Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare André Håkansson

André Håkansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Timmergatan 4, Tyringe, Hässleholms kommun

Timmergatan 4

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
675 000 kr
140 + 25 m²
6 rum
630 m² tomt

Här bor du centralt med närhet till tågstation och all service! Vacker tomt med lugnt ostört läge. Ett tillfälle för dig som vill sätta din egen prägel på boendet! Varmt välkomna på visning!

Ringvägen 22, Hästveda, Hässleholms kommun

Ringvägen 22

Fritidshus
Hästveda, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
995 000 kr
135 + 135 m²
7 rum
2 594 m² tomt

På Ringvägen 22 bor du på ett utmärkt läge med insynsskyddad tomt. Låga uppvärmningskostnader med bergvärme, stort dubbelgarage på 75 kvm och ett mindre garage på 20 kvm. Tomten är insynsskyddad och består av två fastigheter med en total area på 2 594 kvm som innefattar gräsmatta och mindre skogsparti. Huset bjuder på stora sällskapsytor med öppen planlösning fördelat på entréplan och källare. På entréplan finns ett stort kök (renoveringsbehov) och vardagsrum med stora fönsterpartier som ger utsikt och tillgång till en uteplats med kvällssol. Här finns dessutom tre sovrum, ett badrum och en gästtoalett. Källaren erbjuder ytterligare utrymme med en stor gillestuga, kontor, möjlighet till extra sovrum, tvättstuga, pannrum, förrådsutrymmen samt ett badrum med bastu. Även om huset behöver renoveras, erbjuder det en möjlighet att anpassa efter dina preferenser. Några av fönsterna har bytts ut och det medföljer ytterligare nya omonterade 3-glasfönster. Varmt välkomna att boka er på visning!

Kvarnhagsgatan 5, Hässleholm - Röinge, Hässleholms kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00
Kvarnhagsgatan 5, Hässleholm - Röinge, Hässleholms kommun, bild 2
Kvarnhagsgatan 5, Hässleholm - Röinge, Hässleholms kommun, bild 3

Kvarnhagsgatan 5

Villa
Hässleholm - Röinge, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 550 000 kr
102 + 56 m²
6 rum
1 017 m² tomt

Varmt välkommen till denna 1½-plansvilla med källare belägen på Röinge. Trevlig öppen planlösning och härliga sällskapsytor där entréplanet bjuder på en välkomnande hall med plats för hatthyllan, hemtrevligt kök, trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel samt en vedeldad spis. Entréplan erbjuder även ett sovrum och WC. En trappa upp finner man två härliga sovrum, förvaring samt ett badrum. I källarplan finns pannrum, tvättstuga, arbetsrum, gillestuga och gott om plats till förvaring. Flertalet större renoveringar är gjorda med bl.a. nya fönster, kök, värmesystem och uterum. Varmt välkomna!

  • Premium
Johan Åkermans gata 2, Tyringe, Hässleholms kommun

Johan Åkermans gata 2

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 595 000 kr
68 + 68 m²
4 rum
1 136 m² tomt

Välkomna till denna smakfullt renoverade 1-plansvilla med källare samt vindsplan. Här bor ni i ett nyrenoverat hus med låga driftkostnader, närhet till skog och natur samt gångavstånd till livsmedelsbutiker och barnomsorg. Varmt välkomna!

Innervägen 3, Vittsjö, Hässleholms kommun

Innervägen 3

Fritidshus
Vittsjö, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 095 000 kr
143 m²
5 rum
1 549 m² tomt

På ett lugnt och trevligt område med närhet till skog och sjöar erbjuds nu ett trevligt enplanshus med öppen planlösning. Husets boarea uppgår till 143 kvm och innefattar bl.a. tre sovrum med möjlighet till fyra, badrum, gästtoalett och sammanhängande kök, vardagsrum och allrum. Den öppna planlösningen bidrar till hemtrevlig känsla som gör det lätt att trivas. I övrigt finns ett garage och en carport samt en trevlig uteplats på baksidan av trädgården som vetter mot en grönskande skogsdunge. Tomten är rymlig med en yta på 1549 kvm. Varmt välkomna att anmäla er på visning.

  • Plus
Röingegatan 69, Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun

Röingegatan 69

Övrigt
Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 600 000 kr
84 + 230 m²
782 m² tomt

Hyresfastighet med verksamhetslokal i bottenplan och källare samt två lägenheter på plan två. Fastigheten ligger på lugna Östervärn med gångavstånd till Österås handelsplats, Qpoolen, Linnéskolan och en kort cykeltur bort ligger centrum. Lokalen kan användas till att fortsätta bedriva verksamhet, men det finns även bra möjligheter att bygga lägenhet på bottenplan också. Lokalen har tidigare använts till produktion med gott om plats för utrustning och liknande. Det finns även en yta som har använts som butikslokal samt ett lager. På källarplan finns bland annat ett rum som har använts som kontor. Plan 2 Via trapphus når ni de två lägenheterna, en lägenhet med 3-rok och en med 1-rok som är nyrenoverad.

