Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Teberia Budak

Teberia Budak

Om mig

Hej! Klicka i "Bli kontaktad" och fyll i formuläret om du går i säljtankar, vill ha köpråd eller bolla marknaden så kontaktar jag dig inom 24h. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och bidra med det lilla extra med hjälp av mitt driv och entusiasm! Som person är jag positiv och lösningsinriktad. Mina kunder beskriver mig som lyhörd, glad, tydlig och positiv. Mitt driv och ärlighet bidrar till att jag alltid ser till att allt blir gjort enligt vår plan. Utbildad nationalekonom.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Arvesgärde 17, Tuve, Göteborgs kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Arvesgärde 17, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 17, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 17

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
3 403 kr/mån
25 726 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och rymliga 2:på Arvesgärde 17! Denna lägenhet erbjuder en fantastisk inglasad balkong i ett soligt västerläge – en perfekt plats för avkoppling året runt. Här kan du njuta av den fridfulla omgivningen och ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett ljust kök med plats för matbord och direkt utgång till balkongen, ett generöst sovrum samt ett stort vardagsrum med möjlighet att skapa en arbetshörna. Badrummet, som renoverades i samband med stambytet 2012, håller hög standard och är utrustat med en egen tvättmaskin. Boendet är beläget i BRF Måsängen, en av de mest eftertraktade föreningarna i Tuve med stark ekonomi. Här bor du nära Hisingsparkens natursköna miljö och trevliga promenadstråk. Tuve Torg ligger endast några minuter bort och erbjuder ett brett serviceutbud. Området fick ett lyft 2017 med nya bostäder och restauranger, där du bland annat finner en av Hisingens bästa sushi-restauranger. Skolor och förskolor finns inom bekvämt avstånd, och buss 17 tar dig smidigt till Göteborgs centrum på cirka 20 minuter. Detta är ett idealiskt boende med närhet till både stadsliv och natur. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
Arvesgärde 3, Tuve, Göteborgs kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Arvesgärde 3, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 3, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 3

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 495 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 918 kr/mån
39 867 kr/m²

Ta hissen upp till våning 4 av 4 i huset och välkomnas in till denna ljusa och luftiga bostad i Tuve, där ni kan njuta av en magisk utsikt från den inglasade balkongen. Lägenheten är genomtänkt och erbjuder en fri sydöstlig balkong, ett nyligen renoverat badrum som gjordes under föreningens stambyte, ett fint kök med diskmaskin samt vacker parkett. Det generösa allrummet rymmer med lätthet en säng, ett matbord och en soffa, vilket skapar en trivsam och funktionell miljö för dagligt liv. Här har ni den perfekta bostaden till studenten, förstagångsköparen eller till dig som vill bo bekvämt med hiss. Bostaden är en del av det stabila och välskötta Riksbyggen BRF Tuvehus nr 4 och har bekväma kommunikationer inom gångavstånd. Dess närhet till Hisingsparkens natursköna områden och promenadstråk möjliggör en perfekt blandning av stadsliv och naturupplevelser. Tuve Torg ligger också i närheten och erbjuder en rad bekvämligheter och service. Kommunikationerna är effektiva med buss 17, som tar er till Centrala Göteborg på ungefär 20 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Molnvädersgatan 16, Biskopsgården, Göteborgs kommun
  • Sön 27 okt kl 14:00
Molnvädersgatan 16, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Molnvädersgatan 16, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Molnvädersgatan 16

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 350 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
5 323 kr/mån
19 565 kr/m²

Välkommen till Molnvädersgatan 16 och denna fantastiska trerummare högst upp i huset med en härlig balkong. Här finner du ett nyrenoverat badrum från 2023, en ljust inbjudande hall, ett stort vardagsrum, ett rymligt kök samt två väldisponerade sovrum. Dessutom imponerar lägenheten med sina vackra originalgolv och ljusa ytskikt. Balkongen, som nås från vardagsrummet, är en extra guldkant där du kan njuta extra mycket under sommarmånaderna. Området är trivsamt och mycket familjevänligt med närhet till allt du behöver i vardagen. Gården är välskött och erbjuder sittplatser och lekplatser för de små. Här finns även ett utmärkt utbud av service, förskolor och skolor runt hörnet. För den naturintresserade finns Svarte Mosse inom bekvämt räckhåll, med sina vackra promenadstråk och picknickplatser. Dessutom har du både Vårväderstorget och Friskväderstorget i närheten, där du hittar restauranger och matvaruaffärer. Om du känner för att utforska centrala Göteborg är det smidigt med utmärkta kommunikationer som tar dig till Brunnsparken på cirka 15 minuter. Välkommen att boka in dig till visningen!

