Mäklare Jimmy Armasson

Jimmy Armasson

Om mig

Jimmy beskrivs som en serviceinriktad och driven person med glimten i ögat. Kommunikation och trygghet är viktigt för mig då det ska kännas roligt att byta bostad! Jag är själv uppvuxen i området och känner därför till fördelarna med att bo här. Funderar du på att byta bostad? Tveka inte att kontakta mig för ett första möte. Jag är en lokal mäklare med mycket god lokalkännedom och fokus på Hässelby/Vällingby/Spånga. Under år 2022 var jag även topp 3 bäst säljande mäklare i Hässelby/Vällingby.

Mäklarens försäljningar
Astrakangatan 110A, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00

Astrakangatan 110A

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

2 090 000 kr

62 m²

2 rum

4 833 kr/mån

33 710 kr/m²

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ljusdalsgatan 63, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun

Ljusdalsgatan 63

Radhus
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

5 675 000 kr

138 m²

5 rum

5 947 kr/mån

41 123 kr/m²

Välkommen till Ljusdalsgatan 63! Här bor du i växande Vällingby Parkstad på gränsen till Bromma med närhet till både tunnelbana och Vällingby centrum. Bostaden erbjuder utöver påkostade materialval och en unik design en gigantisk takterrass för soliga dagar och härliga sommarkvällar där vänner och familj kan samlas. Detta är boendet för familjen som prioriterar ett modernt och lyxigt boende och som vill ha både radhuskänslan men samtidigt den underhållsfria bekvämligheten som en lägenhet ger. I närområdet finner du gym, matbutiker och tunnelbanan ca 3 min bort. Mälarens glittrande vatten och badklippor/stränder finner du en kort cykeltur bort. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Uteplats
Kanngjutargränd 48, vån 2 , Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun

Kanngjutargränd 48, vån 2

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

3 150 000 kr

96 m²

3 rum

6 614 kr/mån

32 813 kr/m²

*Ring för visning* Välkommen till Kanngjutargränd och denna mycket trevliga gavel 3:a (tidigare 4:a) med närhet till både Vällingby centrum och Mälarens vatten, men samtidigt med Grimsta naturreservat som närmaste granne. Bostaden erbjuder dig två bra sovrum. Helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin samt gäst-wc. Stort socialt kök med större köksö men samtidigt ryms plats för matbord för upp till 6 personer. Vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen som med fördel kan användas som uterum ute vår och tidig höst. I närområdet finns både skola/förskola. Vällingby centrum och dess stora utbud med allt från shopping, mataffärer, restauranger och såklart även tunnelbanan endast ca 7 minuters promenad från dörren. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Arrendevägen 78A, Spånga - Sundby, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 12:00

Arrendevägen 78A

Radhus
Spånga - Sundby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

6 795 000 kr

135 m²

7 rum

4 514 kr/mån

50 333 kr/m²

Varmt välkommen hem till detta mycket trevliga nyproducerade (2017) parhus i omtyckta och attraktiva Sundby precis på gränsen till Bromma. Detta är boendet för familjen som söker ett påkostat och lyxigt boende med hög materialstandard i ett lugnt, barnvänligt villaområde med bra kommunikationer till pendeltåget i Spånga men även till Bromma och Sundbyberg. I närområdet finns flertalet förskolor och skolor samt grönområden. Bostaden erbjuder dig tre våningsplan med bla dubbla badrum i Carraramarmor. Fem bra sovrum. Stilrent modernt kök med praktisk köksö och öppen planlösning mot vardagsrum. Vardagsrum med tälgstenskamin som bjuder på värme och hög mysfaktor med låga driftkostnader. Stor trädgård och uteplats/terrass med bubbelbad. Här kommer garanterat många härliga dagar och sommarkvällar spenderas med vänner och familj!

