Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rebecca Mellquist

Rebecca Mellquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bomans väg 5, Dalen, Hagfors kommun

Bomans väg 5

Villa
Dalen, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
850 000 kr
122 m²
4 rum
2 797 m² tomt

Söker du ett hem i de centrala delarna av Hagfors, men ändå ha rejäl tomtyta med uthus och nära till skog och natur? Då är Bomans Väg 5 en fastighet för dig! I omtyckta Dalen finner vi denna intressanta fastighet i 1 1/2-plan. Med sin inbjudande utformning med äldre charm utmärker den sig i villaområdet. Trivsam planlösning och både luftvärmepump och braskamin. Fiber finns också installerat. Stort och härligt trädäck i samband med entrén, där har men rejäl yta för samvaro. Även tomtytan är rejäl med plats för utomhusaktiviteter. Uthuset har bra och användbara utrymmen och även stort inrett och isolerat rum med sovloft. Utmärkt för familj och vänner på besök eller varför inte ha ditt alldeles egna hobbyrum. Jordkällare som nyttjas som bastu(vedeldad) och separat garagebyggnad. I närområdet finns vackra strövområden med motionsspår och skidspår och pulkabacke vintertid. Även närhet till förskola och ett stort plus är att det också finns asfalterad och upplyst cykelväg in till de centrala delarna av Hagfors. Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer och visar gärna runt i detta fantastiska boende tillsammans med dig! Förutom att titta på plats så erbjuds givetvis digital visning!

Dalavägen 29, null, Hagfors kommun
Dalavägen 29, null, Hagfors kommun, bild 2
Dalavägen 29, null, Hagfors kommun, bild 3

Dalavägen 29

Övrigt
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
2 495 000 kr
275 m²
10 rum
4 325 m² tomt

Härmed ges en unik möjlighet att få bli ägare till denna imponerande representationsvilla! En ypperlig möjlighet att driva verksamhet mitt i centrala Hagfors eller att bosätta sig och få ett hem utöver det vanliga. Här erbjuds hela 10 rum, många sovrum kombinerat med goda sociala ytor men även oändligt med möjligheter att anpassa helt efter eget tycke och behov. Fastigheten har tidigare blivit skräddarsydd för verksamhetsändamål, såsom bl.a. brandskydd och ventilation, vilket underlättar för att fortsatt bedriva en mångsidig och modern verksamhetsplats. Komfortabelt uppvärmningssystem i form av fjärrvärme samt att man även har flertalet eldstäder. Fiber finns installerad. Garage i källarplan. På fastigheten finns också en gedigen gäststuga, isolerad och med indragen el. Trädgårdstomt i behaglig storlek, inhägnad och insynsskyddad av träd och buskar. För det praktiska vardagslivet har du förskola/skola bara ett stenkast bort, där erbjuds även sim/bowlinghall m.m. och man har endast en kortare promenad till övriga förnödenheter. Även nära till strövområden i vacker skog och natur. För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din anmälan!

  • Premium
Edet 33A, null, Hagfors kommun

Edet 33A

Fritidshus
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
1 475 000 kr
53 m²
2 rum
1 277 m² tomt

Varmt välkomna till Edet 33A! År 2009 uppfördes denna 1-plansvilla alldeles intill sjön Ämten. Detta medför en hög standard med inbjudande interiör. Detta förstärks av en öppen och härlig planlösning med generös yta för samvaro. Ändamålet för nuvarande ägare är att nyttja fastigheten på fritiden men genom sin permanentboendestandard så kan fastigheten med fördel nyttjas året om. Braskamin som används flitigt och som ger härlig värme under kyligare dagar, även luftvärmepump som effektivt sprider värme eller kyla om det behövs och som passar ypperligt för den öppna planlösningen. Förutom dessa sköts uppvärmningen genom direkt el. Inglasat uterum och stort trädäck med uteplats med utsikt över sjön. Dessutom finns ytterligare en byggnad och den inrymmer två rum, det ena för praktisk förvaring och det andra ett inrett rum, perfekt när familj och vänner vill hälsa på. Här har man ett oerhört vackert, lugnt och naturskönt läge, vackert inramat av skog och natur. Tillgång till egen badplats alldeles nedanför huset och i området finns ytterligare flera omtyckta sjöar med tillgång till både bad och fiske. Endast en kortare bilfärd in till centrala Hagfors. Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer och visar gärna runt i detta fantastiska boende tillsammans med dig. Förutom att titta på plats så erbjuds givetvis digital visning!

