Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Teberia Budak

Teberia Budak

Om mig

Hej! Klicka i "Bli kontaktad" och fyll i formuläret om du går i säljtankar, vill ha köpråd eller bolla marknaden så kontaktar jag dig inom 24h. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och bidra med det lilla extra med hjälp av mitt driv och entusiasm! Som person är jag positiv och lösningsinriktad. Mina kunder beskriver mig som lyhörd, glad, tydlig och positiv. Mitt driv och ärlighet bidrar till att jag alltid ser till att allt blir gjort enligt vår plan. Utbildad nationalekonom.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Olshammarsgatan 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Olshammarsgatan 8

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
795 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/5
2 831 kr/mån
20 921 kr/m²

Välkommen till Olshammarsgatan 8, där denna 1:a på första våningen med hiss väntar på att bli omvandlad till din drömlya. Med en utmärkt planlösning som utgör en perfekt grund att arbeta med, bjuder denna bostad på en blank canvas för din kreativitet att blomstra. Bostaden erbjuder ett stort allrum, sovalkov, avgränsat kök, rymligt badrum samt en funktionell hall. Här kan du njuta av fördelarna med en välskött förening, samtidigt som du får möjligheten att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Stor stabil förening med tillgång till tvättstuga, biltvättplats, barnvagnsförråd, cykelförråd, festlokal (puben), biljardrum, snickeri, vävstuga, övernattningslägenhet, gym, bastu och miljöstation. Här har du nära såväl till Selma Lagerlöfs torg med affärer och caféer, som Brunnsbotorget samt Backaplan med sitt stora utbud av service. Goda kommunikationer, bussen avgår med täta turer och tar dig in till Brunnsparken på endast 19 minuter. Välkommen att boka in dig till visning!

  • Hiss
Glöstorps Röseväg 6, Tuve, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Glöstorps Röseväg 6, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Glöstorps Röseväg 6, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Glöstorps Röseväg 6

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 750 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 5/6
2 878 kr/mån
43 210 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Glöstorps Röseväg! Denna exklusiva 1:a belägen på våning 5 av 6 erbjuder en unik lägenhet med en fantastisk utsikt mot den omgivande skogen och grönskan. Stig in i en ljus och öppen planlösning som genomsyras av stil och modernitet. Den väl tilltagna balkongen bjuder på eftermiddags- och kvällssol, vilket gör den till den perfekta platsen att koppla av och njuta av grönskan utanför. Här finns alla förutsättningar för ett privat och insynsskyddat boende då 6:ans hus är det första på backen. Det stilrena köket från Marbodal är inte bara praktiskt utan även en visuell pärla, med högkvalitativa tillval och smarta lösningar. Badrummet är utrustat med tvättmöjligheter och golvvärme, vilket skapar en extra touch av lyx i vardagen. Här bor du i en fridfull oas i välskötta HSB Brf Blåsippan med närhet till naturen, samtidigt som Tuve Torgs puls endast är en kort promenad bort. Föreningen står värd för bekvämligheter som bastu, gym och en övernattningslägenhet. På tredje våningen finns en dörr som leder ut till gemensamma ytor med grillplats och lekplats, samt direkt tillgång till det grönskande skogsområdet. Med en kort promenad når du Hisingsparkens vackra natur och dess charmiga promenadstråk. Tuve Torgs shoppingutbud, skola och förskola finns inom bekvämt avstånd. En kort promenad tar dig till busshållplatsen där buss 17 tar dig vidare till centrala Hisingen och Göteborgs City. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solstrålegatan 18, Länsmansgården, Göteborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 17:15
Solstrålegatan 18, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Solstrålegatan 18, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Solstrålegatan 18

