Mäklare Josef Gubrail

Josef Gubrail

Om mig

Jag vill att din resa mot målet ska bli en så bra upplevelse som möjligt och garanterar dig en trygg affär med en engagerad mäklare. Tillsammans sätter vi upp ett mål som jag ser till att vi når. Jag tror på att vara affärsmässig genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Utöver detta är jag otroligt målmedveten samtidigt som jag alltid har glimten i ögat och ett leende på läpparna. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Astrakangatan 2 (Vån 12), Hässelby Gård, Stockholms kommun
Astrakangatan 2 (Vån 12), Hässelby Gård, Stockholms kommun, bild 2
Astrakangatan 2 (Vån 12), Hässelby Gård, Stockholms kommun, bild 3

Astrakangatan 2 (Vån 12)

Lägenhet
Hässelby Gård, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 150 000 kr
73 m²
3 rum
vån 12/12
4 218 kr/mån
29 452 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade och renoverade 3:a högst upp i huset med mycket himmelskontakt! Här finns allt ni kan önska er för ett trevligt och bekvämt boende med direkt närhet till centrum, natur och kommunikationer. Ljus och rymd präglar hela lägenheten vilket erbjuder ett härligt boende. Till att börja med ett stilrent nyrenoverat kök med generösa arbetsytor. Ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp samt utgång till en solig balkong med panoramavy över Stockholms vackra skyline. Här är det stora fönster vilket ger ett naturligt och fantastiskt ljusinsläpp. Vidare finns två generösa sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt ett stambytt och helkaklat badrum. Lägenheten håller god standard med stilrena och smakfulla materialval samt genomgående nya golv och ljusa väggar - allt i fint skick! Bostaden är en del av den mycket populära och ekonomiskt stabila HSB föreningen Taklisten som erbjuder sina medlemmar trygghet samt låga avgifter. Fri parkering runt området. Nya fönster i hela lägenheten & balkongdörr. * I månadsavgiften ingår värme, VA, kabel-TV, bredband (1000Mbit/s) och två förråd. Detta boende finns centralt i Hässelby med ett stenkast till närmaste tunnelbana (Hässelby Gård), centrum, livsmedelsaffärer och torghandel. Alldeles i närheten finns bad och strövområden vid natursköna Mälaren! Med en kort promenad når du Grimsta naturreservat och inom några minuter med tunnelbanan är du vid Vällingby Centrum. Varmt välkomna att trivas på Astrakangatan 2!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rissnavägen 71 (Vån 4), Spånga - Bromsten, Stockholms kommun

Rissnavägen 71 (Vån 4)

Lägenhet
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/4
5 863 kr/mån
23 125 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna stilrena och ljusa 3:a om 80 kvm, högst upp med solig balkong. Här bor ni i närhet till allt vad gäller natur och kommunikationer. SENIORBOENDE 50+. Välkomna till denna välplanerade lägenhet i omtyckt område. Ljus och rymd präglar hela lägenheten vilket erbjuder ett härligt boende. Till att börja med ett modernt och stilrent renoverat (2021) kök med generösa arbetsytor, välutrustat med moderna vitvaror och en trevlig matplats invid stort fönster. Stort vardagsrum med plats för både matbordsgrupp och soffgrupp. Här är det stora fönster vilket ger ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Smakfullt renoverat badrum med golvvärme. Vidare finns två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng, garderober samt skrivbord. Från ena sovrummet är det utgång till en rymlig balkong i soliga söderläge. Här finns även en praktisk och möblerbar hall med bra klädförvaring samt två inredda klädkammare. Allt är inrett med mycket smakfulla material- och färgval. Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område i Bromsten med närhet till affär, restauranger, dygnet-runt-öppet gym (Spånga) samt goda kommunikationer med buss och pendeltåg. Gångavstånd till Spånga Centrum, Järvafältet och Spånga By med härliga naturupplevelser året runt. Nära till kommunikationer (ex buss till Rissne T-bana) , Spånga IP, grönområden, förskolor och skolor. Fri parkering på gatan. Ett hem att trivas och umgås i som bör upplevas direkt på plats. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vittangigatan 35 (Vån 1), Vällingby Centrum, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Vittangigatan 35 (Vån 1), Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Vittangigatan 35 (Vån 1), Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Vittangigatan 35 (Vån 1)

