Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linn Lindblad

Linn Lindblad

Om mig

Jag är lyhörd, målmedveten och fokuserad i allt jag tar mig för. I bostadsaffären tar du oftast en av de största och viktigaste besluten i ditt liv, därav vikten av att träffa en bra mäklare. Du märker skillnaden när du träffar en sådan person. För mig är det viktigt att alltid förstå kundens behov och ha en samsyn för att kunna lyckas. Under mina 20 år inom försäljning, marknadsföring och kommunikation har detta varit ett stort fokus för mig. Välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Killingbrinken 17, Hässelby - Lambarö, Stockholms kommun
  • Lör 4 maj
Killingbrinken 17, Hässelby - Lambarö, Stockholms kommun, bild 2
Killingbrinken 17, Hässelby - Lambarö, Stockholms kommun, bild 3

Killingbrinken 17

Villa
Hässelby - Lambarö, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
5 995 000 kr
132 m²
5 rum
3 608 m² tomt

Visning lördag 4/5, söndag 5/5 och måndag 6/5. Ring mäklaren för att boka tid. Är du intresserad av att komma på visning, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Linn Lindblad 0708747498. Besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos mäklaren. Bara ett stenkast från fastlandet finner du detta smultronställe med egen sjötomt och en privat brygga på vackra Lambarö. En kort båttur tar dig ut till denna lantliga idyll som andas precis det man önskar, lugn och ro. Närheten till allt och den fantastiska känslan som infinner sig redan på båtfärden ut gör detta till ett riktigt drömboende. Egen brygga, stor plan trädgårdstomt på 3608 kvm, insynsskyddat och solsäkert läge och ett hem utöver det vanliga, detta lockar många att bosätta sig på Lambarö. Idag finns ett bostadshus i toppenskick på fastigheten och ytterligare två mindre hus som behöver lite renovering och kärlek från en ny familj. Använd som förråd eller varför inte ateljé. Det ena huset ligger precis intill bryggan och det andra uppe vid bostadshuset. Njut såklart av vacker sjöutsikt från alla tre husen. Bostadshuset inhyser allt du behöver för ett bekymmersfritt liv på ön såsom ett stort och välplanerat kök, vardagsrum med fantastisk utsikt, braskamin, tre sovrum, badrum och gäst-wc och förvaringsmöjligheter. Fastigheten är numera ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Några saker som underlättar livet på ön är att det finns många hantverkare som är bosatta på ön, god grannsamverkan där öborna hjälps åt om det behövs, en egen hiss på den egna fastigheten som förenklar vardagens matinköp och logistiken upp till den egna fastigheten. På ön finns även sommarkiosk, mini-lanthandel, en fantastisk badplats och mycket mera.

  • Premium
  • Uteplats
Knäckepilsgränd 17, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
  • Tor 2 maj kl 18:30
Knäckepilsgränd 17, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Knäckepilsgränd 17, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Knäckepilsgränd 17

Villa
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
5 750 000 kr
141 + 37 m²
5 rum
674 m² tomt

Genomgående mycket välskött fastighet med ljuvlig tomt inramad av fin thujahäck. Här finner du din egen oas med lugn och ro, samtidigt som du har närhet till det mesta. Förskolor, skolor och kommunikationer med ett stenkast från huset. Populär del av Hässelby med trevliga villakvarter och närhet till skog, vatten och affärer. Fastigheten har plan gräsmatta, allt för att förenkla lek och spel för barnfamiljen och framsidan är i sin enkelhet stenlagd, med plats för parkering för två bilar. Har du fler gäster kan du enkelt parkera på närmaste gatan utanför fastigheten. Vidbyggt garage med förråd. som är välskött och innehållandes det man kan förvänta sig. Nuvarande ägare har löpande underhållit huset och ger dig möjligheten att ta över en fin villa med funktionalitet och flexibilitet. Idag finns det tre större sovrum i huset. Men med enkla medel kan hela fem sovrum inrymmas utan att göra avkall på sociala ytor. Genomgående tilltalande färg- och materialval och fina golv och en känsla av ordning och reda vilket ger dig trygghet att du tar över en villa som mår bra. Entréplanet inhyser en stor entréhall med förvaringsmöjligheter och med ingång till ett av husets två badrum. Vardagsrummet i vinkel inbjuder till sociala tillställningar och duka långbord för många. Därtill en trevlig del med soffhörna med TV om så önskas. Utgång till vindskyddad altan. Här finner du även ett välplanerat sovrum och ett fint kök med matplats. Här når du det trevliga uterummet som förlänger sommaren när det börjar bli lite kyligare. Från uterummet nås även smart och praktiskt det vidbyggda förrådet och garaget som har rinnande vatten och avlopp indraget. Förrådet med extra förvaring som de flesta familjer behöver. Övre plan finner du ett ljust och rymligt allrum. Använd som tonårshäng, kontor eller om du behöver fler sovrum. Två rejäla sovrum finns på det övre planet, det ena med utgång till mysig balkong i söderläge. Här finner du också det andra badrummet. Sammantaget är detta ett trevligt och fint hus som nu letar efter en ny ägare. Varmt välkommen att höra av er till ansvarig mäklare Linn Lindblad för mer information och besiktningsprotokoll.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Björnskogsgränd 195, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 15:30
Björnskogsgränd 195, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun, bild 2
Björnskogsgränd 195, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun, bild 3

