Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Josef Gubrail

Josef Gubrail

Om mig

Jag vill att din resa mot målet ska bli en så bra upplevelse som möjligt och garanterar dig en trygg affär med en engagerad mäklare. Tillsammans sätter vi upp ett mål som jag ser till att vi når. Jag tror på att vara affärsmässig genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Utöver detta är jag otroligt målmedveten samtidigt som jag alltid har glimten i ögat och ett leende på läpparna. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Friherregatan 43, Hässelby, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Friherregatan 43, Hässelby, Stockholms kommun, bild 2
Friherregatan 43, Hässelby, Stockholms kommun, bild 3

Friherregatan 43

Lägenhet
Hässelby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 975 000 kr
81 m²
3 rum
vån 7
5 154 kr/mån
24 383 kr/m²

Med ett trevlig läge i Hässelby finner ni denna välplanerade 3:a om 81 kvm med inglasad balkong i solig sydvästläge! Lägenhetens väldisponerade kvadratmeter erbjuder till att börja med ett trevligt och luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen där ni kan njuta av grönska och solens strålar. Vidare finner ni ett hemtrevligt kök med goda arbetsytor samt matplats vid stora fönster och en fransk balkong med fri utsikt. Två väl tilltagna sovrum med inbyggda garderober. Här finns även ett kaklat badrum med egen tvättdel (TM/TT) samt välkomnande hall med garderob för avhängning av ytterkläder och ett generöst förråd. Ett boende som måste ses och upplevas! Gångavstånd till t-banan (Hässelby) samt butiker. Bra kommunikationer med buss till Vällingby Centrum med sitt stora serviceutbud. Här finns även tunnelbanestation som med generösa avgångstider går ca var 10:e minut majoriteten av dagen, som tar en till City på en halvtimme. Hässelby är ett område med närhet till vackra promenadstråk längs Mälaren och Grimsta Naturreservat med spår för jogging och skidåkning, idrottsanläggning, golf och ridning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Timrågatan 40, Vällingbyhöjden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Timrågatan 40, Vällingbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Timrågatan 40, Vällingbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Timrågatan 40

Radhus
Vällingbyhöjden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
6 295 000 kr
178 m²
7 rum
8 672 kr/mån
35 365 kr/m²

Ett drömradhus med ett av föreningens bästa lägen, längst in på en lugn återvändsgränd i kulturmärkta och populära Vällingbyhöjden. Detta är ett modernt kvalitetsboende med bevarade 50-tals detaljer, suverän planlösning, välskött trädgård med öppna gräsytor samt med sol hela dagen. Här bor familjen med gavelläge och lummig tallskog som närmsta granne. Ett mycket välplanerat hem med stora öppna sociala ytor och fyra rymliga sovrum. Smakfullt nyrenoverat kök, separat matsalsdel för trevliga middagar med vänner och familj. Lyxigt badrum med golvvärme, badkar och separat dusch. Stor tomt med flertalet planteringar som Körsbärsträd och Syrén samt stenbelagd uteplats och ett generöst uteförråd. Området är mycket barnvänligt och utan genomfartstrafik samtidigt som det bjuder på spännande kulturell och arkitekthistorisk miljö. Garage och p-plats finns. Detta är boendet för er som söker ett stort välbyggt 50-tals hus i ett tryggt och trevligt område med närhet till förskolor och skola. Eftertraktat läge med kort promenad till Vällingby Centrum som erbjuder all tänkbar service, ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, bibliotek och restauranger. Här finns det bästa av två världar, närhet till både fantastisk natur vid Grimstaskogen och Mälaren samt närhet till utmärkta kommunikationer med möjlighet att ta sig till innerstan med tunnelbana på ca 25 min. Vid frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Josef Gubrail, 070-144 00 09.

