Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Carl Boman

Carl Boman

Om mig

Carl Boman är en erfaren och pålitlig mäklare som är känd för sin kompetens och dedikation. Med en gedigen kunskap om fastighetsmarknaden och skicklighet i förhandlingar har Carl Boman hjälpt många köpare och säljare att uppnå sina mål. Carl Boman är en ovanlig talang inom fastighetsbranschen med en enastående förmåga att hitta exklusiva och eftertraktade lägenheter på Hisingen i Göteborg. Hans förmåga att skapa nära relationer med s

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Eriksbergsgatan 74, Eriksberg, Göteborgs kommun
Östra Eriksbergsgatan 74, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Östra Eriksbergsgatan 74, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Östra Eriksbergsgatan 74

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
4 595 000 kr
83,9 m²
3 rum
vån 2
5 278 kr/mån
54 768 kr/m²

Balkongen bjuder på en avkopplande utsikt över den vackra Göta älv, vilket skapar en oförglömlig panoramavy. Denna trerumslägenhet är perfekt belägen nära både den pittoreska träskodda kajpromenaden och de gröna promenadstråken. Här presenterar sig en stolt kombination av klassisk, stilren design och en inbjudande atmosfär med generöst ljusinsläpp och öppna sociala ytor. Du blir välkomnad en harmonisk förening av tidlösa materialval, vars syfte är att förhöja boendeupplevelsen till sin fulla potential. Balkongen blir en fridfull oas där du kan njuta av de lugnande vyerna över Göta älv, medan närheten till de charmiga träbryggorna och grönområdena skapar en idealisk omgivning för avkoppling och rekreation. Vänligen kontakta mäklaren vid intresse för att ta del av detta unika tillfälle att uppleva en perfekt balans mellan elegans och natur.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindholmshamnen 13, Lindholmen, Göteborgs kommun
Lindholmshamnen 13, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lindholmshamnen 13, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lindholmshamnen 13

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
3 350 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3
3 319 kr/mån
65 686 kr/m²

Fantastisk lägenhet i toppklass med imponerande fönsterpartier, generös takhöjd och exklusiva materialval. Optimal planlösning med smarta och yteffektiva lösningar för ett trivsamt och funktionellt boende i detta exklusiva projekt. Denna enastående 2:a om 51 kvm imponerar med sin välgjorda planlösning och genomgående ljusa väggar samt vacker ekparkett på golvet. Den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig atmosfär i bostaden. Dessutom erbjuder lägenheten en solig balkong med en fantastisk utsikt över älven och närområdet. Förmånlig låg avgift som inkluderar det mesta. Beläget i Lindholmen, ett av Sveriges mest expansiva områden, erbjuder detta älvnära boende en perfekt balans mellan stadspuls och avkoppling. Här finner du ett brett utbud av restauranger och en spännande Street Food Market. Framtida planer inkluderar landmärket Karlatornet och moderna Karlastaden. Gratisfärjan från Lindholmspiren tar dig smidigt över älven till Stenpiren, och bussresan till city tar endast cirka 10 minuter. Från områdets busshållplats går flera linjer till centralstationen på lika kort tid. För de som föredrar att ta båten till innerstan (citykärnan) trafikerar även Älvsnabben området. Denna lägenhet representerar den perfekta kombinationen av stil, bekvämlighet och stadsnära livsstil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Cederflychts gata 1, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Sön 18 aug kl 14:30
Cederflychts gata 1, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Cederflychts gata 1, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Cederflychts gata 1

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 495 000 kr
93,4 m²
4 rum
vån 2/2
7 552 kr/mån
26 713 kr/m²

