Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gullus Uzel

Gullus Uzel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vårbruksvägen 60, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 21 apr
Vårbruksvägen 60, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Vårbruksvägen 60, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Vårbruksvägen 60

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
4 817 kr/mån
37 989 kr/m²

Varmt välkomna till ett välplanerat och insynsskyddat gavelradhus i 2-plan om 92 kvm i populära Nedersta Trädgårdsstad. Här finner du ett modernt och välplanerat radhus i nyskick. Naturnära och barnvänligt område med gångavstånd till barnomsorg, lekplatser, promenadslingor och utegym. Det går även att promenera till Västerhaninge centrum samt Krigslida station varifrån pendeltåget tar dig in till Stockholm city på dryga halvtimmen. Radhuset disponeras med kök, vardagsrum, tvättstuga och badrum på entréplan och på övre plan finns tre sovrum i bra storlek varav ett med walk in closet med Elfa- hyllsystem samt ett badrum. Det finns även en linnégarderob på ovanvåningen och möjlighet till kallförråd på taknock. Genomgående ekparkett, målade väggar i samtliga rum och stilrena badrum med klinker på golv. Huset håller hög materiell standard rakt igenom och är beläget på en stor, lättskött och barnvänlig tomt med stensatt uteplats på framsidan med plats för bil. Utbyggd altan samt stor gräsmatta på baksidan samt ett förråd med delvis utbyggda Elfa-hyllor. Allmänning både mot sidan och framför huset! På baksidan finns också ett förråd tillhörande bostaden. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Runstenstorget 4, vån 7, Centrala Handen, Haninge kommun

Runstenstorget 4, vån 7

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 495 000 kr
89 m²
4 rum
vån 7/11
5 660 kr/mån
39 270 kr/m²

Vill du kunna ta hissen ner i centrum och dessutom bo med oslagbar utsikt hela vägen in mot stan? Mitt i Haninge centrum finns detta bekväma boende med 3 sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social atmosfär. Inglasad balkong som bjuder på utsikt utöver det vanliga! - Förråd finns på källarplan - Takhöjd på 2.80 m - Inglasad balkong med milsvid utsikt - Hiss ner till Haninge C - Närhet till bussar, pendeltåg Varmt välkomna hem!

  • Balkong
  • Hiss
Huggarvägen 35, Västerhaninge, Haninge kommun
Huggarvägen 35, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Huggarvägen 35, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Huggarvägen 35

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 850 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
6 685 kr/mån
22 840 kr/m²

Totalrenoverad 3:a om 81 kvadratmeter med möjlig uthyrningsdel. Välplanerad lägenhet med flexibel planlösning som går anpassa efter behov. Stilrent nytt kök med integrerade vitvaror och skåpsluckor i beige, stambytta badrum och rymligt vardagsrum med fransk balkong. Stort sovrum med en walk in closet som går att göra om till en separat sovrum samt en rymlig balkong som bjuder på många härliga soltimmar. Tack vare den flexibla planlösningen finns möjlighet att skapa ytterligare sovrum. Här bor ni i barnvänligt område med närhet till grönska, buss kommunikationer och gångavstånd till Västerhaninge Centrum och all dess service. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Tvillingarnas gata 307, Brandbergen, Haninge kommun
Tvillingarnas gata 307, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Tvillingarnas gata 307, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Tvillingarnas gata 307

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 650 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/7
5 631 kr/mån
25 000 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Stilren 2:a om 66 kvm där elen är inkluderad i avgiften. Rymliga rum, kök med matplats, helkaklat badrum samt balkong i bästa västerläge där eftermiddags- och kvällssolen kan avnjutas. Nära bussar, centrum och natur. Måste ses! Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vädurens gata 220, Brandbergen, Haninge kommun
Vädurens gata 220, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Vädurens gata 220, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Vädurens gata 220

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 300 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/6
7 921 kr/mån
23 711 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 2 300 000! Hjärtligt välkomna till Vädurens gata 220! En stor och optimal planerad lägenhet med stora sällskapsytor. Här bor du på 97 kvadratmeter med möjlighet till uthyrningsdel. Bostaden är fördelat på tre sovrum, ett rymligt kök, två badrum, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Här bor du i en bostad med genomgående stilrena detaljer och en planlösning som är tilltalande. - Gavelläge (kan med enkla medel byggas ett sovrum till) - Möjlighet till uthyrningsdel - Inglasad balkong - Rymligt externt förråd HSB förening med stabil ekonomi och föreningsfaciliteter utöver det vanliga. Parkering och varmgarage finns. På innegården finns lekplatser och fina parkytor. Närområdet präglas av grönska och natur men samtidigt är det enbart några hundra meter till goda kommunikationer och till det lokala centrumet som erbjuder både bowling och flertal restauranger och mataffärer. För barnfamiljen finns flertal förskolor och grundskolor i närheten. Kommunikation Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vallagränd 16, 5 tr, Handen, Haninge kommun
  • Sön 21 apr
Vallagränd 16, 5 tr, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallagränd 16, 5 tr, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallagränd 16, 5 tr

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 445 000 kr
119 m²
5 rum
vån 5/5
9 035 kr/mån
28 950 kr/m²

Varmt välkommen till Vallagränd 16! Etage lägenheten är den enda i sitt slag och ligger högst upp i huset med två stora uteplatser och helt utan insyn. Här andas man lyx och exklusivitet. Här disponerar du en yta om 119 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på fem rum och kök. De öppna ytorna och den generösa takhöjden i denna lägenhet bidrar till att skapa en luftig känsla och bjuder på fina möjligheter till socialt umgänge. Här bor man med närhet till butiker, ett stort serviceutbud, bakom hörnet finns vackra grönområden och fina promenadstigar. För den som gillar friluftsliv finns Rudans friluftsområde med badsjö, joggingspår, skispår mm. Hiss i huset, varmt välkomna att trivas.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vallavägen 123, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 123

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
5 464 kr/mån
25 339 kr/m²

Välplanerad tvåa bekvämt på markplan! Bostaden är fördelad på ett rymligt vardagsrum, sovrum med garderober, badrum med helkaklade väggar och stilrent kök. Härlig uteplats med altan och trädgårdstäppa som ger möjlighet att nyttja balkongen både långt in på höstkanten samt tidig vår och ljuva sommarkvällar Attraktivt område i centrala Haninge med naturen runt knuten. Nära, buss, pendeltåg, skola och centrum.

