Mäklare Carl Boman

Carl Boman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Rambergsvägen 28, Lundby, Göteborgs kommun

Gamla Rambergsvägen 28

Lägenhet
Lundby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 195 000 kr
36 m²
1 rum
vån 5/5
1 880 kr/mån
60 972 kr/m²

BRF Gamla Ramberget På Gamla Rambergsvägen 28 byggs smarta bostäder i Göteborgs mest dynamiska område I bästa solläge vid Rambergets södra sida, med utsikt mot Lindholmen och Masthugget på andra sidan älven. Här bor du i smarta, moderna och kostnadseffektiva lägenheter i Göteborgs mest dynamiska område. Perfekt för till exempel studenter, unga par eller folk i tech-branschen som vill ha ett attraktivt boende. En ny dynamisk stadsdel Området runt Gamla Rambergsvägen är i snabb förändring och under de närmaste åren kommer en ny dynamisk stadsdel med kaféer, restauranger och modernt urbant liv växa fram här. Redan nu är Lindholmen Göteborgs mest expansiva område och inom kort kommer det att vara dubbelt så många människor som jobbar, bor och roar sig här. Bästa läget I BRF Ramberget bor du i Sveriges mest energiska tech-miljö, med Lindholmens framtidsföretag, högskolor, innovationscentrum och Volvos Campus Lundby alldeles i närheten. Du kan ta cykeln till Eriksbergs boardwalk på 5 minuter och i Keillers park kan du både träna på utegym och fixa barbecue. Om du inte cyklar eller går har du nära till buss och snabbfärja som tar dig överallt i staden. Väljer du bil är det nära till Lundbyleden. Moderna bostäder BRF Ramberget kommer att bestå av 34 st ytsmarta lägenheter. Planlösning, design och material i lägenheterna speglar den moderna attityd som präglar hela projektet. Lägenheterna är välisolerade med kvalitetskök, parkett och helkaklade badrum med kombimaskin för tvätt och tork. Ett tips – ta med en espresso upp till den gemensamma takterrassen och koppla av medan tvätten går! Flexibilitet i ägande och användande Det är enkelt att äga och använda lägenheterna i föreningen då reglerna för andrahandsuthyrning är generösa. Alla lägenheter har digitala lås, vilket ligger i linje med den nya tidens delningsekonomi. Ung och kreativ fastighetsutvecklare BRF Gamla Ramberget utvecklas av Calere Fastighets AB - ett ungt, kreativt fastighetsutvecklingsbolag med målet att skapa smarta, hållbara och innovativa lösningar i Göteborgsregionen.

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Monsungatan 100 , Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Sön 25 feb kl 13:00
Monsungatan 100 , Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 100 , Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 100

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
6 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/6
4 248 kr/mån
79 938 kr/m²

På Monsungatan 100, intill Göta Älv, finner du denna välplanerade 3-rumslägenhet som sträcker sig över 80 kvadratmeter och har två balkonger, varav båda är inglasade. Lägenheten erbjuder en härlig utsikt över Göta Älv och stadssiluetten. Här kan du följa båttrafiken på älven och njuta av stadspulsen från ett bekvämt avstånd. Lägenheten är noggrant utformad med ett smakfullt inrett kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum, ett badrum och en rymlig walk-in closet. Brf Flaggskeppet, som stod klart 2016 med JM som byggherre, är föreningen bakom detta bostadskomplex. Föreningen erbjuder en trevlig innergård vid vattnet, och det finns även en gästlägenhet som kan hyras. Ja, fördelarna är många. Välkommen att få dina förväntningar och förhoppningar uppfyllda här också!"

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solhagagatan 60, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Solhagagatan 60

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
5 913 kr/mån
23 618 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av Kärra! Denna charmiga och moderna 3a erbjuder en unik kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med en ny smakfull renovering från 2023 och ljusa färgval kommer du att känna dig hemma från första stund. -Nära till lokal service och shopping. -Bra kommunikationer med bussar och närhet till vägar. -Lugnt och barnvänligt område. Detta är en unik möjlighet att bo i ett helt nyrenoverat hem med hög kvalitet och smakfull design. Kontakta oss för att boka en visning och upplev detta fantastiska boende på nära håll!