Välkommen till Backas absolut finaste och mest exklusiva fyra! Denna lägenhet överträffar alla förväntningar och präglas av påkostade materialval i världsklass. Belägen högt upp i huset med en fantastisk gavelutsikt ger lägenheten en exklusiv känsla och en unik atmosfär. Efter en genomgripande totalrenovering är lägenheten i enastående skick, och varje detalj är noga utvald för att skapa en lyxig och bekväm boendemiljö. Materialvalen är av högsta kvalitet och inkluderar en stenkompositskiva i köket, klinker på både väggar och golv i badrummet samt ett elegant golv som sträcker sig genom hela lägenheten. Den smarta förvaringen i hela boendet gör det inte bara estetiskt tilltalande utan även praktiskt och funktionellt. Här har ingen kompromissats när det gäller kvalitet! Ljusa rum från morgon till kväll skapar en härlig atmosfär och gör varje stund i hemmet till en njutning. För att kompensera för de mörkare tiderna på året har lägenheten extra starka inbyggda ljuskällor som ger ett behagligt och välbelyst utrymme oavsett tid på dygnet. Efter en lång och krävande dag välkomnas du till avkoppling i en lyxig jacuzzi, som erbjuder en skön och avslappnande stund för kropp och själ. Detta är det perfekta sättet att varva ner och återhämta sig i ditt eget hem. Denna lägenhet är en fullständig manifestation av lyx och stil, och varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av exklusivitet. Missa inte chansen att bo i detta extraordinära hem där varje aspekt av boendet genomsyras av högsta kvalitet och omsorgsfull design.

  • Premium
  • Balkong
Solhagagatan 104, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Solhagagatan 104

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 195 000 kr
88,4 m²
4 rum
vån 1/3
6 979 kr/mån
24 830 kr/m²

På eftertraktade Solhagagatan 104 hittar du denna fina lägenhet som ursprungligen är en 4a men som har gjorts om till en rymlig 3a. För den som behöver extra rum kan den enkelt byggas om till en 4a igen. Lägenheten har fina ytskikt och är perfekt för den större familjen med sina två badrum. Området kring Solhagagatan är mycket grönt och barnvänligt, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Här finns gott om lekplatser, grönområden och närhet till skolor och dagis. Området erbjuder en trygg och trivsam miljö med en härlig gemenskap. Denna lägenhet erbjuder: Flexibel planlösning med möjlighet att enkelt återställa till en 4 Fina ytskikt genom hela bostaden Två badrum, vilket är perfekt för den större familjen En grön och barnvänlig omgivning Missar inte chansen att förvärva denna underbara lägenhet! Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt denna bostad och området har att erbjuda. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Lillekärr norra 32, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr norra 32

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 395 000 kr
89,3 m²
4 rum
vån 2/5
7 453 kr/mån
26 820 kr/m²

Det glädjer mig att få presentera denna stora och fina 4a! Lägenheten erbjuder fina ytskikt, modernt kök, två härliga sovrum samt ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen. Bostaden är en omgjord 3a och kan enkelt återställas till en 4a för den som behöver ett ytterligare sovrum. Här bor du centralt i Kärra i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både service, skola och vacker natur. Bra kommunikationer, i form av bland annat X2 Express, tar dig till centrala stan på 15 minuter.

  • Balkong
  • Hiss
Ullmansgatan 5B, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00

Ullmansgatan 5B

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 759 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till Ullmansgatan 5B, en välplanerad tvåa med låg avgift. Bostaden erbjuder ett fräscht kök med genomgående stilfulla ytskikt och nyrenoverat badrum, hall med flera förvaringsmöjligheter och ett stort vardagsrum med lättmöblerade ytor. Här bor du i ett välskött och lugnt område med mycket grönytor, här finns även närhet till natur, promenadstråk, gym och matbutiker.

  • Plus
Lillekärr norra 88 , Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr norra 88

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 495 000 kr
97,7 m²
4 rum
vån 3/3
6 858 kr/mån
25 537 kr/m²

Nu kan vi presentera en av Kärras finaste och största 4or med fantastiskt läge! En bostad med mycket hög standard tillsammans med färg- och materialval som ger en exklusiv känsla. Dubbla badrum gör detta boende perfekt för familjen. Utöver detta har ni en balkong i västerläge med insynsfritt läge och sol hela eftermiddagen. Detta är en lägenhet ni garanterat inte vill missa! Utmärkt läge med närhet till både stort serviceutbud i Kärra centrum, fina naturområden, skolor och bra kommunikationer som tar dig till Nordstan utan byte. Garage hör till lägenheten!