  • Premium
  • Uteplats
Småbjörksvägen 12C, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Småbjörksvägen 12C, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Småbjörksvägen 12C, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Småbjörksvägen 12C

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 895 000 kr
71 m²
2 rum
vån 2/2
4 904 kr/mån
26 690 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och välplanerade gavel-2:a med två balkonger i omtyckt område. Ljus och rymd präglar hela lägenheten vilket erbjuder ett härligt boende. Till att börja med ett renoverat kök med generösa arbetsytor och en trevlig matbordsplats invid stora fönster. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong i fint läge mot grönområde. Vidare finns ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Badrum med kaklade väggar och duschvägg, även tvättmaskin & torktumlare finns. Generös klädkammare med bra förvaring. Tillhörande förråd finns strax utanför bostaden. Intill bostaden finns även föreningens tvättstuga, soprum samt lekplats för barnen. Lägenheten är belägen i ett lugnt och mycket trivsamt område i Bromsten. Närhet till natur med fina grönområden, affärer, restauranger, dygnet-runt-öppet gym och goda kommunikationer med buss och pendeltåg. Gångavstånd till Spånga Centrum/Station, Järvafältet, Spånga By med härliga naturupplevelser året runt. Välkomna hem!

  • Premium
  • Balkong
Jämtlandsgatan 72, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Jämtlandsgatan 72, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Jämtlandsgatan 72, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Jämtlandsgatan 72

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 838 kr/mån
32 119 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade och fina 2:a i närhet till Vällingby Centrum! Lägenheten är i genomgående fint skick med vackra golv samt smakfullt färgsatta väggar och det är bara att flytta in. Ni välkomnas in i en rymlig hall där det även finns en stor inredd klädkammare. Generöst vardagsrum med plats för större möblemang. En mycket uppskattad tillgång är det ljuvliga fönsterpartiet i vardagsrummet som låter dagsljuset hitta sin väg in i lägenheten. Från vardagsrummet når ni den inglasade balkongen i soligt söderläge. Ett välplanerat och trevligt kök med matplats. Vidare finner ni ett väl tilltaget sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Välskött och solid förening med låg avgift där föreningens kvarvarande hyresrätter är en dold tillgång för ekonomiskt tillskott i framtiden. Mycket centralt och eftertraktat läge med en kort gångväg till Vällingby Centrum som erbjuder all tänkbar service, ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, bibliotek och restauranger. Här finns det bästa av två världar, närhet till både fantastisk natur vid Grimstaskogen och Mälaren samt närhet till utmärkta kommunikationer där du har möjlighet att ta dig till innerstan på ca 25 min.

  • Premium
  • Balkong
Edelundavägen 1, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Edelundavägen 1, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Edelundavägen 1, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Edelundavägen 1

Lägenhet
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 395 000 kr
31,4 m²
1 rum
vån 2/2
2 304 kr/mån
44 427 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 1:a med balkong. Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med underbart fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Optimalt planerad där varje kvadratmeter disponeras på bästa möjliga sätt. Lägenheten erbjuder ett modernt och stilrent kök, välutrustat med moderna vitvaror. Intill kök, med en öppen planlösning, finns ett ljust allrum med plats för soffgrupp och sovdel samt utgång till en härlig balkong i soligt sydvästläge. Vidare finns ett rogivande och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt hall med garderober. Hela bostaden genomsyras av stilrena materialval så som genomgående parkettgolv och ljusa väggar - allt i fint skick. Uppvärmning via bergvärme med vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Till varje lägenhet hör ett förråd, och föreningen har 9 st p-platser för uthyrning. Bostaden ligger i ett trivsamt och attraktivt område i hjärtat av Hässelby Södra Villastad med stenkast till Åkermyntan Centrum. Nära till strandpromenaden där du kan njuta av sol och bad, och de vackra solnedgångarna över vattnet. Även närhet till grönområden och kommunikationer. Vid frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Josef Gubrail, 070-144 00 09

  • Premium
  • Balkong
Hundlokegränd 30, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr
Hundlokegränd 30, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 2
Hundlokegränd 30, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 3

