Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Peter Reuterhagen

Peter Reuterhagen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nedersta allé 59, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Nedersta allé 59, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Nedersta allé 59, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Nedersta allé 59

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 495 000 kr
100 m²
4 rum
4 700 kr/mån
34 950 kr/m²

Välkommen till detta charmiga radhus i mysiga Brf Nedersta Allé-föreningen i Haninge kommun. Här erbjuds en barnvänlig boendemiljö med en stor tomt med sälllsynt gavelläge, nu kan din familj förvärva detta underbara gavelradhus. Det unika med detta boende är dess gavelläge som ger extra privatliv. Boyta om generösa 100 kvadratmeter, fördelat på två plan, genomgående i toppskick med golv i ekparkett, målade väggar och fina materialval. Bostaden disponerar ett generöst kök tillräckligt stort för hela familjen, tre stora sovrum, två badrum och ett mysigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och ostörd utsikt. Badrum finns på nedre plan och övre plan. Bostaden ger fint ljusinsläpp åt alla håll och kanter - Bostaden är redo och klar för nästa familj att flytta in! Här finns också en parkeringsplats med 11kw laddstation installerad. Här finns möjlighet att njuta av en stor tomt där trädgårdsentusiasten kan utforska sin kreativitet och skapa sin drömträdgård. Med fyra rum (varav 3 sovrum) finns det gott om plats för flexibla boendelösningar och familjetid. Radhuset erbjuder en fin atmosfär och en möjlighet att skapa ett personligt hem som passar just din livsstil. Detta radhus är perfekt för den som söker ett bekvämt boende med närhet till fina grönområden och samtidigt vill ha en lugn tillvaro. Området kring Brf Nedersta Allé erbjuder vackra naturstigar för härliga promenader och möjligheter till avkoppling i naturen. Kom och upplev detta drömradhus med gavelläge och titt på möjligheterna som finns för er – välkommen! För privatvisning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Peter Reuterhagen 070-080 99 82

  • Premium
  • Uteplats
Vallavägen 63, Handen, Haninge kommun
  • Idag kl 13:00
Vallavägen 63, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 63, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 63

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
7 431 kr/mån
21 118 kr/m²

Nu saluförs denna potentiella drömbostad högst upp i huset. Bostaden är omgjord till 4:a med 3 sovrum + kök med stor potential för nya ägaren att sätta sin egen prägel på bostaden. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och den genomgående planlösningen ger en märkbar rymd i hela lägenheten. Här finns möjligheten att skapa ditt eget unika hem precis som du vill ha det. - Omgjord till 4:a (3 sovrum) - Stambytt - Inglasad balkong i solläge - Rymligt förråd tillhör bostaden. Brf Soluret erbjuder en trevlig förening och ett lugnt närområde med närhet till grönområden och service. Handens centrum med butiker och restauranger nås bekvämt, perfekt för den som uppskattar stadslivets bekvämligheter.

  • Premium
  • Balkong
Höglundavägen 21, Jordbro, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Höglundavägen 21, Jordbro, Haninge kommun, bild 2
Höglundavägen 21, Jordbro, Haninge kommun, bild 3

Höglundavägen 21

Lägenhet
Jordbro, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 250 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/7
2 754 kr/mån
27 174 kr/m²

* Praktisk minitvåa med funktionella ytor * Goda förvaringslösningar: Lägenheten har inbyggda förvaringsutrymmen med garderober. * Rymligt kök och badrum: Köket och badrummet är strategiskt placerade för att vara lätta att komma åt och använda. Tillgång till bekvämligheter: Lägenheten har lätt tillgång till gemensamma bekvämligheter i fastigheten som gym, bastu, och föreningslokal och är bokningsbar via tag-systemet eller via internet. Lätt tillgång finns även till cykelrum, tvättstuga, parkering. För mer information eller visning, kontakta Ansvarig mäklare, Peter Reuterhagen, 070-080 99 82

  • Premium
  • Hiss
Backvägen 19, Tungelsta, Haninge kommun

Backvägen 19

Lägenhet
Tungelsta, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 395 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
4 508 kr/mån
22 500 kr/m²
  • Balkong
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun
  • Idag kl 14:00
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun, bild 2
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun, bild 3

Gaffelseglet 35

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 395 000 kr
27 m²
1 rum
vån 0/5
2 625 kr/mån
51 667 kr/m²

