Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rebecca Mellquist

Rebecca Mellquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hornnäs Spoven , Ekshärad, Hagfors kommun

Hornnäs Spoven

Villa
Ekshärad, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
750 000 kr
95 + 36 m²
4 rum
1 356 m² tomt

Längtar du efter ett lättskött boende med ett lantligt men ändå praktiskt och lättillgängligt läge, då är Hornnäs Spoven något för dig! En mycket välskött fastighet som erbjuder förutom bostadshuset, ett stort garage och en fristående byggnad med gott om plats för såväl förvaring som ved. Redan vid entrén möts du av en välkomnande känsla och värmen sprider sig från den inbjudande vedkaminen som skapar en hemtrevlig atmosfär. Här finns även en luftvärmepump och dessa två är den huvudsakliga uppvärmningen för de nuvarande ägarna. Utöver dessa så finns även ett vattenburet värmesystem som kan användas med elpatron. Med en boyta på 95 kvm och tre mysiga sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Det stora uterummet ger möjlighet till extra utrymme för umgänge med vänner och familj. Modern komfort med fiber för att förenkla vardagen. Man har ca. 11 km in till Ekshärads centrum och området kring Ekshärad bjuder vacker natur med närhet till skog och mark. Här kan du njuta av långa promenader där lugnet och friden i omgivningen gör detta till en perfekt plats att kalla hemma. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer och visar gärna runt i detta fantastiska boende tillsammans med dig! Förutom att titta på plats så erbjuder vi givetvis digital visning!

Rullstensvägen 6, Kallkälldalen, Hagfors kommun

Rullstensvägen 6

Villa
Kallkälldalen, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
850 000 kr
99 + 75 m²
4 rum
1 072 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen i det trivsamma villaområdet Kallkälldalen i Hagfors. En välskött bostad i 1 1/2-plan med källare och här möts du av en öppen och härlig planlösning och alla ytor är väl tillvaratagna. Uppvärmning genom bergvärme vilket gör det både bekvämt och kostnadseffektivt. Dessutom finns öppen spis med kassett som ger såväl en mysig känsla samt även är ett ypperligt komplement till ärmesystemet. Vissa ytor har även golvvärme. I källaren finns dusch och bastu för avkoppling och huset erbjuder gott om plats för förvaring. Uteplatsen är generös och perfekt för sommarkvällar med sina möjligheter till grillkvällar och umgänge med nära och kära. Förutom uteplatsen har man även en plan och lättskött trädgårdstomt i behaglig storlek, praktiskt inhängnad med staket. Fristående isolerat garage. Närområdet lockar med närhet till förskola och grönområden och promenadavstånd till badplats vid Uvån. Denna villa är ett perfekt val för den som söker en villa där det bara är att flytta in, en hemtrevlig bostad med genuin atmosfär. Välkommen att upptäcka allt detta hem har att erbjuda - boka din visning redan idag!

Geijersholm Lyckan , Geijersholm, Hagfors kommun

Geijersholm Lyckan

Villa
Geijersholm, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
2 495 000 kr
131 + 84 m²
4 rum
9,4 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård med gott om potential beläget i Geijersholm, en kortare biltur från Hagfors. Detta på en mark om ca. 9,4 hk, där ca. 8 hk är skog med ett virkesförråd på 128 m³/ha (enligt taxering). Allt i ett skifte med bra framkomlighet. Här har du gott om utrymme att förverkliga dina drömmar! Detta hem erbjuder en trivsam planlösning med potential till fler rum. Den stora biytan på 84 kvadratmeter ger extra utrymme för hobbyrum eller förvaring. Stort plus att fiber finns installerat! Utöver huvudbyggnaden tillhandahåller fastigheten gedigna och välskötta uthus med stora möjligheter. Här finns också ett stort garage, perfekt för den som behöver plats för både fordon och verktyg. Området runt Geijersholm är en vacker och fridfull miljö med närhet till naturen. Med skogen inpå tomten kan du njuta av lugn och ro samt ha möjligheten till sköna skogspromenader året runt. För den trädgårdsintresserade finns även stor potential för att skapa en vacker trädgård att trivas i. Sammanfattningsvis, denna bostad i Geijersholm ger en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i en naturskön miljö! Ta chansen att göra detta hus till ditt alldeles egna och skapa minnen för livet. Välkommen till ditt framtida hem! Jakträtt! Fastigheten är inte del av VVO. OBS. Förvärvstillstånd kan behövas sökas av köpare.

