Mäklare Rebecca Mellquist

Rebecca Mellquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Österrike 30, null, Hagfors kommun

Österrike 30

Villa
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
575 000 kr
50 + 48 m²
2 rum
1 377 m² tomt

Endast 15 minuters bilfärd från Hagfors ligger gemytliga Österrike och denna hemtrevliga villa. Ett boende som passar de flesta då allt finns praktiskt beläget på ett enda plan, dessutom finns hel källarvåning med gott om förvaringsmöjligheter. Här möts vi av en tilltalande planlösning med mycket rymd. Nyare 3-glasfönster, uppvärmning genom bergvärme med bra kompletterande vedspis och öppen spis. Här har man också tillgång till fiber! Stor härlig inglasad altan i samband med entré. På fastigheten finns även en fristående uthusbyggnad med praktiska och mycket användbara förrådsutrymmen. Här har man ett naturskönt läge med vackra omgivningar och sjöutsikt. Fina promenadstråk i närområdet. Lugnt och barnvänligt villaområde med badplats endast ca. 500 m bort. Fastigheten kan användas både som permanentbostad eller att bo i på fritiden. Här har Du möjlighet att få bli ägare till Din drömbostad - ta chansen och flytta in i denna lättskötta villa! Vi erbjuder både digital visning och visning på plats, välj det som passar bäst för just Dig. Välkommen med Din intresseanmälan samt anmälan till visning!

Hagälven 1, Hagälven, Hagfors kommun

Hagälven 1

Villa
Hagälven, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
1 350 000 kr
152 m²
5 rum
4 514 m² tomt

För dig som söker den lantliga idyllen, varmt välkommen till Hagälven 1! Här erbjuds en fastighet med gårdskänsla och här kan du njuta av närheten till den underbara naturen med vackra omgivningar med kringliggande åkrar och ängar. Här finns huvudbyggnad i 1 1/2-plan med en tilltalande och spännande planlösning. Bostadshuset har en äldre ursprungsdel om ca 90 kvm och 2008 utökades huset med en tillbyggd del om ca 60 kvm. Boarean är sen fördelad på 5 rum och kök. Uppvärmning genom luft/vattensystem, dessutom finns spispanna i kök samt en braskamin i vardagsrummet. Ett ypperligt värmesystem med genomtänkta kompletteringar i form av eldstäderna. Både kostnadseffektivt samt att de ger en hemtrevlig och ombonad känsla. Duschrum på vardera plan varav det ena var renoverat 2023. På fastigheten finns även stor uthusbyggnad som inrymmer bl.a 6 boxar, dubbelgarage, loge och loft. Här har man ett öppet och naturnära läge med många soltimmar och alldeles intill rinner vattendraget Hagälven. En fastighet för den som vill bo på landet men ända ha nära till centrum med dess förnödenheter då Hagfors ligger endast ca. 1,2 km bort. För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din intresseanmälan!

Ås 17, Råda, Hagfors kommun

Ås 17

Fritidshus
Råda, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
850 000 kr
42 + 8 m²
2 rum
1 693 m² tomt

Vi är glada att få presentera möjligheten till förvärva sommardrömmen! Mysig fritidsfastighet i vackra Ås intill Rådasjön. Med sina 42 kvm i boarea och en praktisk planlösning, fördelad på 2 rum och kök, varav ett sovrum, är detta ett lättskött boende som passar de flesta. Vedkamin, härligt inglasat uterum med vacker utsikt över Rådasjön och badbrygga vid sjön som nyttjas gemensamt med närliggande fastigheter. Nära till 18-håls golfbana samt även flygplats. Ett hem i en underbar miljö för många härliga stunder! För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din anmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Dalavägen 29, null, Hagfors kommun
Dalavägen 29, null, Hagfors kommun, bild 2
Dalavägen 29, null, Hagfors kommun, bild 3

Dalavägen 29

Övrigt
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
2 495 000 kr
275 m²
10 rum
4 325 m² tomt

Härmed ges en unik möjlighet att få bli ägare till denna imponerande representationsvilla! En ypperlig möjlighet att driva verksamhet mitt i centrala Hagfors eller att bosätta sig och få ett hem utöver det vanliga. Här erbjuds hela 10 rum, många sovrum kombinerat med goda sociala ytor men även oändligt med möjligheter att anpassa helt efter eget tycke och behov. Fastigheten har tidigare blivit skräddarsydd för verksamhetsändamål, såsom bl.a. brandskydd och ventilation, vilket underlättar för att fortsatt bedriva en mångsidig och modern verksamhetsplats. Komfortabelt uppvärmningssystem i form av fjärrvärme samt att man även har flertalet eldstäder. Fiber finns installerad. Garage i källarplan. På fastigheten finns också en gedigen gäststuga, isolerad och med indragen el. Trädgårdstomt i behaglig storlek, inhägnad och insynsskyddad av träd och buskar. För det praktiska vardagslivet har du förskola/skola bara ett stenkast bort, där erbjuds även sim/bowlinghall m.m. och man har endast en kortare promenad till övriga förnödenheter. Även nära till strövområden i vacker skog och natur. För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din anmälan!

