Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Angelica Johansson

Angelica Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kransen 4 F, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Kransen 4 F, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Kransen 4 F, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Kransen 4 F

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
2 250 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/4
2 781 kr/mån
57 692 kr/m²

Välkommen till denna topprenoverade lägenhet i lummiga och rofyllda Strömmensberg. Bostaden har ett lugnt och avskilt läge med rogivande utsikt mot grönskan. Smakfull och stilren inredning i industristil med behagliga kulörer och noggrant genomtänkta lösningar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönster åt båda håll med ett generöst ljusinsläpp, helkaklat snyggt badrum och ett insynsskyddat sovrum av bra storlek. Väl tilltagen takhöjd. Här bor du i en välskött förening med låg avgift och flera stora uteplatser. På gångavstånd finns hållplatser för både buss och spårvagn och det går lika snabbt att ta sig till Delsjöområdets naturreservat som till butiker, populära pubar och restauranger. För den med spring i benen ligger Skatås motionsspår endast 3 km bort. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Angelica Johansson för mer information!

  • Premium
Stabbegatan 75, Björkekärr, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Stabbegatan 75, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 2
Stabbegatan 75, Björkekärr, Göteborgs kommun, bild 3

Stabbegatan 75

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
2 995 000 kr
74 m²
4 rum
vån 2/3
4 739 kr/mån
40 473 kr/m²

Välkommen till denna fyra med ett harmoniskt läge mot skogen och gott om plats för familjen att trivas och umgås på. Att bo här är att bo i ett hem med själ och genuin atmosfär. Här erbjuds fyra stora rum med generös takhöjd som ger en luftig och rymlig känsla. Härligt retrokök från 50-talet, som ger karaktär åt hemmet och en solig balkong i söderläge. Det helkaklade och fräscha badrummet är nyrenoverat från 2023! I övrigt har lägenhetens ytskikt renoveringsbehov. Riksbyggen Brf Göteborgshus Nr 20 är en stabil förening med historia som sträcker sig tillbaka till 1957. Här har du har tillgång till faciliteter såsom bastu, övernattningslägenhet och festlokal. Gångavstånd till buss och till den populära badplatsen Härlanda Tjärn. I Östra centrum bor du optimalt, mittemellan stad och natur! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Ostgatan 2, Kallebäck, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Ostgatan 2, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ostgatan 2, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ostgatan 2

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
3 495 000 kr
93 m²
5 rum
vån 5/9
7 247 kr/mån
37 581 kr/m²

Nu säljer vi en stor gavellägenhet på hela 93 kvm i populära Kallebäck. Här finns gott om plats för den stora familjen med fem rum, ett helkaklat badrum och en gästtoalett samt härliga sällskapsytor med inglasad balkong. Fräscha ytskikt och ett stilsäkert kök från 2020. I Kallebäck bor du i ett lugnt område men ändå centralt. Att cykla till Avenyn, Nordstan och Ullevi tar ca 15 min och väljer du att åka kollektivt går bussen med täta turer till Brunnsparken. För den naturintresserade finns Delsjö naturreservat på gångavstånd, där finns både fina motionsspår och badplats samt golfbanor. Bredband ingår i avgiften. I närheten finns Coop och vill man till de större mataffärerna ligger bland annat ICA Maxi och Willys på andra sidan vägen. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Övre Buråsliden 7B , Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30
Övre Buråsliden 7B , Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Övre Buråsliden 7B , Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Övre Buråsliden 7B

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
2 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 769 kr/mån
46 466 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och ljusa lägenhet med modern interiör i ett vackert blått trähus i Johanneberg. Här hittar du en välplanerad lägenhet utan outnyttjade utrymmen med ett mysigt badrum inklusive golvvärme tillsammans med ett Trend Chalk Epoq kök. Mikrougn och diskmaskin är sparsamt använda och är i mycket gott skick. Vitvaror är från Siemens med byte av integrerad kyl och frys i april 2023 till Samsung. Sovrummet har mycket förråd samt en stor garderob med skjutdörrar. Fräscht och ljust vardagsrum med ett vackert ekparkettgolv och två stora fönster mot trädgården som släpper in rikligt med ljus och ger rummet en luftig känsla. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium

Visar alla 4