Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jimmy Armasson

Jimmy Armasson

Om mig

Jimmy beskrivs som en serviceinriktad och driven person med glimten i ögat. Kommunikation och trygghet är viktigt för mig då det ska kännas roligt att byta bostad! Jag är själv uppvuxen i området och känner därför till fördelarna med att bo här. Funderar du på att byta bostad? Tveka inte att kontakta mig för ett första möte. Jag är en lokal mäklare med mycket god lokalkännedom och fokus på Hässelby/Vällingby/Spånga. De senaste åren har jag varit bland de topp 3 bäst säljande mäklarna i området.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Maltesholmsvägen 174 vån 2, Hässelby Strand, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Maltesholmsvägen 174 vån 2, Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 2
Maltesholmsvägen 174 vån 2, Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 3

Maltesholmsvägen 174 vån 2

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
3 250 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 044 kr/mån
34 759 kr/m²

Välkommen hem till Maltesholmsvägen och denna mycket påkostade och läckra dröm 4:a som totalrenoverats i slutet av 2020! -Detta är den perfekta bostaden för er som vill bo bekvämt med hög standard med en av föreningens absolut bästa lägen. Bostaden är ett såkallat "smart hem" där allt från lampor till golvvärme går att styra via app för att spara ernergi och udnerlätta vardagen för familjen. Utöver detta så erbjuds även tre bra sovrum varav ett större och två mindre. Ett nyrenoverat och mycket läckert badrum med påkostade materialval med både tvättmaskin och torktumlare. Gäst-wc i anslutning till hallen. Nyrenoverat kök med tidslösa färgval. Vardagsrum med stora sociala ytor som rymmer plats för större matbord när familj och vänner är på besök, men även stor soffgrupp och bra förvaring i den platsbyggda bokhyllan. Härifrån och via balkongen bjuds man även under halva året på en fantastisk utsikt från första parkett över Mälarens glittrande vatten. I närområdet finner vi flera förskolor och skolor. Båtklubbar, kafé, restaurang och apotek. Gångavstånd ca 3 minuter till Hemköp och tunnelbanans gröna linje. På sommarens varmaste dagar finns flera badplatser ett stenkast utanför dörren. Är du intresserad av bostaden och också vill bo i en förening med mycket god ekonomi? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Premium
  • Balkong
Multrågatan 118, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 15:45

Multrågatan 118

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 090 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
5 218 kr/mån
32 656 kr/m²

Välkommen till Multrågatan 118! Denna exceptionellt välhållna gavellägenhet erbjuder ett idealiskt centrumnära läge med inflyttningsklar standard och utmärkt ljusinsläpp tack vare sitt söderläge, perfekt för både singlar och par. Med möjligheten att omvandla ett utrymme mellan kök och vardagsrum till ett extra rum, kan denna bostad enkelt bli en funktionell trea. Bostaden har ett stambytt badrum med ett stort fönster som vetter mot öst, vilket välkomnar morgonsolen. Badrummet inkluderar bekvämligheter som tvättmaskin. Köket är både stilrent och funktionellt med tidlösa färgval, fullt utrustat med kyl, frys, ugn, spis med fläkt samt diskmaskin. Det erbjuder även plats för matbord för upp till sex personer, perfekt för sociala tillställningar. Det rymliga sovrummet försäkrar avskildhet och gott om utrymme för en dubbelsäng samt tillhörande möbler. Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare generöst ljusinsläpp från stora fönster och leder direkt ut till den soliga balkongen, vilket ger utmärkt utrymme för avkoppling under soliga dagar. En funktionell klädkammare direkt vid entrén tillhandahåller praktiska förvaringsmöjligheter. Fri parkering längs gatan tillhandahålls för boende med bil. Dessutom ligger bostaden nära naturreservatet Grimsta och badstränderna vid Kaananbadet och Hässelby Strand, vilket erbjuder fantastiska rekreationsmöjligheter Belägen mellan Råcksta och Vällingby centrum, har denna bostad en utmärkt placering med bara fem minuters promenad till närmaste Hemköp och tunnelbanelinjen som tar dig till centrala Stockholm på ungefär 25 minuter. Vällingby centrum, med sina shoppingmöjligheter, biografer och gym, ligger bara ett par minuters promenad bort. Är du intresserad av detta charmiga hem? Kontakta mäklare Jimmy Armasson på 0709541448 för mer information eller för att boka en visning.