  • Plus
  • Uteplats
Vallavägen 5, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 5

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 695 000 kr
59,5 m²
1 rum
4 337 kr/mån
28 487 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad 1:a ombyggd till en 2:a om 59,5 kvm på Vallavägen! Bostaden är belägen på markplan med en härlig inglasad balkong samt bra solläge. Genomgående stilrena detaljer och en planlösning som är tilltalande. Social planlösning där bostaden fördelar sig på hall, separat sovrum, stilrent och stambytt badrum, rymligt vardagsrum samt ett ljust och funktionellt kök med matplats för 4-6 personer. Varmt välkomna! - Inglasad balkong - Stambytt badrum - Ombyggd till 2:a - Centralt belägen

  • Balkong
Vallavägen 159, Markplan, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 159, Markplan

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 750 000 kr
67 m²
2 rum
6 469 kr/mån
26 119 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a på Vallavägen 159! Trivsam 2:a med ett underbart ljusinsläpp. Stambytt badrum med tvättmöjligheter, kök med plats för såväl matlagning som matbord, vidare ett luftigt vardagsrum med plats för umgänge. Från vardagsrummet nås den härliga uteplats som ligger i ett lugnt, grönt och ogenerat läge. Till vänster om hallen finner ni ett stort och rymligt sovrum. Promenadavstånd till Haninge Centrum, Ica ligger enbart några hundra meter bort från huset, närhet till grönskande friluftsområdet Rudan samt vackra promenadstråk, Handenterminalen med diverse kommunikationsmöjligheter. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på ca 25 minuter Varmt välkomna hem!

  • Uteplats
Åkervägen 7, null, Haninge kommun

Åkervägen 7

Lägenhet
Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 300 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 329 kr/mån
32 099 kr/m²

En rymlig etta på 40,5 kvm som fördelar sig på hall, badrum, kök och vardagsrum med sovdel. Väl inne i bostaden möts du utav en rymlig hall med plats för kappavhängning och garderob för förvaring. Vidare ansluter hallen till helkaklat badrum med klinkergolv, rymligt kök med goda arbetsytor och matplats för 4-6 personer samt vardagsrum med plats för soffgrupp och tillhörande tv-möblemang. Här bor du nära till natur, skolor, affär samt promenadavstånd till Västerhaninge C och pendeltåg. Välkommen. För önskemål om förhandsvisning kontakta ansvarig mäklare Sinan Saffar på 073-866 67 84 Varmt välkomna på visning!

Storseglet 45, Vega, Haninge kommun

Storseglet 45

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 995 000 kr
87 m²
4 rum
vån 5/5
6 811 kr/mån
45 920 kr/m²

Välkomna till denna underbara och ljusa fyra högst upp i huset! Här finns plats för hela familjen och gott om förvaringsmöjligheter. Njut av soltimmarna på balkongen. Och på helgerna kan ni ge er ut på utflykter till det närliggande naturreservatet och besöka både skog och sjö. Hur vill ni spendera era dagar? Med både skolor och förskolor i området kommer hela familjen att trivas i Newton. Även i grannskapet finns något för både stora och små. Odla tomater eller bjud grannarna på middag i orangeriet eller utforska och upptäck livet på lekplatsen.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nynäsvägen 84, Handen, Haninge kommun

Nynäsvägen 84

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 295 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/18
5 077 kr/mån
35 815 kr/m²
  • Balkong
  • Hiss
Stora Björnens gata 189, Brandbergen, Haninge kommun

Stora Björnens gata 189

Radhus
Brandbergen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 750 000 kr
133 m²
180 m² tomt

!!!ACCEPTERAT PRIS!!! Kontakta ansvarig mäklare för en privat visning! Varmt välkomna till Stora björnens gata 189! Nu har ni chansen att förvärva detta välplanerade radhus om två plan! Här bor du i ett familjevänligt (friköpt) radhus med uteplats. Bostaden består av två plan med en boyta på 133 kvm och har tre rymliga sovrum, badrum på överplan, gäst wc, tvättstuga, rymligt kök, stort och luftigt vardagsrum med utgång till altan samt gott om förvaring. Kliv in i detta radhus och upptäck ett luftigt hem med stora fönster som ger ett trevligt ljus dagtid. Här erbjuds du ett smart planerat boende med en planlösning som är tilltalande. Vänner och familj samlar du gärna i vardagsrummet som har fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Här bor du i ett lugnt och skönt område med närhet till goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar. Varmt välkomna hem!

  • Plus
  • Uteplats
Eldstigen 17, null, Nynäshamns kommun

Eldstigen 17

Radhus
Nynäshamns kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 700 000 kr
138 + 87 m²
455 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Kedjehus med garage i barnvänligt och lugnt område i behov av kärlek! Endast 750 meter till närmsta skola och 45 minuter med bil till Globen.

  • Uteplats

Visar alla 14