** ACCEPTERAT PRIS! ** Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! *Fastigheten byggdes 2019 *Platsbyggd loftsäng - yteffektiv etta! *Stort badrum med tvättmaskin/torktumlare *Förråd finns intill lägenheten *Fransk balkong Denna yteffektiva bostadsrätt i Vega, Haninge, erbjuder en perfekt lösning för den som söker en bekväm och funktionell bostad. Med en loftsäng får du ut det mesta av boytan och skapar utrymme för en praktisk och rymlig vardag. Fransk balkong ger möjlighet till frisk luft och soliga stunder, medan den låga avgiften ger ekonomisk frihet och trygghet. Denna moderna och effektiva bostadsrätt är perfekt för dig som vill bo nära pendeltåg och njuta av allt närområdet har att erbjuda. Med sina moderna materialval och en effektiv planlösning är detta hemmet som du har letat efter Föreningen har ett gemensamt barnvagnsrum, rullstolsförråd samt takterass! Området Vega är känt för sin natursköna omgivning och närhet till havet. Här finns möjligheter till promenader längs kusten och härliga bad i sommarvärmen. För den som vill ha lite mer action finns även en mängd aktiviteter att välja på i närområdet, som t.ex. golfbanor, idrottsanläggningar och mysiga caféer och restauranger. Med tanke på objektets pris, yteffektivitet och läge är det här en perfekt möjlighet för den som söker sitt första egna boende eller kanske ett smidigt alternativ för den som vill ha en mindre bostad nära naturen. Missa inte chansen att bli ägare till denna charmiga bostad i Vega, Haninge!

  • Premium
  • Hiss
Folkparken 10, Handen, Haninge kommun

Folkparken 10

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 560 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/5
2 830 kr/mån
44 571 kr/m²

Denna fina 1:a i populära Handen är perfekt för den som söker sitt första boende eller en investering. Bostaden har en stor balkong i söderläge där du kan njuta av soliga dagar. Belägen på tredje våningen i Brf Haninge Park 3 från 2008, har du närhet till allt du behöver - mataffärer, restauranger och kommunikationer. - Möjlighet att skapa sovalkov - Modernt badrum med fina ytskikt utrustat med tvättmaskin och torktumlare - Stilrent och rymligt kök med köksluckor i grått med plats för matbord som rymmer 4 personer - Genomgående parkettgolv vilket ger en stilren helhetskänsla - Underbar balkong i sydvästläge Med en stor variation av parker och grönområden runt hörnet, finns möjligheter till avkoppling och friluftsliv. En perfekt start för dig som söker boende i ett expansivt område med goda pendlingsmöjligheter. Skynda dig att boka visning innan denna pärla är borta!

  • Balkong
  • Hiss
Petuniavägen 62, Vendelsömalm, Haninge kommun

Petuniavägen 62

Lägenhet
Vendelsömalm, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 995 000 kr
118 m²
4 rum
vån 2/2
6 824 kr/mån
33 856 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning! *Etagelägenhet i lugnt område *Genomgående renoverad - toppskick *Bastu installerad *Välplanerad 4a fördelat på två våningsplan *Möblerbar balkong i bra solläge *Förråd tillhör bostaden *Parkering i föreningen *Nära till kommunikationer till Tyresö och Haninge C Varmt välkomna till Petuniavägen 62! Bostaden på 118 kvadratmeter är nyrenoverad, fördelat på två våningsplan med 3 bra sovrum väl tilltaget vardagsrum, minimalistisk design i kök med plats för stort matbord. Bostaden har installerad bastu på ovanvåningen i badrummet. Denna fina bostad präglas av stora sociala ytor samt balkong på baksidan i eftermiddags- och kvällssol. I området finns lekytor och lekplats. Ett kvalitetsboende, välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Gaffelseglet 33, Handen, Haninge kommun

Gaffelseglet 33

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 550 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
4 250 kr/mån
49 038 kr/m²

Bo avgiftsfritt till Maj 2024! Välkommen till en av Vegas absoluta finaste 2:a med tillgång till gemensam takterass! Beläget i ett lugnt läge med nya Vegastadens puls inpå knuten så finns denna moderna och yteffektiva bostad med hög kvalitet. Bostaden genomsyras av populära materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp. En 2:a om väldisponerade 52kvm med unik arkitektur och en stor möblerbar balkong på 9 kvm med eftermiddag - och kvällssol. Smart och social planlösning fördelat på ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök, 1 sovrum, stilrent badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en klädkammare. Detta är det ultimata boendet för dig som värdesätter en lugn och rofylld miljö, närhet till strövområden, förskola i huset, skolor i närområdet, mataffärer, centrum samt med goda förbindelser i kommunaltrafiken via tåg och buss samt ca 20 min in till city med bil.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8