Verumsvägen 75, Bjärnum, Hässleholms kommun

Verumsvägen 75

Övrigt
Bjärnum, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 295 000 kr
867 m²
2 144 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en industrifastighet men stor potential i Bjärnum. Fastigheten ligger på Verumsvägen 75, har en stor tomt på 2144 kvm och en byggnad om 867 kvm fördelat på två plan. Trots att byggnaden har ett stort renoveringsbehov finns det många fördelar som bl.a. en gedigen stomme av betong. Omkringliggande fastigheter är huvudsakligen bostäder och nuvarande detaljplan från 1973 (se bilaga "detaljplan") tillåter bostäder även på denna fastighet. Fastigheten är idag taxerad som typ 422 industrifastighet för livsmedel. Byggnaden är från 1954 och har tidigare använts för livsmedelsindustri. Välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning.

Blomstergatan 4, Hässleholm - Stattena, Hässleholms kommun
  • Tor 4 apr kl 17:30

Blomstergatan 4

Villa
Hässleholm - Stattena, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
4 495 000 kr
114 + 70 m²
6 rum
798 m² tomt

På Stattena och Blomstergatan 4, erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett underhållsfritt och exklusivt renoverad villa på ett centralt läge med gångavstånd till centrum. Denna rymliga bostad erbjuder 144 kvadratmeter boendeyta samt ytterligare 80 kvadratmeter i källaren och garaget. Under 2023 har huset genomgått en totalrenovering som har förvandlat det till ett modernt och välplanerat hem.

  • Plus
Lehultsvägen 13, Vittsjö, Hässleholms kommun
Lehultsvägen 13, Vittsjö, Hässleholms kommun, bild 2
Lehultsvägen 13, Vittsjö, Hässleholms kommun, bild 3

Lehultsvägen 13

Övrigt
Vittsjö, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
3 900 000 kr
1 610 m²
9 693 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en stor hyresfastighet i Vittsjö. Fastigheten har tidigare använts inom olika typer av verksamheter, 2015 byggdes fastigheten om till HVB-hem men är idag vakant. Vittsjö med sina 1800 invånare ligger i Hässleholms kommun och är ett lugnt och trevligt samhälle omgivet av fina sjöar och härlig natur. På orten finns skola (F-6), vårdcentral, caféer, pizzeria och ICA-nära. Goda kommunikationer via riksväg 117 tar er till Markaryd och E4:an 1,5 mil norrut samt 2 mil söderut ligger Hässleholm. Knappt en kilometer bort finns Vittsjö tågstation. På fastigheten finns två byggnader, huvudbyggnaden på 1 250 kvm samt annexet med sina 360 kvm. Kontakta mäklare för att boka visning!

  • Premium
Oregatan 19, Vinslöv, Hässleholms kommun

Oregatan 19

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 595 000 kr
108 + 108 m²
7 rum
890 m² tomt

Välkommen till detta trevliga enplanshus med källare på Oregatan 19, beläget i populära Vinslöv. Här erbjuds ett rymligt hem med totalt 216 kvadratmeter, uppdelat i 108 kvadratmeter på vardera våningsplan. Huset är i behov av renovering och ger dig chansen att utforma och skapa ditt drömboende. Den attraktiv planlösning erbjuder bl.a. fyra sovrum och stora sällskapsytor. Utöver detta finns även ett stort garage på ca 53 kvm som nås via uppfarten eller från källaren. Oregatan ligger på ett lugnt och trevlig läge och baksidan av tomten gränsar till ett grönområde med stora grönytor och skog samt gång- och cykelvägar till skola. Den insynsskyddade uteplatsen med pool ligger i soligt söderläge och här erbjuds en plats för avkoppling och umgänge. Varmt välkomna att boka er på visning!

Röingegatan 68, Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun

Röingegatan 68

Villa
Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 295 000 kr
94 + 118 m²
7 rum
744 m² tomt

Nu finns denna 1,5-plansvilla med källare på omtyckta Östervärn till försäljning. Bo med närhet till livsmedelsbutiker, skola och förskola, grönområden med trevliga promenadstråk samt gång-och cykelavstånd till centrum och idrottsanläggningen Österås. Här erbjuds plats för den stora familjen med inte mindre än 6 sovrum. Välkomna att anmäla er på visning!

Köpmangatan 9, Hästveda, Hässleholms kommun

Köpmangatan 9

Övrigt
Hästveda, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 200 000 kr
362 m²
1 080 m² tomt

På centralt läge i Hästveda erbjuds nu en mindre hyresfastighet på bekvämt avstånd till affärer, skola och tågstation. Hyreshuset har en bruksarea på 362 kvm och inrymmer tre bostadslägenheter och två lokaler i bottenplan. Lägenheterna samt en av lokalerna är uthyrda vilket inbringar en årlig hyresintäkt på 220 000 kr/år. Utvändigt är fastigheten i gott skick med nytt tak och nyare fönster. Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus

Visar alla 12