Björnskogsgränd 195

Radhus
Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
3 750 000 kr
126 + 12 m²
4 rum
295 m² tomt

Varmt välkommen till denna populära och välplanerade enplanare med fritt läge mot allmänning. Här erbjuds du ett bekymmersfritt boende med fjärrvärme och möjlighet till fyra sovrum. Med ett av områdets bästa lägen kan du låta familjen växa utan att ni känner er trångbodda. Här erbjuds ni en fantastiskt tomt med bästa söderläge, plan gräsmatta och stor altan med markis. Tack vare den fina läget med plana och stora gräsytor kan ni njuta av bollspel, spring och lek. Och närmaste granne är lekplatsen, en dröm för barnfamiljen. Här låter du barnen springa fritt utan oro för biltrafik. Enplanshuset på Björnskogsgränd inhyser idag två sovrum med förvaringsmöjligheter. Med enkla medel så får du fyra rymliga sovrum. Därtill två helkaklade badrum med dusch och tvättstuga med grovingång från förrådsdel. Köket erbjuder en trevlig matplats invid fönstret. Vardagsrummet i vinkel ger dig gott om plats för den stora familjens sammankomster och släktmiddagar med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Lägg till ett stort förrådsutrymme, klädkammare och garage så har du det mesta som du behöver för ett perfekt boende för familjen som lever ett hektiskt liv och behöver enkelhet i vardagen. I fantastiska Kälvesta bor du granne med naturen och samtidigt bara ett stenkast till kommunikationer, förskola och skola. Dolda-fel försäkring kommer att tecknas av säljaren. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Linn Lindblad för mer information och besiktningsprotokoll.

  • Premium
  • Uteplats
Ängsullsvägen 113, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:15
Ängsullsvägen 113, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun, bild 2
Ängsullsvägen 113, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun, bild 3

Ängsullsvägen 113

Radhus
Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
4 650 000 kr
114 + 54 m²
6 rum
160 m² tomt

Varmt välkommen till detta fina radhus om tre välplanerade etage. Beläget i hjärtat av Kälvesta och ett givet första val för barnfamiljen, med närhet till det mesta som förenklar vardagspusslet. Här finns gott om plats för den stora familjen och passar såväl för dig med småbarn som tonåringar. Huset är genomgående omhändertaget och har ljusa färgval. Bostaden inhyser stora sociala ytor och öppen planlösning på entréplan som präglas av ett naturligt ljusflöde från stora fönsterpartier. Ett modernt kök med vita köksluckor med ett härligt inslag av rött kakel av glas. Köket är i dagsläget avgränsat från matrum/vardagsrum men kan enkelt öppnas upp så att du får en helt öppen planlösning på entréplan. Här längtar du till att bjuda hem familj och vänner ofta. Mys framför den öppna spisen eller öppna upp dörren till en mysig tomt med massor av planteringar och växter. Här får du det bästa av två världar, både en lagom stor tomt och utrymme som en stor villa. Njut av en trädäckad altan och en gräsmatta för barn med spring i benen. Därtill en mysig framsida med plats för sittgrupp och mys med familjen. På övre etage finner du fyra sovrum och en rymlig walk-in closet. Inte mindre än två helkaklade badrum, ett med badkar och ett med dusch. Därtill en balkong med fin utsikt. Källaren har många möjligheter. Använd som TV-rum eller tonårshäng. Vidare finner du även tvättstuga, bastu, dusch och WC och massor av förvaringsmöjligheter. Energisnålt med vattenburen värme, elpanna och luft/luft. Friköpt och plan trädgårdstomt med stenlagd framsida och baksida med trädäckad altan. Två parkeringsplatser varav den ena med elladdare i garage, den andra på parkeringsdäck. Mycket populärt och trevligt barnvänligt område med flera välskötta lekplatser i området såväl som skolor, förskolor och butiker. Till skolor och förskolor tar du dig utan att passera trafikerade vägar. I närheten finns även två mataffärer och snabba busskommunikationer till både pendeltåg och t-bana. Ett enkelt och bekymmerslöst boende för dig med högra krav. Säljaren kommer att teckna en dolda-fel försäkring. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Linn Lindblad för mer information om försäljningen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Asplövsgränd 16, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:30
Asplövsgränd 16, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Asplövsgränd 16, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Asplövsgränd 16