  • Balkong
  • Hiss
Solhagagatan 100, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Solhagagatan 100

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 395 000 kr
76,7 m²
3 rum
vån 0/4
5 871 kr/mån
31 226 kr/m²

Välkommen till denna toppfina trea på Solhagagatan 100, belägen i en mycket bra förening! Denna bostad har områdets största uteplats i soligt läge, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Lägenheten erbjuder ett mycket fint golv, vackra utsikter och genomgående stilrena ytskikt. Här bor du med en låg avgift där allt ingår, vilket ger en bekymmersfri vardag. Missa inte chansen att förvärva denna pärla! Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Bratteråsbacken 28, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Bratteråsbacken 28

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
4 250 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/23
4 941 kr/mån
62 500 kr/m²

Välkommen till din nya drömbostad på Eriksberg - en exklusiv 3:a på våning 5 i en nyproducerad fastighet, där varje detalj är noga utvald för att erbjuda en komfortabel och modern livsstil. Lägenhetens Höjdpunkter: -Kök från Marbodal: Det moderna köket, levererat av Marbodal, kombinerar stil med funktionalitet och erbjuder en elegant plats för kulinariska äventyr. Högkvalitativa material och innovativa lösningar ger en köksmiljö utöver det vanliga. -Diskmaskin & Tvätt samt Torktumlare: En bekymmersfri vardag med bekvämligheter som diskmaskin och praktisk tvätt och torktumlare. Här är det enkelt att sköta vardagssysslorna utan krångel. -Helkaklat Badrum med Golvvärme & Spotlights: Badrummet är en oas av lyx och avkoppling med helkaklade ytor, golvvärme och spotlights som skapar en behaglig atmosfär. Här är varje detalj noga genomtänkt för att skapa en spa-liknande känsla. -Balkong: Njut av lugna stunder och frisk luft på balkongen med ett fördelaktigt norrläge, perfekt för att undvika direkt solljus och hålla en behaglig temperatur. -Terrasser med Utsikt över Göteborg: Tillgång till flera stora terrasser där du kan avnjuta imponerande utsikter över hela Göteborg. En unik möjlighet att förlänga ditt boendeutrymme och njuta av panoramavyer. -Co-Workingytor och Övernattningslägenhet: Få tillgång till gratis Co-Workingytor och möjligheten att boka en övernattningslägenhet i närheten för extra bekvämlighet. -Bilpool i Garaget: Ett smart och hållbart alternativ med tillgång till bilpool i garaget. Använd bilen när du behöver utan bekymmer om underhåll eller parkering. -Perfekt Placering nära Kommunikationer och Eriksbergs Strandpromenad: Bo centralt med närhet till buss och färja, samt Eriksbergs berömda strandpromenad och köpcentrum. Inflyttningsklart Sommaren 2024 - Kontakta mäklaren nu! Denna exklusiva 3:a erbjuder en livsstil utöver det vanliga med högklassiga materialval, praktiska bekvämligheter och en fantastisk plats på populära Eriksberg. Kontakta oss för att boka en visning och låt oss visa dig varför detta kommer bli ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlatornet, Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet, Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 39/73
3 827 kr/mån
79 900 kr/m²

Ta chansen att bosätta er på 39:e våningen med en makalös utsikt över vackra Göteborg! Denna extraordinära centralt belägna lägenhet på 50 kvm utstrålar oöverträffad lyx och exklusivitet. Optimalt planerad och belägen i ett hörnläge, välkomnar den er med imponerande fönsterpartier från golv till tak, vilket skapar en spektakulär ljusflöde och ger er känslan av att sväva över staden. Materialvalen är av absolut högsta kvalitet och bidrar till en känsla av raffinerad elegans. Det stilfulla HTH-köket är utrustat med de senaste integrerade vitvarorna och utgör hjärtat av hemmet. Den genomgående vitlaserade ekparketten med golvvärme ger en underbar känsla av komfort och lyx i hela bostaden. De två lyxiga badrummen är en fristad för avkoppling med sina högkvalitativa ytor och exklusiva detaljer. Karlatornet, Nordens högsta byggnad med sina 245 meter och 73 våningar, erbjuder en unik livsstil där moderna och genomtänkta planlösningar möter en hisnande utsikt över staden. Ni kommer att bo i hjärtat av en ny och pulserande stadsdel med förstklassiga restauranger, eleganta caféer, exklusiv biograf och avkopplande spa - allt inom samma imponerande byggnad! Förutom det förstklassiga boendet inkluderas medlemskap i en exklusiv bilpool samt fiberanslutning för TV och bredband i månadsavgiften. På 69:e våningen väntar Karlatornets skybar, en omisskännlig symbol för den exceptionella livsstil som Karlatornet erbjuder. Med restaurang, lounge och utsiktsplats blir detta en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för både boende och besökare. Denna enastående lägenhet i Karlatornet erbjuder en unik möjlighet att leva på den absoluta toppen av Göteborg med enastående utsikt över både hav och land. Den är inflyttningsklar nu och väntar bara på att bli ert nya drömhem!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Gamla Rambergsvägen 28, Lundby, Göteborgs kommun