 • Plus
 • Uteplats
Maltesholmsvägen 147 vån 2, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Maltesholmsvägen 147 vån 2

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

2 895 000 kr

100 m²

4 rum

6 115 kr/mån

28 950 kr/m²

Varmt välkommen till Maltesholmsvägen 147 och denna fräscha 4:a! Här bor familjen bekvämt och naturnära men samtidigt nära kommunikationer. Detta är bostaden för er som söker ett boende med tre rymliga sovrum med franska balkonger. Två stambytta badrum. Balkong med kvällsol och sjöutsikt under halva året. Kök med plats för matbord, samt ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum! I närområdet finner du förskola och skola, kafé, restauranger, apotek mm. Badplatser och strandpromenad samt Grimstas enorma grönområden finner du ett stenkast utanför dörren. Hemköp och tunnelbana inom 1 minuts promenad.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Härjedalsgatan 114, Vån 3+4, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Härjedalsgatan 114, Vån 3+4

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

3 095 000 kr

92 m²

4 rum

5 143 kr/mån

33 641 kr/m²

Välkommen hem till denna centrumnära etage 4:a! Detta är det perfekta boendet för paret eller familjen som söker ett bra boende med närhet till Vällingby centrums stora utbud av ALLT. Här finner du allt från både mataffärer och shopping, restauranger och bio till goda kommunikationer. Här har du både tunnelbanans gröna linje inom 5 min promenad, samt buss utanför dörren som tar dig till pendeltåget snabbt. Bostaden erbjuder er en rymlig hall med mycket förvaring. Tre bra sovrum. Rymligt, äldre och välbevarat kök med plats för matbord. Stort vardagsrum med utgång till balkong. Badrum samt wc. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor inom gångavstånd och såklart även Mälaren och Grimsta naturreservat en kort cykeltur bort. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

 • Balkong
Gräsklipparvägen 20, Vällingby - Vinsta, Stockholms kommun

Gräsklipparvägen 20

Radhus
Vällingby - Vinsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

4 695 000 kr

126 m²

5 rum

4 568 kr/mån

37 262 kr/m²

Varmt välkommen till Gräsklipparvägen och detta mycket trevliga radhus! Här bor familjen i ett barnvänligt område med nära till både förskola och skola samt grönområden. I närområdet finner vi sushi, pizzeria, gym samt flertalet mataffärer och bussförbindelser till både tunnelbana och Vällingby centrum inom ett par minuter. Bostaden erbjuder familjen två badrum. Rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum samt fyra bra sovrum. Under sommarhalvåret kommer många soliga dagar och kvällar garanterat spenderas på den soldränkta insynsfria terrassen med vänner och familj! -Välkommen hem. Är du intresserad av bostaden och vill veta mer? Kontakta ansvarig mäklare Jimmy Armasson på 0709541448.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Aprikosgatan 33 vån 8, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Aprikosgatan 33 vån 8

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

2 795 000 kr

73 m²

3 rum

5 403 kr/mån

38 288 kr/m²

RING FÖR VISNING! - Äntligen får jag stolt presentera denna fräscha och välplanerade 3:a på Aprikosgatan 33 högt upp i huset i omtyckta och stabila Brf Mirabellen! Detta boende är för dig som är kräsen och söker något unikt. Vad sägs som ett stort och luftigt vardagsrum med en underbar milsvid utsikt över Mälaren och Ekerö! Ett påkostat smakfullt renoverat kök med plats för matbord med upp till sex platser. Två rymliga sovrum med fint ljusinsläpp. Solig möblerbar balkong för härliga sommardagar och kvällar samt stambytt badrum. Med andra ord, här är det bara att flytta in och trivas! Denna bostad bör DEFINITIVT upplevas på plats. Välkomna! I närområdet finner du flertalet badplatser och såklart stora Grimsta naturreservat. Pizzeria, kafé, förskola och skola, samt Hemköp och tunnelbanan (Grön linje) inom 2 minuters promenad.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Astrakangatan 115, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun

Astrakangatan 115

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

1 395 000 kr

31 m²

1 rum

2 592 kr/mån

45 000 kr/m²

Anmäl dig för visning! Varmt välkommen till Astrakangatan 115! Här bor du med ett riktigt kanonläge med närhet till både tunnelbana och buss men även grönområden och Mälaren. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här ryms både soffa, tv hörna och säng. Helkaklat badrum. I närområdet finns flera matbutiker, gym och restauranger men även Vällingby centrum och dess stora utbud en cykeltur bort.

Visar alla 9