Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Elezov

Alexander Elezov

Om mig

Ständigt driv efter bästa möjliga affär med samtliga kunder gör att ni, precis som era grannar, kommer få bästa tänkbara försäljning. Att köpa och sälja en bostad är en av livets största affärer. Min passion är att hjälpa mina kunder att uppnå sina drömmar. Som en ödmjuk person tycker jag att det är viktigt att ha ett öppet sinne och lyssna på mina kunders behov.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Astrakangatan 110B, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
  • Imorgon
Astrakangatan 110B, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 2
Astrakangatan 110B, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 3

Astrakangatan 110B

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 995 000 kr
62 m²
2 rum
6 191 kr/mån
32 177 kr/m²

Upptäck denna spektakulära lägenhet som erbjuder en unik livsstil i ett modernt och bekvämt boende, med en expansiv balkong som sträcker sig mot det soliga söderläget! De imponerande stora fönsterpartierna flödar in med naturligt ljus, skapar en harmonisk atmosfär i hela lägenheten. De generösa och öppna ytorna mellan kök och vardagsrum ger dig möjlighet att enkelt möblera efter din smak och skapar utrymme för både matlagning och avkoppling. Lägenheten har fiskbensparkett i samtliga rum. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng, garderober och till och med en hemmakontorsyta om det önskas. Dessutom leder sovrummet ut till den stora och flexibla balkongen, perfekt för avkoppling eller underhållning. Badrummet är utrustat med moderna bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Det eleganta köket är fullt utrustat med en diskmaskin för att göra din vardag ännu smidigare. Denna bostad är skräddarsydd för den som söker något utöver det vanliga - en plats där stil och funktionalitet möts på bästa möjliga sätt. Med närheten till livsmedelsbutiker, gym och bekväma kommunikationer finns allt du behöver inom räckhåll. Dessutom erbjuder föreningen parkeringsplatser med laddstolpe för din bekvämlighet. Välkommen till ditt drömhem där du kan njuta av det bästa av både komfort och stil, omgivet av moderna bekvämligheter och en härlig atmosfär!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
  • Imorgon
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Skogängsvägen 31A, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Skogängsvägen 31A

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2
3 691 kr/mån
42 447 kr/m²

Upptäck din dröm tvåa på 47 kvm med balkong i det pulserande hjärtat av Bromstensstaden! Här bor du med närhet till allt, bara 11 minuter med pendeln till Odenplan. Denna moderna lägenhet är redo för inflyttning i i sommar från och med Augusti månad 2024. Njut av en stilfull öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt badrum och ett praktiskt lägenhetsförråd på ca 1,5 kvm i källarplan. Missa inte chansen att göra detta ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Enspännargatan 12A , Hässelby Gård, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:30
Enspännargatan 12A , Hässelby Gård, Stockholms kommun, bild 2
Enspännargatan 12A , Hässelby Gård, Stockholms kommun, bild 3

Enspännargatan 12A

Lägenhet
Hässelby Gård, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 650 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1
4 586 kr/mån
38 372 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska hem – en välplanerad och nyproducerad 2:a om cirka 43 kvm. Här finns allt du kan önska dig. Stora fönsterpartier som ger generöst med naturligt ljus och ger dig möjligheten att njuta av solen från den härliga balkongen. Läget är optimalt med gångavstånd till tunnelbanan, vilket gör det bekvämt och smidigt att ta sig runt i staden. Köket är fullt utrustat med gott om förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Här hittar du högkvalitativa vitvaror från Electrolux, inklusive en induktionshäll, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin – perfekt för den som älskar att laga mat och ha allt inom räckhåll. Inredningen präglas av ljus och en härlig atmosfär, tack vare det fina ljusinsläppet från de generösa fönsterpartierna. Varje kvadratmeter är genomtänkt och disponeras på bästa möjliga sätt. Detta gör lägenheten till ett perfekt hem för en singel eller ett par med höga krav, där stil och funktion möts på ett harmoniskt sätt. Vardagsrummet och köket smälter samman i en öppen och social planlösning, vilket gör det till en perfekt plats för umgänge med familj och vänner. Du har gott om utrymme att möblera både en vardagsrumsdel och en rymlig matplats. Sovrummet är mysigt och erbjuder bra förvaringsmöjligheter bakom garderober. Badrummet är modernt och påkostat med bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheterna i lägenheten är generösa, med flertalet garderober samt ett källarförråd som enkelt nås med hissen. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek, vilket ger en varm och inbjudande känsla. Det är verkligen ett drömhem för den som värdesätter stil, funktion och ett behagligt boende. Om du är intresserad av att veta mer om bostaden, föreningen eller området, eller om du vill boka en visning, tveka inte på att kontakta mig. Flexibelt tillträde finns för att passa dina behov. Varmt välkommen att upptäcka detta underbara hem! Gångavstånd till busshållplats och T-bana. Från Hässelby Gård tar du dig till Vällingby på 3 min och in till Stockholms Central på knappt en halvtimme med tunnelbanans gröna linje. Här finns även goda kommunikationer med buss till bland annat Vällingby, Kista, Spånga och Jakobsberg. Perfekt för dig som pendlar!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrgårdsvägen 14D, Spånga - Solhem, Stockholms kommun
  • Imorgon
Norrgårdsvägen 14D, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Norrgårdsvägen 14D, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Norrgårdsvägen 14D

