Mäklare Deedar Hadi

Deedar Hadi

Om mig

Jag brinner för att hjälpa mina kunder att hitta sitt drömhem eller sälja sin bostad på ett smidigt och effektivt sätt. Som en ödmjuk person tror jag på att alltid vara lyhörd och lyssna på mina kunders behov och önskemål. Genom att bygga starka relationer och alltid arbeta hårt för att uppfylla de behov man har är jag säker på att jag kan hjälpa till att uppnå sina drömmar och mål. Jag är en driven och ambitiös person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre på mitt arbete.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Viltorpsbacken 65, Vällingby - Vinsta, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tis 12 dec kl 16:30
Viltorpsbacken 65, Vällingby - Vinsta, Stockholms kommun, bild 2
Viltorpsbacken 65, Vällingby - Vinsta, Stockholms kommun, bild 3

Viltorpsbacken 65

Radhus
Vällingby - Vinsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
5 595 000 kr
126 + 83 m²
8 rum
526 m² tomt

Välkommen till området som omnämns som Västerorts oas av de boende där det nu finns något så ovanligt som ett kedjehus i gavelläge. När det dessutom är snyggt och smakfullt renoverat med fokus på ljus och rymd i de två boendeplanen samt där det tredje våningsplanet i källaren erbjuder möjligheter till mysiga filmkvällar och en walk-in closet. Då finns all anledning att läsa vidare, eller hur? De nuvarande ägarna har genomfört omfattande och mycket smakfulla renoveringar och åtgärder under de sexton år de bott i huset. Entréplanet har totalrenoverats för att skapa fler öppna ytor vilket ger en harmonisk känsla med ljus och rymd. Med ett modernt kök, tilltagen köksö och en öppen planlösning i vinkel mot vardagsrum finns utrymme för det stora sällskapet. Köket erbjuder vattenburen golvvärme på mörkgrå klinker och svagt ljusblå väggar. Vardagsrummet har en snygg enstavig ekparkett tillsammans med väggar i en harmoniskt ljusgrön ton. Hallen och den helkaklade toaletten med klinkergolv har båda vattenburen golvvärme. Ni finner ett av sovrummen i anslutning från hallen. På det övre våningsplanet finner ni ett nyrenoverat och helkaklat badrum, tre ordentliga sovrum med ekparkett där husets ursprungliga fönster ersatts med större fönster för härligt ljusinsläpp samt ett oväntat rymligt förråd. Källarplanet skapar möjlighet att göra det där lilla extra. Nuvarande ägare använder allrummet för mysiga filmkvällar med biokänsla. I sovrummet finner ni ett hemmagym och i anslutning till hallen en tvättstuga samt en rymlig walk-in closet. På källarplanet kan ytor och rum för barn och ungdom skapas eller varför inte för gästande vänner som kommer på besök. På två minuters promenad finns busshållplats som snabbt tar er till Vällingby eller Spånga centrum som erbjuder vidare tillgång till buss, pendeltåg eller tunnelbana. För er med barn i skolålder finns förskolor och skolor på enkelt promenadavstånd. På garaget finner ni en laddbox för snabbare laddning av elbilar. Välkommen till Västerorts oas och Viltorpsbacken 65 hälsar Deedar Hadi, din mäklare i Vällingby, Hässelby och Spånga.För mer information om försäljningen och besiktningsprotokoll. Säljaren kommer att teckna en Dolda-fel försäkring i samband med försäljningen.

 • Premium
Björnskogsgränd 42, Vällingby - Vinsta, Stockholms kommun

Björnskogsgränd 42

Radhus
Vällingby - Vinsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
4 195 000 kr
127 m²
6 rum
195 m² tomt

Välkomna till detta fantastiska radhus i två plan, totalrenoverat om ca 127 kvm i ett superläge i området. Välplanerat med stort vardagsrum, kök med matplats, två badrum och fem sovrum. Trädäckad altan och balkong i soligt söderläge. Mycket barnvänligt område med flera lekparker samt gångavstånd till förskola och skola. Bra bussförbindelser till Vällingby Centrum och Spånga Centrum. Gemensamhetslokal för upp mot 30 gäster finns att hyra i samfälligheten. Låg driftkostnad med fjärrvärme. Parkeringsplats och garage ingår. Fiber finns indraget. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus en fantastisk kombination av moderna bekvämligheter, högkvalitativa material och en bekväm planlösning som passar de flesta familjer. Området är också idealiskt för dem som söker en lugn och avkopplande livsstil med närhet till stadens bekvämligheter. Vi ser fram emot att visa dig detta hem och visa vad det har att erbjuda. Välkomna på visning !

 • Balkong
 • Uteplats
Nässelstigen 47, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Nässelstigen 47, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Nässelstigen 47, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Nässelstigen 47

Radhus
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
4 995 000 kr
110 + 10 m²
6 rum
221 m² tomt

Ring för visning! 0707251374 Underbart radhus med mycket tilltalande läge vid Mälaren i ett av Hässelbys mest attraktiva områden. Husets 110 kvadratmeter disponerats på ett entréplan med en rymlig entréhall, ett renoverat kök, vardagsrum med öppen spis samt en gästtoalett. Ett övre plan med hall, stort badrum med tvättdel samt fyra ordentliga sovrum. Bra förvaringsmöjligheter i kapprum, klädkammare . Friköpt tomt med en stor altan och gräsplätt i soligt läge och badrocksavstånd till vatten och grönska. Goda bussförbindelser, nära till förskolor, skolor och lekparker. Garage i länga. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Deedar Hadi för mer information om försäljningen och besiktningsprotokoll. Säljaren kommer att teckna en Dolda-fel försäkring i samband med försäljningen.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Flötviksvägen 11, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Flötviksvägen 11, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Flötviksvägen 11, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Flötviksvägen 11

Villa
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
5 395 000 kr
149 + 20 m²
5 rum
751 m² tomt

Ring för visning! 0707251374 Äntligen en stor villa med en totalyta om 169 kvm i hjärtat av Hässelby södra- Huset präglas av ljus och rymd med generösa sällskapsutrymmen och är beläget i ett barnvänligt villaområde. Här är möjligheternas hus för dig som vill skapa ett drömhem utifrån dina egna önskemål och preferenser. Trevlig trädgårdstomt i soligt läge, genomgående välvårdat och fint skick med bland annat ett renoverat kök (2017), ett riktigt stort vardagsrum, 4 sovrum , omlagt tak, friköpt tomt garage och uppfartsparkering. Nära skolor, förskolor, centrum och Mälarens glittrande vatten. Friköpt och lummig tomt med en häck som ramar in och ger insynsskydd. Sugen på att drömma - då är detta det perfekta huset för dig! Varmt välkomna till Flötviksvägen 11 hälsar ansvarig mäklare Deedar Hadi, din mäklare i Hässelby, Vällingby, Spånga.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 4