Gamla Rambergsvägen 28

Lägenhet
Lundby, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/5
2 109 kr/mån
62 714 kr/m²

BRF Gamla Ramberget På Gamla Rambergsvägen 28 byggs smarta bostäder i Göteborgs mest dynamiska område I bästa solläge vid Rambergets södra sida, med utsikt mot Lindholmen och Masthugget på andra sidan älven. Här bor du i smarta, moderna och kostnadseffektiva lägenheter i Göteborgs mest dynamiska område. Perfekt för till exempel studenter, unga par eller folk i tech-branschen som vill ha ett attraktivt boende. En ny dynamisk stadsdel Området runt Gamla Rambergsvägen är i snabb förändring och under de närmaste åren kommer en ny dynamisk stadsdel med kaféer, restauranger och modernt urbant liv växa fram här. Redan nu är Lindholmen Göteborgs mest expansiva område och inom kort kommer det att vara dubbelt så många människor som jobbar, bor och roar sig här. Bästa läget I BRF Ramberget bor du i Sveriges mest energiska tech-miljö, med Lindholmens framtidsföretag, högskolor, innovationscentrum och Volvos Campus Lundby alldeles i närheten. Du kan ta cykeln till Eriksbergs boardwalk på 5 minuter och i Keillers park kan du både träna på utegym och fixa barbecue. Om du inte cyklar eller går har du nära till buss och snabbfärja som tar dig överallt i staden. Väljer du bil är det nära till Lundbyleden. Moderna bostäder BRF Ramberget kommer att bestå av 34 st ytsmarta lägenheter. Planlösning, design och material i lägenheterna speglar den moderna attityd som präglar hela projektet. Lägenheterna är välisolerade med kvalitetskök, parkett och helkaklade badrum med kombimaskin för tvätt och tork. Ett tips – ta med en espresso upp till den gemensamma takterrassen och koppla av medan tvätten går! Flexibilitet i ägande och användande Det är enkelt att äga och använda lägenheterna i föreningen då reglerna för andrahandsuthyrning är generösa. Alla lägenheter har digitala lås, vilket ligger i linje med den nya tidens delningsekonomi. Ung och kreativ fastighetsutvecklare BRF Gamla Ramberget utvecklas av Calere Fastighets AB - ett ungt, kreativt fastighetsutvecklingsbolag med målet att skapa smarta, hållbara och innovativa lösningar i Göteborgsregionen.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Rundbäcksgatan 1, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rundbäcksgatan 1

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
38,5 m²
1.5 rum
vån 3/8
2 481 kr/mån
51 818 kr/m²

Välkommen till Rundbäcksvägen 1 och denna väldisponerade etta i omtyckta Kvillebäcken! Här erbjuds en modern bostad präglad av härligt ljusinsläpp, stilrena materialval, öppen och social planlösning samt sovalkov som enkelt kan avgränsas från allrummet om så önskas. Du bor i ett bra läge på våning 3 av 6 och du har en låg avgift samt en balkong i söderläge. Mycket goda kommunikationer till så väl Centralstationen, Avenyn samt Handelshögskolan och Göteborgs universitet. På cykelavstånd har du Keillers Park och Ramberget samt Hisingsparken och Göta älv.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Prilyckegatan 81, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Prilyckegatan 81

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 995 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 0/1
5 131 kr/mån
31 036 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade 4a i kärras bästa förening, gavelläge med en egen uteplats som måste upplevas live! Lägenheten erbjuder både möblerbar loftgång samt balkong med en altan i bästa västerläge! Bostaden präglas av enhetliga och moderna materialval, ljusa ytskikt och härligt ljusinsläpp. Här bor du centralt i Kärra i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både service, skola och vacker natur. Bra kommunikationer, i form av bland annat X2 Express, tar dig till centrala stan på 15 minuter.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 13