  • Premium
  • Balkong
Brunnehagen 56, Tuve, Göteborgs kommun
Brunnehagen 56, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Brunnehagen 56, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Brunnehagen 56

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 923 kr/mån
27 438 kr/m²

Välkommen till Brunnehagen 56 och denna fräscha lägenhet i toppskick! Här får du ett renoverat kök från 2018, renoverat badrum från 2013 samt inglasad balkong. Lägenheten disponerar en yta om 80 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Den inglasade balkongen blir som ett extra rum där du kan vistas både sommar och vinter. Lägenheten är en del av en välskött Riksbyggenförening, som inte bara erbjuder en trygg boendemiljö utan också närhet till vackra naturområden och bekvämligheter. Precis i närheten hittar du Hisingsparken, ett populärt område för promenader och friluftsliv med sina lummiga stigar och grönskande omgivningar. För den som gillar sport och aktivitet finns både Tuvevallen och Tuve ishall inom kort gångavstånd. I Tuve centrum hittar du ett brett utbud av affärer, restauranger och service. Dessutom finns det flera skolor och förskolor i närheten, vilket gör det till en utmärkt plats för barnfamiljer. För pendlaren är läget idealiskt. Med buss 17 når du Göteborgs centralstation på bara 20 minuter, vilket gör det lätt att ta sig till stadens olika delar, oavsett om det är för arbete eller nöje. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
Arvesgärde 10, Tuve, Göteborgs kommun
  • Ons 30 okt kl 17:00

Arvesgärde 10

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 399 kr/mån
24 479 kr/m²

Här finner du denna fantastiska bostad med en inglasad balkong, perfekt placerad i hjärtat av Tuve. Belägen i en av Tuves bästa föreningar BRF Måsängen är detta hemmet nära skolor och förskolor. Lägenheten erbjuder en smart planlösning med ett rymligt kök och vardagsrum, samt två generösa sovrum. Köket är renoverat och i gott skick. Dessutom är det nya golv i hallen, köket, klädkammaren, balkongen samt det andra sovrummet. En extra bonus är den praktiska klädkammaren och tvättavdelningen, komplett med en tvättmaskin, vilket underlättar vardagen. Perfekt för den som värdesätter extra förvaringsmöjligheter. Det underbara badrummet är helkaklat och renoverat under föreningens stambyte 2012. Här finns alla bekvämligheter, från modern belysning till en rymlig dusch med glasväggar och en praktisk handdukstork. Dessutom har du närhet till Hisingsparkens natursköna omgivningar och promenadstråk, samt bekväm tillgång till Tuve Torg med dess mångsidiga service, bara några minuters promenad bort. 2017 byggdes ett nytt kvarter upp med lägenheter och nya restauranger. Här har du ett av Hisingens bästa sushi-ställe. Skolor och förskolor finns inom bekvämt gångavstånd, och med buss 17 tar du dig enkelt till Centrala Göteborg på cirka 20 minuter. En idealisk plats för bekvämt boende med närhet till både stadsliv och natursköna omgivningar. Välkommen att boka in dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
Arvesgärde 33, Tuve, Göteborgs kommun
  • Tor 24 okt kl 17:00
Arvesgärde 33, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 33, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 33

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 965 kr/mån
27 405 kr/m²

Kliv in i denna välplanerade genomgångstvåa i Tuve. Bostaden är placerad i änden av Arvesgärde vilket ger en privat och grönskande utsikt. Här har du en mysig balkong, fräscht vitt kök, ett renoverat badrum som renoverades av föreningen under stambytet 2015-2017, samt genomgående ljusa ytskikt. Hallen är utrustad med flera garderober, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Denna bostad är både luftig och ljus, med en hemtrevlig atmosfär. Bostaden ingår i det stabila och välskötta Riksbyggen BRF Tuvehus nr 7, och har bekväma kommunikationer inom gångavstånd. Dess närhet till Hisingsparkens natursköna områden och promenadstråk ger en perfekt kombination av stadsliv och naturupplevelser. Tuve Torg ligger också nära och erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och service. Kommunikationerna är smidiga med buss 17, som tar dig till centrala Göteborg på cirka 20 minuter. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
Lillekärr södra 166, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Lillekärr södra 166, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Lillekärr södra 166, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Lillekärr södra 166

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
4 369 kr/mån
28 952 kr/m²

Nu finns chansen att köpa en 2,5:a på Lillekärr Södra 166, där köket renoverades 2017 och badrummet 2014. Här har du även ett eget hemmakontor. Bostaden har både en inglasad balkong där du kan njuta av solen under morgon och förmiddag samt en loftgångsbalkong som badar i sol under sen eftermiddag och kväll. Du bor i en god förening med bekvämligheter som övernattningslägenhet, pingisrum och bastu. De gemensamma gårdarna är välskötta med lekplatser och sittplatser för avkoppling. Lägenheten ligger mitt i Kärra, med nära tillgång till skolor, förskolor och lokala butiker på Kärra torg. Kärra är en idealisk plats för dig som vill bo nära naturen men ändå ha enkel tillgång till Göteborg och Kungälv. Busslinjen X2 gör pendlingen smidig. Här finns också ett bra utbud av butiker, service och fritidsaktiviteter inom nära räckhåll. Välkommen att boka in dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brunnehagen 15, Tuve, Göteborgs kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Brunnehagen 15, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Brunnehagen 15, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Brunnehagen 15