Edebäck 4, null, Hagfors kommun

Edebäck 4

Villa
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
495 000 kr
96 + 50 m²
4 rum
1 208 m² tomt

Välkommen till Edebäck 4! En lantligt belägen 1,5-plansvilla med källare. Ett gemytligt hem med en trivsam planlösning och en boarea på 96 kvm fördelat på fyra rum och kök varav två sovrum samt altan i samband med entrén. I stort sett genomgående nya ytskikt. Vattenburet värmesystem med kombipanna där både pellets och el kan användas. Fiber finns installerat. Nära till skogs- och grönområden och vackra Klarälven. Fastigheten passar för både permanent- och fritidsboende. Besiktning kommer att utföras inför visning! Tveka inte att höra av dig, förutom att titta på plats så erbjuder vi givetvis digital visning!

Ljungvalls väg 3, Sättra, Hagfors kommun

Ljungvalls väg 3

Villa
Sättra, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
2 095 000 kr
117 + 114 m²
4 rum
1 710 m² tomt

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en modern 1-plansvilla, centralt belägen i attraktivt och familjärt villaområde i Hagfors. Ljungvalls Väg 3 erbjuder det mesta du kan önska. Ett optimalt planerat boende som är helrenoverat med genomgående smakfull interiör. Här utlovas generösa sällskapsytor och en öppen ljus planlösning. Bra uppvärmningssystem i form av bergvärme. Villan har även hel källarvåning med bl.a. gillestuga med öppen spis med kassett. Fräscha duschrum på båda planen och i källaren finns även bastu. Här finns gott om utrymme för hela familjen och alla ytor är väl tillvarataga. Fiber finns installerat. Vidbyggt garage vilket bidrar till ett mycket komfortabelt boende, man har även gott om parkeringsmöjligheter. Lättskött trädgårdstomt och promenadavstånd till skola, affärer och restauranger. Ta chansen att bli ägare till denna mycket tilltalande villa - här är det bara att flytta in! Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer och visar gärna runt i detta fantastiska boende tillsammans med dig! Förutom att titta på plats så erbjuder vi givetvis digital visning!

Hagmans väg 12, Dalen, Hagfors kommun

Hagmans väg 12

Villa
Dalen, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
1 550 000 kr
117 m²
5 rum
1 396 m² tomt

Välkomna till trivsamma och omtyckta Dalen! På Hagmans Väg 12 ligger detta bostadshus i toppskick. Här erbjuds en villa som har det mesta du kan önska. Riktigt fin och renoverad bostad med sociala ytor och öppen ljus planlösning med genomgående fräsch interiör. Nedre plan har en modern planlösning med kök med tidsenlig köksö kombinerat med sällskapsrum. I sällskapsrummet finns vedkamin och utgång till stor inglasad altan med vidbyggt soldäck i vinkel. Villan inrymmer även hela 4 sovrum och även en inbjudande balkong på övre plan. Förutom bostadshuset finns även stort, fristående isolerat garage på platta och lillstuga. Här har man ett lugnt och familjärt läge vid återvändsplan och vackert inramat av skog. Även närhet till centrum som man smidigt tar sig till via asfalterad och upplyst gång/cykelväg. Varmt välkommen på visning! För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din intresseanmälan!

Visar alla 6