Hundlokegränd 30

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3
4 607 kr/mån
31 981 kr/m²

* Kontakta ansvarig mäklare, Josef Gubrail 070 144 00 09 för visning! * Äntligen, din chans att äga en exklusiv gavel-tvåa (möjlig 3 ROK) på våning 3 med solig söderlägebalkong i bostadsrättsföreningen Skogsstjärnan! Det här är verkligen en sällsynt möjlighet, med fler fönster än någon annan 2:a i hela föreningen. Stig in i lyxen mitt i Lövsta allé, där vi stolt presenterar denna moderna pärla. Här bor du i en nyproducerad och insynsskyddad gavel 2:a med balkong i perfekt söderläge. Utrymmet är generöst, med ett rymligt sovrum, en köksdröm utrustad med högkvalitativa köksluckor och ett badrum som är utrustat med en smart kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Njut av den ljusa och öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet, som fylls med naturligt ljus och ger dig friheten att inreda som du vill. Denna bostad erbjuder låga avgifter i en välskött förening med en genomtänkt ekonomisk plan. Dessutom har du tillgång till ett gediget varmförråd och möjlighet att hyra en varmgarageplats. * Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV, bredband, bostadsrättstilläggsförsäkring och förråd. Detta boende finns centralt i Hässelby med gångavstånd till närmaste tunnelbana. Alldeles i närheten finns bad och strövområden vid Mälaren! Med en kort promenad når ni Grimsta naturreservat med fina motionsspår och inom några minuter med tunnelbanan är ni vid Vällingby Centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Astrakangatan 102, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Astrakangatan 102, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 2
Astrakangatan 102, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 3

Astrakangatan 102

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
4 768 kr/mån
26 319 kr/m²

Med ett trevlig läge i Hässelby finner ni denna fina gavel-3:a med balkong i solig läge! Lägenhetens väldisponerade kvadratmeter erbjuder till att börja med ett trevligt och luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen där ni kan njuta av solens strålar. Vidare finner ni ett hemtrevligt kök med goda arbetsytor samt matplats vid stort fönster mot innegård. Två väl tilltagna sovrum. Vidare finns ett kaklat badrum med tvättmaskin, välkomnande hall samt en inredd klädkammare. I lägenheten är det genomgående fina golv och väggar. Ett boende som måste ses och upplevas! Lugnt och trevligt område, omtyckt bostadsrättsförening med god ekonomi. Närhet till natur med fina grönområden och Mälaren med bad samt båtklubbar. Kort promenadavstånd till centrum och tunnelbana. Missa inte denna chans! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Astrakangatan 110E, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr

Astrakangatan 110E

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 895 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
6 191 kr/mån
30 565 kr/m²

* Kontakta ansvarig mäklare Josef Gubrail, 070 144 00 09 för visning* Välkomna till denna välplanerade och fantastiska 2:a med stor uteplats i soligt sydvästläge. Mitt i hjärtat av Lövsta Allé med närhet till tunnelbanan, service och natur finns denna pärla som måste upplevas. Ljus och rymd präglar hela lägenheten vilket erbjuder ett härligt boende. Till att börja med ett stilrent kök med en generös matplats. Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp. Här är det stora fönster vilket ger ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Smakfullt badrum med golvvärme och tvättmaskin. Vidare finns ett sovrum med gott om plats för en säng, garderober samt skrivbord. Från sovrummet är det utgång till en rymlig uteplats i fint läge. Allt är inrett med mycket smakfulla material- och färgval. Föreningen innehar parkeringsplatser med laddstolpar. Uppvärmning sker via Bergvärme. Bra kommunikationer med buss till Vällingby på 5 min. Här finns även tunnelbanestation som med generösa avgångstider går ca var 10:e minut majoriteten av dagen, som tar en till City på en halvtimme. Väldigt nära till vackra promenadstråk längs Mälaren och Grimsta Naturreservat med spår för jogging och skidåkning. Flera olika träningsanläggningar och dygnet-runt öppna gym. Välkomna hem!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Aprikosgatan 31, Hässelby Strand, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Aprikosgatan 31, Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 2
Aprikosgatan 31, Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 3

Aprikosgatan 31

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 395 000 kr
63 m²
3 rum
vån -1
4 572 kr/mån
38 016 kr/m²

