Mäklare Joakim Ernstsson

Joakim Ernstsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Daltorpsgatan 47B, Örgryte, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Daltorpsgatan 47B, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Daltorpsgatan 47B, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Daltorpsgatan 47B

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
2 950 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 973 kr/mån
55 660 kr/m²

Nu har vi fått äran att förmedla denna otroligt fina lägenhet där både kök och badrum är renoverade. Här bor man på tredje våning med balkong i ett soligt söderläge! Lägenheten är mycket välplanerad med ett stort härligt vardagsrum med plats för både soffa och mediamöbel samt ett extra matbord om så önskas. Den fina fiskbensparketten och de djupa fönsterbänkarna är några av de fina detaljerna som finns bevarade. Totalrenoverat kök med en öppen planlösning som erbjuder både plats för ett större matbord och mycket goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Från köksfönstren har man utsikt mot de fina radhuslängorna mitt emot. Bostadens sovrum har gott om plats för en stor dubbelsäng med tillhörande sängbord och från sovrummet har man, precis som från vardagsrummet och balkongen, fin utsikt över närområdet. På föreningens mark finns både gemensamma odlingslådor samt en stor gemensam uteplats med grill. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim Ernstsson för ytterligare information!

 • Premium
 • Balkong
Smörgatan 102, Kallebäck, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 14:30
Smörgatan 102, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Smörgatan 102, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Smörgatan 102

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
3 995 000 kr
87,9 m²
3 rum
vån 6/12
5 392 kr/mån
45 449 kr/m²

I centrala och familjevänliga Kallebäck på Smörgatans höjd hittar du denna exklusiva och insynsskyddade gaveltrea. Lägenheten har ett unikt läge med vacker utsikt och stor balkong som är inglasad till största delen med skjutbara glaspartier. Här kan man njuta av den fina utsikten, den omkringliggande grönskan och sol stora delar av dagen. Plats finns för flera möbelgrupper. Installerad infravärmare möjliggör balkongen som en mysig umgängesyta även under vinterhalvåret. Bostaden präglas av genomgående fräscha ytskikt och erbjuder allt man kan önska av ett modernt boende såsom generös takhöjd, stilrent kök med hög materiell standard och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och balkong. Bostaden har två rymliga sovrum med yta för exempelvis kontorsplats och extra förvaringsmöbel. Badrummet är helkaklat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Hallen är inbjudande med mörk klinker och plats för förvaring. I den här lägenheten i Kallebäck bor du centralt men också väldigt nära hela Skatås- och Delsjö-terrängen samt att man har alla bekvämligheter som kommunikationer, skolor, matbutik, caféer, restauranger och gym alldeles i närheten. Välkomna att anmäla er på visning eller kontakta ansvarig mäklare Joakim Ernstsson för ytterligare information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Welandergatan 48, Örgryte, Göteborgs kommun
Welandergatan 48, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Welandergatan 48, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Welandergatan 48

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
5 495 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/3
6 188 kr/mån
54 950 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna stora fyra mitt i Örgryte. Här bor man mitt bland villorna och från balkongen har man en fin vy över området och sol från lunch till kväll. Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör lägenheten idealisk för sociala tillställningar. Här finns också en fungerande öppen spis. Tre rymliga sovrum, både badrum och gästtoalett samt goda förvaringsmöjligheter via flera inbyggda garderober. I lägenheten finns flera fina originaldetaljer bevarade så som fiskbensparkett, vackra fönsterbrädor och fina fönster. Till lägenheten hör en parkeringsplats samt den gemensamma trädgården. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim Ernstsson för ytterligare information!

 • Premium
 • Balkong
Segerlindsgatan 17, Kålltorp, Göteborgs kommun

Segerlindsgatan 17

Villa
Kålltorp, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
10 750 000 kr
156 + 90 m²
9 rum
340,6 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna stora villa med en totalyta på 246 kvm där det finns en inredd källare som möjliggör ett hemmakontor alternativt en mottagning med separat ingång. Helt enkelt perfekt för dig som har eget företag och vill slippa hyra kontorslokal! Bostaden är mycket välplanerad med tre sovrum och en biosalong på övervåningen, och ett badrum på varje våning. På entréplanet finns ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och en matplats med plats för ett stort middagssällskap. Från vardagsrummet når man en stor altan med plats för både matgrupp och loungemöbel om så önskas. I trädgården finns äppleträd, körsbärsträd och humle och de två små gräsmattorna ger möjlighet till lek och umgänge för barnen. På tomten finns både en parkeringsplats och garagenedfart. Här bor du med närhet till vardaglig service, förskolor och skolor, restauranger, Skatås och Delsjö-terrängen, kyrkor, scoutkårer och ridhus. Goda kommunikationer via spårvagn 1, 3, 5 samt buss 17 direkt in till centrum med ständiga avgångar samt cykelvägar in till stan. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim Ernstsson för ytterligare information!

 • Balkong
 • Uteplats
Olof Skötkonungsgatan 17A, Örgryte, Göteborgs kommun

Olof Skötkonungsgatan 17A

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
3 495 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3/3
2 752 kr/mån
58 250 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en vindslägenhet på en av Örgrytes bästa adresser. Lägenheten har en mycket låg avgift vilket gör bostaden perfekt för dig som vill ha en låg månadskostnad. Föreningen godkänner juridisk person som köparen vilket gör lägenheten perfekt som kontor eller övernattningslägenhet. Stort helkaklat badrum och två stora sovrum där man har en fin utsikt över området. Praktiskt kök med plats för matbord. Här bor man nära både stan och naturen. Fri parkering på gatorna i området och spårvagnen tar dig till Avenyn på 5 minuter. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim Ernstsson för ytterligare information!

Smögengatan 20, Björkekärr, Göteborgs kommun

Smögengatan 20

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad - Östra centrum
2 790 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/4
3 922 kr/mån
53 654 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina tvåa med inglasat uterum och helt utan insyn med grönska som närmaste granne! Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett stort inglasat uterum! Utanför uterummet finns dessutom en altan med plats för ytterligare möbelgrupp. Denna bostad är perfekt för er som vill bo i en lägenhet med huskänsla! Välkomna att boka in er på visning!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 6