Mäklare Zaid Jarjes

Zaid Jarjes

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Snårvindevägen 98, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Snårvindevägen 98, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Snårvindevägen 98, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Snårvindevägen 98

Radhus
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
3 995 000 kr
125 + 12 m²
6 rum
236 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus som kommer att bli ditt nya drömhem! Det här är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med en harmonisk blandning av modern komfort och tidlös charm är detta radhus perfekt för en familj som letar efter något speciellt. Kök och Tvättstuga: Köket, hjärtat av hemmet, renoverades med kärlek för bara 7 år sedan. Här kan du laga upp kulinariska mästerverk med moderna vitvaror. Tvättstugan fick också en uppfräschning samtidigt och har fortfarande en fräsch, modern känsla. Tvätta och organisera med lätthet i detta funktionella utrymme. Det är inte bara funktionellt, utan också stilfullt. Tak: Taket är hemmets krona, och detta tak blev nyligen vårdat och ytbehandlat 2022. Du behöver inte oroa dig för tak problem på länge! Att ha ett välskött tak ger inte bara trygghet utan ökar också hemmets skönhet och effektivitet. Badrum: Badrummet på bottenvåningen renoverades för ungefär 7 år sedan och är fortfarande i utmärkt skick. Här kan du slappna av och njuta av en lugn stund i en modern miljö. Övrigt: Detta radhus erbjuder också generösa utrymmen, ljusa och luftiga rum samt en trädgård som är perfekt för sommarens grillkvällar och trädgårdslek. Beläget i en populär och välskött bostadsområde, med närhet till skolor, parker och shopping. Här har du allt du behöver för att skapa ditt drömhem. Detta är en chans som du inte vill missa. Kom och upplev detta underbara radhus själv och låt oss hjälpa dig att göra det till ditt hem. Ring mig idag för att boka en visning!

  • Premium
  • Uteplats
Odonstigen 15, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Odonstigen 15, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Odonstigen 15, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Odonstigen 15

Villa
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
5 595 000 kr
160 m²
6 rum
600 m² tomt

Välkommen till detta fina hus med friköpt tomt om 600 kvm! Denna rymliga villa är redo att välkomna dig med en mängd fantastiska funktioner och uppgraderingar som gör det till det perfekta hemmet för dig och din familj. Fasaden målades 2013, vilket ger huset en fräsch och inbjudande exteriör. Det är en omedelbar visuell aptitretare och ett tecken på att hemmet har vårdats och underhållits med kärlek. Vitvarorna uppdaterades 2017, vilket innebär att du har en modern och effektiv utrustning i köket som gör matlagningen och vardagen mer bekväm. Det inglasade uterummet som byggdes 2022 är en fantastisk tillägg till huset. Här kan du njuta av det svenska klimatet året om, oavsett väder. Det är en ideal plats att koppla av på tillsammans med vänner och familj. En frånluftsvärmepump installerades 2012, vilket ger dig en energieffektiv och kostnadseffektiv lösning för uppvärmning och ventilation. Detta bidrar till en behaglig inomhusmiljö och minskade energikostnader. Sammanfattningsvis är detta en villa som erbjuder det bästa av både komfort och funktion. Med en friköpt tomt, moderna vitvaror, inglasat uterum och en frånluftsvärmepump, har du allt du behöver för att trivas i ditt nya hem. Missa inte chansen att äga denna underbara fastighet. Kontakta mig idag för att boka en visning och uppleva detta fantastiska hem personligen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Blåvidegränd 16, Vällingby - Vinsta, Stockholms kommun

Blåvidegränd 16

Radhus
Vällingby - Vinsta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
4 395 000 kr
120 + 60 m²
6 rum
190 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS - Välkommen till denna rymliga gavelradhus om 180 kvadratmeter i Vinsta! Med sitt attraktiva läge och generösa utrymmen är detta hem perfekt för den som söker komfort. En av de betydande uppgraderingarna är det helt nya taket som nyligen installerades mellan 2021/2022. Detta tak är inte bara estetiskt tilltalande, utan det ger också optimal skydd och trygghet mot väder och vind. Bostaden präglas på insidan av väl omhändertagna och nyligen renoverade ytskikt tillsammans med ett badrum, som genomgick en omfattande renovering under 2021, vilket ger en modern och stilren miljö. Här kan du förvänta dig högkvalitativa ytor och bekvämligheter som uppfyller dagens standarder vilket skapar en avkopplande atmosfär. Ett av de mest imponerande tillskotten till detta radhus är den nya luft/vatten-värmepumpen och vattenburna värmesystemet, som installerades 2021. Dessa uppdateringar bidrar till att skapa en energieffektiv och hållbar lösning för uppvärmning och ger en bekväm inomhustemperatur året runt. Boendet erbjuder också fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller möjlighet att skapa arbetsutrymmen och hobbyrum efter behov. Dessa rum ger flexibilitet och komfort för alla boende. Beläget i det eftertraktade området Vinsta erbjuder detta radhus närhet till utmärkta kommunikationer, service och grönområden. Här finns allt du behöver för att trivas och skapa ett hem att älska. Tveka inte att kontakta Zaid Jarjes för mer information och boka en visning av detta fantastiska gavelradhus redan idag.

  • Uteplats
Tallåsvägen 5, Spånga - Bromsten, Stockholms kommun

Tallåsvägen 5

Villa
Spånga - Bromsten, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
7 595 000 kr
163 + 74 m²
9 rum
1 025 m² tomt

Ja, hur är det möjligt att skapa en bostad som har en totalyta på över 300 kvm fördelat på husets tre plan och fristående garage i två plan? Svaret finns på Tallåsvägen 5 i Bromsten. Här finns ytor för den stora familjen, generationsboende, garage & hobby, verksamhet, uthyrningsdelar och allt på en härlig tomt med utsträckta gräsytor i soligt södervänt läge. På senare år har omfattande utvecklingsarbete gjorts på fastighetens huvudbyggnad med en fräscht renoverad tvåplansvilla samt ett tredje plan - källarplanet - med nyrenoverad fullutrustad trea med badrum, tvätt och stort kök. Den separata källaringången skapar möjlighet till generationsboende och uthyrning. Det fristående garaget är i två plan där källardelen är i souterräng och kan nyttjas för hobby, förvaring eller utvecklas till generationsboende och uthyrningsdel. Tomten har härliga plana gräsytor som tryggt inramas av staket och plank. För att hålla energiförbrukningen och därmed även kostnaderna på en rimligare nivå har de nuvarande ägarna låtit installera en energieffektiv FTX - från-/ tilluftsvärmeväxlare som återvinner energin i den utgående luften. De tre luft-/luftvärmepumparna i huset och källaren är alla nyare varav den senaste installerades 2023. På promenadavstånd finns skolor, service och kommunikationer med buss och pendeltåg.

Visar alla 4