Välkomna till denna nyrenoverade och perfekt planerade 3:a med ett fantastiskt läge i populära Hässelby Strand. Till att börja med ett stilrent kök, välutrustat med moderna vitvaror och en trevlig matplats invid stora fönster. Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp. Från rummet är det utgång till den soliga balkongen med utsikt mot Mälaren. Det generösa vardagsrummet präglas av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier. Vidare finns två sovrum i bra storlek med plats för förvaring samt ett smakfullt och helkaklat badrum. Dessutom erbjuds riktigt fina förvaringsmöjligheter via garderober. BRF Mirabellen är en stabil och populär förening med väldigt god ekonomi. Trevlig och eftertraktad adress med kort gångväg till Hässelby Strands centrum där det finns matbutik, restauranger, kyrka, bibliotek, kommunikationer. Kommunikationerna tar dig smidigt till Vällingby Centrum. I Vällingby finner du ett stort utbud av affärer, restauranger, biograf, läkarhus. Här bor du även väldigt nära till vackra promenadstråk längs Mälaren och Grimsta Naturreservat med spår för jogging och skidåkning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rissnavägen 69, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Rissnavägen 69, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Rissnavägen 69, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Rissnavägen 69

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 975 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/4
5 863 kr/mån
24 688 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna nyrenoverade och ljusa 3:a om 80 kvm med solig balkong. Här bor ni i närhet till allt vad gäller natur och kommunikationer. SENIORBOENDE 50+. Välkomna till denna välplanerade lägenhet i omtyckt område. Ljus och rymd präglar hela lägenheten vilket erbjuder ett härligt boende. Till att börja med ett modernt och stilrent renoverat kök med generösa arbetsytor, välutrustat med moderna vitvaror och en trevlig matplats invid stort fönster. Stort vardagsrum med plats för både matbordsgrupp och soffgrupp. Här är det stora fönster vilket ger ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Smakfullt renoverat badrum med golvvärme. Vidare finns två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng, garderober samt skrivbord. Från ena sovrummet är det utgång till en rymlig balkong i soliga söderläge. Här finns även en praktisk och möblerbar hall med bra klädförvaring samt en inredda klädkammare. Allt är inrett med mycket smakfulla material- och färgval. Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område i Bromsten med närhet till affär, restauranger, dygnet-runt-öppet gym (Spånga) samt goda kommunikationer med buss och pendeltåg. Gångavstånd till Spånga Centrum, Järvafältet och Spånga By med härliga naturupplevelser året runt. Nära till kommunikationer (ex buss till Rissne T-bana) , Spånga IP, grönområden, förskolor och skolor. Fri parkering på gatan. Ett hem att trivas och umgås i som bör upplevas direkt på plats. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hundlokegränd 26, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Hundlokegränd 26, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 2
Hundlokegränd 26, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 3

Hundlokegränd 26

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 350 000 kr
59 m²
3 rum
vån 3/5
5 008 kr/mån
39 831 kr/m²

* Kontakta ansvarig mäklare Josef Gubrail, 070 144 00 09 för en förhandsvisning! * Belägen i ett lugnt och välskött område med en generös inglasad balkong mot härlig grönska finner ni denna superfina och välplanerade 3:a. Bostaden producerades 2017 och är i toppskick med genomgående vackra parkettgolv och ljusa ytskikt. Optimal och trivsam planlösning som skapar en social atmosfär och erbjuder härliga ytor för att umgås med familj och vänner. Fastigheten har en genomtänkt och vacker arkitektur med många stora fönsterpartier som ger lägenheten ett extra fint ljusflöde. Ett modernt boende med hög standard samt väl genomtänkta material- och interiörsval. Modernt kök i stilrent och funktionellt utförande, bra förvaringsmöjligheter och arbetsyta, en perfekt plats för den som älskar matlagning. Intill köket finns ett generöst vardagsrum med plats för en stor soffgrupp och övrig möblering. En ljuvlig balkong i soligt läge som nås från vardagsrummet. Balkongen är belägen med en fin utsikt mot grönområde, här kan ni i lugn och ro avnjuta en härlig frukost samt solens strålar. Vidare finner ni två sovrum, en möblerbar hall samt helkaklat badrum med bekvämligheter som golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ett boende som måste ses och upplevas! Garage i källarplan. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-TV, bredband, bostadsrättstilläggsförsäkring och förråd. Detta boende finns centralt i Hässelby med gångavstånd till närmaste tunnelbana. Alldeles i närheten finns bad och strövområden vid Mälaren! Med en kort promenad når ni Grimsta naturreservat med fina motionsspår och inom några minuter med tunnelbanan är ni vid Vällingby Centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grimstagatan 42, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Grimstagatan 42, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun, bild 2
Grimstagatan 42, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun, bild 3

