Mäklare Teberia Budak

Teberia Budak

Om mig

Hej! Klicka i "Bli kontaktad" och fyll i formuläret om du går i säljtankar, vill ha köpråd eller bolla marknaden så kontaktar jag dig inom 24h. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och bidra med det lilla extra med hjälp av mitt driv och entusiasm! Som person är jag positiv och lösningsinriktad. Mina kunder beskriver mig som lyhörd, glad, tydlig och positiv. Mitt driv och ärlighet bidrar till att jag alltid ser till att allt blir gjort enligt vår plan. Utbildad nationalekonom.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Arvesgärde 27, Tuve, Göteborgs kommun

Arvesgärde 27

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 295 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 5/5
2 739 kr/mån
34 533 kr/m²

VISNING 10/12 - Ta hissen upp till våning 5 av 5 i huset och välkomnas in till denna rymliga bostad i Tuve, där ni kan njuta av en magisk utsikt från balkongen. Lägenheten är genomtänkt och erbjuder en fri sydöstlig balkong, ett nyligen renoverat badrum som gjordes under föreningens stambyte samt vacker ekparkett som slipats. Det generösa allrummet rymmer med lätthet en säng, ett matbord och en soffa, vilket skapar en trivsam och funktionell atmosfär för dagligt liv. Här har ni den perfekta bostaden till studenten, förstagångsköparen eller till dig som vill bo bekvämt med hiss. Bostaden är en del av det stabila och välskötta Riksbyggen BRF Tuvehus nr 7 och har bekväma kommunikationer inom gångavstånd. Dess närhet till Hisingsparkens natursköna områden och promenadstråk möjliggör en perfekt blandning av stadsliv och naturupplevelser. Tuve Torg ligger också i närheten och erbjuder en rad bekvämligheter och service. Kommunikationerna är effektiva med buss 17, som tar er till Centrala Göteborg på ungefär 20 minuter. Välkommen att boka in er till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Arvesgärde 14, Tuve, Göteborgs kommun

Arvesgärde 14

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 295 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 369 kr/mån
28 160 kr/m²

VISNING 10/12 - En trappa upp i huset finner du denna fantastiska bostad med en inglasad balkong, perfekt placerad i hjärtat av Tuve. Belägen i en av Tuves bästa föreningar i ett fridfullt och omtyckt område, är detta hemmet nära skolor och förskolor. Lägenheten erbjuder en smart planlösning med ett rymligt kök och vardagsrum, samt två generösa sovrum. En extra bonus är den praktiska klädkammaren och tvättavdelningen, komplett med en ny tvättmaskin och torktumlare från 2023, vilket underlättar vardagen. Perfekt för den som värdesätter extra förvaringsmöjligheter. Det underbara badrummet är helkaklat och renoverat under föreningens stambyte 2012. Här finns alla bekvämligheter, från modern belysning till en rymlig dusch med glasväggar och en praktisk handdukstork. Dessutom har du närhet till Hisingsparkens natursköna omgivningar och promenadstråk, samt bekväm tillgång till Tuve Torg med dess mångsidiga service, bara några minuters promenad bort. Skolor och förskolor finns inom bekvämt gångavstånd, och med buss 17 tar du dig enkelt till Centrala Göteborg på cirka 20 minuter. En idealisk plats för bekvämt boende med närhet till både stadsliv och natursköna omgivningar. Välkommen att boka in dig till visning!

 • Balkong
Sunnanvindsgatan 6A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 12:00
Sunnanvindsgatan 6A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Sunnanvindsgatan 6A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Sunnanvindsgatan 6A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 995 000 kr
58,7 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 148 kr/mån
33 986 kr/m²

Välkommen till Sunnanvindsgatan 6A – en 2,5:a i gavelläge med balkong i västerläge som idag används som en 3:a! Här bor du högst upp i huset i en lägenhet som kombineras med smart planlösning och generöst ljusinsläpp för en bekväm tillvaro med minimal insyn och ljudisolering. Ett extra tredje rum finns emellan hall och kök vilket passar perfekt som gästrum, arbetsrum eller matsal. Utsikten från fönstren är underbar med grönskan och med närheten till Keilers park och promenadstråk integreras naturen i din vardag. Lägenheten har ett centralt läge med närhet till Wieselgrensplatsen, där du finner ett brett utbud av butiker, caféer och goda kommunikationsmöjligheter. Om du önskar omväxling och en plats att koppla av med lite grönska omkring dig, så ligger Flunsåsparken i närheten. Du har också närhet till Ramberget, Keilers park, Lundbybadet, Lindholmen science park samt Volvo. Att ta sig till centrum är enkelt och bekvämt. Du kan antingen ta spårvagn eller buss, vilket tar cirka 10 minuter, eller så kan du välja att cykla in till centrum på bara 15 minuter. Välkommen att boka in dig till visning!

