Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Peter Reuterhagen

Peter Reuterhagen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallavägen 167, Handen, Haninge kommun
  • Sön 4 aug
Vallavägen 167, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 167, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 167

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/3
8 281 kr/mån
21 118 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Peter Reuterhagen för privatvisning, 070- 080 99 82! Välkommen til denna rymliga 4:a som passar perfekt för den stora familjen. Bostaden har genomgående nymålade väggar och tak och är redo att flytta in i. Köket är totalrenoverat (garanti på vitvaror, material m.m) och färdigställt i april 2024, utöver detta genomfördes stambytet i badrummet alldeles nyligen och är i toppskick. Golvvärme finns i badrum. Här erbjuds en trevlig balkong i perfekt sydvästläge där ni kan njuta av dagens soltimmmar och dess vackra solnedgångar. Detta centralt belägna hem erbjuder en bekväm vardag med närhet till allt ni behöver. Dessutom är området barnvänligt och erbjuder goda kommunikationer för en smidig vardag. Den här lägenheten är stor och välplanerad, med sina 85 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för hela familjen att trivas. Med fyra rum finns det möjlighet till både gemenskap och avskildhet. Bostaden ligger på andra våningen (hiss finns) i en trevåningsbyggnad och ger er en härlig utsikt över omgivningen. Bostaden är registrerad hos föreningen som trea men ombyggd till 4a och uppnår uppfyllda krav på ventilation, storlek och fönster. Här får ni en modern livsstil kombinerat med bekvämligheten av ett centralt läge. Välkomna till Vallavägen 167 i Haninge, där ni kan skapa era egna minnen i detta trivsamma hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Midgårdsvägen 44, Handen, Haninge kommun
Midgårdsvägen 44, Handen, Haninge kommun, bild 2
Midgårdsvägen 44, Handen, Haninge kommun, bild 3

Midgårdsvägen 44

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 050 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
5 517 kr/mån
26 623 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Peter Reuterhagen, 070-080 99 82 för visning av bostaden. Välkommen till denna trevliga bostadsrätt belägen i populära Brf Hanveden nr 1 i Handen, Haninge. Här erbjuds en trivsam bostad med en rymlig inglasad balkong som bjuder in till härliga stunder för avkoppling lagom efter arbetet i eftermiddagssol fram till solnedgången kvällstid. Denna trevliga bostad om 3 rum har ett fräscht stambytt badrum och är utrustad med duschvägg, handfat med vit kommod, tvättmaskin och torktumlare - allt för bekvämligheten. Lägenheten är belägen på andra våningen av tre våningsplan och erbjuder en central och bekväm boendemiljö med närhet till Haninge C samt fina promenadstråk. Närområdet bjuder på en bekväm tillvaro med närhet till Handen Centrum där du hittar butiker, restauranger och all tänkbar service. För den naturintresserade finns naturreservat och grönområden i närheten för härliga promenader och utflykter. Om du söker en trivsam bostad med en inglasad balkong i ett attraktivt läge med närhet till all service du behöver, då är denna bostadsrätt något för dig. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Hjortstigen 14, Dalarö, Haninge kommun
  • Ons 31 jul kl 17:15

Hjortstigen 14

Fritidshus
Dalarö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
3 000 000 kr
75 + 18 m²
4 rum
2 062 m² tomt

Nu saluförs detta fritidshus med permamentstandard på Hjortstigen 14. Här finner ni ett fint fritidshus med året-runt-standard med gul träpanel och vita knutar. Huset är i bra skick med stor tomt (2062 kvm) - redo för nästa ägare att flytta in i. - Huset är besiktat åt köparen! - Året runt boende - Båtplats hör till fastigheten till låg årskostnad! - Gäststuga på tomten - Plan tomtmark på 2062 kvm - Gott om parkeringsplatser vid fastigheten - Direktverkande el & braskamin Området Dalarö bjuder på en härlig atmosfär med närhet till vacker natur och skärgårdsmiljö. Här kan du njuta av lugn och ro samtidigt som du har bekvämt avstånd till service och nödvändigheter. Ta chansen att skapa ditt eget friställe i en avkopplande miljö med gott om utrymme och möjligheter. Välkommen att boka visning hos ansvarig mäklare Peter Reuterhagen, 070- 080 99 82.

  • Plus
  • Uteplats
Sippvägen 37, Vega, Haninge kommun
  • Tor 15 aug
Sippvägen 37, Vega, Haninge kommun, bild 2
Sippvägen 37, Vega, Haninge kommun, bild 3

Sippvägen 37

Radhus
Vega, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
5 200 000 kr
116 m²
6 rum
6 540 kr/mån
44 828 kr/m²

Välkommen till detta toppmoderna parhus på 116 kvadratmeter med stor takterass (32 m2) på framsidan samt stor altan runt huset på baksidan mot underbar grönska. Med sex rum, stora öppna ytor med hög standard kan familjen bo och trivas lång tid framöver. På terrassen kan du njuta av sommarkvällar och sociala stunder med vänner och familj. Byggåret 2021 garanterar att du får njuta av ett toppmodernt och fräscht hem med stilrena materialval. Läget är perfekt för den som vill ha närhet till både natur och stadspuls. Närområdet erbjuder gott om grönområden för avkopplande promenader och aktiviteter utomhus. Bekvämt avstånd till service, skolor och kommunikationer finns allt du behöver inom räckhåll. Detta hem passar dig som söker en modern bostad till familjen med gott om utrymme och närhet till det mesta. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Peter Reuterhagen, 070-080 99 82