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 695 000 kr
94 m²
3 rum
vån 7/8
5 399 kr/mån
18 032 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga 3,5-rumslägenhet med insynsskydd på våning 7! Bostaden erbjuder en rad förmåner, inklusive en inglasad balkong, ett stort renoverat badrum, en gäst-wc och ett väl tilltaget kök. Dessutom har planlösningen gjorts om så att den perfekta 4:an skapats (registrerad som en 3:a). Föreningen är stabil med en sund ekonomi i en fastighet med hiss i byggnaden, vilket ökar bekvämligheten. En optimal bostadslösning för hela familjen! Området är lugnt och fridfullt med utmärkta kommunikationsmöjligheter till stadskärnan, både med spårvagn och buss. Här bor ni nära natur och lekplatser. I närheten finns även matbutiker, pizzerior och post. Klare Mosse ligger runt hörnet och erbjuder träningsmöjligheter för den som önskar, medan Kättilsröds 4H-gård är ett utmärkt alternativ för barnen. Dessutom är närheten till Volvo ett extra plus. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Arvesgärde 27, Tuve, Göteborgs kommun

Arvesgärde 27

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 195 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 5/5
2 821 kr/mån
31 867 kr/m²

Ta hissen upp till våning 5 av 5 i huset och välkomnas in till denna rymliga bostad i Tuve, där ni kan njuta av en magisk utsikt från balkongen. Lägenheten är genomtänkt och erbjuder en fri sydöstlig balkong, ett nyligen renoverat badrum som gjordes under föreningens stambyte samt vacker ekparkett som slipats. Det generösa allrummet rymmer med lätthet en säng, ett matbord och en soffa, vilket skapar en trivsam och funktionell atmosfär för dagligt liv. Här har ni den perfekta bostaden till studenten, förstagångsköparen eller till dig som vill bo bekvämt med hiss. Bostaden är en del av det stabila och välskötta Riksbyggen BRF Tuvehus nr 7 och har bekväma kommunikationer inom gångavstånd. Dess närhet till Hisingsparkens natursköna områden och promenadstråk möjliggör en perfekt blandning av stadsliv och naturupplevelser. Tuve Torg ligger också i närheten och erbjuder en rad bekvämligheter och service. Kommunikationerna är effektiva med buss 17, som tar er till Centrala Göteborg på ungefär 20 minuter. Välkommen att boka in er till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Arvesgärde 26, Tuve, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Arvesgärde 26, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 26, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 26

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/5
3 956 kr/mån
29 839 kr/m²

Välkommen till Arvesgärde 26 och denna ljusa och välplanerade lägenhet i bra skick som är placerad i ett hus med hiss! Här har du ett stilrent ljust kök, renoverat badrum från föreningens stambyte 2015-2017 med tvättmaskin och en stor balkong i härligt soligt västerläge. Resterande delen av lägenheten har fräscha ytskickt med ljust golv. Här är det bara att flytta in och känna sig som hemma! Stabil Riksbyggenförening, närhet till fina naturområden och till Tuve centrum där du med kollektivtrafiken enkelt tar dig in till Göteborgs innerstad. Här bor du nära Hisingsparken med trevliga promenadstråk. Inom kort gångavstånd ligger Tuvevallen samt Tuve ishall. Belägen en citynära stadsdel med närhet till allt du behöver, såsom det fulltäckande utbudet i Tuve centrum, skola/förskola och goda kommunikationer. Du tar dig in till Göteborgs centralstation på 20 minuter med buss 17. Välkommen att boka in dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ostindiefararen 5, Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr kl 15:00
Ostindiefararen 5, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ostindiefararen 5, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ostindiefararen 5

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
2 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/8
3 528 kr/mån
50 818 kr/m²

Välkommen till Ostindiefararen 5, en modern bostad som blev inflyttningsklar 2015 vid Eriksbergsdockans småbåtshamn. Här presenteras en ljus tvårummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett mysigt sovrum och ett rymligt badrum. Interiören präglas av skandinavisk design med moderna inslag och ljusa färger. Den underbara balkongen utökar de sociala utrymmena och blir som ett extra rum att njuta av. Strax nedanför gatan ligger den vackra älven där båtar passerar regelbundet och ger en lugnande atmosfär. Boendet erbjuder närhet till Eriksbergsdockans småbåtshamn med dess variation av caféer och restauranger. Norra Älvstranden är känt för sin fridfullhet och naturskönhet, med närhet till kajpromenader, grönområden, livsmedelsbutiker och matställen. Dessutom finns utmärkta kommunikationer till centrala Göteborg med både färja och buss. För den som lever en aktiv livsstil finns det flera löprundor att välja på i området, och det är enkelt att ta sig in till stadskärnan med cykel. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Arvesgärde 22, Tuve, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Arvesgärde 22, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 22, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 22

