Mäklare Izabela Nowak

Izabela Nowak

Om mig

23 års erfarenhet kring försäljning av bostadsrätter. Mina säljare beskriver mig som strukturerad, engagerad, lyhörd med stort fokus på affären! Utnämnd till Årets Mäklare 2002, 2018. Uppvuxen i Göteborg, Linnéstaden. I bakfickan har jag utbildning som Diplomerad Fastighetsförvaltare genom Fastighetsakademin samt utbildning i Fastighetsvärdering och analys genom KTH och Samhällsbyggarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Anders Personsgatan 11, Gårda, Göteborgs kommun
 • Fre 1 mar kl 16:30
Anders Personsgatan 11, Gårda, Göteborgs kommun, bild 2
Anders Personsgatan 11, Gårda, Göteborgs kommun, bild 3

Anders Personsgatan 11

Lägenhet
Gårda, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
3 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/7
5 420 kr/mån
49 938 kr/m²

Denna 3-rumslägenhet är perfekt för den som söker en bekväm och modern livsstil med gott om utrymme och kvalitativa detaljer. Med de två balkongerna, den öppna planlösningen och det välskötta badrummet är detta en plats där du verkligen kan trivas och känna dig hemma. Garageplats finns att hyra!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Grafiska Vägen 4A, Fredriksdal - Almedal, Göteborgs kommun
Grafiska Vägen 4A, Fredriksdal - Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Grafiska Vägen 4A, Fredriksdal - Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Grafiska Vägen 4A

Lägenhet
Fredriksdal - Almedal, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
2 315 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 8/9
2 597 kr/mån
66 143 kr/m²

Denna 1-rumslägenhet med sovalkov och balkong i österläge på Grafiska vägen är en perfekt plats att kalla hem i den pulserande stadsdelen Södra Centrum. Med sin moderna design och närhet till allt du behöver, erbjuder den både komfort och bekvämlighet för ditt dagliga liv.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mölndalsvägen 89 D, Fredriksdal - Almedal, Göteborgs kommun
 • Tor 29 feb kl 17:00

Mölndalsvägen 89 D

Lägenhet
Fredriksdal - Almedal, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
2 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/9
3 588 kr/mån
59 900 kr/m²

Välkommen till denna moderna och fräscha lägenhet belägen på Mölndalsvägen 89D i det populära området Fredriksdal - Almedal i Göteborg. Med sin öppna planlösning och generösa ytor erbjuder denna bostad en perfekt harmoni mellan stil och funktion. Den inglasade balkongen i västerläge bjuder på soliga eftermiddagar att njuta av. Här kan du förlänga sommarkvällarna och skapa minnen med vänner och familj. Lägenheten imponerar med sin rymliga klädkammare och ett förråd utanför lägenheten, vilket ger dig gott om plats för förvaring av dina ägodelar. Nytt och fräscht är nyckelorden i denna bostad, där moderna material och uppdaterad utrustning skapar en stilren och bekväm atmosfär. Här kan du njuta av en hög standard och en bekymmerslös vardag. Med sitt centrala läge har du alla bekvämligheter inom bekvämt räckhåll. Nära till kommunikationer, affärer och restauranger är det enkelt att ta sig runt och upptäcka allt som staden har att erbjuda. Varmt välkommen till Mölndalsvägen 89D, där du kan hitta ditt drömhem i hjärtat av Göteborg.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 3