  • Balkong
  • Uteplats
Dalavägen 29, null, Hagfors kommun
Dalavägen 29, null, Hagfors kommun, bild 2
Dalavägen 29, null, Hagfors kommun, bild 3

Dalavägen 29

Övrigt
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
2 495 000 kr
275 m²
10 rum
4 325 m² tomt

Härmed ges en unik möjlighet att få bli ägare till denna imponerande representationsvilla! En ypperlig möjlighet att driva verksamhet mitt i centrala Hagfors eller att bosätta sig och få ett hem utöver det vanliga. Här erbjuds hela 10 rum, många sovrum kombinerat med goda sociala ytor men även oändligt med möjligheter att anpassa helt efter eget tycke och behov. Fastigheten har tidigare blivit skräddarsydd för verksamhetsändamål, såsom bl.a. brandskydd och ventilation, vilket underlättar för att fortsatt bedriva en mångsidig och modern verksamhetsplats. Komfortabelt uppvärmningssystem i form av fjärrvärme samt att man även har flertalet eldstäder. Fiber finns installerad. Garage i källarplan. På fastigheten finns också en gedigen gäststuga, isolerad och med indragen el. Trädgårdstomt i behaglig storlek, inhägnad och insynsskyddad av träd och buskar. För det praktiska vardagslivet har du förskola/skola bara ett stenkast bort, där erbjuds även sim/bowlinghall m.m. och man har endast en kortare promenad till övriga förnödenheter. Även nära till strövområden i vacker skog och natur. För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din anmälan!

  • Premium
Lindvägen 1, null, Hagfors kommun

Lindvägen 1

Villa
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
395 000 kr
114 + 22 m²
4 rum
1 992 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna charmiga villa med stor potential och ett centralt men ändå avskilt läge. En boarea på 114 kvm, fördelat på fyra rum och kök, varav två sovrum. Vattenburet värmesystem och öppen spis. Fiber finns installerad! Stor och härlig hörntomt som trivsamt ramas in av träd och buskar. Här erbjuds en bostad med nära till naturen men också endast en kortare promenad till centrum. Här kan du skapa ditt drömboende helt utefter tycke och smak! För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din anmälan!

Årosvägen 15, Råda, Hagfors kommun

Årosvägen 15

Villa
Råda, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
825 000 kr
194 + 80 m²
7 rum
2 425 m² tomt

Varmt välkomna till omtyckta Råda och Årosvägen 15! Här erbjuds en villa i 1 1/2-plan med källare. Ett mycket tilltalande boende i en villa där det mesta varit föremål för renovering och förbättring. Då villan tidigare var områdets affär medför detta en spännande planlösning och ett hem med mycket karaktär. Direkt möts man tex av en stor, öppen och imponerande yta med högt i tak som idag är inrett till sällskapsrum kombinerat med matplats och kök. Här finns även en vedkamin vilket passar ypperligt för rummets utformning. Utöver den så sköts uppvärmningen via fjärrvärme. Boarean är fördelad på hela 7 rum och kök med genomgående fräscha ytskikt. Fiber är installerad. På villans södra sida finns en terrass med markistak att spendera härliga stunder på. 2021 tilläggsisolerades fasaden och fick ny utvändig beklädnad. Yttertaket var bytt 2018. Här har man verkligen ett hem att trivas i, som bjuder in till sällskapsliv både inne och ute, men också möjliggör ett praktiskt vardagsliv då man har nära till såväl skola som välsorterad matbutik. Även nära till fina skogsområden med bra motionsmöjligheter och Klarälvsbanan med sin underbara natur som har sin början i Uddeholm och sträcker sig ända till Karlstad. Attraktiv badstrand vid Rådasjön, tilltalande golfbana och flygplats finns också i närområdet. För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din intresseanmälan!