 • Premium
 • Balkong
Långströmsgatan 26, Jättesten, Göteborgs kommun

Långströmsgatan 26

Lägenhet
Jättesten, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 430 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/5
3 694 kr/mån
34 714 kr/m²

VISNING 6/12 - Stig in i denna fantastiska 3:a på Långströmsgatan och njut av dess bekvämligheter och moderna charm. Här möts du av en hiss som tar dig upp till denna pärla belägen på en våning med perfekt höjd. Lägenheten välkomnar dig med en ljus och öppen planlösning som skapar en trivsam atmosfär. Balkongen blir din egen oas där du kan njuta av soliga dagar eller kvällsmiddagar med vänner och familj. Förvaringsmöjligheterna är generösa i de inbyggda garderoberna. Det stora badrummet imponerar med sina välgenomtänkta detaljer och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Här i Brf Triliten finner du en gemensam innergård som bjuder in till trevliga stunder utomhus. En grillplats, utegym och lekplatser står till förfogande för dig och grannarna i området. I närheten ligger Keilers park, Lindholmen Science Park, Volvo och det vackra Ramberget. För barnfamiljen finns många utmärkta skolor, förskolor och lekplatser att utforska. Med spårvagn tar du dig snabbt in till stadens centrum, men för den som föredrar att vara aktiv finns också en gång- och cykelbana som sträcker sig hela vägen. Välkommen att boka in dig till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vintervädersgatan 5, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Vintervädersgatan 5

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 595 000 kr
67,1 m²
3 rum
vån 5/7
3 924 kr/mån
23 770 kr/m²

VISNING 4/12 - Ta hissen upp till denna 3:a i gott skick högt upp i huset med trevlig, fri utsikt över innergården. Lägenheten har renoverats med smakfulla färg- och materialval och erbjuder en söderbalkong med utsikt över grönskan. Populär HSB-förening! Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till allting som behövs i vardagen. Gården är välskött och här har du sittplatser och lekplatser. Serviceutbud, förskolor och skolor finns runt knuten och för dig som trivs i skog och mark är läget utmärkt med närhet till Svarte Mosse, med promenadstråk och picknickplatser. Här har du också närhet till både Vårväderstorget och Friskväderstorget där du bland annat finner restauranger och matvaruaffärer. Längtar du in till de centrala delarna av Göteborg kan du med hjälp av utmärkta kommunikation ta dig till Brunnsparken på ca 15 minuter. Källarförråd hör till lägenheten. Välkommen att boka in dig till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sägengatan 60, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sägengatan 60

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
1 895 000 kr
80,6 m²
3 rum
vån 3/3
5 616 kr/mån
23 511 kr/m²

VISNING 17/12 - Parkering ingår - nyligen renoverat - Äntligen är denna 3:a ute Till Salu i ett av Backas populäraste områden, nämligen vackra Sägengatan. Bra standard med fint rymligt kök som renoverades 2013-2014 samt ett helt nytt badrum som renoverades under föreningens stambyte 2015. Passa på att njuta av solen från den insynsfria balkongen i västerläge. Här har du även två rymliga sovrum samt goda förvaringsmöjligheter i de flertalet inbyggda garderoberna. Hela bostaden genomsyras av härligt ljusinsläpp, genomgående ljusa ytskikt, stilrena materialval samt väldisponerad planlösning. Stor stabil förening med tillgång till en tvättstuga och ett mangelrum i varje hus, cykelrum och barnvagnsrum, snickerboa, fritidslokal samt en gästlägenhet. Källarförråd hör till lägenheten. Här har du nära såväl till Selma Lagerlöfs torg med affärer och caféer, som Brunnsbotorget samt Backaplan med sitt stora utbud av service. Goda kommunikationer, bussen 18 avgår med täta turer och tar dig in till Brunnsparken på endast 17 minuter. Välkommen att boka in dig till visning!