Lägenhet
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 695 000 kr
29 m²
1.5 rum
1 717 kr/mån
58 448 kr/m²

Välkommen till ett hem som omsluter dig med komfort och stil på Norrgårdsvägen 14D! Denna underbara bostad erbjuder inte bara 29 kvadratmeter av välordnat utrymme, utan även en generös 13 kvadratmeter stor altan, perfekt för avkoppling och socialt umgänge under soliga dagar och ljumma kvällar. Vid sidan av detta har du även tillgång till ett externt förråd på 2 kvadratmeter för att enkelt förvara dina ägodelar och hålla ditt hem organiserat och fritt från trängsel. Men det är inte allt - denna bostad har också ett charmigt loft på 7 kvadratmeter, vilket ger ytterligare flexibilitet och utrymme för att anpassa efter dina behov och önskemål. Med en låg avgift kan du njuta av alla dessa förmåner utan att behöva oroa dig för tunga ekonomiska börder. Bostaden är i superfint skick, vilket innebär att du kan flytta in direkt och börja njuta av det bekväma och vackra boendet utan krångel eller bekymmer. Ge dig själv förmånen att bo i detta fantastiska hem på Norrgårdsvägen 14D och upplev den perfekta balansen mellan bekvämlighet, stil och funktion. Kontakta oss idag för att boka din visning och ta steget mot ditt drömhem!

  • Premium
  • Uteplats
Salagatan 17, Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Salagatan 17, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Salagatan 17, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Salagatan 17

Lägenhet
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
3 495 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 3/3
7 357 kr/mån
36 218 kr/m²

Välkomna till denna attraktiva vindenhet med en karakteristisk takhöjd. Belägen högst upp på byggnadens gavel, erbjuder denna bostad generöst ljus från flera håll. Planlösningen är både inbjudande och praktisk, där vardagsrummet drar nytta av den imponerande takhöjden och det rika ljuset som strömmar in från fönsterna. Två balkonger kompletterar utrymmet, en större med en fri sydlig vy och en mindre med en charmig västlig orientering. Köket är välutrustat med gott om plats för matbordet och tack vare gavelns position har det fönster åt två håll. De tre sovrummen är rymliga och huvudsovrummet har direkt tillgång till den stora söderlägesbalkongen. Badrummet är modernt inrett med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Bostadsrättsföreningen är välskött och har välunderhållna byggnader samt en trevlig innergård med lekplatser. Det finns även tillgång till en rymlig tvättstuga och en gästlägenhet med fyra sängplatser, samt flera cykel- och barnvagnsförråd. Parkering är väl tillgodosedd med 87 platser, varav 6 är för gäster, samt 22 laddningsplatser för elbilar. Läget är utmärkt med bekvämt gångavstånd till Spånga Torg med dess variation av butiker och restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med pendeltåget som tar dig till Odenplan på endast 10 minuter och T-Centralen på 13 minuter, samt flera busslinjer till Brommaplan, Kista, Sundbyberg med mera. I närområdet finns flera populära grundskolor som Solhemsskolan, Kunskapsskolan och Solhemsängens skola, samt Spånga gymnasium och förskolor. För den som är intresserad av idrott finns det gott om möjligheter att utöva sin passion, med bland annat Stora Spånga IP som erbjuder fotbollsplaner, ishall, inomhushall, utegym och löparbanor. Strax intill bostaden finns också träningsanläggningar som Puls och Träning samt Fitness24seven.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Melongatan 8 , Hässelby Strand, Stockholms kommun
  • Imorgon
Melongatan 8 , Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 2
Melongatan 8 , Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 3

Melongatan 8

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 795 000 kr
52 m²
2 rum
3 453 kr/mån
34 519 kr/m²

Välkomna till denna kvadratsmarta 2:a om 52 kvadratmeter med härlig och stor uteplats. Bostaden har en modern planlösning med stora fina fönsterpartier. Ni välkomnas in till en yteffektiv lägenhet med ett stilrent kök där det finns gott om arbetsyta samt förvaring. Luftigt och ljust vardagsrum med utgång till den härliga stora uteplatsen, där kan ni njuta av grönska och solens strålar. Det stora vardagsrummet präglas av ljus och rymd. Vidare finns en rymlig och trevlig sovrum med plats för en dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Detta boende finns centralt i Hässelby med gångavstånd till närmaste tunnelbana. Alldeles i närheten finns bad och strövområden vid Mälaren! Med en kort promenad når du Grimsta naturreservat och inom några minuter med tunnelbanan är du vid Vällingby Centrum. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6