  • Premium
Lindvägen 1, null, Hagfors kommun

Lindvägen 1

Villa
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
395 000 kr
114 + 22 m²
4 rum
1 992 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna charmiga villa med stor potential och ett centralt men ändå avskilt läge. En boarea på 114 kvm, fördelat på fyra rum och kök, varav två sovrum. Vattenburet värmesystem och öppen spis. Fiber finns installerad! Stor och härlig hörntomt som trivsamt ramas in av träd och buskar. Här erbjuds en bostad med nära till naturen men också endast en kortare promenad till centrum. Här kan du skapa ditt drömboende helt utefter tycke och smak! För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din anmälan!

Trädgårdstorpsvägen 12, Uddeholm, Hagfors kommun

Trädgårdstorpsvägen 12

Villa
Uddeholm, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
775 000 kr
88 + 88 m²
6 rum
1 124 m² tomt

Välkommen till omtyckta Uddeholm och Trädgårdstorpsvägen 12 - här erbjuds en omsorgsfullt renoverad familjevilla med hel källare i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde. Värmeisolerat, nybyggt garage på 48 kvm med tillhörande carport och förrådsdel. Bra förvaringsutrymmen i hela fastigheten och med en mycket trevlig planlösning med många sovrum till förfogande. Husets framsida pryds av ett gemytligt, inglasat uterum och även trivsamt trädäck finns att nyttja på tomtens baksida. Stort plus för att uppvärmningen sköts genom bergvärme, bostaden är fiberansluten och att taket är bytt! Hjärtligt välkomna på visning!

Årosvägen 15, Råda, Hagfors kommun

Årosvägen 15

Villa
Råda, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
825 000 kr
194 + 80 m²
7 rum
2 425 m² tomt

Varmt välkomna till omtyckta Råda och Årosvägen 15! Här erbjuds en villa i 1 1/2-plan med källare. Ett mycket tilltalande boende i en villa där det mesta varit föremål för renovering och förbättring. Då villan tidigare var områdets affär medför detta en spännande planlösning och ett hem med mycket karaktär. Direkt möts man tex av en stor, öppen och imponerande yta med högt i tak som idag är inrett till sällskapsrum kombinerat med matplats och kök. Här finns även en vedkamin vilket passar ypperligt för rummets utformning. Utöver den så sköts uppvärmningen via fjärrvärme. Boarean är fördelad på hela 7 rum och kök med genomgående fräscha ytskikt. Fiber är installerad. På villans södra sida finns en terrass med markistak att spendera härliga stunder på. 2021 tilläggsisolerades fasaden och fick ny utvändig beklädnad. Yttertaket var bytt 2018. Här har man verkligen ett hem att trivas i, som bjuder in till sällskapsliv både inne och ute, men också möjliggör ett praktiskt vardagsliv då man har nära till såväl skola som välsorterad matbutik. Även nära till fina skogsområden med bra motionsmöjligheter och Klarälvsbanan med sin underbara natur som har sin början i Uddeholm och sträcker sig ända till Karlstad. Attraktiv badstrand vid Rådasjön, tilltalande golfbana och flygplats finns också i närområdet. För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din intresseanmälan!

Källvägen 5, Kallkälldalen, Hagfors kommun

Källvägen 5

Villa
Kallkälldalen, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
2 395 000 kr
180 m²
8 rum
986 m² tomt

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva en imponerande om- och tillbyggd villa med genomgående modern touch och en mycket tilltalande nutida utformning. En villa som har det mesta du kan önska, sociala ytor och öppen, ljus planlösning med genomgående fräsch interiör. Villan är i 1,5-plan, har en boarea på 180 kvm, fördelat på hela 8 rum och kök, varav 6 sovrum, dessutom finns två duschrum, ett på vardera plan. Här erbjuds alltså plats för den större familjen eller för den som önskar generösa ytor. Uppvärmning genom bergvärme, även delvis golvvärme och fiber finns installerad. Inbjudande inglasat uterum på villans baksida och soldäck som pryder baksidan samt fortlöper längsmed villans ena sida. Dessutom finns inbyggt garage. Här har man en lättskött trädgårdstomt och här är det lätt att trivas i detta lugna och barnvänliga villaområde. Nära till skogsområde med härliga strövområden och även promenadavstånd till centrum med allt det har att erbjuda. En fastighet som verkligen utmärker sig och som är något utöver det vanliga! För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din intresseanmälan!

