Mäklare Anita Hansson

Anita Hansson

Om mig

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2012 där jag valt att rikta in mig på förmedling av bostadsrätter i Kortedala, ett område som ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Tack vare hårt arbete och stort driv har jag med tiden blivit ett välkänt och rekommenderat namn, en expert helt enkelt. Mina kunder brukar beskriva mig som trevlig, tillgänglig, professionell och mycket kunnig och jag hoppas att jag även får chansen att hjälpa dig med din stora bostadsdröm.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Söndagsgatan 37, Kortedala, Göteborgs kommun
Söndagsgatan 37, Kortedala, Göteborgs kommun, bild 2
Söndagsgatan 37, Kortedala, Göteborgs kommun, bild 3

Söndagsgatan 37

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost
1 275 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
3 217 kr/mån
30 357 kr/m²

Mellan 2020 och 2022 genomgick bostaden en omfattande renovering där kök och badrum renoverades samt ytskikten. Invändigt väntar ett rymligt kök, ett stort allrum, helkaklat badrum med golvvärme och två klädkammare. Dessutom följer två förråd med bostaden. Lägenheten ligger en kort promenad från närmsta spårvagnshållplats, varifrån resan till city går på endast 15 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Fastlagsgatan 6, Kortedala, Göteborgs kommun

Fastlagsgatan 6

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost
1 495 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/8
5 194 kr/mån
27 431 kr/m²

En kort promenad från Kortedala Torg, en kvart med vagnen från city, väntar denna välplanerade och stilsäkra tvåa. Bostaden erbjuder modernt och välutrustat kök, vardagsrum med fiskbensparkett och fönster i två väderstreck med utsikt över lummig skog. Därutöver erbjuds en nyrenoverad inglasad balkong i soligt söderläge. Omtyckt HSB-förening där det mesta ingår i avgiften. Varmt välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Fastlagsgatan 10 , Kortedala, Göteborgs kommun

Fastlagsgatan 10

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost
1 450 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 2/8
6 212 kr/mån
21 805 kr/m²

Endast en kvarts spårvagnstur från centrala Göteborg väntar denna rymliga och välplanerade trea med fantastiskt nyrenoverat kök och stamrenoverat badrum. Här bor ni i ett lugnt och naturskönt område med gångavstånd till barnomsorg, matbutik och service - allt som behövs för en bekväm vardag. Just nu byggs en inglasad balkong för fullt i perfekt västerläge. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kalendervägen 59, Kortedala, Göteborgs kommun

Kalendervägen 59

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost
1 150 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 001 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till den perfekta studentlägenheten eller förstabostaden i en förening med mycket låg avgift. Här väntar en ljus och charmig etta med härlig eftermiddagssol i vardagsrummet. Belägen endast en kort promenad från Kortedala Torg, varifrån spårvagnen tar er in till centrala Göteborg på en kvart. Varmt välkommen på visning!

Förstamajgatan 24, Kortedala, Göteborgs kommun

Förstamajgatan 24

Lägenhet
Kortedala, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost
1 900 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
3 041 kr/mån
27 536 kr/m²

Fin genomgångslägenhet med vackert burspråk belägen på populär adress nära till all tänkbar service. Här erbjuds en tilltalande och ljus lägenhet med nya golv (klinker vid entrén) och vita väggar. I vardagsrummet erbjuds den klassiska fiskbensparketten. Badrummet är stamrenoverat med helkaklade väggar och klinkergolv. Den inglasade balkongen i västerläge är rymlig och vetter mot vacker natur. Lägenheten är en av få stora trerummare i området! Populär och omtyckt förening med låga avgifter. Varmt välkomna till visning!

  • Balkong

Visar alla 5