Lillstugevägen 1A, null, Hagfors kommun

Lillstugevägen 1A

Radhus
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
495 000 kr
83 + 40 m²
3 rum
1 022 m² tomt

För dig som inte lockas av att bo i lägenhet men heller inte vill bosätta dig i en villa är detta ett utmärkt tillfälle för dig! Ett lättskött boende beläget i centrala Hagfors. Fastigheten har ett attraktivt gavelläge i en radhuslänga, inrymmande tre rum och kök med källare. Två sovrum och även rum i källarplan som med fördel kan nyttjas som sovrum. Boendet har ett mycket modernt och fräscht kök och uppvärmningen sköts enkelt genom fjärrvärme. Stor inbyggd altan i samband med entrén. Taket är bytt! Både fristående garage/förråd och trädgårdsförråd tillhör fastigheten. Centrum finns inom behagligt gång och cykelavstånd. För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din intresseanmälan!

Hagmans väg 12, Dalen, Hagfors kommun

Hagmans väg 12

Villa
Dalen, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
1 550 000 kr
117 m²
5 rum
1 396 m² tomt

Välkomna till trivsamma och omtyckta Dalen! På Hagmans Väg 12 ligger detta bostadshus i toppskick. Här erbjuds en villa som har det mesta du kan önska. Riktigt fin och renoverad bostad med sociala ytor och öppen ljus planlösning med genomgående fräsch interiör. Nedre plan har en modern planlösning med kök med tidsenlig köksö kombinerat med sällskapsrum. I sällskapsrummet finns vedkamin och utgång till stor inglasad altan med vidbyggt soldäck i vinkel. Villan inrymmer även hela 4 sovrum och även en inbjudande balkong på övre plan. Förutom bostadshuset finns även stort, fristående isolerat garage på platta och lillstuga. Här har man ett lugnt och familjärt läge vid återvändsplan och vackert inramat av skog. Även närhet till centrum som man smidigt tar sig till via asfalterad och upplyst gång/cykelväg. Varmt välkommen på visning! För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din intresseanmälan!

Mussjön 39, Ekshärad, Hagfors kommun

Mussjön 39

Fritidshus
Ekshärad, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
750 000 kr
33 m²
2 rum
1 669 m² tomt

Varmt välkommen till Mussjön 39, en fritidsidyll för avkoppling med närhet till vatten och natur. Omgivet av Värmlands fina natur med allt vad den har att erbjuda, attraktiva strövområden, svampplockning, bär och bad/fiske i fina sjöar. En otroligt välskött fastighet med huvudbyggnad innehållande fin altan för rogivande sommarkvällar, storstuga, pentry och mindre sovrum. Fastigheten går att nyttja sommar som vinter. En fritidsfastighet att trivas i! Vi erbjuder både digital och visning på plats, välj det som passar just dig bäst!

Älvbrinken 15, Ekshärad, Hagfors kommun

Älvbrinken 15

Villa
Ekshärad, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
1 690 000 kr
218 m²
7 rum
4 520 m² tomt

Med ett högt och attraktivt läge, belägen i de centrala delarna av Ekshärad, finner vi denna tilltalande och renoverade familjevilla. Villan har ett mycket karaktäristiskt utförande och här utlovas en väl bevarad äldre charm. Stora sociala ytor och hela fyra fina sovrum, vilket gör att här finns det verkligen plats för den större familjen eller för den som önskar generösa ytor. Flertalet eldstäder varav två vackra kakelugnar, även luftvärmepump. Ett stort plus är att fiber finns installerat. Fräsch fasad som var ommålad 2022. Man har även en tillhörande obebyggd tomt med en inbjudande vy över Klarälven och vackra omkringliggande landskap. Ett mycket sevärt hus där det bara är att flytta in och börja trivas! Vi erbjuder både digital och visning på plats, välj det som passar dig bäst!

Visar alla 10