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 817 kr/mån
34 397 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna centrumnära lägenhet - en välplanerad 2:a med fint ljusinsläpp och balkong i soligt sydvästläge. Här bor ni med närhet till allt vad gäller stadspuls, natur och kommunikationer. Bostadens stilrena utförande, smarta lösningar och väl tilltagna balkong i strålande läge gör det enkelt att trivas. Bostaden har ett ljust och fint kök med bra arbetsytor, en perfekt plats för den som älskar matlagning. Luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp. Vidare finner ni ett väl tilltaget sovrum med gott om förvaring, en möblerbar hall samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Dessutom erbjuds riktigt fina förvaringsmöjligheter via flera inbyggda garderober i bostaden samt generös klädkammare. Lägenheten håller god standard och genomsyras av stilrena materialval såsom genomgående fina golv samt smakfulla färgval - allt i fint skick. Bra och stabil förening med låg belåningsgrad samt ett stort dolt kapital i form av hyresrätter. Möjlig mini-3:a, se alternativ planritning! Mycket centralt och eftertraktat läge med direkt anslutning till Vällingby Centrum som erbjuder all tänkbar service, ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, bibliotek och restauranger. Här finns det bästa av två världar, närhet till både fantastisk natur vid Grimstaskogen och Mälaren samt närhet till utmärkta kommunikationer med möjlighet att ta sig till innerstan på ca 25 min. Missa inte denna chans! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Astrakangatan 110E, Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun

Astrakangatan 110E

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
5 075 kr/mån
32 177 kr/m²

* Kontakta ansvarig mäklare, Josef Gubrail - 070 144 00 09 för en privat visning! * Välkomna till denna välplanerade och fantastiska 2:a med stor uteplats i soligt sydvästläge. Mitt i hjärtat av Lövsta Allé med närhet till tunnelbanan, service och natur finns denna pärla som måste upplevas. Ljus och rymd präglar hela lägenheten vilket erbjuder ett härligt boende. Till att börja med ett stilrent kök med en generös matplats. Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp. Här är det stora fönster vilket ger ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Smakfullt badrum med golvvärme och tvättmaskin. Vidare finns ett sovrum med gott om plats för en säng, garderober samt skrivbord. Från sovrummet är det utgång till en rymlig uteplats i fint läge. Allt är inrett med mycket smakfulla material- och färgval. Föreningen innehar parkeringsplatser med laddstolpar. Uppvärmning sker via Bergvärme. Bra kommunikationer med buss till Vällingby på 5 min. Här finns även tunnelbanestation som med generösa avgångstider går ca var 10:e minut majoriteten av dagen, som tar en till City på en halvtimme. Väldigt nära till vackra promenadstråk längs Mälaren och Grimsta Naturreservat med spår för jogging och skidåkning. Flera olika träningsanläggningar och dygnet-runt öppna gym. Välkomna hem!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Kirunagatan 44 (Vån 2), Vällingby Centrum, Stockholms kommun

Kirunagatan 44 (Vån 2)

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
3 703 kr/mån
32 786 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och nyrenoverade 3:a om 70 kvm med balkong! Genomgående planlösning med utsikt i två väderstreck. Mitt i hjärtat av Vällingby med närhet till tunnelbanan, service och natur finns denna pärla som måste upplevas. Lägenhetens disposition skapar en härlig atmosfär och ger er fantastiska ytor för middagar och umgänge. Bostaden har stora fönsterpartier, vilket ger ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp en rymlig vardagsrumsdel. Härifrån nås också den soldränkta balkongen. Stilrent och välplanerat kök med generös matplats. Vidare finns två sovrum, ett stambytt badrum med tvättmaskin och en möblerbar hall. Dessutom erbjuds i lägenheten riktigt fina förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober. Bostaden är en del av den mycket populära och ekonomiskt stabila föreningen Kapprocken som erbjuder sina medlemmar trygghet med låga avgifter. Mycket centralt och eftertraktat läge med kort gångavstånd till Vällingby Centrum som erbjuder all tänkbar service, ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, bibliotek och restauranger. Här finns det bästa av två världar, närhet till både fantastisk natur vid Grimstaskogen och Mälaren samt närhet till utmärkta kommunikationer med möjlighet att ta sig till innerstan på ca 25 min.

