Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jimmy Armasson

Jimmy Armasson

Om mig

Jimmy beskrivs som en serviceinriktad och driven person med glimten i ögat. Kommunikation och trygghet är viktigt för mig då det ska kännas roligt att byta bostad! Jag är själv uppvuxen i området och känner därför till fördelarna med att bo här. Funderar du på att byta bostad? Tveka inte att kontakta mig för ett första möte. Jag är en lokal mäklare med mycket god lokalkännedom och fokus på Hässelby/Vällingby/Spånga. De senaste åren har jag varit bland de topp 3 bäst säljande mäklarna i området.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kirunagatan 32 vån 1, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Kirunagatan 32 vån 1

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 275 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1
3 503 kr/mån
36 111 kr/m²

Välkommen till Kirunagatan 32 och Vällingbys bästa förening Brf Kapprocken! Här bor du precis utanför centrum i en mycket omtyckt och stabil förening med låg avgift där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Bostaden erbjuder ett nyrenoverat fräscht och stammbytt badrum med golvvärme. Ett smakfullt renoverat kök med bra arbetsytor och dessutom plats för matbord med upp till 6 sittplatser. Vardagsrummet är luftigt och ljust och ger bra med plats för större soffgrupp och tv-hörna. I anslutning till vardagsrummet nås även de två väl tilltagna sovrummen som ger utrymme för både dubbelsäng och sängbord samt förvaring. Via vardagsrummet nås även bostadens möblerbara balkong i västerläge som ger härlig kvällsol! Till bostaden hör även vind och källarförråd. Självklart finns även tvättstuga i huset. Då bostaden är placerad i Vällingby centrum har du såklart allt du behöver bokstavligt talat ett stenkast utanför dörren. Flera mataffärer, shopping, biograf, gym samt kafé och restauranger. Självklart har du även tunnelbanans gröna linje 1 minut utanför dörren som tar dig till city på ca 25 minuter. Även bussförbindelser till Spånga och pendeltåget finns vid behov. För dig som gillar natur eller sol och bad finns stora Grimsta naturreservat och Mälarens vatten med flera badklippor inom promenadavstånd! Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ljusdalsgatan 1, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun

Ljusdalsgatan 1

Radhus
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
5 375 000 kr
138 m²
5 rum
7 353 kr/mån
38 949 kr/m²

Välkommen till Ljusdalsgatan 1! Här bor du i växande Vällingby Parkstad på gränsen till Bromma med närhet till både tunnelbana och Vällingby centrum. Bostaden erbjuder utöver påkostade materialval och en unik design med en stor takterrass för att spendera soliga dagar och härliga kvällar på. Här finns även ett stilrent kök med plats för större matbord. Dubbla badrum med påkostade materialval. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier från golv till tak som ger ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck och ger plats för större soffgrupp och tv-hörna! Tre väl tilltagna sovrum på plan två med bra förvaringsmöjligheter i garderober. Högst upp i huset finns ett allrum som kan nyttjas som extra sovrum vid behov eller varför inte vardagsrum eller hemmakontor? Härifrån nås även utgången till den stora terrassen. Detta är boendet för familjen som söker ett modernt och lyxigt boende som vill ha både huskänslan men samtidigt den underhållsfria bekvämligheten som en lägenhet ger. I närområdet finner du gym, skola/förskola, restauranger, Hemköp och tunnelbanans gröna linje ett stenkast bort som tar dig till city på ca 20 minuter. I närområdet finns också Mälarens glittrande vatten med flera badklippor och stränder en kort cykeltur bort. Välkommen till Råcksta! Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Balkong
  • Uteplats
Gränsvägen 138, Spånga - Solhem, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Gränsvägen 138, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 2
Gränsvägen 138, Spånga - Solhem, Stockholms kommun, bild 3

Gränsvägen 138

Lägenhet
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 395 000 kr
70 m²
2.5 rum
vån 1/2
4 501 kr/mån
34 214 kr/m²

