Mäklare Linn Lindblad

Linn Lindblad

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Barnhemsvägen 54, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun

Barnhemsvägen 54

Radhus
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

4 995 000 kr

139 m²

5 rum

328 m² tomt

Stor och välplanerad grändvilla i omtyckt och lummigt område. Friköpt tomt. Nytt tak och nya fönster. Här disponerar du 139 kvm om fem rum och kök. Fyra sovrum. Fint kök från 2019, två helkaklade badrum. Luftvärmepump. Löpande renovering utförd. Flexibel och välkomnande öppen planlösning på entréplan med plats för umgänge för den stora familjen. Vardagsrum med utgång till nybyggd altan. Välskött tomt med altan i komposit och fin stenläggning och fin inramning av thujahäck och vitmålat staket. Gräsmatta, äppelträd och vindruvsplantor. Perfekt läge med närhet till lekplats och grönområden för barn med mycket spring i benen. Förråd finns. Garage i länga. Fiber från Telia ingår i samfällighetsavgiften. Barnvänligt område nära skolor och förskolor. Fastigheten är besiktigad och dolda-fel försäkring kommer tecknas. Intresserad? Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Linn Lindblad Fastighetsbyrån Hässelby.

  • Uteplats
Kärrgränd 9, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun

Kärrgränd 9

Radhus
Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

4 675 000 kr

116 m²

5 rum

154 m² tomt

Välkommen till detta smakfulla radhus i tre välplanerade våningar med genomgående fint skick med bra läge. Snygga detaljer såsom infällda spotlights och klinkers. Entréplanet med nytt kök och ett väl tilltaget vardagsrum med plats för häng med både familj och vänner. Det mesta nyrenoverat bl.a kök, nya ytskikt, WC. Här går du enkelt ut till uteplatsen på baksidan och och tomten i västläge. Yteffektivt med möjliga fyra sovrum på övre plan. Balkong med fin utsikt. Källarplanet med det det lilla extra, öppen spis i det stora allrummet, stora förvaringsmöjligheter, bastu och tvättstuga. Garage i länga. Huset är besiktat och dolda-fel försäkring kommer att tecknas av säljaren. Flexibel inflytt. Välkommen till Kärrgränd 9 hälsar Linn Lindblad fastighetsmäklare Fastighetsbyrån Vällingby

Barnhemsvägen 22, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun

Barnhemsvägen 22

Radhus
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

3 995 000 kr

120 m²

5 rum

314 m² tomt

Välkommen till Barnhemsvägen 22. Friliggande grändvilla om 5 rok om totalt 140 kvm. Högt fritt läge med insynsskyddad tomt och fri utsikt. Här kan du sätta din egen prägel samtidigt som du får ett välbevarat hus i bra skick. Nytt tak 2018. Fasad målad 2010. Välplanerat med flexibel planlösning, det mesta i väl underhållet originalskick. Praktiskt arbetskök med matplats. Stort vardagsrum med plats för den stora familjen. Fyra väl tilltagna sovrum. Förråd ute och inne. Eget garage uteparkering finns i samfälligheten Friköpt tomt. Huset är besiktigat och dolda-fel försäkring kommer att tecknas av säljaren. Flexibel inflytt. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning, hälsar Linn Lindblad.

  • Plus
  • Uteplats
Rädisvägen 37, Hässelby Villastad, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 14:30

Rädisvägen 37

Radhus
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

4 395 000 kr

130 m²

6 rum

163 m² tomt

Genomgående nyrenoverat radhus, utbyggt (5 sovrum finns) med utmärkt läge (Väst) mot allmänning. Nytt tak, nya fönster, Nyrenoverat badrum, fina ytskikt. Lummig baksida med trädäck med eftermiddags- och kvällssol, samt inglasat uterum på entrésidan. Nytt kök och vardagsrum på entréplanet, fyra sovrum på övre planet. Helkaklat badrum och separat tvättstuga. Fjärrvärme. Garage i länga med fjärrstyrning. Förråd finns på tomten och extra förråd under trappen.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4