Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Adam Adra

Adam Adra

Om mig

Mitt mål är att göra bostadsaffären till din smidigaste affär någonsin. Med mer är 10 års erfarenhet av försäljning och service vet jag att tillgänglighet, personligt engagemang och hårt arbete krävs för att uppnå bästa möjliga resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tellusgatan 45, Bergsjön, Göteborgs kommun
Tellusgatan 45, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Tellusgatan 45, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Tellusgatan 45

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost
1 750 000 kr
82 m²
3 rum
vån -1/7
5 434 kr/mån
21 341 kr/m²

Äntligen har vi möjligheten att presentera en social lägenhet med öppen planlösning, vilket bjuder in till såväl lugna hemmakvällar eller mingel kvällarna med bästa vännerna. Den goda takhöjden samt stora fönsterpartier bidrar till en luftig och härlig atmosfär. Som pricken över i:et njuter ni av generösa ljusinsläpp och vacker utsikt. Här erbjuds ett modernt och väl genomtänkt boende, med hög standard samt smarta materialval.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bandtraktorgatan 4, Angered, Göteborgs kommun
  • Mån 24 jun kl 17:30

Bandtraktorgatan 4

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost
1 600 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 833 kr/mån
29 091 kr/m²

Nu erbjuds en fin lägenhet på 55 kvadratmeter, byggd 2019 och i närmaste nyskick. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett rymligt sovrum och badrum. Genomgående ljusa och neutrala färger vilket gör det enkelt att sätta din egen prägel. Här bor du med bra läge och tar dig in till centrala Göteborg på knappt 20 minuter med spårvagn. All viktig service finns runt knuten. Du har även nära till Vättlefjäll som är ett härligt skogs- och friluftsområde. Möjlighet till snabbt tillträde!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2