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bälgvägen 11, Vendelsö - Gudö, Haninge kommun
  • Sön 4 aug

Bälgvägen 11

Villa
Vendelsö - Gudö, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
8 695 000 kr
140 m²
5 rum
2 406 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda drömhus nära vattnet i omtyckta Gudö, Haninge. Här erbjuds du en rymlig bostad om 140 kvadratmeter med fem rum, perfekt för den stora familjen. Med fyra praktiska sovrum finns det gott om plats för alla att trivas och göra sig hemmastadda. Det unika med denna bostad är att den är helt nybyggd och färdigställd i slutet av 2023. Du kommer att få njuta av ett modernt och stilrent boende med fina materialval i varje hörn. Här finns möjligheten att flytta in till ditt drömhem direkt! I denna villa får du det bästa av två världar med en optimal planlösning över två våningar. Här kan du se fram emot trivsamma sällskapsytor och generösa sovrum, perfekt för livets alla skeden. Vendelsö - Gudö är ett område som lockar med sin lugna och familjevänliga atmosfär. Området erbjuder närhet till naturen och sjön med fina strövområden och grönområden för familjen att utforska. För barnfamiljer finns det även gott om förskolor och skolor i närheten. Är det här ditt drömhem i Vendelsö - Gudö ? Kontakta ansvarig mäklare Peter Reuterhagen 070-080 99 82 redan idag för mer information och för att titta på bostaden.

  • Plus
  • Uteplats
Gaffelseglet 42, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 42

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 095 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/7
4 540 kr/mån
42 755 kr/m²

Gaffelseglet 42 är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt. - Gemensamt växthus och pergola - Solceller - Nära Vega pendeltågsstation - Nära natur, vatten och friluftsområden. Lägenheten är välplanerad och har en boyta på 49 kvadratmeter, belägen på första våningsplanet av totalt sju våningar i fastigheten, hiss finns i huset. Underbart solläge på den rymliga balkongen sommartid! Här finns öppen planlösning med möjlighet att skapa ditt eget drömboende. Tack vare det centrala läget har du bekvämt avstånd till lokala bekvämligheter och service, inklusive shopping, restauranger och grönområden. Nybyggd och modern 2-rumslägenhet i det nya bostadsområdet Vega i Haninge. Lägenheten, som är belägen i föreningen Brf Newton färdigställdes under 2023, erbjuder en bekväm och modern boendemiljö. Med närhet till pendeltågsstationen Vega har du smidig tillgång till kollektivtrafik för enkel och snabb resa till city. Bostaden är miljöcertifierad enligt Svanen, köparen kan teckna ett grönt bostadslån. Många lånegivare erbjuder förmånliga bostadslån med lägre ränta för dig som köpt en klimatsmart och hållbar bostad. Om du är på jakt efter ett modernt och centralt boende med närhet till kommunikationer och stadspuls, är detta lägenheten för dig. Kontakta ansvarig mäklare Peter Reuterhagen 070-080 99 82 för att boka en privatvisning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Strömshillvägen 21, Tungelsta, Haninge kommun

Strömshillvägen 21

Lägenhet
Tungelsta, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
2 395 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 579 kr/mån
28 176 kr/m²

Äntligen en fyra med radhuskänsla i soligt och insynskyddat läge! Varmt välkommen till denna väldisponerade bostad som bjuder på gott om ytor för umgänge och fantastiska förvaringsmöjligheter med dubbla förråd/klädkammare inne i lägenheten. Öppen planlösning med stilrent kök som är fullt utrustat, intill finns det mysiga vardagsrummet med utgång till den underbara balkongen med generöst solläge från lunchtid och framåt. Vidare tre bra sovrum samt ett stort badrum med tvättmöjligheter och förvaring. Egen ingång, egen parkeringsplats och ytterligare förråd utanför byggnaden - här har du hela radhuskänslan i detta idylliska och barnvänliga område med närhet till bl.a. skolor, förskolor, restaurang och matbutik samt bussar och pendeltåg. Området är fantastiskt trivsamt med en närhet till naturen och skogen precis runt hörnet, där det bland annat växer massor av blåbär. Känslan är lantlig med hästgårdar, hagar och ängar redan vid pendeltågsstationen, samtidigt har man storstadens utbud på lagom avstånd. Det finns flera vandringsleder i närheten för den friluftsintresserade samt fina badplatser. Kvarteret är cykelvänligt även för de små och i omgivningarna finns bl a ett trevligt café, ”Med mig”, samt en annorlunda lekpark med temat Tungelstas historia. Varmt välkomna hem!

  • Energieffektiv
Vallavägen 63, Handen, Haninge kommun
Vallavägen 63, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 63, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 63

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Fastighetsbyrån Haninge
1 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
7 431 kr/mån
21 118 kr/m²

Nu saluförs denna potentiella drömbostad högst upp i huset. Bostaden är omgjord till 4:a med 3 sovrum + kök med stor potential för nya ägaren att sätta sin egen prägel på bostaden. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och den genomgående planlösningen ger en märkbar rymd i hela lägenheten. Här finns möjligheten att skapa ditt eget unika hem precis som du vill ha det. - + Uppfräschningsbehov är aktuellt - sätt din egen prägel på ditt boende! - Omgjord till 4:a (3 sovrum) - Stambytt 2024 - Inglasad balkong i solläge - Rymligt förråd tillhör bostaden. Brf Soluret erbjuder en trevlig förening och ett lugnt närområde med närhet till grönområden och service. Handens centrum med butiker och restauranger nås bekvämt, perfekt för den som uppskattar stadslivets bekvämligheter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8