Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jimmy Armasson

Jimmy Armasson

Om mig

Jimmy beskrivs som en serviceinriktad och driven person med glimten i ögat. Kommunikation och trygghet är viktigt för mig då det ska kännas roligt att byta bostad! Jag är själv uppvuxen i området och känner därför till fördelarna med att bo här. Funderar du på att byta bostad? Tveka inte att kontakta mig för ett första möte. Jag är en lokal mäklare med mycket god lokalkännedom och fokus på Hässelby/Vällingby/Spånga. De senaste åren har jag varit bland de topp 3 bäst säljande mäklarna i området.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Liljeörnsgatan 70, Vån 2, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 15:45
Liljeörnsgatan 70, Vån 2, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 2
Liljeörnsgatan 70, Vån 2, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 3

Liljeörnsgatan 70, Vån 2

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 350 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/4
6 913 kr/mån
29 747 kr/m²

Välkommen till Lövsta allé och denna ljusa och trevliga 3:a på Liljeörnsgatan! Perfekt boende för den lilla familjen eller paret som vill ha ett bekvämt boende i en populär och omtyckt förening med hiss som dessutom äger marken. Bostaden erbjuder ett fräscht rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Kök med halvöppen planlösning mot vardagsrum som ger plats för matbord samt vardagsrum. Bostaden präglas av mycket ljus tack vare ljusinsläpp i flera väderstreck! Stor inglasad balkong i soligt läge som kan nyttjas som uterum under vår och hösten. Två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Garage och parkeringsplats finns att hyra via föreningen. Stort förråd på vinden, samt tvättstuga på innergården. Inom promenadavstånd finner du bekvämligheter som tunnelbanan (grön linje), buss samt skolor och mataffär och självklart Mälarens vatten med flera badklippor och stränder inom cykelavstånd. Välkommen hem! Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448. Garage och parkeringsplats finns att hyra.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ängsullsvägen 214 B, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun

Ängsullsvägen 214 B

Radhus
Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
5 175 000 kr
165 m²
6 rum
8 036 kr/mån
31 364 kr/m²

Välkomna till områdets mest exklusiva bostadsrättsradhus med en egen takterrass, uteplats med jacuzzibadkar och balkong. Detta drömlika hem i två plan om ca 165 kvm i barnvänliga Kälvesta. Bostaden erbjuder fyra sovrum, två badrum, två vardagsrum, två eldstäder och stora fönsterpartier som ger ett enastående ljusinsläpp över den social öppna planlösningen med generösa ytor för hela familjen. I närområdet finns flera förskolor och skola. Mataffär ca 300 meter bort och goda kommunikationer till både pendeltåg och tunnelbana som tar dig till city på ca 30 minuter. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare jimmy Armasson på 0709541448.

 • Balkong
 • Uteplats
Jämtlandsgatan 104, Vällingby Centrum, Stockholms kommun

Jämtlandsgatan 104

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 995 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/3
5 742 kr/mån
28 500 kr/m²

Välkommen till Jämtlandsgatan och denna smart planerade mini 4:a! Här bor paret eller den lilla familjen centralt med ett eftertraktat läge i direkt anslutning till Vällingby Centrum som erbjuder all tänkbar service, ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, bibliotek och restauranger. Här finns det bästa av två världar, närhet till fantastisk natur vid Grimstaskogen och Mälaren samt närhet till goda kommunikationer via buss till pendel i Spånga eller via tunnelbanans gröna linje in till city på ca 25 min. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, matbord och tv-hörna. Härifrån nås även bostadens balkong i bästa sydväst läge med med utsikt mot innergård. Tre sovrum samt ett stambytt helkaklat badrum (förberett för tvättmaskin). Kök med plats för matbord med upp till 4 sittplatser. Mycket bra förvaringsmöjligheter i en praktisk klädkammare i anslutning till hallen. Till bostaden hör även ett källarförråd. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

 • Balkong
Njurundagatan 6 vån 2 av 2, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 17:15

Njurundagatan 6 vån 2 av 2

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 445 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/2
2 264 kr/mån
48 167 kr/m²

