Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Izabela Nowak

Izabela Nowak

Om mig

Med 24 års djupgående erfarenhet inom mäklarbranschen är jag din pålitliga guide genom fastighetsmarknadens alla utmaningar och möjligheter! Jag är känd för min strukturerade, engagerade och lyhörda arbetsstil, och mitt främsta mål är alltid att säkerställa att varje affär når sin fulla potential. I bakfickan har jag utbildning som Diplomerad Fastighetsförvaltare genom Fastighetsakademin samt utbildning i Fastighetsvärdering och analys genom KTH och Samhällsbyggarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Doktor Bex Gata 13C, Guldheden, Göteborgs kommun

Doktor Bex Gata 13C

Lägenhet
Guldheden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
3 795 000 kr
61 m²
3 rum
vån 2/3
3 282 kr/mån
62 213 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3-rumslägenhet belägen i populära Guldheden i Göteborg. Här bor du med balkong, som erbjuder lugn och avskildhet utan insyn. Området präglas av en härlig atmosfär med spårvagnshållplats runt hörnet och bekvämligheter som mataffär och pizzeria precis utanför dörren. Nästan skuldfri förening!

  • Balkong
Västra Gunnesgärde 45, Tuve, Göteborgs kommun
Västra Gunnesgärde 45, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Västra Gunnesgärde 45, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Västra Gunnesgärde 45

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 800 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
3 498 kr/mån
27 692 kr/m²

Denna tvårummare en trappa upp i populära Tuve har allt du behöver för bekvämt boende. Lägenheten ligger i en välskött och skuldfri förening, vilket ger trygghet och stabilitet. Stort kök med generös matplats för härliga middagar med vänner och familj. Badrummet är nyrenoverat och fräscht, med en dusch som har eleganta glasdörrar. Passa på att förvärva denna härliga bostadsrätt med en inglasad balkong som blir din egen lilla oas i vardagen. Välkommen att boka in en visning redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Tegnérsgatan 9B, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00

Tegnérsgatan 9B

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
3 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/5
2 919 kr/mån
71 339 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i populära Lorensberg. Med en öppen planlösning och fönster som vetter mot en lummig innergård får du en lugn och avkopplande atmosfär mitt i stadens puls. Föreningens uteplats strax utanför entrén ger dig möjlighet att njuta av friska luften och sociala stunder med grannar och vänner. Denna 2 rum och kök bjuder på en smart planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo. Med närhet till allt som Lorensberg har att erbjuda, såsom restauranger, caféer och grönområden, finns alltid något nytt att upptäcka. Med ett bekvämt läge på första våningen av 5 möjliga, är detta ett perfekt hem för dig som söker en harmonisk tillvaro i hjärtat av Göteborg. Missa inte chansen att skapa ditt eget fridfulla paradis i denna fantastiska bostadsrätt!

  • Plus
  • Uteplats
Västgötagatan 9, Heden, Göteborgs kommun
Västgötagatan 9, Heden, Göteborgs kommun, bild 2
Västgötagatan 9, Heden, Göteborgs kommun, bild 3

Västgötagatan 9

Lägenhet
Heden, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
3 550 000 kr
55 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 591 kr/mån
64 545 kr/m²

Denna charmiga 1,5- 2 -rumslägenhet ligger vid Heden i Göteborg och är belägen i en historisk fastighet från 1800-talet som har bevarat sin tidstypiska karaktär och imponerande takhöjd. Lägenheten i sig är en ombyggd affärslokal som genomgick en omfattande renovering år 2005 och erbjuder en perfekt blandning av vintagecharm och modern bekvämlighet. Balkong med sol hela dagen till sent på kvällen! Kontakta Izabela Nowak för bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kolonigatan 9 B, Landala Egnahem, Göteborgs kommun

Kolonigatan 9 B

Lägenhet
Landala Egnahem, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
Pris saknas
28 m²
1 rum
vån 4/4
1 811 kr/mån

Välkommen till denna charmiga 1:a i det populära Landala Egnahem-området, ett stenkast från Chalmers och omgiven av natur. Bostaden erbjuder en oslagbar närhet till en vacker damm och grönområden som skapar en fridfull oas mitt i centrala Göteborg. Med HSB Brf Strandpiparen 1934 som förening kan du känna dig trygg. Skapa ditt eget paradis och låt denna bostadsrätt bli starten på ditt nya äventyr! Jag ser fram emot att visa dig runt och förhoppningsvis välkomna dig som ny ägare.

Visar alla 5