Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Deedar Hadi

Deedar Hadi

Om mig

Jag brinner för att hjälpa mina kunder att hitta sitt drömhem eller sälja sin bostad på ett smidigt och effektivt sätt. Som en ödmjuk person tror jag på att alltid vara lyhörd och lyssna på mina kunders behov och önskemål. Genom att bygga starka relationer och alltid arbeta hårt för att uppfylla de behov man har är jag säker på att jag kan hjälpa till att uppnå sina drömmar och mål. Jag är en driven och ambitiös person som ständigt strävar efter att utvecklas och bli bättre på mitt arbete.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Blomsterkungsvägen 212, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 18:30
Blomsterkungsvägen 212, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Blomsterkungsvägen 212, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Blomsterkungsvägen 212

Radhus
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
3 750 000 kr
118 m²
5 rum
259 m² tomt

Välkommen hem till ett varmt och inbjudande tvåplans gavelradhus beläget i ett lugnt och barnvänligt område i Hässelby Villastad, en dröm för alla barnfamiljer! På friköpt tomt finns detta smarta planerade gavelradhus i ett lummigt område där en lekplats samt en allmänning med fotbollsplan finns i anslutning till huset. På entréplan hittar ni ett stilrent kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrum. Här finner ni även ett av husets sovrum samt en toalett med dusch och bastu. På övre plan finns ett stort badrum med badkar samt tre sovrum. Huset har bra förvaringsmöjligheter i trappförråd, vind samt ett stort utvändigt förråd. Utsidan pryds av lättskött altan på både fram- och baksidan där du kan njuta av solen och trädgården från morgon till kväll. På baksidan finns inglasad veranda som bjuder in till att umgås oavsett väder.Tillhörande garage i länga där möjlighet till att ladda el-bilen finns. Gångavstånd till förskola, skola, Gulsippans parklek, mataffär och kommunikationer. Cykelavstånd till Mälaren och dess härliga promenadstråk längs vattnet. Kontakta gärna mäklaren om du har frågor eller funderingar. Läs mer på mäklarens/Fastighetsbyråns annonssida där du kan hitta mer information. Deedar Hadi din mäklare i Hässelby, Vällingby och Spånga.

  • Premium
  • Uteplats
Riddersviksvägen 153, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun

Riddersviksvägen 153

Villa
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
4 995 000 kr
109 + 10 m²
6 rum
777 m² tomt

Välkommen till denna vackra sekelskiftesvilla. Denna charmiga villa sträcker sig över två plan och erbjuder en total yta på drygt 109 kvadratmeter. Byggår 1909 med utbyggnad 1984. På entréplanet möts ni av det sociala hjärtat av hemmet - ett rymligt kök från Marbodal med bänkskivor i granit, med gott om yta och en perfekt plats för matbordet intill det ljusa fönstret. Vardagsrum med graciös kakelugn från byggnadsåret. På detta plan finns även ett sovrum med egen igång från uteplatsen, tvättstuga, dusch och gäst-WC. Övre plan inhyser tre välplanerade sovrum, förråd samt dusch. Denna villa omges av en trädgård som inbjuder till lek och avkoppling under soliga dagar. På tomten finns stor förrådsbyggnad på ca 30 kvm med loft samt ett varmgarage. Det finns mycket mer att nämna om tomten som är inspirerande och skapar möjligheter för den trädgårdsintresserade. Den östa sidan av tomten är förberedd för plantering av häck utmed tomtgränsen. Det är maskinschaktat och påfyllt med matjord. Grusgång på framsidan erbjuder gott om plats för flera bilar. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Deedar Hadi för mer information om försäljningen och besiktningsprotokoll.

  • Uteplats

Visar alla 2