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 062 kr/mån
29 187 kr/m²

Välkommen till Brunnehagen 15 och denna ljusa och välplanerade lägenhet i toppskick! Här har du ett ljust vardagsrum tack vare att en del av väggen öppnats upp, ett renoverat kök, badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte 2013 och en stor härlig balkong. Här är det bara att flytta in och känna sig som hemma! Stabil Riksbyggenförening, närhet till fina naturområden och till Tuve centrum där du med kollektivtrafiken enkelt tar dig in till Göteborgs innerstad. Här bor du nära Hisingsparken med trevliga promenadstråk. Inom kort gångavstånd ligger Tuvevallen samt Tuve ishall. Belägen en citynära stadsdel med närhet till allt du behöver, såsom det fulltäckande utbudet i Tuve centrum, skola/förskola och goda kommunikationer. Du tar dig in till Göteborgs centralstation på 20 minuter med buss 17. Välkommen att boka in dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
Gamla Rambergsvägen 28, Lundby, Göteborgs kommun
  • Sön 27 okt kl 10:00
Gamla Rambergsvägen 28, Lundby, Göteborgs kommun, bild 2
Gamla Rambergsvägen 28, Lundby, Göteborgs kommun, bild 3

Gamla Rambergsvägen 28

Lägenhet
Lundby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 395 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/5
2 051 kr/mån
68 429 kr/m²

Välkomna till denna magiska etta på 35kvm som stod klar 2020 med ca 15kvm stor terrass i sydvästläge med enastående utsikt över Södra Älvstranden, Lindholmen, Karlastaden och uppförandet av Karlatornet. I stadgarna står det att andrahandsuthyrning är tillåtet. Lägenheten har låg avgift och stilren och trendig inredning i ljusa färger och du tar dig in genom digitala lås från Yale Doorman. Här erbjuds ett fräscht kök och badrum samt en härlig fri terass med många soltimmar. Lägenheten ligger i en energieffektiv nybyggd fastighet med solceller på taket i en förening med låg belåningsgrad. Tack vare detta har du en fast elkostad på ca 156kr per månad. Förråd och cykelrum i markplan samt en egen parkeringsyta finns för de boende. I BRF Ramberget bor du i Sveriges mest energiska tech-miljö, med Lindholmens framtidsföretag, högskolor, innovationscentrum och Volvos Campus Lundby alldeles i närheten. Du kan ta cykeln till Eriksbergs boardwalk på 5 minuter och i Keillers park kan du både träna på utegym och grilla god middag. Om du inte cyklar eller går har du nära till buss och snabbfärja som tar dig överallt i staden. Väljer du bil är det nära till Lundbyleden. Området runt Gamla Rambergsvägen är i snabb förändring och under de närmaste åren kommer en ny dynamisk stadsdel med kaféer, restauranger och modernt urbant liv växa fram här. Redan nu är Lindholmen Göteborgs mest expansiva område och inom kort kommer det att vara dubbelt så många människor som jobbar, bor och roar sig här. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vallfrögatan 16, Tolered, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 28 okt kl 18:00
Vallfrögatan 16, Tolered, Göteborgs kommun, bild 2
Vallfrögatan 16, Tolered, Göteborgs kommun, bild 3

Vallfrögatan 16

Lägenhet
Tolered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/2
4 767 kr/mån
42 244 kr/m²

Stig in i denna välplanerade trea från 2022 med en balkong som vetter mot nordväst och är belägen mot den mysiga innergården, perfekt för soliga stunder. Det stilrena gråa köket öppnar upp mot vardagsrummet och det helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Här möts du av stora fönster som släpper in rikligt med ljus, två rymliga sovrum och gott om garderober för optimal förvaring. Bostaden har ett attraktivt genomgångsläge med fönster i två olika väderstreck, vilket ger rikligt med ljusinsläpp och en härlig känsla av öppenhet och frihet. Här finns också närhet till fantastisk natur, som Slätta damm och Hisingsparken med motionsspår och grillplatser. Bostaden ligger i närheten av Backaplan och Kville Saluhall med flertalet restauranger och butiker. Med kollektivtrafiken tar du dig till Brunnsparken på endast 13 minuter via buss 25, vilket gör det lätt att pendla till centrala Göteborg. Denna bostad ger dig möjligheten att bo nära naturen samtidigt som du har bekvämligheterna nära och en närhet till stadens puls. Välkommen att anmäla dig till visning alternativt ring 070-420 29 80 med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vintervädersgatan 5, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Vintervädersgatan 5

