Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linn Lindblad

Linn Lindblad

Om mig

Jag är lyhörd, målmedveten och fokuserad i allt jag tar mig för. I bostadsaffären tar du oftast en av de största och viktigaste besluten i ditt liv, därav vikten av att träffa en bra mäklare. Du märker skillnaden när du träffar en sådan person. För mig är det viktigt att alltid förstå kundens behov och ha en samsyn för att kunna lyckas. Under mina 20 år inom försäljning, marknadsföring och kommunikation har detta varit ett stort fokus för mig. Välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kronvägen 16, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Kronvägen 16, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 2
Kronvägen 16, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun, bild 3

Kronvägen 16

Radhus
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
4 395 000 kr
102 + 40 m²
5 rum
422 m² tomt

Vill du komma på visning? Kontakta ansvarig mäklare 0708747498. Mycket trevligt parhus på mysig återvändsgränd med fantastiskt lugnt läge mot skogsbeklädd allmänning. Här erbjuds bland annat ett välplanerat kök med trevlig matplats invid fönstret, vardagsrum med plats för stor soffgrupp och utgång till stor trädäckad terrass. Två badrum, separat tvättstuga, fyra ordentliga sovrum samt vidbyggt garage, delvis inrett med ett vinterbonat arbetsrum (ca 7 kvm). Trevlig tomt i soligt läge med skogen som närmsta granne. Vattenburen värme med fiber. Löpande underhållet både interiör och exteriör med allt du kan önska dig för ett bekymmersfritt boende. Mycket trevligt och barnvänligt område med närhet till det mesta såsom förskolor, skolor och kommunikationer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Linn Lindblad för mer information och besiktningsprotokoll.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Granskogsvägen 31, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Granskogsvägen 31, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Granskogsvägen 31, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Granskogsvägen 31

Villa
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
7 995 000 kr
184 m²
8 rum
1 165 m² tomt

På en helt fantastisk höjd finner du denna pampiga och anrika villa, anno 1910. Belägen i hjärtat av Hässelby villastads uppvuxna trädgårdskvarter och söker en ny ägare. Huset präglas av dåtidens klassiska stil och höga funktion. En charmig villa med en kombination av arkitektoniska utropstecken och konstnärliga detaljer. Doktorsvillan ger nu en möjlighet att få äran att ta över och förädla en fantastisk bostad med mycket optimal planlösning och konstnärliga detaljer såsom kakelugn, högt i tak och en planlösning som inbjuder till sociala tillställningar med familj och vänner. Huset ligger insynsskyddat och inbjuder till sjöutsikt över Mälarens glittrande vatten. Låt solens strålar följa dig vart du än befinner dig på uteplatsen eller slå dig ned på en skuggig plats. Njut av stillheten och tystnaden och helt magiska solnedgångar. Här finns även både vedeldad bastu och pool. Unikt tillfälle att förvärva ett hem med stor detaljrikedom in i minsta vrå. Mycket historia finns i denna vackra och unika bostad och redo att hitta en ny ägare som vill förvalta, renovera och skapa ett hem att leva och bo i. Fint renoverad med varsamt renoverade originalgolv, vackra fönsterpartier och praktiska förvaringslösningar. Fyra sovrum, två badrum och det mesta som man kan tänkas behöva för en familj som letar efter ett hem med det lilla extra. En vind som kan användas efter behov och önskemål. Form och funktion när den är som bäst! Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Linn Lindblad för mer information om försäljningen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Killingbrinken 17, Hässelby - Lambarö, Stockholms kommun
Killingbrinken 17, Hässelby - Lambarö, Stockholms kommun, bild 2
Killingbrinken 17, Hässelby - Lambarö, Stockholms kommun, bild 3

Killingbrinken 17

Villa
Hässelby - Lambarö, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
5 995 000 kr
132 m²
5 rum
3 608 m² tomt

Ring för visning 0708747498. Är du intresserad av att komma på visning, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Linn Lindblad 0708747498. Besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos mäklaren. Bara ett stenkast från fastlandet finner du detta smultronställe med egen sjötomt och en privat brygga på vackra Lambarö. En kort båttur tar dig ut till denna lantliga idyll som andas precis det man önskar, lugn och ro. Närheten till allt och den fantastiska känslan som infinner sig redan på båtfärden ut gör detta till ett riktigt drömboende. Egen brygga, stor plan trädgårdstomt på 3608 kvm, insynsskyddat och solsäkert läge och ett hem utöver det vanliga, detta lockar många att bosätta sig på Lambarö. Idag finns ett bostadshus i toppenskick på fastigheten och ytterligare två mindre hus som behöver lite renovering och kärlek från en ny familj. Använd som förråd eller varför inte ateljé. Det ena huset ligger precis intill bryggan och det andra uppe vid bostadshuset. Njut såklart av vacker sjöutsikt från alla tre husen. Bostadshuset inhyser allt du behöver för ett bekymmersfritt liv på ön såsom ett stort och välplanerat kök, vardagsrum med fantastisk utsikt, braskamin, tre sovrum, badrum och gäst-wc och förvaringsmöjligheter. Fastigheten är numera ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Möjlighet för köparen att ansluta sig till Telia Öppen fiber. (kostnad 21900 kr) Några saker som underlättar livet på ön är att det finns många hantverkare som är bosatta på ön, god grannsamverkan där öborna hjälps åt om det behövs, en egen hiss på den egna fastigheten som förenklar vardagens matinköp och logistiken upp till den egna fastigheten. På ön finns även sommarkiosk, mini-lanthandel, en fantastisk badplats och mycket mera.

  • Premium
  • Uteplats
Backlöksvägen 59, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Backlöksvägen 59, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Backlöksvägen 59, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Backlöksvägen 59

Radhus
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
4 495 000 kr
108 m²
4 rum
430 m² tomt

Populär enplansmodell i mysigt och lugnt område med rymligt vardagsrum, praktiskt kök och tre sovrum, ett med Walk-in closet. Helkaklat badrum, separat tvättstuga och bastu och gäst-wc. Genomgående fin fastighet med fantastisk tomt med härlig grönska och helt insynsskyddad uteplats med trädäckad altan och inglasat uterum. Fin stenläggning, gräsmatta, planeringar och fruktträd såsom äpple, körsbär och plommon. Vinterbonad friggebod med el och plats för hobbyverksamhet eller förvaring. Garage i länga. Närhet till förskola, skola, grönområden med löpspår, Mälarens glittrande vatten och kommunikationer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Linn Lindblad för besiktningsprotokoll och mer information.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 4