Mäklare André Håkansson

André Håkansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gunghästvägen 1, Hästveda, Hässleholms kommun

Gunghästvägen 1

Villa
Hästveda, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 795 000 kr
182 + 8 m²
7 rum
921 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva en stor och välplanerad 1,5-plansvilla om 182 kvm på Hästvedas trevligast läge. Här bor ni på en hörntomt som angränsar till grönområde med närhet till skog och natur, gångavstånd till skola och kommunikationer. Flertalet större renoveringar som bl.a. kök och badrum är gjorda de senaste åren. Varmt välkomna på visning!

Svedjemarksgatan 27, Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun
  • Tis 17 okt kl 16:30
Svedjemarksgatan 27, Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun, bild 2
Svedjemarksgatan 27, Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun, bild 3

Svedjemarksgatan 27

Villa
Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 295 000 kr
130 + 50 m²
7 rum
490 m² tomt

Välkommen till detta charmiga kedjehus beläget på en hörntomt i ett lugnt och familjevänligt område. Med en boyta på hela 130 kvadratmeter, erbjuder detta 1-planshus ett bekvämt och trivsamt boende. Här finner du 4 sovrum och generösa sällskapsytor samt en tilltalande planlösning. Ett av husets stora fördelar är dess två garage som inte bara ger gott om utrymme för fordon, utan också för extra förvaring och plats hobbyverksamhet. I norra delen av huset gjordes en utbyggnad som inrymmer ett allrum med härlig rymd och öppet upp i nock, ett sovrum/kontor samt ett av garagen. Den charmiga innergården blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum och erbjuder en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Här kan du njuta av kvällssolen och eftermiddagsljuset medan du grillar eller bara njuter av en kopp kaffe. I detta område bor du i närheten av allt du behöver. Med cykelavstånd till skolor, affärer, idrottsanläggningar, centrum och natursköna promenadstråk, blir vardagen både smidig och njutbar. Den närbelägna naturen erbjuder möjligheter till frisk luft och rekreation, perfekt för både långa promenader och löpturer. Värmt välkomna att boka er på visning!

  • Premium
Drottninggatan 115, Hässleholm - Bokeberg, Hässleholms kommun
  • Idag kl 15:00

Drottninggatan 115

Lägenhet
Hässleholm - Bokeberg, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 595 000 kr
83 m²
3 rum
vån 6/7
4 657 kr/mån
19 217 kr/m²

Med nära gångavstånd till Hässleholms kommunikationer och stadens utbud har du här en insynsskyddad och nyrenoverad trerumslägenhet med fördelaktig månadsavgift i en av kommunens populäraste bostadsrättsföreningar! Bostaden är om 83 kvm och belägen på sjätte våningen, i hus med hiss, där den inbjudande utsikten är mot centrum i österläge. I månadsavgiften ingår bl.a. grundutbud för kabel-TV och kollektivt bredband från Com-Hem samt p-plats i garagehus. HSB brf Bokeberg har flertalet gemensamma utrymmen för sina medlemmar så som bastu, grovtvätt, hobbylokal m.m. samt att de utfört flertalet renoveringar. Varmt välkomna att anmäla ert på visning!

  • Plus
  • Hiss
Oregatan 19, Vinslöv, Hässleholms kommun

Oregatan 19

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 595 000 kr
108 + 108 m²
7 rum
890 m² tomt

Välkommen till detta trevliga enplanshus med källare på Oregatan 19, beläget i populära Vinslöv. Här erbjuds ett rymligt hem med totalt 216 kvadratmeter, uppdelat i 108 kvadratmeter på vardera våningsplan. Huset är i behov av renovering och ger dig chansen att utforma och skapa ditt drömboende. Den attraktiv planlösning erbjuder bl.a. fyra sovrum och stora sällskapsytor. Utöver detta finns även ett stort garage på ca 53 kvm som nås via uppfarten eller från källaren. Oregatan ligger på ett lugnt och trevlig läge och baksidan av tomten gränsar till ett grönområde med stora grönytor och skog samt gång- och cykelvägar till skola. Den insynsskyddade uteplatsen med pool ligger i soligt söderläge och här erbjuds en plats för avkoppling och umgänge. Varmt välkomna att boka er på visning!

Siriusvägen 7, Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun

Siriusvägen 7

Villa
Hässleholm - Ljungdala, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 595 000 kr
130 m²
5 rum
439 m² tomt

Ett av de populära Siriushusen är nu till salu! Ett fantastiskt boende beläget på en lugn och barnvänlig gata som erbjuder ett enkelt och trivsamt familjeliv. Här får ni ett boende med bl.a fyra sovrum, två badrum och vardagsrum med utsikt över den härliga tomten där baksidan ligger i sydvästligt solläge och gränsar mot en lekplats. Cykelvägar och gångstigar till förskola, direkt närhet till motionsslinga, mataffär med mera. Invändigt har hela huset renoverats med moderna ytskikt. Varmt välkomna att boka en tid för visning!