Grimstagatan 42

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
6 319 kr/mån
22 438 kr/m²

* Kontakta ansvarig mäklare Josef Gubrail, 070 144 00 09 för visning! * Välkomna till denna trivsamma 3:a om 80 kvm med två stora inglasade balkonger på våning ett. Genomgående planlösning med härlig lummig utsikt i två väderstreck. Här bor ni bekvämt och enkelt med närhet till bra kommunikationer, service samt grönområden. Lägenhetens disposition skapar en härlig atmosfär och ger er fantastiska ytor för middagar och umgänge. Bostaden har stora fönsterpartier som vetter mot nordöst och söderväst, vilket ger ett underbart ljusinsläpp utöver det vanliga. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp en rymlig vardagsrumsdel. Härifrån nås också den soldränkta balkongen i sydvästläge med mysig vy mot grönska. Fint och välplanerat kök med generös matplats intill stort fönster. Härifrån nås den andra balkongen i nordöstläge med utsikt över föreningens trevliga innergård. Vidare finns två väl tilltagna sovrum, ett stambytt badrum, separat WC samt en möblerbar hall. Dessutom erbjuds i lägenheten riktigt fina förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober och en stora klädkammare. På Grimstagatan bor ni direkt intill vackra Grimsta Naturreservat, en riktig storskog! Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn som sträcker sig hela vägen från Hässelby Strand till Nockebybron. Det finns även gott om elljusspår i olika längder med ett grymt utomhusgym i mitten. På hösten finns det massor av svamp att plocka. Ni bor också bara en kort promenad bort från Mälaren. Längs med vattnet finns det flera fina badplatser, närmast ligger Kaananbadet. Vintertid kan man åka långdfärdsskridskor eller kanske isfiska. Trots att ni bor så lugnt och grönt här finns tunnelbanan på kort avstånd. Närmast ligger station Råcksta. På promenadavstånd, en station bort med tunnelbanan, finns Vällingby Centrum med all tänkbar service. Här finns massor av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, flertalet gym bla SATS, simhall, bibliotek, restauranger och caféer.

  • Premium
  • Balkong
Ladbacksvägen 41, Spånga - Sundby, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Ladbacksvägen 41, Spånga - Sundby, Stockholms kommun, bild 2
Ladbacksvägen 41, Spånga - Sundby, Stockholms kommun, bild 3

Ladbacksvägen 41

Lägenhet
Spånga - Sundby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 775 000 kr
64,3 m²
3 rum
vån 1/1
3 708 kr/mån
43 157 kr/m²

Välkomna till denna svårslagna 3:a i hjärtat av Sundby. Hemtrevlig bostad i soligt gavelläge med stor balkong. På dessa 64 kvm, ryms allt; här finns två ljust sovrum, ett rymligt badrum med duschplats och tvättmaskin. Fräscht kök med stor matplats och efterfrågade öppna planlösningen till vardagsrummet. Lättmöblerat vardagsrum i vackert gavelläge. Bostaden har genomgående gott skick med ljusa golv och även fönster i tre väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusflöde. Grönskande och mycket barnvänligt område med härliga promenadstråk, cykelvägar och flertalet grönområden att utforska. Ute vid Gamla Bromstensvägen går bussar som snabbt tar dig till pendeltågen vid Spånga station eller mot Bromma. I närheten finns även Bromma Blocks med restauranger, butiker och mycket mer. Vid frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Josef Gubrail, 070-144 00 09.