Lillstugevägen 1A, null, Hagfors kommun

Lillstugevägen 1A

Radhus
Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
495 000 kr
83 + 40 m²
3 rum
1 022 m² tomt

För dig som inte lockas av att bo i lägenhet men heller inte vill bosätta dig i en villa är detta ett utmärkt tillfälle för dig! Ett lättskött boende beläget i centrala Hagfors. Fastigheten har ett attraktivt gavelläge i en radhuslänga, inrymmande tre rum och kök med källare. Två sovrum och även rum i källarplan som med fördel kan nyttjas som sovrum. Boendet har ett mycket modernt och fräscht kök och uppvärmningen sköts enkelt genom fjärrvärme. Stor inbyggd altan i samband med entrén. Taket är bytt! Både fristående garage/förråd och trädgårdsförråd tillhör fastigheten. Centrum finns inom behagligt gång och cykelavstånd. För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din intresseanmälan!

Hagmans väg 12, Dalen, Hagfors kommun

Hagmans väg 12

Villa
Dalen, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
1 550 000 kr
117 m²
5 rum
1 396 m² tomt

Välkomna till trivsamma och omtyckta Dalen! På Hagmans Väg 12 ligger detta bostadshus i toppskick. Här erbjuds en villa som har det mesta du kan önska. Riktigt fin och renoverad bostad med sociala ytor och öppen ljus planlösning med genomgående fräsch interiör. Nedre plan har en modern planlösning med kök med tidsenlig köksö kombinerat med sällskapsrum. I sällskapsrummet finns vedkamin och utgång till stor inglasad altan med vidbyggt soldäck i vinkel. Villan inrymmer även hela 4 sovrum och även en inbjudande balkong på övre plan. Förutom bostadshuset finns även stort, fristående isolerat garage på platta och lillstuga. Här har man ett lugnt och familjärt läge vid återvändsplan och vackert inramat av skog. Även närhet till centrum som man smidigt tar sig till via asfalterad och upplyst gång/cykelväg. Varmt välkommen på visning! För dig som inte har möjlighet att komma och titta på plats erbjuder vi modern digital visning som ger dig en utförlig rundtur på hela fastigheten. Välkommen med Din intresseanmälan!

Mussjön 39, Ekshärad, Hagfors kommun

Mussjön 39

Fritidshus
Ekshärad, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
750 000 kr
33 m²
2 rum
1 669 m² tomt

Varmt välkommen till Mussjön 39, en fritidsidyll för avkoppling med närhet till vatten och natur. Omgivet av Värmlands fina natur med allt vad den har att erbjuda, attraktiva strövområden, svampplockning, bär och bad/fiske i fina sjöar. En otroligt välskött fastighet med huvudbyggnad innehållande fin altan för rogivande sommarkvällar, storstuga, pentry och mindre sovrum. Fastigheten går att nyttja sommar som vinter. En fritidsfastighet att trivas i! Vi erbjuder både digital och visning på plats, välj det som passar just dig bäst!

Älvbrinken 15, Ekshärad, Hagfors kommun

Älvbrinken 15

Villa
Ekshärad, Hagfors kommun
Fastighetsbyrån Hagfors
1 690 000 kr
218 m²
7 rum
4 520 m² tomt

Med ett högt och attraktivt läge, belägen i de centrala delarna av Ekshärad, finner vi denna tilltalande och renoverade familjevilla. Villan har ett mycket karaktäristiskt utförande och här utlovas en väl bevarad äldre charm. Stora sociala ytor och hela fyra fina sovrum, vilket gör att här finns det verkligen plats för den större familjen eller för den som önskar generösa ytor. Flertalet eldstäder varav två vackra kakelugnar, även luftvärmepump. Ett stort plus är att fiber finns installerat. Fräsch fasad som var ommålad 2022. Man har även en tillhörande obebyggd tomt med en inbjudande vy över Klarälven och vackra omkringliggande landskap. Ett mycket sevärt hus där det bara är att flytta in och börja trivas! Vi erbjuder både digital och visning på plats, välj det som passar dig bäst!

Visar alla 12