Röingegatan 68, Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun

Röingegatan 68

Villa
Hässleholm - Östervärn, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 295 000 kr
94 + 118 m²
7 rum
744 m² tomt

Nu finns denna 1,5-plansvilla med källare på omtyckta Östervärn till försäljning. Bo med närhet till livsmedelsbutiker, skola och förskola, grönområden med trevliga promenadstråk samt gång-och cykelavstånd till centrum och idrottsanläggningen Österås. Här erbjuds plats för den stora familjen med inte mindre än 6 sovrum. Välkomna att anmäla er på visning!

Finjavägen 27, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Finjavägen 27

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 795 000 kr
115 + 22 m²
4 rum
1 200 m² tomt

Söker du en trivsam enplansvilla med centralt läge i Tyringe? Nu finns möjligheten att förvärva en nyrenoverad och lättskött enplansvilla på Finjavägen 27. Här bor ni i ett modernt hem med gångavstånd till skola, Tyrs Hov, centrum och vacker natur med promenadstråk kring Kollingedammarna. Huset har genomgående hög standard med bl.a. två badrum, nytt kök, tre bra sovrum och ett trevligt vardagsrum med utgång till husets trädäck och baksida. Dessutom tvättstuga med direktutgång till uppfarten och garage. Huset har en rymlig och isolerad vind som med fördel kan inredas till ytterligare boarea vid behov. Varmt välkomna på visning!

Norra Mellby 1144, Sösdala, Hässleholms kommun

Norra Mellby 1144

Fritidshus
Sösdala, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 695 000 kr
110 + 58 m²
5 rum
2 598 m² tomt

Norra Mellby 1144 - Charmigt hem i lugnt och idylliskt läge Detta charmiga hem är beläget i det lilla samhället Norra Mellby och erbjuder en fridfull tillvaro omgiven av en vacker natur. Med en total boyta på 110 kvadratmeter fördelat på 2 plan samt ytterligare 58 kvadratmeter i källaren finns gott om utrymme för en familj att trivas och växa i. Hemmet är omgivet av en naturskön miljö med hassel- och ekskogar, åkrar och betesmarker som ger en lugn och avkopplande atmosfär. Tomten är generöst tilltagen och sträcker sig över 2598 kvadratmeter, vilket inkluderar två sammanhängande tomter. Detta ger möjlighet till trädgårdsarbete, lek och utomhusaktiviteter i härlig harmoni med naturen. Byggnaden uppfördes år 1933 och präglas av klassisk stil och tidstypiska detaljer. På entreplanet finner du ett sovrum samt ett vardagsrum och kök med öppen planlösning. Den ljusa och luftiga känslan genomsyrar hela våningen och skapar en inbjudande atmosfär. På ovanvåningen finns ytterligare tre sovrum samt ett badrum, vilket ger gott om utrymme för familjen eller möjlighet till kontors- eller hobbyrum. Källaren erbjuder praktiska utrymmen såsom tvättstuga, toalett, pannrum och generösa förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna att boka er på visning!

  • Plus
Skomakaregatan 15 & 17, Hässleholm - Kristinehem, Hässleholms kommun

Skomakaregatan 15 & 17

Villa
Hässleholm - Kristinehem, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 695 000 kr
160 + 50 m²
9 rum
1 895 m² tomt

Välkommen till Skomakaregatan 15 & 17 och denna trevliga fastighet belägen i ett lugnt och populärt område med gångavstånd till centrum. Denna fastighet har mycket att erbjuda som bl.a. stor tomt, TVÅ bostadshus och ett stort garage på ca 95 kvm. Det "lilla boningshuset" är redan uthyrt till en stabil hyresgäst till en marknadsmässig hyra (6.300 kr/mån), vilket ger en bra möjlighet till en pålitlig hyresintäkt och ett extremt billigt boende. Båda bostadshusen på fastigheten är i gott skick och har genomgått flertalet större renoveringar som bl.a. nya tak, fönster och ytskikt. Garaget byggdes 2017 och ger gott om utrymme för bilar, verktyg och andra förvaringsbehov. Denna fastighet är perfekt för dig som söker en bekväm och central plats att bo på med möjlighet till en stabil hyresintäkt. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Köpmangatan 9, Hästveda, Hässleholms kommun

Köpmangatan 9

Övrigt
Hästveda, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
2 200 000 kr
362 m²
1 080 m² tomt

På centralt läge i Hästveda erbjuds nu en mindre hyresfastighet på bekvämt avstånd till affärer, skola och tågstation. Hyreshuset har en bruksarea på 362 kvm och inrymmer tre bostadslägenheter och två lokaler i bottenplan. Lägenheterna samt en av lokalerna är uthyrda vilket inbringar en årlig hyresintäkt på 220 000 kr/år. Utvändigt är fastigheten i gott skick med nytt tak och nyare fönster. Kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
Nils Anderssons gata 16, Tyringe, Hässleholms kommun

Nils Anderssons gata 16

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Fastighetsbyrån Hässleholm
1 495 000 kr
152 + 80 m²
6 rum
1 134 m² tomt

Nu finns tillfället att förvärva en fastighet på 152 kvm i centrala delarna av Tyringe. Endast ett par minuter ifrån kommunikationer, skolor och idrottsanläggningar. Bekvämt med nyare ytskikt och fjärrvärme. Välkomna!

Visar alla 11