 • Balkong
Glöstorps Röseväg 6, Tuve, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Glöstorps Röseväg 6

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
3 200 000 kr
85 m²
4 rum
vån 4/6
5 324 kr/mån
37 647 kr/m²

VISNING 17/12 - Välkommen till denna sällsynta lägenhet på gatan, en gavelfyra med inglasad balkong som stod inflyttningsklar år 2016! Med en öppen planlösning som flödar av naturligt ljus från de imponerande fönstren, skapas en luftig och inbjudande atmosfär. Balkongen i fritt sydvästläge bjuder in till härliga stunder med eftermiddags- och kvällssol. Förvaringsmöjligheterna är generösa med en rymlig klädkammare och flera inbyggda garderober. Dessutom finns tillgång till tre rymliga sovrum som erbjuder både komfort och utrymme. Huset ligger högt och fritt, vilket garanterar enastående panoramautsikt över omgivningen och Karlatornet. Här bor du i en fridfull oas i välskötta HSB Brf Blåsippan med närhet till naturen, samtidigt som Tuve Torgs puls endast är en kort promenad bort. Föreningen står värd för bekvämligheter som bastu, gym och en övernattningslägenhet. På tredje våningen finns en dörr som leder ut till gemensamma ytor med grillplats och lekplats, samt direkt tillgång till det grönskande skogsområdet. Med en kort promenad når du Hisingsparkens vackra natur och dess charmiga promenadstråk. Tuve Torgs shoppingutbud, skola och förskola finns inom bekvämt avstånd. En kort promenad tar dig till busshållplatsen där buss 17 tar dig vidare till centrala Hisingen och Göteborgs City. Välkommen att boka in dig till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sunnanvindsgatan 8D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 13:00

Sunnanvindsgatan 8D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 150 000 kr
56,8 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 056 kr/mån
37 852 kr/m²

VISNING 10/12 - Välkommen till denna stora ljusa tvåa i gavelläge högt upp på Sunnanvindsgatan 8D! Här kan du under långa soliga kvällar njuta av en balkong i västerläge med fantastisk utsikt över gröna Flunsåsparken. Lägenheten ligger på den andra våningen och präglas av en ljus och inbjudande atmosfär med generös takhöjd, stilrena färger, genomgångsläge och smakfulla materialval som ger ett enhetligt intryck. Modernt kök som har generöst med skåp och arbetsytor tack vare den lyxiga köksön i mitten av köket där du även blickar ut över Karlatornet. Det rymliga sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med en inbyggd klädkammare. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen som ger extra rymd och ljus till rummet. Kvällssolen strömmar in magiskt och ger vackert ljusinsläpp in till vardagsrummet och sovrummet. Badrummet är fräscht med helkaklade ytor och ger en lyxig och modern känsla med bubbelbadkar samt vädringsfönster. Föreningen är stabil och erbjuder bekvämligheter som en gästlägenhet för de boende. Lägenheten har ett centralt läge med närhet till Wieselgrensplatsen, där du finner ett brett utbud av butiker, caféer och utmärkta kommunikationer. För den som uppskattar grönska och lugn finns Flunsåsparken alldeles utanför lägenheten. Dessutom har du nära till Ramberget, Keilers park, Lundbybadet, skolor, förskolor, mataffärer, Lindholmen science park och Volvo. Med spårvagn eller buss tar du dig enkelt in till centrum och Nordstan på cirka 10 minuter, eller så tar du cykeln för en 15-minuters tur. Vill man inte in till stan så kan man promenera över till Backaplan som har allt man behöver i vardagen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
Nolehultsvägen 3, Tuve, Göteborgs kommun

Nolehultsvägen 3

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
2 450 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/6
3 498 kr/mån
40 164 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING! Välkommen till Nolehultsvägen 3! Här finns en rymlig gaveltvåa med en stor uteplats som är perfekt för att bjuda hem vänner och familj på en härlig sommarkväll. Planlösningen är välplanerad med en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket ger en härlig och ljus atmosfär i hela lägenheten. Tack vare den goda planlösningen har du möjlighet att göra om till en trea om så önskas. Köket är stilrent och har genomgående hög standard. Det har också gjorts tillval, såsom att byta ut två köksluckor mot luckor med glas, vilket skapar ett vackert vitrinskåp med spotlights. Badrummet är helkaklat och har spotlights. Här finns egna tvättmöjligheter som inkluderar både tvättmaskin och torktumlare med gott om arbetsyta. Det stora sovrummet har flera garderober och extra utrymme för en arbetshörna om så önskas. Du bor nära Hisingsparkens natur och promenadstråk. Mittemot lägenheten har du Tuve Torg som ligger i hjärtat av Tuves centrum och erbjuder bland annat mataffärer, restauranger, hårvård, blomsterbutik, bibliotek, vårdcentral och apotek. Goda förbindelser tar dig snabbt till Backaplan. Vill du in till Göteborgs centrum tar du bussen in och är framme på ca 20 minuter. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 9