Mäklare Rebecca Mellquist

Rebecca Mellquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Torsbyvägen 5, Ekshärad, Hagfors kommun

Torsbyvägen 5

Villa
Ekshärad, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors

1 350 000 kr

121 m²

4 rum

1 897 m² tomt

Med glädje kan vi nu presentera denna attraktiva och renoverade 1-plansvilla med källare, mitt i centrala Ekshärad! Här erbjuds öppna och sociala ytor kombinerat med flera sovrum för hela familjen! Ett boende om 121 + 121 kvm fördelat på 4 rum varav 3 sovrum. Här erbjuds utöver bostadsbyggnaden en gedigen uthusbyggnad på platta med plats för flertalet fordon. Uppvärmning sker smidigt med fjärrvärme där du även har braskamin som komplement. Ett boende som bör upplevas på plats! Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Uteplats
Bastvägen 15, Dalen, Hagfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bastvägen 15

Villa
Dalen, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors

775 000 kr

112 m²

6 rum

975 m² tomt

Välkommen till Bastvägen 15 - här erbjuds en välvårdad enplansvilla med vidbyggt garage belägen på en barnvänlig återvändsgata i omtyckta Dalen. Ett boende med en spännande planlösning och stora möjligheter, en totalyta på 160 kvm fördelat på sex rum och kök. Här finns även generösa förvaringsutrymmen, uppvärmning i form av bergvärme, dessutom finns braskamin och fiber. Huset har en lättskött trädgårdstomt med en tilltalande uteplats i form av ett trädäck med markis som pryder husets framsida och en trivsam delvis inglasad altan på husets baksida. Här har du närhet till förskola, pulkabacke, skog och strövområden. Stort plus är även att det finns cykelväg med belysning in till de centrala delarna av Hagfors. Besiktigad! Vi erbjuder både digital och fysisk visning, välj det som passar bäst för Dig. Välkommen att höra av Dig till oss på Fastighetsbyrån i Hagfors!

Vallvägen 6, Råda, Hagfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vallvägen 6

Villa
Råda, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors

475 000 kr

86 m²

4 rum

904 m² tomt

I populära Råda kan vi nu presentera denna trevliga och lättskötta villa, perfekt för den mindre familjen! Generösa sociala ytor samt tre gedigna sovrum. Villan är välskött med fräscha ytskikt och större genomförda renoveringar så som kök och badrum är gjorda 2015. Även nyare yttertak. Plan och lättskött trädgårdstomt i lugnt villaområde. Här har man promenadavstånd till skola, mataffär, skogs- och strövområden samt närhet till flygplats och vackra Rådasjön. Även nära till inbjudande 18-håls golfbana(Uddeholms GK). Vi erbjuder både digital och visning på plats, välj det som passar dig bäst!

Lillstugevägen 18, null, Hagfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lillstugevägen 18

Villa
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors

575 000 kr

132 m²

5 rum

1 060 m² tomt

I omtyckt villaområde kan vi nu presentera denna familjevänliga 1 1/2-plansvilla med källare. Här presenteras ett välplanerat och lättskött boende på 132 + 98 kvm fördelat på fem rum varav tre sovrum. Rymliga sällskapsytor med plats för hela familjen! Braskamin och fiberanslutet! Vidbyggt garage. Villan är välskött och har de senaste åren genomgått flertalet renoveringar samt förbättringar, bl.a. delvis dränerat, luftvärmepump, kök och badrum. Vi erbjuder både digital och visning på plats, kontakta oss och välj det som passar dig bäst!

 • Balkong
 • Uteplats
Björkbacken 7, Uddeholm, Hagfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björkbacken 7

Villa
Uddeholm, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors

975 000 kr

154 m²

6 rum

1 079 m² tomt

Med en attraktiv belägenhet i populärt område på lugn gata finner vi denna smakfullt inredda familjevilla. Ett boende med en mycket tilltalande planlösning, med sutterängutförande i två plan. Här finns flertalet sovrum samt generösa sällskapsytor i ett fräscht utförande! Smidigt och effektivt skött uppvärmningen med bergvärme och fiber finns installerat! Framsidan pryds av ett vidbyggt garage samt en inbjudande balkong som sträcker sig till ett charmigt isolerat uterum där många timmar kan avnjutas! Här man en lättskött trädgårdstomt och närhet till både strövområden och inbjudande badplats vid Rådasjön. Besiktigat! Varmt välkommen på digital eller fysisk visning, välj det som passar dig bäst!

 • Uteplats
Skärgen 55, Sunnemo, Hagfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skärgen 55

Fritidshus
Sunnemo, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors

650 000 kr

33 m²

2 rum

2 089 m² tomt

Välkommen till Skärgen 55, ett charmigt fritidshus, högt och vackert beläget mellan Sunnemo och Munkfors och med härlig utsikt över sjön Skärgen! Fritidshuset är i ett plan, har nyare soldäck och inrymmer uterum i samband med entrén, trivsam storstuga med köksdel och vedkamin, separat sovrum och nytt duschrum. Fristående trädäck med underbar utsikt ut över sjön. Även fristående byggnad med bl.a. utedass. Praktisk och lättskött trädgårdstomt. Här har du sol hela dagen och endast ett stenkast till sjön. Varmt välkommen med Din intresseanmälan!

 • Plus
Getarevägen 14D, Sättra, Hagfors kommun

Getarevägen 14D

Radhus
Sättra, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors

550 000 kr

72 m²

3 rum

818 m² tomt

Mycket inbjudande och påkostat radhus centralt beläget i Hagfors som erbjuder något utöver det vanliga! Bostaden har ett attraktivt gavelläge med en härlig utemiljö och fin friköpt trädgårdstomt! Här erbjuds ett inbjudande kök utrustad med fräsch maskinell utrustning, kaklat badrum i modernt utförande och härligt vardagsrum med tillhörande matsalsdel i öppen planlösning, fint sovrum och källare. Fiberanslutet! Luftvärmepump samt vedkamin finns till förfogande. I anslutning till vardagsrummet finns ett mycket fina inglasade uterum med tillhörande trädäck att nyttja. Dessutom finns mycket extravagant friliggande uterum med trädäck, med tillhörande utekök, vedeldat spabad, dusch, värmande pelletskamin och sällskapsrum. Utöver detta finns även på fastigheten en fristående, vedeldad bastu, redskapsutrymme och carport för flera bilar. Missa inte denna möjlighet!

 • Uteplats
Bäckheden 8, null, Hagfors kommun

Bäckheden 8

Villa
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors

775 000 kr

72 m²

3 rum

1 649 m² tomt

I fina Bergsäng kan vi nu presentera denna välvårdade och lättskötta villa med fristående isolerat dubbelgarage. Ett boende som har mycket att erbjuda med väl tillvaratagna ytor och en fin planlösning med allt beläget på ett enda plan. Dessutom finns hel delvis inredd källarvåning. Bra uppvärmningssystem med bergvärme med uppdaterad värmepump som smidigt och effektivt värmer hushållet. Fiber finns installerat! Vi erbjuder både digital och fysisk visning, välj det som passar just dig bäst. Vi ses på visningen!

Visar alla 8