 • Balkong
Råcksta Gårdsväg 28 (Vån 12), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun

Råcksta Gårdsväg 28 (Vån 12)

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 850 000 kr
40 m²
2 rum
vån 12/12
3 023 kr/mån
46 250 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare, Josef Gubrail - 070 144 00 09 för en privat visning. I attraktiva Råcksta finns nu chansen att förvärva denna välplanerade 2:a högst upp i huset med mycket himmelskontakt! Här finns allt man kan önska sig för ett trevligt och bekvämt boende i ett hus byggt 2014. Lägenheten präglas av ljusa, fräscha ytskikt med genomgående parkettgolv samt modern och öppen planlösning. Lägenheten erbjuder ett välutrustat och modernt kök med generösa arbetsytor i delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Den öppna planlösningen ger en luftig känsla och det finns plats för större sällskap om så önskas. Vidare finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, en möblerbar hall samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Lägenheten håller hög standard med stilrena och smakfulla materialval samt genomgående ekparkett och ljusa väggar - allt i fint skick! Det fina läget och de stora fönsterna skapar ett härligt ljusflöde i hela lägenheten. Hiss, gym i huset och rymligt källarförråd finns. Brf Tännforsen är en stabil förening med bra ekonomi i en välskött fastighet. Råcksta är ett mycket trivsamt och attraktivt område med behagligt avstånd till Vällingby centrum med all tänkbar service bl.a. restauranger, biograf och tunnelbana. Kort gångavstånd till närmaste tunnelbanestation (Råcksta) och mataffär (Hemköp). För den aktive finns närhet till motionsslingor, utomhusbad samt ett utegym. Även Grimsta Naturreservat finns på gångavstånd, där det bl.a. erbjuds motionsspår och bad vid Mälaren. Här är det bara att flytta in och trivas!

 • Hiss
Glädjevägen 6B (Vån 1), Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun

Glädjevägen 6B (Vån 1)

Lägenhet
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 175 000 kr
78 m²
3.5 rum
vån 1/3
5 595 kr/mån
27 885 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och välplanerade 3:a med balkong i fint läge. Optimal och trivsam planlösning som skapar en social atmosfär samt härliga ytor för att umgås med familj och vänner. Här erbjuds även ett barnvänligt och lugnt läge i trivsamma kvarter med närhet till bland annat fina grönområden, kommunikationer, centrum, förskolor och skolor. Till att börja med ett välutrustat kök med generösa arbetsytor och en trevlig matplats invid stora fönster. Intill kök finns ett luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp samt utgång till en rymlig balkong i härligt soligt läge. Det generösa vardagsrummet präglas av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier. Vidare finns två sovrum i bra storlek med plats för förvaring samt ett smakfulla och helkaklade badrum med tvättmaskin. Dessutom erbjuds riktigt fina förvaringsmöjligheter via en inredd generös klädkammare i bostaden. Belägen i populära Brf Skuggviolen 1 med stabil och god ekonomi samt välskötta fastigheter. Bostaden ligger i ett trivsamt och attraktivt område i hjärtat av Hässelby Norra Villastad med kort gångavstånd till Åkermyntan Centrum. Nära till strandpromenaden där du kan njuta av sol och bad, och de vackra solnedgångarna över vattnet. Även närhet till grönområden och kommunikationer. Ett hem att trivas och umgås i som bör upplevas direkt på plats. Välkomna hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Melongatan 16 (Vån 3), Hässelby Strand, Stockholms kommun

Melongatan 16 (Vån 3)

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
3 295 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3
5 315 kr/mån
35 815 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Josef Gubrail 070 144 00 09 för en visning! Belägen i ett lugnt och välskött område finner ni denna superfina och välplanerade 4:a. Bostaden är i toppskick med genomgående vackra parkettgolv och ljusa ytskikt. Optimal och trivsam planlösning som skapar en social atmosfär och erbjuder härliga ytor för att umgås med familj och vänner. Fastigheten har en genomtänkt och vacker arkitektur med många stora fönsterpartier som ger lägenheten ett extra fint ljusflöde. Ett modernt boende med hög standard samt väl genomtänkta material- och interiörsval. Till att börja med ett modernt och stilrent kök med generösa arbetsytor, välutrustat med moderna vitvaror och en trevlig matplats invid stora fönster. Intill kök, med en öppen planlösning, finns ett luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp samt utgång till en rymlig balkong i härligt västerläge. Det generösa vardagsrummet präglas av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier och en takhöjd på ca 2,70 m. Smakfullt och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även tre sovrum i bra storlek med plats för förvaring. Dessutom erbjuds riktigt fina förvaringsmöjligheter via inbyggda garderober och en inredd klädkammare i bostaden. Stabil och solid förening med god ekonomi. Hiss. Tvättstuga. Övernattningslägenhet. Garage samt P-plats. Detta boende finns centralt i Hässelby med gångavstånd till närmaste tunnelbana. Alldeles i närheten finns bad och strövområden vid Mälaren! Med en kort promenad når ni Grimsta naturreservat med fina motionsspår och inom några minuter med tunnelbanan är ni vid Vällingby Centrum. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Östersundsgatan 6 (Vån 3), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun

Östersundsgatan 6 (Vån 3)

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 995 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/4
2 202 kr/mån
52 500 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 1:a om 38 kvm med balkong i soligt söderläge. I populära Vällingby Parkstad med tunnelbanan och Hemköp runt hörnet, finns nu chans att flytta in i denna toppmoderna och stilrena lägenhet. Ljus interiör, genomgående ekparkett och låg månadsavgift! Bostaden präglas av lättmöblerade ytor och en härlig atmosfär med underbart fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Optimalt planerad där varje kvadratmeter disponeras på bästa möjliga sätt. Lägenheten är försedd med stilrent kök med bra förvarings- och arbetsytor, utrustat med full maskinell utrustning. Sällskapsdelen, som har öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp en vardagsrumsdel, rymlig matplats samt sovdel. Från sällskapsdelen nås den trevliga balkongen med specialbyggt trägolv i söderläge där ni kan spendera många härliga sommarkvällar. Vidare finner ni ett stort och modernt badrum med kombimaskin. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter med flera platsbyggda garderober, generös klädkammare och ett stort externt förråd. Detta är ett perfekt boende för er som bara vill flytta in och trivas! Råcksta är ett trivsamt och attraktivt område med behagligt avstånd till Vällingby centrum med all tänkbar service bl.a. restauranger, biograf och tunnelbana. Endast 1 min till närmaste tunnelbanestation (Råcksta). I huset och närområdet finner ni mataffär (Hemköp), gym, kafé och flertalet restauranger. För den aktive finns närhet till motionsslingor, utomhusbad samt ett utegym. Även Grimsta Naturreservat finns på gångavstånd, där det bl.a. erbjuds motionsspår och bad vid Mälaren. Ett hem att trivas och umgås i som bör upplevas direkt på plats. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Grimstagatan 42 (Vån 3), Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun

Grimstagatan 42 (Vån 3)

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 213 kr/mån
27 438 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och trivsamma 3:a om 80 kvm med två stora balkonger! Genomgående planlösning med härlig lummig utsikt i två väderstreck. Här bor ni bekvämt och enkelt med närhet till bra kommunikationer, service samt grönområden. Lägenhetens disposition skapar en härlig atmosfär och ger er fantastiska ytor för middagar och umgänge. Bostaden har stora fönsterpartier som vetter mot nordöst och söderväst, vilket ger ett underbart ljusinsläpp utöver det vanliga. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp en rymlig vardagsrumsdel. Härifrån nås också den soldränkta balkongen i sydvästläge med mysig vy över grönska. Fint och välplanerat kök med generös matplats intill stort fönster. Härifrån nås den andra balkongen i nordöstläge med trevlig utsikt över föreningens grönskande innergård. Vidare finns två väl tilltagna sovrum, ett stambytt badrum med tvättmaskin, separat WC samt en möblerbar hall. Dessutom erbjuds i lägenheten riktigt fina förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober och en stora klädkammare. På Grimstagatan bor ni direkt intill vackra Grimsta Naturreservat, en riktig storskog! Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn som sträcker sig hela vägen från Hässelby Strand till Nockebybron. Det finns även gott om elljusspår i olika längder med ett grymt utomhusgym i mitten. På hösten finns det massor av svamp att plocka. Ni bor också bara en kort promenad bort från Mälaren. Längs med vattnet finns det flera fina badplatser, närmast ligger Kaananbadet. Vintertid kan man åka långdfärdsskridskor eller kanske isfiska. Trots att ni bor så lugnt och grönt här finns tunnelbanan på kort avstånd. Närmast ligger station Råcksta. På promenadavstånd, en station bort med tunnelbanan, finns Vällingby Centrum med all tänkbar service. Här finns massor av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, flertalet gym bla SATS, simhall, bibliotek, restauranger och caféer.