Äntligen en trevlig lägenhet med fin uteplats på omtyckta Gränsvägen! -Välkommen hem till Gränsvägen 138 och denna mycket trevliga och fräscha 2,5:a i lugna Solhem. Detta är den perfekta bostaden för paret eller singeln som söker ett boende med radhuskänsla med närhet till precis allt! Hemköp endast 5 minuter från dörren, bra förbindelser via buss till Spånga och pendeltåget som tar dig till city från dörr till dörr på ca 25 minuter. Självklart finns även flera omtycka skolor som Vinstaskolan och Solhemskolan inom cykelavstånd. Vill du shoppa eller gå på bio eller ta tunnelbanans gröna linje in till city? Då har du Vällingby centrum och dess stora utbud ett par busstationer bort. När du kliver in i bostaden möts du av en luftig hall med bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är renoverat med bekvämlighet som tvättmaskin och torktumlare. Ljust och fräscht kök med moderna färgval som rymmer plats för matbord. Vardagsrummet är luftigt och ger gott om plats för större soffgrupp och tv-hörna. Här finns även plats för skrivbord vid behov. Sovrummet är rymligt och har bra förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob, för dig som har behov för ett extra sovrum är klädkammaren ombyggd till ett mysigt och funktionellt extra rum. Det bästa med bostaden är helt klart det stora uteplatsen! Här finns plats för både utemöbler och grill för härliga kvällar med familj och vänner. För dig som tycker om odlingar och plantering så finns även bra möjligheter för detta. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kanngjutargränd 52, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun

Kanngjutargränd 52

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 695 000 kr
56 m²
2 rum
4 522 kr/mån
30 268 kr/m²

Välkommen till Kanngjutargränd och denna mycket trevliga gavel 2:a med högt i tak! Här bor du med närhet till både Vällingby centrum och Mälarens vatten, men samtidigt med Grimsta naturreservat som närmaste granne. Bostaden erbjuder dig ett bra och rymligt sovrum. Helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin. Fint kök i öppen planlösning mot vardagsrum (ytskikts renoverat 2024). Stort och ljust vardagsrum med plats för soffa och tv-hörna men även större matbord när man har vänner på besök. Härifrån nås även utgång till bostadens stora balkong! Föreningen har gjort flera renoveringar genom åren varav nya fönster byttes under 2023 för att minska energiförbrukningen. I närområdet finns både skola/förskola. Vällingby centrum ca 5 min promenad bort till dess stora utbud med allt från shopping, mataffärer, gym, biograf, restauranger och såklart även tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 25 minuter en kort promenad från dörren. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Liljeörnsgränd 3, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun

Liljeörnsgränd 3

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 395 000 kr
103 m²
4 rum
9 013 kr/mån
23 252 kr/m²

Välkommen hem till Liljeörnsgränd 3 och denna välplanerade 4:a! Detta är den perfekta bostaden för familjen som söker en lägenhet med radhuskänsla i ett lugnt och barnvänligt område med goda kommunikationer precis utanför dörren. Lägenheten erbjuder tre bra sovrum. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en extra wc i anslutning till hallen. Köket är fullutrustat och ger plats för matbord som rymmer upp till 6 personer. Ett stort vardagsrum som rymmer både soffa och tv-hörna men även en större matplats för tillfällen när du vill samla vänner och familj. Det bästa med bostaden är den stora trevliga uteplatsen i soligt läge som rymmer både loungegrupp, grill och odlingar med utsikt mot innergården där det bara är att släppa ut barnen för lek. I närområdet finns flertalet skolor/förskolor, mataffärer och restauranger. Gångavstånd till både Johannelunds och Hässelby gårds tunnelbana, samt bussförbindelser till Vällingby centrum och Spånga. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Spångavägen 397F, Spånga - Solhem, Stockholms kommun