  • Plus
  • Balkong
Gulddragargränd 52 vån 7, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Gulddragargränd 52 vån 7, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun, bild 2
Gulddragargränd 52 vån 7, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun, bild 3

Gulddragargränd 52 vån 7

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 7/9
6 967 kr/mån
28 913 kr/m²

Varmt välkommen hem till Gulddragargränd 52! Här bor du högt upp i huset i denna fräscha och rymliga gavel 3:a med gigantisk balkong och en utsikt man aldrig tröttnar på. Detta är en bostad som passar både paret och den lilla barnfamiljen som prioriterar närheten till vatten och natur, men samtidigt vill ha nära till kommunikationer och Vällingby centrum samt skola och förskola. Bostaden erbjuder mycket ljusinsläpp kombinerat med minimal insyn tack vare de stora fönsterpartierna och dess högt belägna läge i huset. Kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Två rymliga sovrum med plats för både dubbelsäng samt förvaring i form av garderober samt ett helkaklat badrum. Det bästa med bostaden är tveklöst den stora balkongen med utsikt över Grimsta naturreservat och Hässelby slott där du kan avnjuta många soltimmar under sommarhalvåret. Utanför dörren har du flertalet promenad och joggingstråk i Grimsta naturreservat samtidigt som du har en kort promenad ner till Kanaanbadet och Maltesholmsbadet. Vill du ta dig in till stan har du tunnelbanans gröna linje (Johannelund) på andra sidan ängen som tar dig in till city på ca 25 minuter. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Loviselundsvägen 17, Hässelby Gård, Stockholms kommun
Loviselundsvägen 17, Hässelby Gård, Stockholms kommun, bild 2
Loviselundsvägen 17, Hässelby Gård, Stockholms kommun, bild 3

Loviselundsvägen 17

Lägenhet
Hässelby Gård, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 885 000 kr
69 m²
3.5 rum
vån 5/7
5 524 kr/mån
27 319 kr/m²

Välkommen hem till Loviselundsvägen 17 och denna mycket fina 3,5:a! Detta är det perfekta boendet för den lilla familjen eller paret som söker ett bekvämt boende med närhet till naturen, skola och kommunikationer precis utanför dörren. Bostaden erbjuder ett stort rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-hörna. Två sovrum med plats för säng och förvaring. Rymligt kök med plats för matbord med upp till 6 platser. Helkaklat badrum med tvättmaskin. I anslutning till köket finns även ett arbetsrum/klädkammare som kan nyttjas som barnrum vid behov. Det bästa med bostaden är helt klart den stora balkongen i soligt läge som rymmer både möblemang, grill och växter. För dig som vill ta dig in till stan har du tunnelbanans gröna linje som tar dig till city på ca 25 minuter bokstavligen ett stenkast utanför dörren! *OBS! Renoveringsfond på 25 000kr följer med bostaden! Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Småbjörksvägen 16D, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun

Småbjörksvägen 16D

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 975 000 kr
71 m²
2 rum
4 904 kr/mån
27 817 kr/m²

Varmt välkomna till Småbjörksvägen 16D och denna trevliga 2:a i lugna Bromsten! Här erbjuds en rymlig hall som skiljs av på ett snyggt sätt med glasvägg mot det stora köket. Vidare in i vardagsrummet som blir den självklara platsen att umgås på med vänner och familj. Härifrån nås även bostadens balkong i soligt läge. Badrummet är renoverat och helkaklat i moderna färgval. Rymligt sovrum med plats för större säng och sängbord. I närområdet finns skola och förskola. Mataffärer och restauranger samt goda kommunikationer via buss till Kista men även Spånga och pendeltåget som snabbt tar dig in till city! Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Balkong
Liljeörnsgatan 70, Vån 2, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Liljeörnsgatan 70, Vån 2, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 2
Liljeörnsgatan 70, Vån 2, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 3

Liljeörnsgatan 70, Vån 2

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 350 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/4
6 913 kr/mån
29 747 kr/m²

Välkommen till Lövsta allé och denna ljusa och trevliga 3:a på Liljeörnsgatan! Perfekt boende för den lilla familjen eller paret som vill ha ett bekvämt boende i en populär och omtyckt förening med hiss som dessutom äger marken. Bostaden erbjuder ett fräscht rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Kök med halvöppen planlösning mot vardagsrum som ger plats för matbord samt vardagsrum. Bostaden präglas av mycket ljus tack vare ljusinsläpp i flera väderstreck! Stor inglasad balkong i soligt läge som kan nyttjas som uterum under vår och hösten. Två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Garage och parkeringsplats finns att hyra via föreningen. Stort förråd på vinden, samt tvättstuga på innergården. Inom promenadavstånd finner du bekvämligheter som tunnelbanan (grön linje), buss samt skolor och mataffär och självklart Mälarens vatten med flera badklippor och stränder inom cykelavstånd. Välkommen hem! Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448. Garage och parkeringsplats finns att hyra.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ängsullsvägen 214 B, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun

Ängsullsvägen 214 B

Radhus
Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
4 695 000 kr
165 m²
6 rum
8 036 kr/mån
28 455 kr/m²

Välkomna till områdets mest exklusiva bostadsrättsradhus med en egen takterrass, uteplats med jacuzzibadkar och balkong. Detta drömlika hem i två plan om ca 165 kvm i barnvänliga Kälvesta. Bostaden erbjuder fyra sovrum, två badrum, två vardagsrum, två eldstäder och stora fönsterpartier som ger ett enastående ljusinsläpp över den social öppna planlösningen med generösa ytor för hela familjen. I närområdet finns flera förskolor och skola. Mataffär ca 300 meter bort och goda kommunikationer till både pendeltåg och tunnelbana som tar dig till city på ca 30 minuter. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare jimmy Armasson på 0709541448.

