Mäklare Siran Markusian

Siran Markusian

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Mejramgatan 18, Angered - Lövgärdet, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Mejramgatan 18

Lägenhet
Angered - Lövgärdet, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

1 300 000 kr

54 m²

2 rum

3 509 kr/mån

24 074 kr/m²

Nu erbjuds denna tvåa högst upp i huset på Mejramgatan 18 i natursköna Lövgärdet! Njut av öppen planlösning, rymliga umgängesytor och balkong med kvällssol i denna lägenhet med byggår 2019. Här bor ni med naturen runt hörnet i lugnt och välplanerat område med mycket grönytor. I närheten finner ni också mataffär, kommunikationer till centrala Göteborg, Vättlefjälls naturreservat och på knappt tio minuter promenerar ni dessutom till den populära badplatsen vid Surtesjön! Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Tellusgatan 45, I Bergsjön, Göteborgs kommun

Tellusgatan 45

Lägenhet
I Bergsjön, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

2 395 000 kr

82 m²

3 rum

4 940 kr/mån

29 207 kr/m²

Varmt välkomna till denna eftertraktade 3:a på våning sju med generös takhöjd! Här erbjuds ni ett stort kök med öppen planlösning, helkaklat badrummet med tvättmaskin och torktumlare, två rymliga sovrum samt en klädkammare för den nyinköpta sommarkollektionen. Med stora fönsterpartier och ljusinsläpp från tre håll badar lägenheten i dagsljus. Lägenhetens guldkorn blir den stora inglasad balkong om ca 8 kvm i sydvästläge, där ni kan följa solen från morgon till kväll. Den stora hissen gör din vardag bekväm och cykelrum och barnvagnsrum finns. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn till city erbjuds, Allum nås på sju minuter med bilen och skola och torg med matbutiker ligger i närheten. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gunnaredsterrassen 112, Angered, Göteborgs kommun

Gunnaredsterrassen 112

Lägenhet
Angered, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

1 700 000 kr

93 m²

4 rum

6 790 kr/mån

18 280 kr/m²

Varmt välkomna till er nya lägenhet i terrasshus med radhuskänsla i natursköna Angered! Välplanerad bostad med stora sociala ytor. Här erbjuds ni dessutom tre sovrum samt en stor terrass i härligt västerläge att njuta av. Lugnt och barnvänligt område med närhet till bland annat förskolor, skola, Rannebergens utsiktsplats samt Angereds centrum med butiker, restauranger och goda kommunikationer till centrala Göteborg. Till lägenheten hör även ett förråd och bredband ingår i avgiften. Varmt välkomna!

 • Balkong
Kvadrantgatan 28, Bergsjön, Göteborgs kommun

Kvadrantgatan 28

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

1 395 000 kr

68,2 m²

2 rum

5 343 kr/mån

20 455 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna renoverade och rymliga lägenhet om två rum och kök med underbar uteplats och trädgård morgonsolsläge. Här bor ni med närhet till såväl matbutiker som restauranger och service samt endast en kort promenad från omtyckta badplatsen Bergsjöbadet! På några få minuter går ni även till busshållplats som smidigt tar er in till centrala Göteborg. Här erbjuds möjligheten att skapa ert drömboende genom att enkelt kunna sätta en egen prägel och stil!

 • Uteplats
Salviadalen 28, Angered - Gårdsten, Göteborgs kommun

Salviadalen 28

Lägenhet
Angered - Gårdsten, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

1 395 000 kr

70 m²

3 rum

5 115 kr/mån

19 929 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera en trea på populära Salviadalen! Bostaden beskrivs med en smart planlösning, där ni har tillgång till två sovrum, ett ljust kök, badrum och balkong. Er nya bostad strålar av radhuskänsla och omges av skola, förskola, bra förbindelser och vacker natur.

 • Balkong
Kardemummaslingan 63, Angered - Gårdsten, Göteborgs kommun

Kardemummaslingan 63

Radhus
Angered - Gårdsten, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

2 490 000 kr

102 m²

4 rum

6 740 kr/mån

24 412 kr/m²

Välkommen till detta nybyggda radhus i bostadsrättsform beläget i natursköna och expansiva Gårdsten. Ni erbjuds här en välplanerad bostad där samtliga sovrum är praktiskt placerade på andra våningen för att skapa en privat sfär. Umgängesytorna och den härliga uteplatsen i optimalt västläge hittar ni på entréplan. Njut av att ha närhet till både skolor och Gårdstens centrum samtidigt som ni har naturen runt knuten. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Rosmaringatan 16, Angered - Lövgärdet, Göteborgs kommun

Rosmaringatan 16

Lägenhet
Angered - Lövgärdet, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

1 350 000 kr

51 m²

2 rum

3 826 kr/mån

26 471 kr/m²

Välkommen till ett bekvämt hem på markplan med snygga och neutrala ytskikt. Hall, kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning. Sovrummet är rymligt med goda förvaringsmöjligheter. Badrocksavstånd på cirka 100 meter till Surtesjöns badplats och Vättlefjälls naturreservat med alla trevliga promenadstigar ligger runt knuten. Busshållplats, service, matbutik och skolor ligger i närområdet.

 • Uteplats
Tellusgatan 45, I Bergsjön, Göteborgs kommun
Tellusgatan 45, I Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Tellusgatan 45, I Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Tellusgatan 45

Lägenhet
I Bergsjön, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

1 795 000 kr

40 m²

1 rum

2 495 kr/mån

44 875 kr/m²

Nyproducerad lägenhet från 2019 i naturnära område med en stor inglasad balkong! Här kan du njuta av stora och öppna ytor med fint ljusinsläpp. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn till city finns i närheten. Dessutom når du Allum på sju minuter med bilen. Hiss finns i huset vilket gör vardagen bekväm. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8