inte cyklar eller går har du nära till buss och snabbfärja som tar dig överallt i staden. Väljer du bil är det nära till Lundbyleden. Området runt Gamla Rambergsvägen är i snabb förändring och under de närmaste åren kommer en ny dynamisk stadsdel med kaféer, restauranger och modernt urbant liv växa fram här. Redan nu är Lindholmen Göteborgs mest expansiva område och inom kort kommer det att vara dubbelt så många människor som jobbar, bor och roar sig här. Välkommen att boka in er till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Vintervädersgatan 5, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Vintervädersgatan 5

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 650 000 kr
67,1 m²
3 rum
vån 5/7
3 924 kr/mån
24 590 kr/m²

Ta hissen upp till denna 3:a i gott skick högt upp i huset med trevlig, fri utsikt över innergården. Lägenheten har renoverats med smakfulla färg- och materialval och erbjuder en söderbalkong med utsikt över grönskan. Populär HSB-förening! Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till allting som behövs i vardagen. Gården är välskött och här har du sittplatser och lekplatser. Serviceutbud, förskolor och skolor finns runt knuten och för dig som trivs i skog och mark är läget utmärkt med närhet till Svarte Mosse, med promenadstråk och picknickplatser. Här har du också närhet till både Vårväderstorget och Friskväderstorget där du bland annat finner restauranger och matvaruaffärer. Längtar du in till de centrala delarna av Göteborg kan du med hjälp av utmärkta kommunikation ta dig till Brunnsparken på ca 15 minuter. Källarförråd hör till lägenheten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lillekärr Södra 208, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr Södra 208

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 823 kr/mån
26 078 kr/m²

Totalrenoverad - Badrum från 2023 - Stig in och upptäck denna omsorgsfullt planerade 3:a med en charmig balkong och ett helt nyrenoverat badrum som stod färdigt år 2023. Det stilrena vita köket erbjuder en perfekt plats för en matdel och är en inbjudande plats för matlagning och gemensamma stunder. Här finns även ett rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp, två bekväma sovrum och en imponerande stor balkong. Hiss finns! Lägenheten är belägen i ett lugnt område i det eftertraktade Hisings Kärra, bara ett stenkast från mataffärer och ett brett utbud av skolor, simhallar och kollektivtrafik. I närområdet finner du även ridhus och vackra naturområden med motionsslingor, vilket ger möjlighet till härliga utomhusaktiviteter. Bäckebol Center, med populära butiker som IKEA, MIO och Bauhaus, är endast en kort 8-minuters bilresa bort. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Långströmsgatan 26, Jättesten, Göteborgs kommun

Långströmsgatan 26

Lägenhet
Jättesten, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 485 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/5
4 045 kr/mån
35 500 kr/m²

Stig in i denna fantastiska 3:a på Långströmsgatan och njut av dess bekvämligheter och moderna charm. Här möts du av en hiss som tar dig upp till denna pärla belägen på en våning med perfekt höjd. Lägenheten välkomnar dig med en ljus och öppen planlösning som skapar en trivsam atmosfär. Balkongen blir din egen oas där du kan njuta av soliga dagar eller kvällsmiddagar med vänner och familj. Förvaringsmöjligheterna är generösa i de inbyggda garderoberna. Det stora badrummet imponerar med sina välgenomtänkta detaljer och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Här i Brf Triliten finner du en gemensam innergård som bjuder in till trevliga stunder utomhus. En grillplats, utegym och lekplatser står till förfogande för dig och grannarna i området. I närheten ligger Keilers park, Lindholmen Science Park, Volvo och det vackra Ramberget. För barnfamiljen finns många utmärkta skolor, förskolor och lekplatser att utforska. Med spårvagn tar du dig snabbt in till stadens centrum, men för den som föredrar att vara aktiv finns också en gång- och cykelbana som sträcker sig hela vägen. Välkommen att boka in dig till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sägengatan 60, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 60

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
80,6 m²
3 rum
vån 3/3
5 616 kr/mån
22 270 kr/m²

VISNING 23/7 - Parkering ingår - Nyligen renoverat - Äntligen är denna 3:a ute Till Salu i ett av Backas populäraste områden, nämligen vackra Sägengatan. Bra standard med fint rymligt kök som renoverades 2013-2014 samt ett helt nytt badrum som renoverades under föreningens stambyte 2015. Passa på att njuta av solen från den insynsfria balkongen i västerläge. Här har du även två rymliga sovrum samt goda förvaringsmöjligheter i de flertalet inbyggda garderoberna. Hela bostaden genomsyras av härligt ljusinsläpp, genomgående ljusa ytskikt, stilrena materialval samt väldisponerad planlösning. Stor stabil förening med tillgång till en tvättstuga och ett mangelrum i varje hus, cykelrum och barnvagnsrum, snickerboa, fritidslokal samt en gästlägenhet. Källarförråd hör till lägenheten. Här har du nära såväl till Selma Lagerlöfs torg med affärer och caféer, som Brunnsbotorget samt Backaplan med sitt stora utbud av service. Goda kommunikationer, bussen 18 avgår med täta turer och tar dig in till Brunnsparken på endast 17 minuter. Välkommen att boka in dig till visning eller kontakta ansvarig mäklare om du önskar en annan tid!

 • Balkong

Visar alla 7