Radhus
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
3 825 000 kr
118 m²
4 rum
258 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem. Ett fantastiskt fint gavelradhus står nu redo för en ny familj att njuta av ett bekymmersfritt boende! Här finns verkligen detaljerna på plats. Här möts du av genomgående smakfulla färgval med ljusa kulörer med fina ytskikt och fina golv. Nytt tak 2024, nya fönster, utbyggd (4,6 kvm) och extra rymlig hall, plats för den stora familjens önskemål om extra plats för förvaring och upphängning av ytterkläder. Nyrenoverat och rymligt kök (2023) med köksö. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Här samlas gärna familjen för mysiga middagar. Idag finns tre bra sovrum, med möjlighet att göra ett till på entréplan. Två kaklade badrum 2013 och 2017, ett med kombinerad tvätthörna. Plats för arbetshörna i hallen på övre plan. Två trädäckade uteplatser, varav en under tak och en fantastisk balkong med härlig kvällssol. Här följer solen verkligen tomtens läge och du kan njuta av sol från tidig morgon till sen kväll. Välj skugga eller sol. Garage och förråd i länga. Beläget i ett mycket populärt område med fantastiskt läge på höjden ett stenkast från skola, förskola och kommunikationer. En dröm för barnfamiljen med bilfri gata och granne med mysig lekplats. Dolda-felförsäkring kommer att tecknas av säljaren. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Linn Lindblad för mer information om försäljningen och besiktningsprotokoll.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sjöhällsstigen 36, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
  • Imorgon
Sjöhällsstigen 36, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Sjöhällsstigen 36, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Sjöhällsstigen 36

Villa
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
11 500 000 kr
250 + 55 m²
6 rum
680 m² tomt

Representativ arkitektritad och elegant villa byggd 2007 med perfekt läge i ett av Hässelbys populäraste områden med närhet till Mälaren. Magisk sjöutsikt från övervägande delar av fastigheten där du njuter av vattnets lugnande effekt både från interiör, terrass och en fantastisk uteplats i västläge med Mälaren i blickfånget. Genomgående generösa rum med inredning i väl valda kulörer och fina gedigna materialval. Genomtänkt placering av fönster för bästa möjliga ljusinsläpp. Välplanerat kök från Kvänum med köksö och öppen planlösning gentemot matrummet möjliggör trevligt häng med familj, vänner och bekanta där maten med fördel lagas tillsammans. Braskamin. Två helkaklade badrum varav ett med bastu och en extra wc, tvättstuga med grovingång. Fyra väl tilltagna sovrum samt ett fantastiskt vardagsrum och ett allrum med ryggåstak. Vattenburen golvvärme (entréplan och mellanplan och våtutrymmen) och energieffektiv uppvärmning via bergvärme ger dig en behaglig temperatur inomhus och en enkelhet för familjelivet när du önskar att boendet ska vara bekvämt och enkelt att sköta. Mysig tomt i nivåer och högt läge vilket ger dig en extra frihetskänsla när du väl är hemma. Fint planerad trädgårdstomt med gräsmatta, terrass, uteplats med panoramautsikt över Mälaren och stenlagd framsida med parkering för flera bilar. Garage, laddbox för elbil och fiber. Varmt välkommen att höra av er till ansvarig mäklare Linn Lindblad för mer information om besiktningsprotokoll.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tallskogsgränd 11, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tallskogsgränd 11, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Tallskogsgränd 11, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Tallskogsgränd 11

Villa
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
6 250 000 kr
139 m²
5 rum
821 m² tomt

I hjärtat av Hässelby Norra villastads uppvuxna trädgårdskvarter finner du denna väl underhållna fastighet som nu söker en ny familj som vill bo med närhet till skog, vatten, skolor, förskolor och kommunikationer. Beläget på en höjd med fantastisk terrass med insynsskyddat och soligt läge. Från övre plan kan du tom se en skymt av Mälaren, även om det är på långt avstånd. Genomgående mycket bra skick med en flexibel planlösning som erbjuder dig bl.a. fyra möjliga sovrum. Entréplan inhyser rymligt vardagsrum i vinkel och praktiskt kök (2015) med ljusa köksluckor och nästan helt nya vitvaror. Flödande ljusinsläpp från stora fönsterpartier och ett mysig burspråk invid matplatsen. Därtill tvättstuga med groventré, helkaklat badrum (2016) och ett våningsplan att umgås med den stora familjen. Övre plan ger dig tre sovrum, ett med stor klädkammare, allrum och helkaklat badrum med hotellkänsla (2016). Fastigheten är löpande omhändertagen, tak omlagt 1999-2016, exteriörmålning 2022, kök renoverat 2015, badrummen renoverades 2016, luft/luft renoverad 2023, parkettgolv entréplan 2015, ommålning 2022. Byggnation av garage och förrådsdel 2016. (väl isolerat och boendestandard) Därtill finns FTX ventilation, öppen fiber och centraldammsugare. En synnerligen väl fungerande och omsorgsfullt renoverad fastighet som du inte vill missa. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Lindblad för mer information om försäljningen och besiktningsprotokoll.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 7