 • Balkong
Toleredsgatan 9C, Slättadamm- C Hisingen, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Toleredsgatan 9C

Lägenhet
Slättadamm- C Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 095 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 837 kr/mån
31 037 kr/m²

Välkommen till denna charmiga genomgångstrea på Toleredsgatan 9C. Lägenheten har genomgått en noggrann renovering och är nu ett perfektionsexempel, där inte bara badrum, kök och golv är i utmärkt skick, utan även väggarna är smakfullt målade och nya lister och strömbrytare bidrar till en känsla av fulländning. Här har varje kvadratmeter utnyttjats optimalt i en välplanerad bostad. Ljus och luftig är bara förnamnet, tack vare en smart planlösning och fönster i två väderstreck. Den härliga balkongen med vacker utsikt mot gården, och köket är både trevligt och välutrustat med gott om förvaringsmöjligheter. Denna bostad är unik med sitt helkaklade badrum, komplett med badkar, samt en praktisk gäst-wc – en exklusivitet endast tillgänglig i treor på Toleredsgatan inom denna förening. Sovrummen är smart placerade, var och en i sin del av lägenheten, och det ena sovrummet har dessutom en klädkammare intill. Läget är oslagbart med närhet till naturområden som Slätta damm och Hisingsparken. Dessutom har du social service och utmärkta kommunikationer runt hörnet. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information – detta är din chans att bo i en renoverad pärla med perfektion i varje detalj!

 • Balkong
Londongatan 56, Bräcke, Göteborgs kommun

Londongatan 56

Lägenhet
Bräcke, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 495 000 kr
64 m²
2 rum
4 368 kr/mån
38 984 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvårumslägenhet med kök och en generös inglasad balkong. Boendet är beläget i ett fridfullt område med närhet till den vackra Färjenäsparken, skolor och förskolor. Med endast några minuters promenad når du Eriksberg, där du har tillgång till matbutiker, servicebutiker och restauranger. Här erbjuds en harmonisk tillvaro med närhet till natur och bekvämligheter. Dessutom är kommunikationerna utmärkta, och du tar dig smidigt in till centrala stan på endast 10 minuter. Det här boendet erbjuder en perfekt balans mellan lugn och närhet till stadens puls.

 • Balkong
Plockerotegatan 277, Backatorp - Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Sön 25 feb kl 14:00
Plockerotegatan 277, Backatorp - Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Plockerotegatan 277, Backatorp - Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Plockerotegatan 277

Lägenhet
Backatorp - Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 295 000 kr
80,8 m²
3 rum
vån 1/2
5 341 kr/mån
28 403 kr/m²

Välkommen till ett modernt och fint boende med stor potential för dig som söker något utöver det vanliga. Bostaden erbjuder generösa ytor som skapar en ljus och luftig atmosfär. Genomgående ljusa väggar och parkettgolv i hela bostaden. Inte nog med det har du också hela två uteplatser som bara måste upplevas på plats.

 • Premium
 • Uteplats
Eketrägatan 12A, Kyrkbyn, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 26 feb kl 17:30
Eketrägatan 12A, Kyrkbyn, Göteborgs kommun, bild 2
Eketrägatan 12A, Kyrkbyn, Göteborgs kommun, bild 3

Eketrägatan 12A

Lägenhet
Kyrkbyn, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
3 289 kr/mån
51 000 kr/m²

Denna charmiga hörnlägenhet, belägen på andra våningen, erbjuder en modern och bekväm livsstil med en rad attraktiva egenskaper. Byggd med hög standard och stilrena materialval år 2017, bjuder den in till ett ljust och trivsamt boende. Lägenheten är omsorgsfullt planerad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, skapande av ett generöst utrymme för sociala sammankomster. Den stora balkongen, strategiskt placerad på bästa läge och inglasad, gör den användbar från tidig vår till sen höst, vilket ger möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt över längre säsonger. Området erbjuder inte bara en modern stadslivsstil utan ger också närhet till olika bekvämligheter som service, restauranger och caféer. Promenadavståndet till kajpromenaden vid Eriksberg och natursköna områden på Ramberget gör det möjligt att kombinera stadspuls med avkoppling i naturen. För dem som är beroende av effektiva kommunikationer, är det en extra fördel att Nordstan kan nås på endast 11 minuter. Sammantaget verkar detta vara ett perfekt hem för den som söker en harmonisk kombination av stadsliv, modern design och naturnära upplevelser. Varmt välkomna att höra av er för frågor eller om ni är intresserade av att upptäcka allt denna fantastiska lägenhet har att erbjuda!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Tuvevägen 4B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Gamla Tuvevägen 4B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 950 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 2/5
3 727 kr/mån
50 000 kr/m²

