Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joakim Ernstsson

Joakim Ernstsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Barbro Hörbergs gata 5, Örgryte, Göteborgs kommun

Barbro Hörbergs gata 5

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
2 975 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 5/5
2 274 kr/mån
77 273 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina ett på en av Örgrytes bästa adresser! Det högkvalitativa köket från Marbodal smälter samman med vardagsrummet och sovalkoven i öppen planlösning. Stilrena och moderna ytskikt och påkostade materialval i köket karaktäriserar detta hem och här finns också ett snyggt helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Stor balkong i soldränkt sydvästläge ger extra umgängesyta! Området kring Örgryte Torp har otroligt mycket att erbjuda. Bakom bostadsområdet ligger det natursköna området Stora Torp med anor från Gustav Wasas tid. Här kan man hämta kraft ur den vackra och grönskande miljön med en skogspromenad. I närheten ligger Skatås friluftsområde och badplatserna vid Delsjön. Bra kommunikationer in till stan erbjuds via femmans spårvagn som tar dig in till Avenyn på ca 10 minuter. Det finns dessutom fina gång- och cykelvägar hela vägen in till centrum. Focushuset vid Liseberg har all service man kan tänkas behöva såsom apotek, systembolag, frisör samt en av Göteborgs mest välsorterade matbutiker. På motsatt sida Delsjövägen ligger Bö centrum och i närheten ligger Ekmanska vårdcentral. Trots att området är grönskande och rofyllt tar man sig snabbt ut på de stora lederna med bil.

  • Balkong
  • Hiss
Segerlindsgatan 17, Kålltorp, Göteborgs kommun

Segerlindsgatan 17

Villa
Kålltorp, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
10 200 000 kr
156 + 90 m²
9 rum
340,6 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna stora villa med en totalyta på 246 kvm där det finns en inredd källare som möjliggör ett hemmakontor alternativt en mottagning med separat ingång. Helt enkelt perfekt för dig som har eget företag och vill slippa hyra kontorslokal! Bostaden är mycket välplanerad med tre sovrum och en biosalong på övervåningen, och ett badrum på varje våning. På entréplanet finns ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och en matplats med plats för ett stort middagssällskap. Från vardagsrummet når man en stor altan med plats för både matgrupp och loungemöbel om så önskas. I trädgården finns äppleträd, körsbärsträd och humle och de två små gräsmattorna ger möjlighet till lek och umgänge för barnen. På tomten finns både en parkeringsplats och garagenedfart. Här bor du med närhet till vardaglig service, förskolor och skolor, Östra sjukhuset, restauranger, Skatås och Delsjö-terrängen, kyrkor, scoutkårer och ridhus. Goda kommunikationer via spårvagn 1, 3, 5 samt buss 17 direkt in till centrum med ständiga avgångar samt cykelvägar in till stan. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim Ernstsson för ytterligare information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Mölndalsvägen 89D, Fredriksdal - Almedal, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Mölndalsvägen 89D

Lägenhet
Fredriksdal - Almedal, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
2 950 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/9
3 588 kr/mån
59 000 kr/m²

Välkommen till denna moderna och fräscha lägenhet belägen på Mölndalsvägen 89D i det populära området Fredriksdal - Almedal i Göteborg. Med sin öppna planlösning och generösa ytor erbjuder denna bostad en perfekt harmoni mellan stil och funktion. Den inglasade balkongen i västerläge bjuder på soliga eftermiddagar att njuta av. Här kan du förlänga sommarkvällarna och skapa minnen med vänner och familj. Lägenheten imponerar med sin rymliga klädkammare och ett förråd utanför lägenheten, vilket ger dig gott om plats för förvaring av dina ägodelar. Nytt och fräscht är nyckelorden i denna bostad, där moderna material och uppdaterad utrustning skapar en stilren och bekväm atmosfär. Här kan du njuta av en hög standard och en bekymmerslös vardag. Med sitt centrala läge har du alla bekvämligheter inom bekvämt räckhåll. Nära till kommunikationer, affärer och restauranger är det enkelt att ta sig runt och upptäcka allt som staden har att erbjuda. Varmt välkommen till Mölndalsvägen 89D, där du kan hitta ditt drömhem i hjärtat av Göteborg.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3