Mäklare Max Carlsson

Max Carlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsvägen 28, Ekshärad, Hagfors kommun

Skogsvägen 28

Villa
Ekshärad, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
1 300 000 kr
172 + 40 m²
4 rum
1 713 m² tomt

Varmt välkommen till centrala Ekshärad och denna mycket väl-underhållna etage-villa! Här erbjuds en öppen och modern planlösning med stora sociala ytor.Enkelt och smidigt sköts uppvärmningen med fjärrvärme med en mycket effektiv öppen spis med kassett. Solcellsanläggning med 20st finns installerat, stort plus för både plånboken och miljön! Villan har ett ypperligt läge på en lugn återvändsgata i ett uppskattat område. Här bor du med enkelhet och närhet till skola/dagis och med närhet flertalet affärer som underlättar det vardagliga livet. Trevlig och lättskött trädgårdstomt som bjuder in till lek och trädgårdsarbete, passar både de yngre och äldre! En fastighet som bör upplevas på plats, varmt välkommen på visning! Besiktning kommer göras onsdag 22/5

  • Uteplats
Älvdalsvägen 42, Råda, Hagfors kommun
  • Ons 15 maj kl 15:15
Älvdalsvägen 42, Råda, Hagfors kommun, bild 2
Älvdalsvägen 42, Råda, Hagfors kommun, bild 3

Älvdalsvägen 42

Villa
Råda, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
775 000 kr
112 + 144 m²
4 rum
916 m² tomt

Välkommen till denna välvårdade familjevilla belägen på "Långhea" vid vackra Klarälven i Råda. Här erbjuds ett boende med gott om plats för umgänge. Detta är det perfekta hemmet för er som söker natursköna omgivningar och trivsam atmosfär. Genom den generösa boytan på 112 kvm och en biyta på 144 kvm finns gott om utrymme för såväl vardagsliv som avkoppling. En lättskött och rymlig trädgårdstomt erbjuder möjligheter till lek och trädgårdsarbete, perfekt för både stora och små. Familjevänliga Råda är ett område med närhet till service och skola, samtidigt som naturen finns runt knuten med härliga strövområden. Ute på "Långhea" bor man praktiskt och med Klarälven som vacker kuliss. Här får ni möjligheten att skapa ert drömhem. Med garage för bilen och närhet till naturen väntar en trygg och harmonisk tillvaro. En möjlighet som sällan dyker upp igen! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Byn Baggerud , Ekshärad, Hagfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Byn Baggerud

Gård/Skog
Ekshärad, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
750 000 kr
106 + 6 m²
4 rum
3,4 ha tomt

Välkommen till detta charmiga hus med lantligt läge i Byn, Ekshärad! Omgivet av vackra åkrar och rymliga uthus är detta ett drömboende för den som söker lugn och ro med naturen inpå! Huset, med sina 4 rum, erbjuder gott om plats för både avkoppling och umgänge. Med en boyta på 106 kvadratmeter och en tomt på hela 3,4 hektar finns gott om möjligheter för den som vill odla, inreda en trädgård eller ha djur. Enkelt och smidigt värms huset upp med jordvärme och även fiber finns installerat! Ekshärad är en idyllisk liten ort med närhet till både skog och sjöar. Här kan du njuta av vackra promenadstråk, fiske och andra friluftsaktiviteter året runt. I närområdet finns även service såsom butiker, skolor och dagis. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett lantligt boende med centralt läge och alla bekvämligheter runt knuten. Välkommen att upptäcka möjligheterna med detta boende i Ekshärad! OBS, Förvärvstillstånd kan kommas att krävas för köpare.

Ängsstigen 3, Sunnemo, Hagfors kommun

Ängsstigen 3

Villa
Sunnemo, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
875 000 kr
90 + 95 m²
5 rum
1 261 m² tomt

Välkommen till denna härliga familjevilla belägen i det idylliska samhället Sunnemo. Med tre rymliga sovrum och en unik planlösning erbjuder denna etagebostad gott om plats för hela familjen att trivas och växa. I källarplan har det länge bedrivits verksamhet, med egen ingång till mottagning är möjligheterna oändliga. En unik möjlighet att bedriva verksamhet hemifrån! Byggd 1977 och med ytor om 90 + 95 kvm, har du gott om utrymme att förverkliga dina drömmar. Tomtytan på 1261 kvm ger även möjlighet till trädgårdsarbete och lek utomhus. Sunnemo erbjuder en lugn och fridfull miljö för både unga och gamla. Med närhet till naturen kan du njuta av skogspromenader och friluftsliv året runt. I närområdet finner du även bekvämligheter såsom skola, mataffär och bra kommunikationer. Denna familjevilla i Sunnemo är det perfekta valet för dig som söker en trivsam och unik bostad i en härlig miljö. Ta chansen att skapa ditt drömhem tillsammans med oss!

  • Balkong
  • Uteplats
Östra Skymnäs Bastutegen , null, Hagfors kommun

Östra Skymnäs Bastutegen

Villa
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
1 550 000 kr
164 m²
4 rum
10 000 m² tomt

Denna renoverade bostad från 1920 är belägen på en härlig gård omgiven av vackra åkrar i Hagfors. Med närheten till Klarälven erbjuds en fridfull och naturskön miljö där man kan njuta av lugnet och vackra omgivningar. Förutom huvudbyggnaden erbjuder fastigheten även en fin gårdsplan med dubbelgarage och fina uthus med goda ytor att nyttja efter behov. Boendet har en boyta på generösa 164 kvadratmeter och en stor tomt om hela 10 000 kvadratmeter. Den lantliga känslan genomsyrar både interiören och exteriören, och den mindre gården erbjuder en mysig och intim atmosfär. Huset är renoverat med omtanke Hagfors har mycket att erbjuda med sina vackra omgivningar och närhet till naturen. Området längs Klarälven bjuder på möjligheter till fiske, vandring och andra friluftsaktiviteter. Denna bostad passar perfekt för dig som söker ett lugnt boende med närhet till naturen, där du kan njuta av lantlivet och omgivningarnas skönhet. Välkommen att uppleva detta charmiga boende omringat av åkrar och Klarälvens lugn!

Visar alla 5