Mäklare Jan Rudolph

Jan Rudolph

Om mig

Mitt namn är Jan, jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1994. Jag har ett stort engagemang och nyfikenhet för arbetet med fastighetsaffärer. Ingen dag är den andra lik med arbetet som mäklare, det är en härlig mix av allting. Det bästa med mitt jobb är att få se hur glada säljare och köpare blir när en lyckad affär går i lås, att ha gjort något betydelsefullt. Det viktigaste i min roll som mäklare är se människan bakom affären och ta vara på deras önskemål och behov, för att de ska känn

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rydetvägen 27, Olofstorp, Göteborgs kommun

Rydetvägen 27

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

2 000 000 kr

64 m²

5 rum

1 258 m² tomt

Välkommen till Rydetvägen 27 och er alldeles egna oas. Här möts ni av en pittoresk villa med en stor tomt och vacker trädgård. Här bor ni omgärdad av fantastisk grönska och erbjuder kök, vardagsrum med tillhörande matplats och fyra sovrum. Exteriört erbjuds det en tomt med möjlighet till planteringar och studsmatta med utsikt över lummig natur, där man kan sätta sig med en varm kopp kaffe under morgontimmarna

Vattentornsgatan 40, Hammarkullen, Göteborgs kommun

Vattentornsgatan 40

Radhus
Hammarkullen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

2 750 000 kr

121 m²

4 rum

151,8 m² tomt

Varmt välkomna till detta charmiga friköpta radhus i natursköna Angered. Här erbjuds ni en välplanerad bostad med samtliga sovrum placerade en våning upp och umgängesytorna på entréplan. Njut av två trevliga uteplatser i olika väderstreck samt en lättskött trädgård. Här bor ni i ett hemtrevligt bostadsområde intill naturen med skolor och förskolor i närheten samt endast en kort promenad från spårvagnshållplats som tar er till centrala Göteborg på en kvart. Varmt välkomna på visning!

Iglaslänten 7A, Olofstorp, Göteborgs kommun
Iglaslänten 7A, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 2
Iglaslänten 7A, Olofstorp, Göteborgs kommun, bild 3

Iglaslänten 7A

Tomt
Olofstorp, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

1 375 000 kr

673 m² tomt

Naturskön belägen tomt med badsjöar och fina vandringsleder som närmsta granne. Här kan du bygga ditt naturnära drömboende med bekväm närhet till centrala Olofstorp. Kommunalt VA går att koppla på. Det finns beviljat bygglov för ett arkitektritad villa. Detta gör det smidigare och snabbare för er som köpare att starta upp byggnationen av ert drömboende. Välkommen att höra av dig med ditt intresse!

  • Premium
Iglatjärnsvägen 16B, Olofstorp, Göteborgs kommun

Iglatjärnsvägen 16B

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

3 950 000 kr

160 m²

5 rum

1 947 m² tomt

Välkommen hem till denna charmiga familjevilla beläget i populära Olofstorp. Här erbjuds en välplanerad villa med stor trädgård/uteplats där vänner och familj kan samlas för grillkvällarna! Här finner vi väldisponerade ytor genom hela bostaden med praktiskt planerade sovrum på ovanvåningen. Kök och allrum på entréplan. Bo i ett barnvänligt område med närheten till naturen, restauranger, närbutik och skola (Bergumsskolan F-9). På ett kortare gångavstånd tar vi oss till Stora Älsjöns badplats. Med bil är det ca 20 minuter in till centrala Göteborg.

Tyrsjöliden 23, Olofstorp, Göteborgs kommun

Tyrsjöliden 23

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

6 250 000 kr

140 m²

5 rum

921,3 m² tomt

Välkomna till detta påkostade hus i natursköna Olofstorp. Villan med byggår 2020 kännetecknas av eleganta materialval, öppna sociala ytor, modernt inrett kök, flera sovrum, gott om förvaringsutrymmen, garage samt en generös uteplats. Luftvärmepumpen med vattenburen golvvärme bidrar till den låga energiförbrukningen och huset har energiklass B! Här bor ni i lugnt och barnvänligt område med lummig natur runt hörnet och med promenadavstånd till Tyrsjöns badplats. Varmt välkomna på visning!

Olofstorp 2:67 , Olofstorp, Göteborgs kommun

Olofstorp 2:67

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

6 458 000 kr

156 m²

6 rum

1 587 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en tomt på hela 1 587 kvm med nyckelfärdigt hus på, i attraktivt läge. Förverkliga eran husdröm och bo i natursköna Olofstorp med Göteborgs utbud bara 30 minuters bilfärd bort. Här har ni möjlighet att skapa ett lugnt och fritt boende i utkanten av ett trevligt villaområde. Tomten är knuten till Team Lyckebacka som tar fram husförslag för tomten, med inrett halvplan som ingår i prisbilden. Välkommen att höra av er för mer information!

  • Nyproduktion
Olofstorp 2:76, Olofstorp, Göteborgs kommun

Olofstorp 2:76

Villa
Olofstorp, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

6 457 000 kr

156 m²

6 rum

2 802 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en tomt på hela 2802 kvm med nyckelfärdigt hus på, i attraktivt läge. Förverkliga er husdröm och bo i natursköna Olofstorp med Göteborgs utbud bara 30 minuters bilfärd bort. Här har ni möjlighet att skapa ett lugnt och fritt boende i utkanten av ett trevligt villaområde. Tomten är knuten till Team Lyckebacka som tar fram husförslag för tomten, med inrett halvplan som ingår i prisbilden. Välkommen att höra av er för mer information!

  • Nyproduktion
Hultavägen 73B, Gunnilse, Göteborgs kommun

Hultavägen 73B

Villa
Gunnilse, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

5 295 000 kr

7 rum

708 m² tomt

Mycket utrymme på insidan och fin karaktär på utsidan. Villa Hjälmseryd är ett allsidigt hus med förhöjt väggliv på övervåningen. Huset säljs med oinrett halvplan. Den inredda boarean på plan 1 är 88 kvm. Med inrett halvplan blir boarean 157 kvm. Godkänt bygglov finns idag för Villa Hjämseryd. Tomten kan även köpas separat för 1 300 000 kr Säg hej och välkomna till gästerna på husets gavelsida. Den indragna entrén skapar inte bara ett mysigt första intryck, den ger även ett bra väderskydd. När du kliver in i husets främre del har du fri sikt över vardagsrummet och ut i trädgården på baksidan. Bredvid dig i entrén finns ett stort sovrum med egen walk in closet, samt en klädkammare och trappan upp till husets inredningsbara övervåning – övervåningens förhöjda väggliv ger både vackra snedtak och generös boyta. Centralt i huset finns den praktiska klädvården med egen ingång. Vardagsrummet och det stora vinkelköket tar plats i bortre delen av huset. Tillsammans bildar rummen en stor gemensam umgängesdel med altandörrar i två väderstreck. I Villa Hjälmseryd får du det bästa av det mesta under ett och samma tak!

  • Nyproduktion

Visar alla 8