Spångavägen 397F

Lägenhet
Spånga - Solhem, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 175 000 kr
59,8 m²
3 rum
vån 2/2
4 680 kr/mån
36 371 kr/m²

Välkommen till Spångavägen 397F och denna fina gavel 3:a! Detta är boendet för paret eller singeln som söker ett bekvämt och smart boende med närheten till pendeltåget i Spånga. När du kliver in i bostaden möts du av en hall med bra förvaring i den praktiska klädkammaren på ca 2-3 kvm. Två väl tilltagna sovrum varav ett större master bedroom. Badrummet är fräscht och rymligt och är utrustat med bekvämligheter som tvättmaskin. Köket är funktionellt med bra arbetsytor och förvaring, fullutrustat och rymmer gott om plats med matbord för upp till 6 personer. Bostadens kök och vardagsrum i öppen planlösning bjuds på mycket ljusinsläpp från de flera stora fönsterpartierna i flera väderstreck. Här ryms gott om plats för både större soffgrupp och tv-hörna och blir den givna platsen att samlas på med vänner och familj. Via vardagsrum nås även bostadens balkong belägen i ett soligt läge med sol större delen av dagen! I närområdet finns flera skolor och förskolor. Gångavstånd till Spånga centrum som har bra utbud av mataffärer, kafé samt pubar och restauranger. Självklart finns även pendeltåget här som tar dig till city på endast ca 15 minuter! Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Balkong
Multrågatan 118, Vällingby Centrum, Stockholms kommun

Multrågatan 118

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 995 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/3
5 218 kr/mån
31 172 kr/m²

VISAS NU PÅ SÖNDAG! Välkommen hem till Multrågatan 118 och denna mycket fräscha 3:a! Detta är den perfekta bostaden för singeln eller paret som söker ett renoverat boende det bara är att flytta in i. Bostaden erbjuder ett stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin. Nyrenoverat kök i mycket smakfulla färg och materialval. Gott om plats för bord med upp till 4 sittplatser. Två rymliga sovrum, samt ett stort vardagsrum. Via vardagsrummet nås även bostadens balkong i soligt läge. Längs med gatan och i området finns även gratis parkering för dig som har bil. Bostaden är belägen precis mellan Råcksta och Vällingby centrum och har endast 5 minuters promenad till Hemköp och tunnelbanans gröna linje som tar dig till city på ca 25 minuter. För dig som vill shoppa, gå på bio eller träna på gym finns Vällingby centrum med dess stora utbud av allt ett par minuters promenad från dörren. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Balkong
Funäsgatan 6, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun

Funäsgatan 6

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 470 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4
3 265 kr/mån
52 553 kr/m²

*Accepterat pris!* - Välkommen till Funäsgatan 6 och denna mycket fina 2:a! Detta är det perfekta boendet för dig som söker något extra i växande Vällingby Parkstad. Här bor du bekvämt med ett stilrent helkaklat badrum med bekvämlighet som kombimaskin. Fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Rymligt sovrum med bra möjligheter till förvaring. Här ryms plats för dubbelsäng och sängbord. Det bästa med bostaden är helt klart den stora soliga balkongen på ca 11 kvm. Detta kommer bli den självklara platsen för häng med vänner och familj under sommarhalvåret! I förening finns garage och förråd som nås direkt med hissen. Eget gym i entréplan för de boende. Stor övernattningslägenhet med två sovrum. Festlokal och en gigantisk takterrass med fina växter och möblemang. Förening som får in intäkter från lokaler som uthyrs. Matbutik (Hemköp) och tunnelbana ligger inom kort gångavstånd på ca 3 minuter. Är du shoppingsugen har du Vällingby centrum med dess stora utbud av precis allt en station bort med tunnelbanan. I närområdet finner du stora Grimsta naturreservat som erbjuder bra svampplockning på hösten och sköna skogspromenader och löpturer. På sommarens varmaste dagar spenderas dagen bäst på klipporna längs med Mälarens vatten. Välkommen hem! Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8