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 650 000 kr
67,1 m²
3 rum
vån 5/7
3 924 kr/mån
24 590 kr/m²

Ta hissen upp till denna 3:a i gott skick högt upp i huset med trevlig, fri utsikt över innergården. Lägenheten har renoverats med smakfulla färg- och materialval och erbjuder en söderbalkong med utsikt över grönskan. Populär HSB-förening! Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till allting som behövs i vardagen. Gården är välskött och här har du sittplatser och lekplatser. Serviceutbud, förskolor och skolor finns runt knuten och för dig som trivs i skog och mark är läget utmärkt med närhet till Svarte Mosse, med promenadstråk och picknickplatser. Här har du också närhet till både Vårväderstorget och Friskväderstorget där du bland annat finner restauranger och matvaruaffärer. Längtar du in till de centrala delarna av Göteborg kan du med hjälp av utmärkta kommunikation ta dig till Brunnsparken på ca 15 minuter. Källarförråd hör till lägenheten. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lillekärr Södra 208, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr Södra 208

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 823 kr/mån
26 078 kr/m²

Totalrenoverad - Badrum från 2023 - Stig in och upptäck denna omsorgsfullt planerade 3:a med en charmig balkong och ett helt nyrenoverat badrum som stod färdigt år 2023. Det stilrena vita köket erbjuder en perfekt plats för en matdel och är en inbjudande plats för matlagning och gemensamma stunder. Här finns även ett rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp, två bekväma sovrum och en imponerande stor balkong. Hiss finns! Lägenheten är belägen i ett lugnt område i det eftertraktade Hisings Kärra, bara ett stenkast från mataffärer och ett brett utbud av skolor, simhallar och kollektivtrafik. I närområdet finner du även ridhus och vackra naturområden med motionsslingor, vilket ger möjlighet till härliga utomhusaktiviteter. Bäckebol Center, med populära butiker som IKEA, MIO och Bauhaus, är endast en kort 8-minuters bilresa bort. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Långströmsgatan 26, Jättesten, Göteborgs kommun

Långströmsgatan 26

Lägenhet
Jättesten, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 485 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/5
4 166 kr/mån
35 500 kr/m²

Stig in i denna fantastiska 3:a på Långströmsgatan och njut av dess bekvämligheter och moderna charm. Här möts du av en hiss som tar dig upp till denna pärla belägen på en våning med perfekt höjd. Lägenheten välkomnar dig med en ljus och öppen planlösning som skapar en trivsam atmosfär. Balkongen blir din egen oas där du kan njuta av soliga dagar eller kvällsmiddagar med vänner och familj. Förvaringsmöjligheterna är generösa i de inbyggda garderoberna. Det stora badrummet imponerar med sina välgenomtänkta detaljer och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Här i Brf Triliten finner du en gemensam innergård som bjuder in till trevliga stunder utomhus. En grillplats, utegym och lekplatser står till förfogande för dig och grannarna i området. I närheten ligger Keilers park, Lindholmen Science Park, Volvo och det vackra Ramberget. För barnfamiljen finns många utmärkta skolor, förskolor och lekplatser att utforska. Med spårvagn tar du dig snabbt in till stadens centrum, men för den som föredrar att vara aktiv finns också en gång- och cykelbana som sträcker sig hela vägen. Välkommen att boka in dig till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sägengatan 60, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 60

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
80,6 m²
3 rum
vån 3/3
5 840 kr/mån
22 270 kr/m²

Parkering ingår - Nyligen renoverat - Äntligen är denna 3:a ute Till Salu i ett av Backas populäraste områden, nämligen vackra Sägengatan. Bra standard med fint rymligt kök som renoverades 2013-2014 samt ett helt nytt badrum som renoverades under föreningens stambyte 2015. Passa på att njuta av solen från den insynsfria balkongen i västerläge. Här har du även två rymliga sovrum samt goda förvaringsmöjligheter i de flertalet inbyggda garderoberna. Hela bostaden genomsyras av härligt ljusinsläpp, genomgående ljusa ytskikt, stilrena materialval samt väldisponerad planlösning. Stor stabil förening med tillgång till en tvättstuga och ett mangelrum i varje hus, cykelrum och barnvagnsrum, snickerboa, fritidslokal samt en gästlägenhet. Källarförråd hör till lägenheten. Här har du nära såväl till Selma Lagerlöfs torg med affärer och caféer, som Brunnsbotorget samt Backaplan med sitt stora utbud av service. Goda kommunikationer, bussen 18 avgår med täta turer och tar dig in till Brunnsparken på endast 17 minuter. Välkommen att boka in dig till visning eller kontakta ansvarig mäklare om du önskar en annan tid!

  • Balkong

Visar alla 14