Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Krister Nohra

Krister Nohra

Om mig

Genom att vara lyhörd och besitta en stor kämparglöd ser jag till att din affär sköts på ett tryggt och smidigt sätt. Kundnöjdhet är alltid i fokus och mitt mål är alltid att överträffa kundens förväntningar. Tveka inte på att höra av dig om du vill sälja, värdera eller om du har andra funderingar. Jag är alltid tillgänglig. Utbildad fastighetsmäklare från Högskolan Väst med kandidatexamen i nationalekonomi

Mäklarens försäljning på Hemnet
Långängen 8A, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Lör 18 maj kl 11:00
Långängen 8A, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Långängen 8A, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Långängen 8A

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 550 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/5
4 381 kr/mån
47 222 kr/m²

Nu erbjuds en social och ljus tvåa med öppna, härliga ytor som bjuder in till umgänge. Här bor man bekvämt med stilrent kök från Vedum och helkaklat badrum. Bostaden har ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. Vidare finns ett socialt och stilrent kök med generösa arbetsytor. Från vardagsrummet tar du klivet ut till den stora balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i solen med god plats för utemöbler. I Kvillebäcken bor du i centralt belägna kvarter med närhet till det mesta. Hjalmar Brantingsplatsen ligger runt knuten och en kort promenad bort hittar du även Brämaregården Backaplan. I området finns dessutom bra kommunikationer, caféer, köpcentrum, restauranger och butiker. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hisingsgatan 2 B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Hisingsgatan 2 B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Hisingsgatan 2 B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Hisingsgatan 2 B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 295 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
6 482 kr/mån
37 016 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska drömlägenhet belägen på Centrala Hisingen, i en vackert bevarad byggnad från 1940! Här finner du en charmig vindslägenhet på 62 kvadratmeter, som erbjuder allt du behöver för att trivas. Med sin smarta planlösning skapar den en rymlig och luftig atmosfär som omedelbart känns inbjudande. En av höjdpunkterna är den stora balkongen, som ger dig en oslagbar utsikt över staden och dess vackra omgivningar. Det är den perfekta platsen att njuta av solnedgången eller bjuda in vänner och familj för härliga stunder tillsammans. Köket är en fröjd för ögat med sin moderna design och högkvalitativa materialval. Det ligger praktiskt intill balkongen, så du kan både laga dina favoriträtter och samtidigt förtrollas av den fantastiska utsikten över staden. Köket är i öppen planlösning mot det stora vardagsrummet med snedtak. Lägenheten har också ett elegant helkaklat badrum och ett charmigt sovrum med vackra bjälkar som ger en rustik touch till rummet. För de som behöver en arbetsyta hemma, finns det en praktiskt inredd arbetsyta som du når från vardagsrummet. Här kan du vara produktiv och fokuserad utan att behöva lämna bekvämligheten av ditt eget hem. Centrala Hisingen erbjuder närhet till allt du kan önska dig. Matbutiker, saluhall, shopping, gym och natursköna områden är alla inom bekvämt avstånd. Du kan enkelt ta dig till Kville Saluhall, Backaplan med dess utbud av shopping, mataffärer och service. Dessutom finns det smidiga kommunikationer som tar dig till Nordstan på bara 5 minuter. Om du längtar efter en lugn stund vid vattnet, kan du snabbt nå kajerna vid Lindholmen och Eriksberg. Där kan du promenera längs älven, slå dig ned på ett café eller ta en härlig promenad upp på natursköna Ramberget och njuta av den hisnande utsikten över Göteborg. Välkommen att boka in er till visning!

  • Premium
  • Balkong
Arvid Lindmansgatan 21D, Slättadamm- C  Hisingen, Göteborgs kommun
  • Idag kl 12:15
Arvid Lindmansgatan 21D, Slättadamm- C  Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Arvid Lindmansgatan 21D, Slättadamm- C  Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Arvid Lindmansgatan 21D

Lägenhet
Slättadamm- C Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 676 kr/mån
35 196 kr/m²

Välkommen till denna fina tvåa på Arvid Lindmansgatan 21D. Här erbjuds en bostad som genomgått en omsorgsfull renovering där bland annat kök och badrum har totalrenoverats. Hela bostaden har genomgående laminatgolv med undantag i köket samt ljust målade väggar vilket gör det enkelt att inreda. I vardagsrummet finns utrymme för både matplats och soffgrupp om man så vill. I anslutning till vardagsrummet finns en av fördelarna i detta hem, balkongen med soligt läge. Det renoverade badrummet är helkaklat, stilrentoch erbjuder tvättmaskin samt takdusch. Denna bostad erbjuder en fantastisk kombination av stadsnära bekvämligheter och naturens lugn. Här bor du på bekvämt avstånd till allt vad stadslivet har att erbjuda, samtidigt som du bor bokstavligen ett stenkast från ett stort naturområde, Hisingsparken & Slätta damm. Perfekt för morgonpromenader, joggingturer i gryningen eller bara en stunds reflektion vid dammen eller skogskanten – allt detta blir en naturlig del av din dagliga rutin. Trots sitt naturnära läge är lägenheten bekvämt belägen med goda förbindelser till stadens centrum både via buss, bil och cykel. I föreningen finns gemensamma tvättstugor, gästlägenhet och gym som enkelt kan hyras för en mindre summa. Till bostaden hör både ett vinds- och källarförråd. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Borstbindaregatan 15, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Borstbindaregatan 15, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 15, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 15

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 595 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/5
4 751 kr/mån
43 250 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 4