Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erica Dahl

Erica Dahl

Om mig

Erfaren mäklare med driv och hjärtat på rätt plats! Med struktur, målmedvetenhet och en nypa humor kommer vi tillsammans göra en lyckad bostadsaffär ihop, oavsett om ni vill sälja eller köpa bostad. Min ambition är att alltid ge ett professionellt och vänligt bemötande. Som person är jag driven, initiativrik och har fingertoppkänsla för detaljer som i affären kan vara avgörande.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Blåmesgatan 10, Kråkeryd, Habo kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Blåmesgatan 10

Villa
Kråkeryd, Habo kommun
Fastighetsbyrån Habo
2 695 000 kr
108 + 36 m²
5 rum
720 m² tomt

Ta chansen och investera i denna pärla till bostad! Här bor du bekvämt och bekymmersfritt med allt i ett plan. I Kråkeryd bor du även i ett lugnt, men barnvänligt område med närhet till både skola och grönområden. Villan är i bra skick där man på senare år både har renoverat badrum, kök och målat fasad, vilket gör att man kan fokusera på ytskikt för att sätta sin egna prägel. Villans 5 rok ger plats för både den större som mindre familjen. 3-4 sovrum beroende på användningsområde. Köksön i det fräscha köket skapar en social och praktisk miljö för matlagning men fungerar också som avlastningsyta. På baksidan erbjuds ett inglasat uterum samt ett praktiskt altandäck i västlig riktning, perfekt plats att avnjuta morgonkaffet. Extra plus för garage med praktisk förrådsdel. Kort och gott är detta ett perfekt hus för dig som gillar lugn och ro och gärna vill ha alla bekvämligheter inom räckhåll för att få livet att gå ihop. Varmt välkommen på visningen!

  • Plus
  • Uteplats
Grengatan 5B, Mullsjö, Mullsjö kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Grengatan 5B

Lägenhet
Mullsjö, Mullsjö kommun
Fastighetsbyrån Habo
1 295 000 kr
104 m²
4 rum
4 960 kr/mån
12 452 kr/m²

Välkommen till ett charmigt radhus på enplan i populära Mullsjö! Med ett fint kök och en generös boyta om 104 kvm erbjuder denna bostadsrätt gott om plats för hela familjen. Garaget ger extra bekvämlighet och uterummet ger möjlighet till härliga stunder utomhus året om. Beläget i en välskött förening, Mullvaden, kan du njuta av ett fritt läge på baksidan och ha naturen nära till hands. Närområdet erbjuder vacker natur med skogspromenader och sjöar perfekta för friluftsliv och rekreation. Även om badrummet är något äldre finns här potential för den som vill sätta sin prägel på bostaden. Med en lugn och trygg miljö samt närhet till service och skolor är detta en perfekt plats för den som söker ett bekvämt boende i natursköna omgivningar. Välkommen hem till ett trivsamt och praktiskt boende att kalla sitt!

  • Plus
Tubberedsvägen 13, Habo, Habo kommun
  • Budgivning pågår

Tubberedsvägen 13

Villa
Habo, Habo kommun
Fastighetsbyrån Habo
2 400 000 kr
136 + 28 m²
5 rum
1 202 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus beläget i det idylliska området i centrala Habo. Med dubbla garage, sociala ytor och rymligt altan finns här gott om plats för umgänge och trivsamma stunder. Inglasat uterum gör att du kan njuta av utomhuslivet större delen av året. Boyta om 136 kvadratmeter fördelat på 5 rum och 3 sovrum ger gott om plats för hela familjen. Den generösa tomtytan på 1202 kvadratmeter bjuder in till lek och grönska. Närområdet erbjuder vacker natur med närhet till skog och sjöar, perfekt för friluftsliv och härliga promenader. Detta enplanshus erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende. Med renoveringschans har du här möjlighet att skapa ditt eget personliga hem. Passa på att förverkliga dina visioner och skapa en fristad att trivas i. Välkommen att upptäcka potentialen och möjligheterna som detta hem har att erbjuda!

Parkgatan 30, Habo, Habo kommun

Parkgatan 30

Villa
Habo, Habo kommun
Fastighetsbyrån Habo
3 500 000 kr
125 + 125 m²
7 rum
1 084 m² tomt

Varmt välkomna till Parkgatan 30! Vi har nu nöjet att presentera denna trevliga och gedigna bostad placerad på en rejäl hörntomt i ett lugnt villakvarter. Bostaden är fördelad i flera olika etage så familjen har möjlighet att sprida ut sig. På entréplan har vi härliga sociala ytor med rejält vardagsrum som i vinkel sträcker sig mot matsalsdel och det fina köket. Varför inte tända i den öppna spisen när maten tillagas och barnen myser i soffan? Via altandörren når ni altan däcket och trädgården. Fint solläge med eftermiddagssol. En halvtrappa upp finner vi tre sovrum i bra storlek, kontorshörna med balkong och ett badrum. En halvtrappa ner finner vi tvättstuga, gillestuga med öppen spis, sovrum och ytterligare ett stort allrum (tidigare garage) som med fördel kan delas av till två sovrum. Utöver detta har vi goda förvaringsutrymmen, bastu, dusch, matkällare samt pannrum. Det finns även en stor oinredd vind för familjen som vill fortsätta att utöka utrymmena!

Tinghalla 5, Mullsjö, Mullsjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Tinghalla 5, Mullsjö, Mullsjö kommun, bild 2
Tinghalla 5, Mullsjö, Mullsjö kommun, bild 3

Tinghalla 5

Villa
Mullsjö, Mullsjö kommun
Fastighetsbyrån Habo
1 345 000 kr
150 m²
4 rum
2 705 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en naturnära och charmig sommarstuga belägen strax utanför Mullsjö. Huset erbjuder 150 kvm uppdelat på två plan och används i dagsläget som sommarstuga men går också att göra om till permanentbostad. På övre plan finns dubbla vardagsrum samt kök med generös takhöjd, öppet till nock. Samt ett sovrum och en stor balkong med vackra vyer. På nedre plan finns två rum och ett badrum med dusch. En stor och lummig trädgård om hela 2705 kvadratmeter omringar huset.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 5