Välkommen till Njurundagatan 6 och denna mycket trevliga 1:a. Här bor du billigt med låg månadsavgift och låga driftkostnader i ett lugnt villaområde en kort promenad utanför Vällingby centrum. Bostaden erbjuder ett fräscht helkaklat badrum, rymligt allrum med mycket ljusinsläpp! Här finns plats för säng, soffa med tv-hörna men även ett mindre matbord samt ett yteffektivt kök. I närområdet finner du Vällingby centrum med dess stora utbud av precis allt! Mataffärer, gym, shopping. Bio, restauranger och såklart tunnelbanans gröna linje. Närmaste mataffär finner du på ICA Söderberga ca 2 minuters promenad från bostaden. Du har även Råcksta endast ca 5 min promenad bort med ett stort välsorterat Hemköp samt tunnelbanans gröna linje. För dig som gillar bad och långa promenader i skogen har du Mälarens vatten och flertalet badklippor och stora Grimsta naturreservat en kort cykeltur bort. Gott om gratisparkering i området. Välkommen hem! Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

 • Plus
Gulddragargränd 52 vån 7, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Gulddragargränd 52 vån 7, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun, bild 2
Gulddragargränd 52 vån 7, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun, bild 3

Gulddragargränd 52 vån 7

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 7/9
6 967 kr/mån
28 913 kr/m²

Varmt välkommen hem till Gulddragargränd 52! Här bor du högt upp i huset i denna fräscha och rymliga gavel 3:a med gigantisk balkong och en utsikt man aldrig tröttnar på. Detta är en bostad som passar både paret och den lilla barnfamiljen som prioriterar närheten till vatten och natur, men samtidigt vill ha nära till kommunikationer och Vällingby centrum samt skola och förskola. Bostaden erbjuder mycket ljusinsläpp kombinerat med minimal insyn tack vare de stora fönsterpartierna och dess högt belägna läge i huset. Kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Två rymliga sovrum med plats för både dubbelsäng samt förvaring i form av garderober samt ett helkaklat badrum. Det bästa med bostaden är tveklöst den stora balkongen med utsikt över Grimsta naturreservat och Hässelby slott där du kan avnjuta många soltimmar under sommarhalvåret. Utanför dörren har du flertalet promenad och joggingstråk i Grimsta naturreservat samtidigt som du har en kort promenad ner till Kanaanbadet och Maltesholmsbadet. Vill du ta dig in till stan har du tunnelbanans gröna linje (Johannelund) på andra sidan ängen som tar dig in till city på ca 25 minuter. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kanngjutargränd 52, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kanngjutargränd 52

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 650 000 kr
56 m²
2 rum
4 522 kr/mån
29 464 kr/m²

Välkommen till Kanngjutargränd och denna mycket trevliga gavel 2:a med högt i tak! Här bor du med närhet till både Vällingby centrum och Mälarens vatten, men samtidigt med Grimsta naturreservat som närmaste granne. Bostaden erbjuder dig ett bra och rymligt sovrum. Helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin. Fint kök i öppen planlösning mot vardagsrum (ytskikts renoverat 2024). Stort och ljust vardagsrum med plats för soffa och tv-hörna men även större matbord när man har vänner på besök. Härifrån nås även utgång till bostadens stora balkong! Föreningen har gjort flera renoveringar genom åren varav nya fönster byttes under 2023 för att minska energiförbrukningen. I närområdet finns både skola/förskola. Vällingby centrum ca 5 min promenad bort till dess stora utbud med allt från shopping, mataffärer, gym, biograf, restauranger och såklart även tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 25 minuter en kort promenad från dörren. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Liljeörnsgränd 3, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun

Liljeörnsgränd 3

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 395 000 kr
103 m²
4 rum
9 013 kr/mån
23 252 kr/m²

* Kontakta mäklaren för bokning av visning! 0709541448 - Välkommen hem till Liljeörnsgränd 3 och denna välplanerade 4:a! Detta är den perfekta bostaden för familjen som söker en lägenhet med radhuskänsla i ett lugnt och barnvänligt område med goda kommunikationer precis utanför dörren. Lägenheten erbjuder tre bra sovrum. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en extra wc i anslutning till hallen. Köket är fullutrustat och ger plats för matbord som rymmer upp till 6 personer. Ett stort vardagsrum som rymmer både soffa och tv-hörna men även en större matplats för tillfällen när du vill samla vänner och familj. Det bästa med bostaden är den stora trevliga uteplatsen i soligt läge som rymmer både loungegrupp, grill och odlingar med utsikt mot innergården där det bara är att släppa ut barnen för lek. I närområdet finns flertalet skolor/förskolor, mataffärer och restauranger. Gångavstånd till både Johannelunds och Hässelby gårds tunnelbana, samt bussförbindelser till Vällingby centrum och Spånga. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 7