  • Balkong
  • Uteplats
Jämtlandsgatan 104, Vällingby Centrum, Stockholms kommun

Jämtlandsgatan 104

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 995 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/3
5 742 kr/mån
28 500 kr/m²

Välkommen till Jämtlandsgatan och denna smart planerade mini 4:a! Här bor paret eller den lilla familjen centralt med ett eftertraktat läge i direkt anslutning till Vällingby Centrum som erbjuder all tänkbar service, ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, bibliotek och restauranger. Här finns det bästa av två världar, närhet till fantastisk natur vid Grimstaskogen och Mälaren samt närhet till goda kommunikationer via buss till pendel i Spånga eller via tunnelbanans gröna linje in till city på ca 25 min. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, matbord och tv-hörna. Härifrån nås även bostadens balkong i bästa sydväst läge med med utsikt mot innergård. Tre sovrum samt ett stambytt helkaklat badrum (förberett för tvättmaskin). Kök med plats för matbord med upp till 4 sittplatser. Mycket bra förvaringsmöjligheter i en praktisk klädkammare i anslutning till hallen. Till bostaden hör även ett källarförråd. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Balkong
Njurundagatan 6 vån 2 av 2, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun

Njurundagatan 6 vån 2 av 2

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 445 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/2
2 264 kr/mån
48 167 kr/m²

Välkommen till Njurundagatan 6 och denna mycket trevliga 1:a. Här bor du billigt med låg månadsavgift och låga driftkostnader i ett lugnt villaområde en kort promenad utanför Vällingby centrum. Bostaden erbjuder ett fräscht helkaklat badrum, rymligt allrum med mycket ljusinsläpp! Här finns plats för säng, soffa med tv-hörna men även ett mindre matbord samt ett yteffektivt kök. I närområdet finner du Vällingby centrum med dess stora utbud av precis allt! Mataffärer, gym, shopping. Bio, restauranger och såklart tunnelbanans gröna linje. Närmaste mataffär finner du på ICA Söderberga ca 2 minuters promenad från bostaden. Du har även Råcksta endast ca 5 min promenad bort med ett stort välsorterat Hemköp samt tunnelbanans gröna linje. För dig som gillar bad och långa promenader i skogen har du Mälarens vatten och flertalet badklippor och stora Grimsta naturreservat en kort cykeltur bort. Gott om gratisparkering i området. Välkommen hem! Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Plus
Kanngjutargränd 52, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kanngjutargränd 52

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 650 000 kr
56 m²
2 rum
4 522 kr/mån
29 464 kr/m²

Välkommen till Kanngjutargränd och denna mycket trevliga gavel 2:a med högt i tak! Här bor du med närhet till både Vällingby centrum och Mälarens vatten, men samtidigt med Grimsta naturreservat som närmaste granne. Bostaden erbjuder dig ett bra och rymligt sovrum. Helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin. Fint kök i öppen planlösning mot vardagsrum (ytskikts renoverat 2024). Stort och ljust vardagsrum med plats för soffa och tv-hörna men även större matbord när man har vänner på besök. Härifrån nås även utgång till bostadens stora balkong! Föreningen har gjort flera renoveringar genom åren varav nya fönster byttes under 2023 för att minska energiförbrukningen. I närområdet finns både skola/förskola. Vällingby centrum ca 5 min promenad bort till dess stora utbud med allt från shopping, mataffärer, gym, biograf, restauranger och såklart även tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på ca 25 minuter en kort promenad från dörren. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Liljeörnsgränd 3, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun

Liljeörnsgränd 3

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 395 000 kr
103 m²
4 rum
9 013 kr/mån
23 252 kr/m²

* Kontakta mäklaren för bokning av visning! 0709541448 - Välkommen hem till Liljeörnsgränd 3 och denna välplanerade 4:a! Detta är den perfekta bostaden för familjen som söker en lägenhet med radhuskänsla i ett lugnt och barnvänligt område med goda kommunikationer precis utanför dörren. Lägenheten erbjuder tre bra sovrum. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en extra wc i anslutning till hallen. Köket är fullutrustat och ger plats för matbord som rymmer upp till 6 personer. Ett stort vardagsrum som rymmer både soffa och tv-hörna men även en större matplats för tillfällen när du vill samla vänner och familj. Det bästa med bostaden är den stora trevliga uteplatsen i soligt läge som rymmer både loungegrupp, grill och odlingar med utsikt mot innergården där det bara är att släppa ut barnen för lek. I närområdet finns flertalet skolor/förskolor, mataffärer och restauranger. Gångavstånd till både Johannelunds och Hässelby gårds tunnelbana, samt bussförbindelser till Vällingby centrum och Spånga. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 11