Här erbjuds en fin och välplanerad etta i huset på Gamla Tuvevägen 4B. Några av fördelarna med denna bostad är den låga avgiften samt den stora härliga balkongen mot innegården. Bostaden har genomgående materialval i förstklassig standard, smakfullt kök, yteffektivt allrum med praktisk sovalkov som enkelt kan skärmas av, gott om förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare/kontor samt garderobsvägg, utöver detta finns även ett stort badrum med egna tvättmöjligheter. Kliv ut från husets entré och kliv rakt ut bland Kvillebäckens utbud av närservice och restauranger. Varmt välkommen till denna välslipade pärla!

 • Balkong
 • Hiss
Fryxellsgatan 18B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Fryxellsgatan 18B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 895 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/2
3 270 kr/mån
38 673 kr/m²

Välkommen två trappor upp till denna ljusa och stilrena lägenhet i centrala Hisingen med låg avgift. Lägenheten bjuder på genomgående ljusa ytskikt med fräscht badrum, charmigt kök och fina golv. Till bostaden hör både ett källar- och vindsförråd. Ni bor med närhet till mycket goda kommunikationer som tar er vidare till Göteborgs centrum på bara några minuter. Varmt välkommen på visning!

Bratteråsbacken 35, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsbacken 35

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
8 995 000 kr
131 m²
4 rum
vån 13/16
8 662 kr/mån
68 664 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Bratteråsbacken, mitt i hjärtat av Eriksberg. Området ger en New York-känsla med sina vackra höga tegelbyggnader och bekvämt avstånd till köpcenter, kajpromenader och kommunikationer. Denna rymliga fyra med ett högt och fint läge är en dröm som präglas av generöst ljusinsläpp, en förtrollande utsikt och stora, lättmöblerade rum. Här finns generösa sociala ytor där köket och vardagsrummet smälter samman i en öppen planlösning, rymliga sovrum och två välutrustade badrum varav en med tvättavdelning. Det som verkligen gör denna bostad unik är de tre(!) stora balkongerna. Samtliga är inglasade och fungerar som extra rum som kan användas året om. Här kan du njuta av kvällssolen och underbara sommarkvällar. Denna bostad ingår i en förening med stabil ekonomi där det mesta ingår i månadsavgiften. Dessutom har föreningen gemensamma utrymmen som förråd, cykelrum och barnvagnsrum för din bekvämlighet. Parkering finns tillgänglig i Deckshusets garage precis intill fastigheten. Här har du chansen att bo i en lägenhet som erbjuder både komfort och en unik livsstil i Eriksberg. Missa inte möjligheten att kalla denna pärla ditt nya hem!"

 • Balkong
 • Hiss
Lillekärr södra 200, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lillekärr södra 200

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 750 000 kr
90,5 m²
4 rum
vån 2/5
6 791 kr/mån
30 387 kr/m²

Här har du en av Kärras kanske bäst renoverade bostäder! Välkommen till denna stilrena och moderna genomgångsfyra på Lillekärr Södra 200 där du kommer finna det mycket lätt att trivas! Bostaden präglas av enhetliga och moderna materialval, ljusa ytskikt, härligt ljusinsläpp och fri utsikt från balkongen i söderläge. Från bostaden har du nära till Kärra Centrum med sitt stora serviceutbud och busshållplats med kommunikationer som tar dig till Nordstan på ca 20 minuter. Trevlig Riksbyggen-förening där bredband ingår och med tillgång till bl.a. bastu. Bekvämt avstånd till Kärra Centrum med ICA, skola, simhall m.m. Med buss tar du dig till centrala Göteborg på cirka 20 minuter utan byte.