 • Balkong
Mirabellbacken 5 (Vån 1), Hässelby Strand, Stockholms kommun

Mirabellbacken 5 (Vån 1)

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 695 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 1/5
3 004 kr/mån
39 419 kr/m²

* Kontakta ansvarig mäklare, Josef Gubrail - 070 144 00 09 för visning! * Med ett centralt läge i Hässelby Strand finner ni denna mycket fina mini-2:a med badrocksavstånd till Mälaren! Renoveringen av bostaden är genomtänkt in i minsta detalj med hög materialstandard. Lägenhetens väldisponerade kvadratmeter erbjuder till att börja med ett trevligt vardagsrum med generösa fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når ni den härliga inglasade balkongen där ni kan njuta av solens strålar. Ett renoverat kök med goda arbetsytor samt matplats vid stort fönster. Väl tilltagen sovalkov som idag använd som ett kontor. Vidare finns ett helkaklat stambytt badrum med Jacuzzi samt välkomnande hall med garderob för avhängning av ytterkläder. Hiss. Lugnt och trevligt område, välskött solid förening med gym, snickarverkstad, bastu och andra faciliteter. Det omtyckta Maltesholmsbadet ligger precis invid knuten och även Grimsta naturreservat med bland annat motionsspår och strövområden längs Mälaren. Kort gångväg till Hässelby Strands centrum och tunnelbana. Missa inte denna chans! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kirunagatan 82 (Vån 3), Vällingby Centrum, Stockholms kommun

Kirunagatan 82 (Vån 3)

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 395 000 kr
58 m²
3 rum
vån 3/3
3 176 kr/mån
41 293 kr/m²

Arkitektritat snyggt renoverat hem utöver det vanliga. Här bor ni i närhet till allt vad gäller kommunikationer, centrum, promenadstråk och grönskande parker. Välkomna till denna välplanerade och topprenoverade lägenhet i populärt och omtyckt område. Ljus och rymd präglar hela lägenheten vilket erbjuder ett härligt boende. Till att börja med ett modernt och stilrent kök, välutrustat med moderna vitvaror och en trevlig matplats. Vardagsrum i härlig öppen planlösning med plats för soffgrupp samt utgång till en rymlig balkong i soligt läge. Här är det stora fönster vilket ger ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin. Vidare finns två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Här finns även en praktisk och möblerbar hall med bra klädförvaring. Allt är inrett med mycket smakfulla material- och färgval, fina detaljer samt infälld dimbara spotlights. Välskött och solid förening med låg avgift. Trevlig och eftertraktad adress med gångavstånd till Vällingby Centrum som erbjuder all tänkbar service, ett stort utbud av butiker, flera bra mataffärer, torghandel, SF biograf, gym, simhall, bibliotek, restauranger och caféer. Här finns det bästa av två världar, närhet till både fantastisk natur och till utmärkta kommunikationer samt all tänkbar service. Tunnelbanestationen Vällingby ligger en kort promenad ifrån bostaden, den tar dig till innerstan på ca 25 min.

 • Balkong
Loviselundsvägen 11B, Hässelby, Stockholms kommun

Loviselundsvägen 11B

Lägenhet
Hässelby, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 0
3 291 kr/mån
33 654 kr/m²

Med ett trevlig läge i Hässelby finner ni denna fina 2:a med uteplats i solig söderläge! Lägenhetens väldisponerade kvadratmeter erbjuder till att börja med ett trevligt och luftigt vardagsrum med generösa fönsterpartier. Vidare finner ni ett hemtrevligt kök med goda arbetsytor, matplats vid stort fönster samt väl tilltaget sovrum. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt välkomnande hall med garderob för avhängning av ytterkläder. I lägenheten är det genomgående fina golv och ljusa väggar. Detta boende finns centralt i Hässelby med ett stenkast till närmaste tunnelbana (Hässelby Gård), centrum, livsmedelsaffärer och torghandel. Alldeles i närheten finns bad och strövområden vid natursköna Mälaren! Med en kort promenad når du Grimsta naturreservat och inom några minuter med tunnelbanan är du vid Vällingby Centrum. Varmt välkomna att trivas på Loviselundsvägen 11B!

 • Uteplats

Visar alla 13