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 195 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 399 kr/mån
26 933 kr/m²

Här finner du denna fantastiska bostad med en inglasad balkong i västerläge, perfekt placerad i hjärtat av Tuve. Belägen i en av Tuves bästa föreningar BRF Måsängen är detta hemmet nära skolor och förskolor. Lägenheten erbjuder en smart planlösning med ett rymligt kök och vardagsrum, samt två generösa sovrum. Ny kyl och frys från 2022. En extra bonus är den praktiska klädkammaren och tvättavdelningen, komplett med en tvättmaskin, vilket underlättar vardagen. Perfekt för den som värdesätter extra förvaringsmöjligheter. Det underbara badrummet är helkaklat och renoverat under föreningens stambyte 2012. Här finns alla bekvämligheter, från modern belysning till en rymlig dusch med glasväggar och en praktisk handdukstork. Dessutom har du närhet till Hisingsparkens natursköna omgivningar och promenadstråk, samt bekväm tillgång till Tuve Torg med dess mångsidiga service, bara några minuters promenad bort. 2017 byggdes ett nytt kvarter upp med lägenheter och nya restauranger. Här har du ett av Hisingens bästa sushi-ställe. Skolor och förskolor finns inom bekvämt gångavstånd, och med buss 17 tar du dig enkelt till Centrala Göteborg på cirka 20 minuter. En idealisk plats för bekvämt boende med närhet till både stadsliv och natursköna omgivningar. Välkommen att boka in dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
Glöstorps Röseväg 8, Tuve, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 24 apr kl 17:30

Glöstorps Röseväg 8

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 595 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/6
4 279 kr/mån
39 318 kr/m²

Stig in i denna välplanerade trea från 2016 med en balkong som vetter mot sydväst, perfekt för soliga stunder. Det stilrena vita köket öppnar upp mot vardagsrummet och det helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Här möts du av stora fönster från golv till tak som släpper in rikligt med ljus, två rymliga sovrum och gott om garderober för optimal förvaring. Huset är beläget högt och fritt med en enastående utsikt över milsvida landskap. Denna bostad ger dig möjligheten att bo nära naturen samtidigt som du har bekvämligheterna nära och en närhet till stadens puls. Boendet är en del av den välskötta HSB Brf Blåsippan, som erbjuder bastu, gym och en övernattningslägenhet. Detta har du bekvämt 1 våning ner så att du enkelt kan ta dig ner till bastun kalla mornar. Utanför huset finns även en gemensam grillplats, vackert belägen intill en grönskande skogsdunge. Med en kort promenad når du Hisingsparkens fantastiska natur och promenadstråk. Tuve Torg med sitt shoppingutbud, skola och förskola finns också i närheten. Buss 17 stannar vid den närliggande busshållplatsen och tar dig smidigt till centrala Hisingen och Göteborgs City. Här får du en harmonisk kombination av det natursköna och det stadspulsande livet. Välkommen att boka in dig till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vintervädersgatan 5, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Vintervädersgatan 5

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 650 000 kr
67,1 m²
3 rum
vån 5/7
3 924 kr/mån
24 590 kr/m²

VISNING 22/4 - Ta hissen upp till denna 3:a i gott skick högt upp i huset med trevlig, fri utsikt över innergården. Lägenheten har renoverats med smakfulla färg- och materialval och erbjuder en söderbalkong med utsikt över grönskan. Populär HSB-förening! Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till allting som behövs i vardagen. Gården är välskött och här har du sittplatser och lekplatser. Serviceutbud, förskolor och skolor finns runt knuten och för dig som trivs i skog och mark är läget utmärkt med närhet till Svarte Mosse, med promenadstråk och picknickplatser. Här har du också närhet till både Vårväderstorget och Friskväderstorget där du bland annat finner restauranger och matvaruaffärer. Längtar du in till de centrala delarna av Göteborg kan du med hjälp av utmärkta kommunikation ta dig till Brunnsparken på ca 15 minuter. Källarförråd hör till lägenheten. Välkommen att boka in dig till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lillekärr Södra 208, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr Södra 208