 • Balkong
 • Hiss
Rundbäcksgatan 1, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rundbäcksgatan 1

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 995 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 3/8
2 481 kr/mån
51 818 kr/m²

Välkommen till Rundbäcksvägen 1 och denna väldisponerade etta i omtyckta Kvillebäcken! Här erbjuds en modern bostad präglad av härligt ljusinsläpp, stilrena materialval, öppen och social planlösning samt sovalkov som enkelt kan avgränsas från allrummet om så önskas. Du bor i ett bra läge på våning 3 av 6 och du har en låg avgift samt en balkong i söderläge. Mycket goda kommunikationer till så väl Centralstationen, Avenyn samt Handelshögskolan och Göteborgs universitet. På cykelavstånd har du Keillers Park och Ramberget samt Hisingsparken och Göta älv.

 • Balkong
 • Hiss
Lindholmsvägen 12, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsvägen 12

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
3 650 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/2
5 775 kr/mån
50 000 kr/m²

På Lindholmsvägen 12 bor du med huskänsla i anrika Lindholmen bland kullerstensgator och vacker historia. Ett gediget påkostat trähus i gammaldags stil men med högst modern inredning. En bostad med känsla för stil och finess. Välkommen till denna välplanerade trea med öppen planlösning, fint ljusinsläpp och hög trivselfaktor. Bostaden erbjuder två sovrum, ett stilrent kök, helkaklat badrum, och rymligt vardagsrum. Vill du plocka fram grillen eller bara ta en kaffe i solen har föreningen en gemensam uteplats på gården. I anrika Lindholmen bor man i mysiga kvarter fullt av historia samtidigt som man har närhet till unik hamnmiljö, promenadstråk och mysiga restauranger. Här bor man med närhet till bland annat Port Arthur och Aftonstjärnan, två omtyckta platser för Lindholmsbor. I området finns även goda kommunikationer med såväl buss som färja som tar dig in till centrum. Gratisfärjan Älvsnabbare går som en skyttel mellan Lindholmspiren och Stenpiren på endast 6 min, utmärkt för att ta med cykeln över älven. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Astris gata 78, Eriksbergsplatån, Göteborgs kommun

Astris gata 78

Lägenhet
Eriksbergsplatån, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
3 595 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/4
3 352 kr/mån
54 470 kr/m²

Välkommen till denna trea med de smart planlösning och generöst ljusinsläpp från fönster i två riktningar. Belägen på andra våningen av fyra, erbjuder denna bostad hög standard. Du får genomgående parkettgolv, vitmålade väggar och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. En solig söderlägesbalkong öppnar upp mot den tysta och grönskande innergården. Astris gata är namngiven efter Astri Taube, konstnär och Evert Taubes hustru. Området är lugnt och passar för alla åldrar. I närheten finns Taubeskolan, invigd 2012, samt lekplatser, fotbollsplaner och ett utegym. Färjenäsparken ligger nära och är perfekt för promenader, lek och picknick med familjen. Precis nedanför platån finns Eriksbergspromenaden med sina restauranger och caféer. Du har bekväm närhet till allt du behöver och goda kommunikationer till centrala Göteborg via buss och båt. Om du söker större shoppingutbud, tar du dig till Frölunda torg på 10 minuter med bil eller cirka 15 minuter med buss.

 • Balkong
 • Hiss
Lillekärr Södra 206, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr Södra 206

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 195 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 823 kr/mån
28 693 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea med både möblerbar loftgång samt balkong, dessa i olika väderstreck. Fräscht kök, helkaklat badrum och genomgående fina ytskikt. Här bor du centralt i Kärra i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både service, skola och vacker natur. Bra kommunikationer, i form av bland annat X2 Express, tar dig till centrala stan på 15 minuter.

 • Balkong
 • Hiss
Lillekärr södra 206, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr södra 206

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 850 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/5
4 994 kr/mån
29 600 kr/m²

Här har du en av Kärras kanske bäst renoverade bostäder! Välkommen till denna stilrena och moderna genomgångstvåa på Lillekärr Södra 206 där du kommer finna det mycket lätt att trivas! Bostaden präglas av enhetliga och moderna materialval, ljusa ytskikt, härligt ljusinsläpp och fri utsikt från balkongen i bästa läge. Från bostaden har du nära till Kärra Centrum med sitt stora serviceutbud och busshållplats med kommunikationer som tar dig till Nordstan på ca 20 minuter. Trevlig Riksbyggen-förening där bredband ingår och med tillgång till bl.a. bastu. Bekvämt avstånd till Kärra Centrum med ICA, skola, simhall m.m. Med buss tar du dig till centrala Göteborg på cirka 20 minuter utan byte.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 16