  • Premium
  • Balkong
Loviselundsvägen 11B, Hässelby, Stockholms kommun

Loviselundsvägen 11B

Lägenhet
Hässelby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 650 000 kr
52 m²
2 rum
vån 0/1
4 163 kr/mån
31 731 kr/m²

Med ett trevlig läge i Hässelby finner ni denna fina 2:a med uteplats i solig söderläge! Lägenhetens väldisponerade kvadratmeter erbjuder till att börja med ett trevligt och luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier. Vidare finner ni ett hemtrevligt kök med goda arbetsytor, matplats vid stort fönster samt väl tilltaget sovrum. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt välkomnande hall med garderob för avhängning av ytterkläder. I lägenheten är det genomgående fina golv och ljusa väggar. Detta boende finns centralt i Hässelby med ett stenkast till närmaste tunnelbana (Hässelby Gård), centrum, livsmedelsaffärer och torghandel. Alldeles i närheten finns bad och strövområden vid natursköna Mälaren! Med en kort promenad når du Grimsta naturreservat och inom några minuter med tunnelbanan är du vid Vällingby Centrum. Varmt välkomna att trivas på Loviselundsvägen 11B!

  • Uteplats
Grimstagatan 42, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun

Grimstagatan 42

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
6 319 kr/mån
27 438 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och trivsamma 3:a om 80 kvm med två stora balkonger! Genomgående planlösning med härlig lummig utsikt i två väderstreck. Här bor ni bekvämt och enkelt med närhet till bra kommunikationer, service samt grönområden. Lägenhetens disposition skapar en härlig atmosfär och ger er fantastiska ytor för middagar och umgänge. Bostaden har stora fönsterpartier som vetter mot nordöst och söderväst, vilket ger ett underbart ljusinsläpp utöver det vanliga. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp en rymlig vardagsrumsdel. Härifrån nås också den soldränkta balkongen i sydvästläge med mysig vy över grönska. Fint och välplanerat kök med generös matplats intill stort fönster. Härifrån nås den andra balkongen i nordöstläge med trevlig utsikt över föreningens grönskande innergård. Vidare finns två väl tilltagna sovrum, ett stambytt badrum med tvättmaskin, separat WC samt en möblerbar hall. Dessutom erbjuds i lägenheten riktigt fina förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober och en stora klädkammare. På Grimstagatan bor ni direkt intill vackra Grimsta Naturreservat, en riktig storskog! Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn som sträcker sig hela vägen från Hässelby Strand till Nockebybron. Det finns även gott om elljusspår i olika längder med ett grymt utomhusgym i mitten. På hösten finns det massor av svamp att plocka. Ni bor också bara en kort promenad bort från Mälaren. Längs med vattnet finns det flera fina badplatser, närmast ligger Kaananbadet. Vintertid kan man åka långdfärdsskridskor eller kanske isfiska. Trots att ni bor så lugnt och grönt här finns tunnelbanan på kort avstånd. Närmast ligger station Råcksta. På promenadavstånd, en station bort med tunnelbanan, finns Vällingby Centrum med all tänkbar service. Här finns massor av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, flertalet gym bla SATS, simhall, bibliotek, restauranger och caféer.

  • Balkong
Kirunagatan 82, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kirunagatan 82

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 395 000 kr
58 m²
3 rum
vån 3/3
3 303 kr/mån
41 293 kr/m²

Arkitektritat snyggt renoverat hem utöver det vanliga. Här bor ni i närhet till allt vad gäller kommunikationer, centrum, promenadstråk och grönskande parker. Välkomna till denna välplanerade och topprenoverade lägenhet i populärt och omtyckt område. Ljus och rymd präglar hela lägenheten vilket erbjuder ett härligt boende. Till att börja med ett modernt och stilrent kök, välutrustat med moderna vitvaror och en trevlig matplats. Vardagsrum i härlig öppen planlösning med plats för soffgrupp samt utgång till en rymlig balkong i soligt läge. Här är det stora fönster vilket ger ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin. Vidare finns två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Här finns även en praktisk och möblerbar hall med bra klädförvaring. Allt är inrett med mycket smakfulla material- och färgval, fina detaljer samt infälld dimbara spotlights. Välskött och solid förening med låg avgift. Trevlig och eftertraktad adress med gångavstånd till Vällingby Centrum som erbjuder all tänkbar service, ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, gym, simhall, bibliotek, restauranger och caféer. Här finns det bästa av två världar, närhet till både fantastisk natur och till utmärkta kommunikationer samt all tänkbar service. Tunnelbanestationen Vällingby ligger en kort promenad ifrån bostaden, den tar dig till innerstan på ca 25 min.

  • Balkong

Visar alla 16