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 823 kr/mån
26 078 kr/m²

Totalrenoverad - Badrum från 2023 - Stig in och upptäck denna omsorgsfullt planerade 3:a med en charmig balkong och ett helt nyrenoverat badrum som stod färdigt år 2023. Det stilrena vita köket erbjuder en perfekt plats för en matdel och är en inbjudande plats för matlagning och gemensamma stunder. Här finns även ett rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp, två bekväma sovrum och en imponerande stor balkong. Hiss finns! Lägenheten är belägen i ett lugnt område i det eftertraktade Hisings Kärra, bara ett stenkast från mataffärer och ett brett utbud av skolor, simhallar och kollektivtrafik. I närområdet finner du även ridhus och vackra naturområden med motionsslingor, vilket ger möjlighet till härliga utomhusaktiviteter. Bäckebol Center, med populära butiker som IKEA, MIO och Bauhaus, är endast en kort 8-minuters bilresa bort. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Långströmsgatan 26, Jättesten, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Långströmsgatan 26

Lägenhet
Jättesten, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 250 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/5
4 045 kr/mån
32 143 kr/m²

Stig in i denna fantastiska 3:a på Långströmsgatan och njut av dess bekvämligheter och moderna charm. Här möts du av en hiss som tar dig upp till denna pärla belägen på en våning med perfekt höjd. Lägenheten välkomnar dig med en ljus och öppen planlösning som skapar en trivsam atmosfär. Balkongen blir din egen oas där du kan njuta av soliga dagar eller kvällsmiddagar med vänner och familj. Förvaringsmöjligheterna är generösa i de inbyggda garderoberna. Det stora badrummet imponerar med sina välgenomtänkta detaljer och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Här i Brf Triliten finner du en gemensam innergård som bjuder in till trevliga stunder utomhus. En grillplats, utegym och lekplatser står till förfogande för dig och grannarna i området. I närheten ligger Keilers park, Lindholmen Science Park, Volvo och det vackra Ramberget. För barnfamiljen finns många utmärkta skolor, förskolor och lekplatser att utforska. Med spårvagn tar du dig snabbt in till stadens centrum, men för den som föredrar att vara aktiv finns också en gång- och cykelbana som sträcker sig hela vägen. Välkommen att boka in dig till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sägengatan 60, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 60

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 850 000 kr
80,6 m²
3 rum
vån 3/3
5 616 kr/mån
22 953 kr/m²

Parkering ingår - Nyligen renoverat - Äntligen är denna 3:a ute Till Salu i ett av Backas populäraste områden, nämligen vackra Sägengatan. Bra standard med fint rymligt kök som renoverades 2013-2014 samt ett helt nytt badrum som renoverades under föreningens stambyte 2015. Passa på att njuta av solen från den insynsfria balkongen i västerläge. Här har du även två rymliga sovrum samt goda förvaringsmöjligheter i de flertalet inbyggda garderoberna. Hela bostaden genomsyras av härligt ljusinsläpp, genomgående ljusa ytskikt, stilrena materialval samt väldisponerad planlösning. Stor stabil förening med tillgång till en tvättstuga och ett mangelrum i varje hus, cykelrum och barnvagnsrum, snickerboa, fritidslokal samt en gästlägenhet. Källarförråd hör till lägenheten. Här har du nära såväl till Selma Lagerlöfs torg med affärer och caféer, som Brunnsbotorget samt Backaplan med sitt stora utbud av service. Goda kommunikationer, bussen 18 avgår med täta turer och tar dig in till Brunnsparken på endast 17 minuter. Välkommen att boka in dig till visning eller kontakta ansvarig mäklare om du önskar en annan tid!

  • Balkong

Visar alla 12